BELISIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELISIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.219.320

Publication

14/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grittie aar

rechtbank v. koophande TONGEREN

0 2 -04- 20P(

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor- IIIIIIMEE111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr 0875.219.320

Benaming (voluit) BELISIUNI

(verkort);

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3740 Bilzen, Zeepstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Doel - Kapitaal - Statuten

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Xavier Voets te Bilzen op éénendertig maart tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELISIUM", ondermeer volgende beslissingen bij eenparigheid van stemmen heeft genomen:

-L het doel van de vennootschap wordt uitgebreid door toevoeging in artikel 3 der statuten van de volgende tekst (na "- het waarnemen ,.. bedriivenl:

"Tussenpersoon in de handel, de handelsbemiddeling en handelsvertegenwoordiging, de activiteiten als commissionair inzake vervoer, transportmiddelen en voertuigen.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, van alle bouwmaterialen, bouwgrondstoffen, bouwmachines, vloeren, tegels en isolatiematerialen.

De aan- en verkoop, huur en verhuur, van alle machines, uitrustingen, gereedschappen voor de bouw, handel en nijverheid.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur- en verhuring van nieuwe en tweedehandse motor- en autovoertuigen, personenwagens en bednifsvoertuigen.

De aankoop en verkoop, onderhands of publiek, ruiling, huur en verhuur van alle onroerende goederen. Het beheer en de bemiddeling inzake aankoop en verkoop, huur en verhuur, optreden als commissionair of agentuur bij transacties in verband met onroerende goederen. Dit alles in de ruimste zin des woord&

Het beheer van een onroerend vermogen. Dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen."

2. het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met eenentachtigduizend vierhonderd euro (81.400,00 E) en gebracht op honderdduizend euro (100.000,00 E) door uitgifte van achthonderdveertien (814) nieuwe aandelen, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving; op de achthonderd veertien (814) nieuwe aandelen wordt in geld ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100,00 euro) per aandeel, welk bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij de NV Belfius Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op eenendertig maart tweeduizend veertien

3. artikel 5 der statuten wordt aangepast en de eerste zin vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000,00 euro) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen:"

4. er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brepoels Accountants", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Zeepstraat 4, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Ludo BREPOELS wonende te 3800 Sint-Truiden, Jan van Xantenlaan 18, alsmede aan haar bedienden, vertegenwoordigers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot inde_plaatsstelling, de nodige inschrijvingen in de Krui!puntbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiek-g-echtelijke instehlingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd váôr registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd uitgifte van de akte van éénendertig maart tweeduizend veertien, verslag van de zaakvoerder en gecoördineerde statuten

Notaris X. Voets te Bilzen

oVoor"

"behouden

aan he

IBelgish

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/09/2014
ÿþ MDdWoi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111 *14169101*



Neergelegd ter griffie 'fer rechtbank

y. koophandel Antwerpen, ald. Tengeren ,

...

-- 1 -Os- 2114 '

: s."G rit-fie "

Ie ' griffier,

Ondernemingsnr 0875.219.320

Benaming

(voluit) : BELIS1UM

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Zeepstraat 4, 3740 BILZEN

(volledig adres)

Onderwerp akte VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van heden 7 augustus 2014 werd beslis om de zetel van de vennootschap over te brengen naar: Esperantolaan 12, 3300 TIENEN

Voor ontledend uittreksel

Sylvie RENAULT

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013
ÿþ ! Mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelege ier grime aer rechtbank v, koophandoi ta TONGEREN

I 0 -07" 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

u IIIIIIWIIUIIIIIIII

*13119720*

Ondernemingsnr :0875.219.320

Benaming (voluit) : ADVIES BUREAU RAMAEKERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Vossenpad 28

(volledig adres)

Onderwer " en akte : Naamwi'zi " ïn "  zetelver " laatsin "  ontsla "  benoemin " statutenwijzigingen

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Xavier Voets te Bilzen op acht juli tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIES BUREAU RAMAEKERS", ondermeer volgende beslissingen bij eenparigheid van stemmen heeft genomen :

1. de maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd in "BELISIUM" en dienovereenkomstig artikel 1 der statuten aangepast als volgt

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BELISIUM"."

2. de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 3740 Bilzen, Zeepstraat, 4, en dienovereenkomstig

artikel 2 der statuten aangepast en de eerste zin van dit artikel vervangen door :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen, Zeepstraat, 4."

3. er wordt akte genomen van het ontslag uit de functie van statutaire zaakvoerder dat werd ingediend door de heer Ramaekers Bjbrn Franciscus Sophie Marie, geboren te Limbricht (Nederland) op tweeëntwintig februari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te Vossenpad 28, 3620 Lanaken. Dit ontslag is ingegaan op acht juli tweeduizend dertien. Er wordt hem kwijting en decharge verleend voor het door hem gevoerde beleid. ingevolge voorgaand ontslag wordt artikel 20 aangepast.

4. wordt benoemd tot gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, met ingang van acht juli tweeduizend dertien: mevrouw Renault Sylvie Christien Eric, geboren te Charleroi op drieëntwintig mei negentienhonderd negenentachtig, wonende te 5640 Mettet (Biesme), Rue du Moulin Botte, nummer 8, die haar mandaat heeft aanvaard. De zaakvoerder zal haar mandaat onbezoldigd uitvoeren behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. artikel 37 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening wordt aangepast aan de dienaangaande gewijzigde vennootschapswetgeving en vervangen door:

"Artikel 37.-

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit warden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waarde vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar

eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging

d313are? ,73P1 Lik 6'1fw+Bldun `,'~$cP,o ya3YilÿR i'C.9daf ICy^y,ïj 'ta¬ ? d.: A5ii .r",?i31,wr::1cCe i'üYarS ^ezjj

331-213i? V3n

^lndts;t~r.,ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

'

Vatyi-

~ 03houdt?i1 aan het

r-relgi s-,En

! staaîatllad

\s,

Luik B - vervolg

IE ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien É ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een

i vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van

I Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de

I rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

1 Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een

vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie

lof bevestiging is ingediend.

j De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en

volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de

3 algemene vergadering.

I De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de

aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

I De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars."

16. er wordt een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit

1 te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vábr registratie met als enig doel te worden

neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van acht juli tweeduizend dertien en

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13240-0274-011
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.07.2012 12322-0315-013
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 06.07.2011 11270-0107-015
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 25.08.2010 10447-0386-014
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.09.2009 09789-0367-014
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.08.2008 08602-0097-015
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 29.08.2007 07700-0164-014
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.08.2006 06736-2828-012
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15295-0505-014
06/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELISIUM

Adresse
ESPERANTOLAAN 12 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande