BELWAPRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELWAPRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.751.253

Publication

02/07/2014
ÿþ.11 ' \

Mod 2.1

ln de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 JUNI 20%

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

lotRig,1111uu

Ondernerningsnr. . 0539751253

Benaming

(vola) Belwapro

Rechtsvorm.VOF

Zetel 9240 Zele Langestraat 173/A

Onderwerp akte: Omzetting VOF in een BVBA bijgevolg nieuwe statuten

Het jaar twee duizend veertienOp achtentwintig mei

Verschijning Voor mij, Notaris Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg.

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap onder Firme "Belwapro",

met maatschappelijke zetel te 9240 Zele Langestraat 173/A ingeschreven in het rechts-personenregister te

Dendermonde onder het nummer 0539.751.253.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte, ondertekend op 25 september 2013, en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 oktober daarna onder het nummer 13153245, en waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn gebleven

Samenstelling van de vergadering aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd, de volgende aandeelhouders, die verklaren het volgend aantal aandelen in volle eigendom te bezitten:

1. De heer BELLANGER Dimitri Hans Carlos, geboren te Vilvoorde op drieëntwintig oktober negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer, 69.10.23-007-46, wonende te 9240 Zele, Langestraat 173/A.

Die verklaart negentig (90) aandelen te bezitten.; Tevens zaakvoerder;

2. Mevrouw DE CORTE Ilde Maria Theophilus, geboren te Zele op zevenentwintig januari negentienhonderd

eenenzeventig, nationaal nummer 71,01.27-082-24, wonende te 9240 Zele, Langestraat 173/A .

Die verklaart tien (10) aandelen te bezitten. Tevens zaakvoerder;

Totaal: honderd (100) aandelen, die het totale maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

Opening van de vergadering samenstelling van het bureau

De vergadering wordt geopend om 10 uur onder het voorzitterschap van de heer BELLANGER voornoemd,

die tevens de functie van secretaris opneemt. Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt

niet overgegaan tot de aanstelling van stemopnemers.

Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen dat:

AGENDA

I. Deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1.a) Voorstel om het kapitaal te verhogen tot een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600E), om het te brengen van een bedrag van vijfduizend Euro (5.000E) tot een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600E), zonder creatie van nieuwe aandelen;

Opdat het nieuwe kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro zou volstort zijn tot het wettelijk minimale bedrag van zesduizend tweehonderd Euro werd een bedrag volstort door huidige vennoten van in totaal duizend tweehonderd Euro, volgens bankattest;

1.b) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging;

2) Wijziging van artikel vier uit de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten inzake het maatschappelijk kapitaal, het aantal kapitaalaandelen, en de kapitaalverhoging en voorstel om de tekst ervan voortaan te laten luiden ais volgt:

Artikel 4 Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro ( 18.600,), Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde. Het is volstort ten belope van één derde.

3)Verslag opgemaakt door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van. Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 31 maart tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4)Verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passive.

5) Voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

6) Goedkeuring van de statuten van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Doel blijft identiek. Zetel wordt verplaatst naar Brouwerijstraat 4 te 3070 Korten berg.

7) Ontslag ( met kwijting )van het bestuursorgaan van de Vennootschap onder Firme.

8) Benoeming van de zaakvoerder(s) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

9) Machtiging voor de administartieve formaliteiten en voor zoveel als nodig aan de zaakvoerder voor de uitvoering der genomen besluiten

Il. Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd en gaan akkoord met de agenda. De oproepingsformaliteiten hoeven dus niet te worden verantwoord.

'IL Alle aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders voldoen aan de voorwaarden om tot de vergadering te worden toegelaten.

IV. De voorzitter deelt mee dat krachtens het Wetboek van vennootschappen ten minste de helft van de aandelen moet vertegenwoordigd zijn, opdat rechtsgeldig over de punten van de agenda kan worden beraadslaagd.

V. Het totaal van honderd (100) aandelen is op deze vergadering vertegenwoordigd.

VI. De vergadering is rechtsgeldig samengesteld en is bevoegd om te beraadslagen over al de punten van de agenda. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die een statutenwijziging inhouden een drie/vierde meerderheid van stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard (het agendapunt betreffende de omvorming in een BVBA, evenwel een vier/vijfde meerderheid) en de overige agendapunten een gewone meerderheid.

Deze uiteenzetting wordt als juist erkend door de vergadering, die vervolgens de agenda aanvat.

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen.

Beraadslaging Beslissingen

Eerste beslissing  Kapitaalverhoging

a) De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen tot een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600E), om het te brengen van een bedrag van vijfduizend Euro (5.000E) tot een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600E), zonder creatie van nieuwe aandelen;

Opdat het nieuwe kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro zou volstort zijn tot het wettelijk minimale bedrag van zesduizend tweehonderd Euro werd een bedrag volstort door huidige vennoten (pro rata hun aandelenbezit) van in totaal duizend tweehonderd Euro (1.200, euro), volgens bankattest met nummer BE60 0017 2802 3270 bij  BNP-PAR1BAS-FORTIS-bank; Het bankattest werd mij notaris overhandigd om bewaard te worden in mijn dossier.

Vaststelling van de kapitaal verhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten het maatschappelijk kapitaal is bepaald op een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door de 100 bestaande aandelen en dat dit nieuw bepaalde maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van één derde, hetzij zesduizend tweehonderd Euro, gelet op de eerdere volstorting van de 100 bestaande aandelen ten bedrage van in totaal vijfduizend euro en de nieuwe volstorting van de bestaande aandelen , ten bedrage van in totaal duizend tweehonderd euro volgens voormeld bankattest.

Tweede beslissing wijziging van de statuten aangaande het kapitaal

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen inzake het maatschappelijk kapitaal, beslist de vergadering artikel 4 der statuten te vervangen door de hierboven voorgestelde tekst, dewelke overigens zal deel uitmaken, onder artikel 5 van de navolgende nieuwe statuten in de BVBA:

Derde beslissing Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt op 28 mel 2014 door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, en van het verslag overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt op 27 mei 2014 door nagemelde bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten per éénendertig maart tweeduizend veertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen, alsook van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva, alsook van het voorstel van statuten.

Een exemplaar van het verslag van het bestuursorgaan, van de staat van activa en passiva en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van huidig proces-verbaal.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor CALLAERT Luc, luiden ais volgt:

BESLUIT:" In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa- en passivabestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige slaat afgesloten per 31 maart 2014 van de Vennootschap Onder Firme BELWAPRO., aan een controle onderworpen en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht om na te gaan of enige overwaar-dering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaats-gehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

- -2----> Het maatschappelijke kapitaal, zal na de geplande kapitaalverhoging, 18.600 EUR bedragen, waardoor het kapitaal bovendien groter zal zijn dan het minimumkapitaal van 1 8.550 EUR voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zoals vereist door artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen - Het gestart maatschappelijk kapitaal bedraagt na de omzetting en kapitaalverhoging niet meer dan het netto-actief ten bedrage van 12.038,61 EUR.

.. Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de

., Buitengewone Algemene Vergadering van de VOF BELWAPRO die moet beslissen over de in dit verslag besereven geplande verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge LUC CALLAERT BV ovve EBVBA,

vertegenwoordigd door Luc CALLAERT

bedrijfsrevisor"

Vierde beslissing  Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen,

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de Vennootschap Onder Firme werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer

0539.751.253, waaronder huidige vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per

éénendertig maart tweeduizend veertien.

Aile verdichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Vennootschap-onder-Firma werden

verondersteld verlicht te zijn voor de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Vijfde beslissing  Aanneming van de statuten (doel identiek- zetel gewijzigd)

De vergadering beslist en bevestigt dat het doel ongewijzigd blijft; Ze beslist datde zetel wordt verplaatst

naar 'Brouwerijstraat 4 te 3070 Kortenberg en ze beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de beslissingen die

voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

Statuten

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1, - Naam

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de naam "Belwapro".

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van

de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de

woorden ''besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing

van de zetel van de vennootschap, door het mord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door

het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van het rechtsgebied

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. Zij verkrijgt de

rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel,

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3, - Zetel

De vennootschap is gevestigd te Brouwerijstraat 4 te 3070 Korten berg.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft In België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van

derden, als doel:

-waterdichting van platte daken, parkeerdaken, andere dakvlakken, toegangshellingen, tuindaken, bruggen,

tunnels en andere kunstwerken en dit met zowel bitumineuze producten als harsproducten en synthetische

producten;

- thermische isolatie van platte daken en parkeerdaken en andere dakvlakken;

-overige isolatiewerkzaamheden;

gietasfaltwerken voor platte daken. parkeerdaken, andere dakvlakken, toegangshellingen, tuindaken,

bruggen, tunnels, andere kunstwerken, ondervloeren, Industrievloeren en dit zowel als waterdichting,

tussenlaag, beschermlaag als eindlaag;

-wegeniswerken met gietasfalt: watergreppels, voetpadverhardingen;

-schilder- en markeringswerken met markeringsverf en harsproducten;

-aanneming van vemieuwingswerken van bestaande daken, parkeerdaken, andere dakvlakken,

toegangsheilingen omvattende afbraak van het bestaande (sloopwerken), de bovenstaande werken en de

herop bouwwerken (algemene aannemingswerken);

-vervoer van materiaal en materieel voor de bovenstaande werken;

4. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge -projectontwikkeling, bouwpromotor;

- het uitvoeren of laten uitvoeren van alle verbouwingswerkzaamheden;

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van

algemene goederen of specifieke goederen en materialen:

--hout- en bouwmaterialen;

--rollend materieel; --sanitaire artikelen; --textiel en kleding;  verf en vernis.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en materialen;

het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verfenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

te vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven inclusief de eigen handelszaak;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante, Immateriële duurzame activa;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

-het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar. managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

- het beheer van financiële activa;

-net aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de wil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen..

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Pe vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in Belgie als in het buitenland,

13. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro ( ¬ 18.600,).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. met elk een fractiewaarde van het kapitaal ,het zij elk één honderste (1/100ste) ervan,

P BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 15. Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder,

0) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 16. - Salaris

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten leste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

.Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 20. - Bijzondere vormachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is. aangewezen in de oproeping.

Artikel 23. - Bijeenroeping-Bevoegdheid-Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 25. - Besluiten buiten de agenda-Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten,

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda

Artikel 26. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 27. - Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt

Artikel 28, - Buitengewone algemene vergadering - statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

G. I NVENTARIS-JAARREKENI NG-RESERVE-WINSTVERDELING

Artikel 29. - Boekjaar  Rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

e inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel 30. - Bestemming van de winst-Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

H. ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 31. - Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenears.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoem en of ontslaan.

Artikel 32. - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Zesde beslissing- ontslag

De vergadering aanvaardt het ontslag van het bestuursorgaan van de Vennootschap onder Firme: namelijk: -de heer BELLANGER, voornoemd en mevrouw DE CORTE voornoemd, en verleent hen kwijting;

Zevende beslissing- benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist te benoemen als zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, bevoegd om de vennootschap rechtsgeldig te verbinden en haar te vertegenwoordigen in en buiten rechte, te weten:

1-De heer BEYERS Luc Jozef die hier tussenkomt, geboren te Reet op 21 november 1963, nationaal nummer 63.10.21-237-48, wonende te 3078 Everberg Prins Van Everbergstraat hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden;

2-De heer BELLANGER voornoemd hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden;

Elke zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidend besluit van de Algemene Vergadering.

Achtste beslissing- machtiging

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig zou zijn, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om al de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing- machtiging voor administratieve formaliteiten

Teneinde de nodige formaliteiten voor de ontbinding te vervullen bij onder meer de Kruispuntbank der ondernemingen, en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt volmacht gegeven aan het boekhouder de heer Peter IVIAGINELLE, en zijn boekhoudkantoor, Raidillon Accounting, te Kortenberg aan haar vertegenwoordigers en personeelsleden, met macht van indeplaatsstelling.

Fiscale verklaring: Deze omvorming geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121 van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 214 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen. Recht op geschriften

Het recht bedraagt vijfennegentig Euro (95,¬ ).

Informatie  Raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft Ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven. De notaris heeft partijen ingelicht dat de organieke wet over het notariaat hem verplicht tot onpartijdige raadgeving. Deze bepalingen eisen van de notaris dat indien hij vaststelt dat er tegengestelde belangen of onevenwichtige bedingen zijn, hij partijen moet informeren dat zij vrij hun raadsman kunnen kiezen, ongeacht of dit een notaris of een andere juridische raadsman is.

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart.

Voorlezing en toelichting

1. De comparanten verklaren dat, hoewel het ontwerp van de akte hen minder dan vijf werkdagen vee het verlijden van de akte werd overgemaakt, namelijk op zevenentwintig mei laatstleden, zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als voldoende aanzien, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp hebben nagelezen.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat de vermeldingen betreft bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat evenals van de wijzigingen, toegebracht aan het voorafgaandelijk meegedeelde ontwerp.

3. De gehele akte werd door mij notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unaninniteit van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 "

i- I-

aan het ..e!3elgisch btaatsbt ad

Sluiting van de vergadering Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de vergadering geheven om

uur, wordt de zitting geheven.

Waarvan proces-verbaal

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Opgemaakt te Kortenberg, in het kantoor, op datum als voormeld, met mij, notaris, ondertekendL

Voor ontledend uittreksel (wat statuten betreft en in extenso wat de omvormingsakte betreft) tezelfdertijd

neergelegd: expeditie van de akte, verslag bedrijfsrevisor Luc Callaert, bijzonder verslag bestuursorgaan (met

Staat Actief/Passief);

Notaris Marie Chantal De Booseré

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013
ÿþ53~ q S.là ~.53

Belwapro

Vennootschap onder firma

Langestraat 173A te 9240 Zele

1I111111111.1111111,5*

Mod Word 11A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van MFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

3 0 SEP, 2013

ENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgesteld te Zele in drie originelen op datum 26/09/2013 dat er tussen:

Bellanger Dimitri, wonende in de Langestraat 173A te 9240 Zele, met nationaal nummer 69.10.23-007.46

en

De Corte Ilde, wonende in de Langestraat 173A te 9240 Zele, met nationaal nummer 71.01.27-082.24

een vennootschap onder firma is opgericht als volgt : Belwapro.

TITEL EEN : ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 1 : benaming

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming

`Belwapro°. De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding

vennootschap onder firma, afgekort VOF.

Artikel 2 : maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Langestraat 173A. De zetel kan worden overgebracht naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopsbureaus oprichten in binnen- en buitenland bij beslissing van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van,

derden, als doel:

waterdichting van platte daken, parkeerdaken, andere dakvlakken, toegangshellingen, tuindaken, bruggen,

tunnels en andere kunstwerken en dit met zowel bitumineuze producten als harsproducten en synthetische

producten;

thermische isolatie van platte daken en parkeerdaken en andere dakvlakken;

- overige isolatiewerkzaamheden;

gietasfaltwerken voor platte daken, parkeerdaken, andere dakvlakken, toegangshellingen, tuindaken,

bruggen, tunnels, andere kunstwerken, ondervloeren, industrievloeren en dit zowel als waterdichting,

tussenlaag, beschermlaag als eindlaag;

wegeniswerken met gietasfalt: watergreppels, voetpadverhardingen;

schilder- en markeringswerken met markeringsverf en harsproducten;

aanneming van vemieuwingswerken van bestaande daken, parkeerdaken, andere dakvlakken,

toegangshellingen omvattende afbraak van het bestaande (sloopwerken), de bovenstaande werken en de

heropbouwwerken (algemene aannemingswerken);

vervoer van materiaal en materieel voor de bovenstaande werken;

projectontwikkeling, bouwpromotor;

het uitvoeren of laten uitvoeren van aile verbouwingswerkzaamheden;

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van

algemene goederen of specifieke goederen en materialen:

° roerende goederen;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

° hout- en bouwmaterialen;

° rollend materieel;

° sanitaire artikelen;

° textiel en kleding;

° verf en vernis.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en materialen;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

- het beheer van financiële activa;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief aken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België ais in het buitenland.

TITEL TWEE : KAPITAAL, DEELBEWIJZEN

Artikel 4 : bedrag maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld 5.000,00¬ . Het is volledig geplaatst en verdeeld in 100 gelijke

aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

TITEL DRIE : BEHEER EN TOEZICHT

Artikel 10 : zaakvoerder

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden of

vennoten kunnen zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten samen handelend, welke hem, eveneens samen

handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

TITEL 4 : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 : bijeenkomst

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de 2de vrijdag van de maand juni om 10u op de

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op

hetzelfde uur,

den buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL VIJF : BALANSEN EN WINSTVERDELING

Artikel 17 : boekjaar en jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 18: verdeling van de winst

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de

noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Op deze winst wordt vijf (5) procent voorgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet

meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

TITEL ZEVEN : DIVERSE BEPALINGEN EN SLOTBEPALINGEN

Artikel 25 : aanstelling zaakvoerder

Als zaakvoerder voor onbepaalde tijd worden benoemd,

voornoemde Bellanger Dimitri en De Corte Ilde, die aanvaarden bij deze hun mandaat.

Artikel 26 : eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op datum 25/09/2013 en wordt afgesloten op 3111212014,

Artikel 27 : overname verbintenissen

De vennootschap neemt aile verbintenissen over die de zaakvoerders in naam en voor rekening van de

vennootschap in oprichting werden aangegaan.

Opgemaakt in drie (3) exemplaren te Zele op 25/0912013.

Bellanger Dimitri De Corte Ilde

Oprichter  Zaakvoerder Oprichter - Zaakvoerder

4 'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 21.07.2016 16337-0176-013

Coordonnées
BELWAPRO

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 4 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande