BENJEMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENJEMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.626.096

Publication

31/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

Neergelegd far griffie der Rechtbank van Koophande, te Leuven, de 2 2 JAN. 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o S t#M , Gg-G. o96

Benaming

(voluit) : BENJEMAN

(verkort) :

Bijlagen triliret"ButgtscirStNaTatit cr= 3r10Ir2024 Annexes dû-Moniteur biëlgé

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria-Theresiastraat 105 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 08101/2014, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 13/01/2014, boek 1384 blad 20 vak 18, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam BENJEMAN, met zetel te Leuven, Maria-Theresiastraat 105, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sinds 01/01/2014, door de heer Beddegenoots Benjamin Pieter Hendrik, gehuisvest te Leuven, Maria-Theresiastraat 105.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.550,00 en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn volledig geplaatst, én volgestort ten belope van ¬ 12.400,00, in geld, door de oprichter.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 18/12/2013, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, volgende activiteiten uit te oefenen, zij het rechtstreeks of onrechtstreeks:

-het verlenen van intellectuele diensten van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

-managing partner in een start-up of doorgroeiend technologie- of kennisbedrijf, inclusief financiële participaties;

-verrichtingen met betrekking tot fotografie, beeldverwerking en schrijven, bijvoorbeeld artistiek, entertainment, rapportage over reizen en/of events .., ;

-het beheren van eigen roerend en onroerend patrimonium; het verwerven, huren-verhuren, verbeteren, beheren, uitbaten en overdragen van roerende en onroerende goederen/rechten voor eigen rekening met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen, zoals onder meer vastgoedmakelaars of beursvennootschappen, zouden zijn voorbehouden.

Voormelde opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten ter zake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en ttandtetcentng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder, De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt, De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijd van belangen met de vennootschap geplaatst is, kan hij die verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Mocht de vennootschap méér dan één vennoot tellen, dan is de volgende regeling betreffende de algemene vergadering toepasselijk. De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot is, mits schriftelijke machtiging. Zolang artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals van kracht op de oprichtingsdatum van de vennootschap, niet wordt opgeheven of gewijzigd, mag de enige vennoot die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent, deze bevoegdheden niet overdragen.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens éénitwintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikken zij of beschikt hij over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ALS OVERGANGSMAATREGEL eindigt het eerste boekjaar op 3111212014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in 2015.

Comparant verklaart dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, wordt voor een onbepaalde duur als (niet-statutaire) zaakvoerder aangesteld: de heer Beddegenoots Benjamin voornoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend aan "SBB Accountants  Adviseurs", met kantoor te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Verhoeven Kris, consulent, met macht tot

indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en aile

ff

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 13.06.2016 16178-0149-012

Coordonnées
BENJEMAN

Adresse
MARIA-THERESIASTRAAT 105 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande