BEVERAGES CONSULTANT SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEVERAGES CONSULTANT SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.338.738

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 11.06.2014 14167-0565-022
23/07/2014
ÿþ(nn

..~ ---~- c

Mod Word 75.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging terariffie van de akte

neergetagdtontvarlerh op

Voo behou

aan t

Belgi. Staats

1 1 JULI 2014

r griffie van de Ne~çiaandsta1ige

ri ie

chtbank van kooph4niâel r" ,t w. E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

te

~ re

Ondernemingsnr : 0417.338.738

Benaming

(voluit) : Fiscalité - Assurances toutes branches

(verkort) : Fastobra

Rechtsvorm : N,V.

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 10/06/2014

"De vergadering bevestigt, op heden, de benoeming als bestuurder van de NV Haeldraim vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman, de NV Sadimat vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman en de NV Haras de Laubry vertegenwoordigd door Dhr Michel Haelterman voor een periode van zes jaar t.e.m. de algemene vergadering van 2020 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2019 goedkeurt."

NV Haeldraim

Paul Haelterman

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dekte

neergelegd/ontvangen op

behc aar Bell Staal

1l(111Iu~~u157126u~uumuw~~uu

1

0 s AUG. 20i4

tor griffie van de Nederlandstalige -gl:ie te  'r ri kdoehâtlelel Brussel

Ondernemingsnr : 0417.338.738

Benaming

(voluit) : FISCALITE - ASSURANCES TOUTES BRANCHES (verkort) : FASTOBRA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1740 Ternat, Industrielaan 16-20

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANNEMING NEDERLANDSTALIGE STATUTEN -- AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER -- WIJZIGING REGELS OPROEPING ALGEMENE VERGADERING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN  VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 26 mei 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FISCALITE-ASSURANCES-TOUTES BRANCHES", in 't kort "FASTOBRA", met zetel te 1740 Ternat, Industrielaan 16-20, ingeschreven in het rechtspee-sonenregister onder nummer 0417.338.738.

De vennootschap werd opgericht bi) akte verleden voor Notaris Jacques Delcroix, te Etterbeek, op 16 maart, 1977, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 april daarna, onder nummer 1066-1.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en een laatste maal ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor ondergetekende notaris op 23 september 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 18 oktober daarna, onder nummer 04145660,

Waarvan de zetel verplaatst werd ingevolge beslissing van de raad van bestuur daterende van 23 januari 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 7 februari daarna, onder nummer 0022566.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: AANNEMING VAN NEDERLANDSTALIGE STATUTEN

De vergadering beslist om de statuten om te zetten in het Nederlands omwille van de verplaatsing van de zetel naar het Vlaams gewest ingevolge de beslissing van de Raad van Bestuur daterende van 23 januari 2007,

Het doel van de vennootschap zal letterlijk, en zo getrouw als mogelijk worden vertaald, zodat dit besluit van de algemene vergadering geenszins als een doelwijziging kan worden beschouwd.

TWEEDE BESLUIT: AFSCHAFFING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER

Teneinde te voldoen aan de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, beslist de vergadering dat de aandelen van de vennootschap op naam zullen zijn. Alle houders van " aandelen aan toonder zullen, voor zover dit nog niet is gebeurd, de omzetting vragen in effecten op naam.

In de nieuwe statuten zal worden vermeld dat de aandelen enkel nog op naam kunnen zijn.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voortel-de besluiten beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten integraal te vervangen door de hiernavolgende nieuwe tekst der statuten: ARTIKEL EEN : VORM EN NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zii draagt de naam van "FISCALITE - ASSURANCES TOUTES BRANCHES", in het kort "FASTROBA".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV' worden voorafgegaan of gevolgd.

ARTIKEL TWEE : ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Industrielaan 16-20.

Hij kan bij gewoon besluit van de raad van bestuur naar elders in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij gewoon besluit van de raad van bestuur mag de vennootschap administratieve zetels, bijhuizen, werkplaatsen, agentschappen en bijkantoren, in België en in het buitenland oprichten.

ARTIKEL DRIE : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de vertegenwoordiging van een of meer financiële instellingen, alle onroerende vertegenwoordiging of reisagentschappen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aonzren van derden te vertegemoordmen

Versra , Naurnen handtekening.

. ~

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft eveneens tot doel alle ondersteunende activiteiten op gebied van organisatie, administratie, beheer en vereffening van vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in de meest ruime zin van het woord. Ten dien einde mag zij alle mandaten of beheersbevoegdheden, als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar aanvaarden.

ARTIKEL VIER : TIJDSDUUR.

De vennootschap is voor een onbepaalde duur opgericht,

TITEL TWEE

KAPITAAL,

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ZEVENTIG DUIZEND EURO (70.000,00¬ ),

Het wordt vertegenwoordigd door VIJFHONDERD aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL VIJF-BIS :1-IiSTORIEK VAN DE KAPITAALVORMING.

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van vijfhonderd duizend frank (500.000Bf), vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen, met nominale waarde van duizend frank, volledig volstort.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 11 september 1984, voor notaris Jacques Delcroix, te Etterbeek, werd het kapitaal verhoogd ten belope van één miljoen tweehonderd vijftig duizend frank, om het te brengen op één miljoen zevenhonderd vijftig duizend frank (1" .750.000Bí) door incorporatie van de rekening 'kapitaal', voorafgenomen van de rekening 'report à nouveau'.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 24 maart 1986 werd het maatschappelijk kapitaal verminderd ten bedrage van vijfhonderd duizend frank, om het te brengen op één miljoen tweehonderd vijftig duizend frank (1.250.000B% door terugbetaling aan elk der vijfhonderd aandelen een som van duizend frank, voorafgenomen van het fiscaal volstort kapitaal,

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 14 mei 2003 voor notaris André De Ryck, te Asse, werd beslist het kapitaal om te zetten in drieënveertig duizend driehonderd éénentachtig euro zevenendertig cent (43.381,370, werd de nominale waarde der aandelen afgeschaft en werd beslist het kapitaal te verhogen ten belope van achttienduizend zeshonderd achttien euro drieënzestig cent, om het te brengen op tweeënzestig duizend euro (62.000,00¬ ), door incorporatie van beschikbare reserves.

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op 23 september 2004, voor notaris Koen De Puydt, te Asse, werd vooreerst vastgesteld dat op de buitengewone algemene vergadering daterende van 14 mei 2003, het kapitaal verkeerdelijk werd gebracht op tweeënzestig duizend euro in plaats van op negenenveertig duizend zeshonderd en vijf euro negenentwintig cent, en werd ten tweede beslist om het kapitaal te verhogen met twintig duizend driehonderd vierennegentig euro éénenzeventig cent, door incorporatie van beschikbare reserves, om het kapitaal te brengen op zeventig duizend euro (70.000,000.

ARTIKEL ZES WIJZIGINGEN VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of verscheidene keren, bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist door de wet.

Bij iedere kapitaalverhoging bepaalt de raad van bestuur het bedrag en de uitgiftevoorwaarden van de nieuwe aandelen.

In geval van uitgifte van aandelen zonder vermelding van waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen, moet de oproeping tot de algemene vergadering zulks uitdrukkelijk versnelden,

De verrichting maakt het voorwerp uit van een uitvoerig verslag opgemaakt door de raad van bestuur en van een verslag opgemaakt door de commissaris, of bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor of door een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants, aangewezen door de raad van bestuur. Die verslagen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, vermeld in de agenda en medegedeeld aan de aandeelhouders.

In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden gestort bij de inschrijving.

In geval van kapitaalverhoging door inbreng in natura, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van de bepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort,

ln geval van kapitaalverhoging door inbreng in geld kunnen de houders van converteerbare obligaties of van obligaties met een voorkeurrecht, de omzetting van hun effecten bekomen of hun voorkeurrecht uitoefenen en eventueel deelnemen aan de nieuwe uitgifte in hoedanigheid van aandeelhouders, in de mate waarin dat recht " toebehoort aan de oude aandeelhouders.

De raad van bestuur kan, onder de voorwaarden die hij bepaalt, alle overeenkomsten sluiten om de inschrijving op alle of op een deel van de nieuw uit te geven aandelen te waarborgen mits toepassing van de wettelijke bepalingen terzake.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun effecten, gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin deze kan worden uitgeoefend worden bepaald door de algemene vergadering en aangekondigd overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Dit bericht is niet nodig in-dien alle effecten op naam zijn gesteld,

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat de derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aan te groeien alsmede de wijze van deze volgende inschrijving.

Evenwel kan het voorkeurrecht worden beperkt of opgeheven door de algemene vergadering beslissend in het belang van de vennootschap en zoals voor een statutenwijziging.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en moeten de raad van bestuur en de commissaris, of bij diens ontstentenis een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants, aangewezen door de raad van bestuur, de wettelijk vereiste verslagen opmaken.

Deze verslagen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zij worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering of de raad van bestuur bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders. In dat geval moet de inschrijvingstermijn tien dagen bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ZEVEN : OPVRAGINGEN VAN STORTING.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur.

De aandeelhouder die, na een opzegging van één maand, bij aangetekende brief, nalaat de gevraagde stortingen te verrichten, dient aan de vennootschap een intrest te betalen, berekend tegen een jaarlijkse rentevoet die twee procent hoger is dan de discontovoet door de Nationale Bank toegepast, vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Daarenboven mag de raad van bestuur, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten en zijn effecten verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een wisselagent. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de balans door de aandeelhouders goedgekeurd. Dit alles evenwel onverminderd het recht het overblijvend saldo, alsook iedere schadevergoeding, van de in gebreke gebleven aandeelhouder te eisen.

De opvragingen van storting worden oppermachtig door de raad van bestuur beslist.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, zijn de lidmaatschapsrechten van de betrokken aandelen, geschorst.

ARTIKEL ACHT : AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen en effecten zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving kunnen certificaten worden afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

ARTIKEL NEGEN : ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan voor de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is In vruchtgebruik en blote eigendom, zal de vruchtgebruiker in elk geval het stemrecht uitoefenen verbonden aan de desbetreffende aandelen, zowel indien de punten waarover moet gestemd worden, betrekking hebben op de rechten van de vruchtgebruiker, als indien deze punten betrekking hebben op de rechten van de blote eigenaar,

ARTIKELTIEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN,

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap,

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder mogen, onder geen enkel voorwendsel, de zegellegging op de goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, er de verdeling of veiling van aanvragen, of zich enigerwijze inlaten met haar bestuur,

Wat de uitoefening van hun rechten betreft, moeten zij zich neerleggen bij de jaarrekening en de beraadslagingen van de algemene vergadering,

ARTIKEL ELF : OBLIGATIES.

De vennootschap mag bij beslissing van de algemene vergadering of van de raad van bestuur, te allen tijde, hypothecaire of andere kasbons of obligaties creëren en uitgeven.

De kasbons of obligaties worden rechtsgeldig door twee bestuurders ondertekend. Deze handtekeningen mogen door naamstempels worden vervangen.

TITEL DRIE

BESTUUR EN CONTROLE.

ARTIKEL TWAALF : SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, bestaande uit min-stens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ARTIKEL DERTIEN : VACATURE.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt door overiihden, ontslag of een andere reden, hebben de overblijvende be-'stuurders het recht hierin voorlopig te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerst-ivol-'gende bij-eenkomst de definitieve benoeming doen.

De bestuurder die aldus werd benoemd doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

ARTIKEL VEERTIEN ; VOORZITTERSCHAP,

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter kiezen.

ARTIKEL VIJFTIEN : VERGADERINGEN.

De raad vergadert, na bijeenroeping en onder het voorzit-'terschap van zijn voorzitter, of bij gebreke van deze laatste door een bestuurder door zijn col-lega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist of tel-kens minstens twee bestuurders het aanvragen,

De vergaderingen worden gehouden op de in de oproepings-'brieven vermelde plaats,

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

ARTIKEL ZESTIEN : BERAADSLAGINGEN.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten-minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder, die verhinderd of afwezig is, mag per brief, telegram, telexbericht, telefax of iedere andere vorm van reproduktie van een geschrift, een collega volmacht geven om hem op de vergaderingen van de raad te ver-tegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij vol-machten heeft ontvangen.

De besluiten door de raad van bestuur worden bij gewone meeder'heid van stemmen genomen. Ingeval van onthouding van één of meer der bestuur-ders wordt de beslissing genomen met de meerderheid van de andere be-stuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de wettelijke bepalingen zich hiertegen zouden verzetten.

Ingeval de raad van bestuur slechts zou bestaan uit twee bestuurders is het akkoord van beide bestuurders vereist om een besluit geldig aan te ne-men.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure is evenwel uitgesloten in de gevallen bepaald in de wet.

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goed-+keuring van de raad van bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij verplicht de procedure na te leven voorzien in artikel 523 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZEVENTIEN : NOTULEN.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastge-'legd in notulen die door de aanwezige leden worden ondertekend. Deze notulen wor-den in een speciaal register geschreven,

De volmachten worden erbij gevoegd.

Afschriften of uittreksels, in en buiten rechte voor te leggen, worden door één of meerdere bestuurders ondertekend van zodra de wet dit toelaat.

ARTIKEL ACHTTIEN : BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide bevoegd`'he-den be-kleed om aile handelingen van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlij-'king van het doel van de vennootschap, met uitzon-'dering evenwel van die handelingen ingevolge de wet voorbehouden aan de algemene vergadering:

Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehou-Iden.

De raad van bestuur mag aan gelijk welke persoon zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, volmacht geven voor speciale en be-paalde zaken,

De raad mag een directiecomitee samenstellen waarvan de leden ge-kozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comitee en regelt de werking ervan.

ARTIKEL NEGENTIEN : DAGELIJKS BESTUUR,

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, op-dragen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerde

C Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge bestuurder voeren, of aan één of meer directeurs of titularissen, binnen of buiten zijn mid-den geko-'zen, ieder afzonderlijk handelend,

In geval van overdracht van het dagelijks bestuur, stelt de raad van be-stuur de bevoegdheden en de speciale vergoedingen vast die aan deze func-tie zijn verbonden,

ARTIKEL TWINTIG : CONTROLE.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstem-ming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG : TAAK VAN DE COMMISSARISSEN.

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbe-perkt recht van controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de sta-'tuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening. Zij kunnen te allen tijde ter plaatse inzage nemen van de boe-+ken, brieven, notu-len en in het algemeen van alle documenten en geschriften van de vennoot-schap.

Tenminste halfaariijks wordt hun door de bestuurders een boekhoud-kundige staat, opgesteld volgens het schema van balans en resultatenreke-ning, overgemaakt.

De commissarissen stelten, met het oog op de algemene vergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, dat in het bijzonder de door de wet vereis-te inlichtingen bevat.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door aangestelden of andere personen voor wie zij instaan,

Dient geen commissaris te worden benoemd, omdat de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voor zien in het Wetboek van Vennootschappen, dan heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris, Hij kan zich laten bijstaan door een extern accountant.

Niettemin heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG : AANSPRAKELIJKHEID,

De bestuurders en commissarissen zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Overeenkomstig het gemene recht en de voorschriften van het wet-boek van vennootschappen, zijn zij verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG : VERGOEDING.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders een vaste of even-redige vergoeding toekennen ten laste van de algemene onkosten.

Het mandaat van de bestuurders is kosteloos.

De raad van bestuur mag aan de directeurs, met bijzondere functies of opdrachten gelast, vergoedingen toekennen vooraf te nemen op de algemene onkosten.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de partijen worden gewij-'zigd.

ARTIKEL VIERENTWINTIG : RECHTSVORDERINGEN,

De rechtsvorderingen, hetzij als eiser, hetzij ais verweerder, worden in naam van de vennootschap benaarstigd, hetzij door twee bestuurders geza-menlijk handelend, hetzij een gedelegeerde bestuurder afzonderlijk be-voegd, binnen de perken toegestaan door de wet, hetzij door een bijzondere lasthebber daartoe gemachtigd door de raad,

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : VERTEGENWOORDIGING,

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de gedelegeerde bestuurder voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, alsook door het afzonderlijk op-treden van een gedele-igeerde bestuurder, aangewezen door de raad of door een bijzondere lasthebber daartoe gemachtigd door de raad.

TITEL VIER

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL ZESENTWINTIG : SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering verte-'gen-'woordigt de algemeenheid van de aandeelhouders.

Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de hande'lin-'gen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te be-'krachti-'gen,

Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die stemrecht hebben, die persoonlijk aanwezig of door een gemach-'tig-'de zijn vertegenwoor-digd, mits naleving van de wettelijke en statutaire voorschriften. De besluiten genomen door de vergadering zijn bindend voor alle, zelfs afwezige of niet in-stemmende aandeelhouders.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG : VERGADERINGEN.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen-ge-roepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door aandeelhouders die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergaderingen of de buitengewone algemene vergade-ringen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : BIJEENROEPING.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergadering worden gehouden na oproeping van de houders van aandelen op naam, eventuele houders van obligaties of warrants op naam, alsook van de bestuur-ders en de eventuele commissaris door de raad van bestuur of door het college van commissarissen. Deze oproeping gebeurt vijftien dagen voor de algemene vergadering, hetzij door middel van een gewone brief, hetzij via een ander communicatie-middel, dit alles overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 533 wet-boek van vennootschappen. Bij deze oproepingen worden de stukken ge-voegd die ingevolge het wetboek van vennootschappen aan de houders van aandelen op naam en aan de bestuurders verplicht op voorhand dienen te worden overgemaakt

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met me-dewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan,

De oproepingen vermelden de agenda en worden gedaan in de vor-men en binnen de termijnen vereist door artikel 533 van het wetboek van ven-nootschappen. Bij deze oproepingen worden de stukken gevoegd die ingevol-ge het wetboek van vennootschappen aan de houders van aandelen op naam en aan de bestuurders en de eventuele commissarissen verplicht op voorhand dienen te worden overgemaakt.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben vol-daan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergade-ring te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene verga-Bering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een af-schrift van deze stukken verkrijgen.

De oproepingsberichten tot de jaarvergadering dienen verplicht te ver-melden, onder de punten die op de agenda voorkomen, de bespreking van de verslagen opgesteld door de bestuurders en de commissarissen, de bespre-king en de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting aan de bestuurders en commis-'sa-'rissen, de herbenoeming en vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en commissarissen

ARTIKEL NEGENENTWINTIG : NEERLEGGING VAN DE AANDE-LEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moe-ten de ei-genaars van aandelen op naam, minstens vijf voile dagen voor de bijeenkomst, aan de raad van bestuur hun voome-men betekenen hun rechten te laten gel-den op de vergadering.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij hun effecten hebben neergelegd overeen-komstig dit artikel,

ARTIKEL DERTIG : VERTEGENWOORDIGING.

Iedere stemgerechtigde eigenaar van effecten mag zich op de algeme-ne vergadering door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, laten verte-gen-woordigen. De volmachten mogen schriftelijk op per telefax gegeven wor-den en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Nochtans Kunnen de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden, de rechtspersonen en de handelsvennootschappen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire lichamen die, op hun beurt, zich door een last-hebber kunnen laten verte'genwoordi-gen. De echtgenoten kunnen zich we-derzijds laten vertegenwoordi-gen,

De raad van bestuur kan de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf volle dagen voor de algemene vergadering op de plaats die hij aanduidt worden neergelegd.

De medeëïgenaars, de vruchtgebruikers en de blote eige-naars, de pandhoudende schuldeisers en pandschuldenaars moeten zich door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

ARTIKEL EENENDERTIG : BUREAU - NOTULEN.

Iedere algemene vergadering wordt door de voorzitter van de raad van bestuur voorgezeten, of bij diens ontstentenis door een gedelegeerde bestuur-der, of bij de ontstentenis van deze laatste door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan,

Indien het aantal aandeelhouders het toelaat, kiest de vergadering twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

De notulen van de algemene vergaderingen worden door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen ondertekend.

De afschriften of uittreksels in en buiten rechte over te leggen, worden door de meerderheid van de bestuurders en van de commissarissen onderte-kend.

ARTIKEL TWEEENDERTIG : VERDAGING.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stel-len. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hierom-trent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekeing definitief vast te stellen.

Met het oog op de tweede vergadering kunnen nieuwe neer-leggingen van effecten worden verwezenlijkt, ARTIKEL DRIEENDERTIG : STEMMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ieder aandeel geeft recht op een stem.

De aandeelhouders kunnen stemmen op afstand, voor de algemene vergadering, per brief of per elektronische weg, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier voor wat betreft de verrichting, de voorwaarden, tijdstip van ontvangst van deze formulieren, de wijze waarop gestemd kan worden, regels inzake berekening quorum en meerderheid wordt verwezen naar hetgeen bepaald in artikel 550 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL VIERENDERTIG : BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de ver-gadering vertegenwoordigde effecten. Een onthouding wordt als een negatie-ve stem beschouwd.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrek-'te meerder-beid van de stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een herstemming tus-sen de kandidaten die het grootste getal stemmen hebben behaald, Bij staking van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen, behalve degenen die per brief werden ontvangen, gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergade-ring er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhou-'ders en het getal van hun effecten voorkomen wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

In voorkomend geval tekent de vorzitter van de vergade-iring de aanwe-zigheidslijst in naam van de aandeelhouders die per brief hebben gestemd.

ARTIKEL VIJFENDERTIG : ANTWOORDPLICHT BESTUURDERS EN

COMMISSARISSEN.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapun-ten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhou-ders of het personeel van de vennootsohap,

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden ge-steld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

TITEL VIJF

INVENTARIS EN JAARREKENING - VERDELING.

ARTIKEL ZESENDERTIG : INVENTARIS EN JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de be-'stuur-'ders een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeen-,komstig de wet.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenreke-'ning en de toelichting, en vormt een geheel. Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet op de boek-houding en de jaarrekening van de ondernemingen.

De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op voor zover dit wettelijk verplicht is.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhou-ders in de zetel van de vennootschap kennis nemen

1. van de jaarrekening ;

2. van de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken ;

3. van de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben vol-gestort, met vermelding van het getal

van hun aande-Ilen en van hun woon-plaats ;

4, van het jaarverslag en van het verslag van de com-'missa-irissen.

De jaarrekening alsmede het jaarverslag en het verslag van de com-missarissen worden gezonden aan de

houders van aande-Plen op naam, ter-zelfdertijd als de oproeping.

Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien dagen voor de vergadering

kosteloos een exemplaar van de in het vori-ge lid vermelde stukken verstrekt.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG : STEMMING OVER DE JAARREKE-HING,

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de com-missarissen en behandelt de balans.

In het bijzonder, antwoorden de bestuurders op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld

betreffende hun jaarverslag of de punten op de agenda.

De commissarissen antwoorden insgelijks op de vragen die hun wor-den gesteld betreffende hun verslag.

De jaarvergadering doet uitspraak over de aanneming van de jaarreke-hing,

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij af-zonderlijke stemming over de aan de

bestuurders en commissarissen te verle-nen kwijting,

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt

verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de balans, en, wat de extrasta-'tutaire verrichtingen

betreft, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goed-'keuring van de jaarrekening door de algemene

vergadering, de in de artikelen 98, 100, 101, 102 en 874 van het wetboek van vennootschappen genoemde

documenten neer bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL ACHTENDERTIG : UITKERING.

40. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde ba-lans, maakt de netto-winst uit,

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de ver-plichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die het overblijvende saldo van de nettowinst moet krijgen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitge-keerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel zeshonderd zeventien van voormeld wetboek.

ARTIKEL NEGENENDERTIG : BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de door de raad van bestuur vastgestelde tijdstippen en plaatsen.

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren en de datum van hun betaling bepalen, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen.

Een uitkering van een interimdividend of van een dividend in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden te-rugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

TITEL ZES

ONTBINDING - VERENIGING.

ARTIKEL VEERTIG ; VERLIEZEN.

L Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, In voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraad-'slagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder ver-slag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering, op de zetel van de ven-nootschap, ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Il. Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verliezen, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maat-'schappelijk kapitaal, kan de ontbin-ding worden uitgesproken wanneer zij wordt goedgekeurd door eenvierde ge-deelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

ilL Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden

het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbin-'ding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te re-gulariseren.

ARTIKEL EENENVEERTIG : VERENIGING VAN ALLE AANDELEN.

Het in één hand verenigd zijn van alle effecten heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennoot-schap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid of ontbon-'den, wordt de enige aandeel-houder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de ven-nootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de be-kendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbin-'ding.

Het gegeven dat alle aandelen In één hand zijn verenigd, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het dossier bedoeld in artikel 67 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen. ARTIKEL TWEEENVEERTIG : ONTBINDING EN VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele bezoldiging van de vereffenaars.

ARTIKEL DRIEENVEERTIG : VERDELING.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffe-ning, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het saldo wordt in gelijke mate onder alle aandelen verdeeld.

TITEL ZEVEN

ALGEMENE BEPALINGEN.

f "

Voor-

s behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIERENVEERTIG ; WOONSTKEUZE.

Voor de uitvoering van de statuten wordt door ieder in het buitenland gedomicilieerde aandeelhouder,

bestuurder, com-'missaris, directeur, vereffe-naar, woonstkeuze gedaan in de maatschappelijke zetel, waar

hem alle mede-delingen, aanmanin-'gen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen wor-den gedaan.

De houders van aandelen op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering '

van woonplaats.. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan

in hun vroegere woonplaats.

ARTIKEL VIJFENVEERTIG : GEMEEN RECHT.

De partijen wensen zich volledig te schikken naar het wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, waarvan er niet op geoor-loofde wijze zou zijn afgeweken,

geacht als zijnde in de huidige akte opgeno-men en worden de bedingen, die tegen-'strij-'dig zijn met de

gebiedende voor-schriften van het wetboek van vennootschappen aanzien als zijnde niet ge-schreven.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wette-lijke bepalingen van de

vennootschappenwet worden enkel vermeld ten titel van inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van

statutaire bepaling.

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN

De vergadering besluit volmachten te verlenen aan de bestuurders, ieder afzonderlijk bevoegd, om

voormelde besluiten uit te voeren.

De vergadering verleent de bijzondere volmacht om alle toekomstige formal'ite'iten te vervullen in verband

met de ondernemingsloketten en de kruispuntbank voor ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen zij de meest ruime bevoegdheden heb-ben en aile stukken kunnen tekenen

en verklaringen kunnen afleggenwelke hiertoe nuttig of noodzakelijk zijn.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; \

- een expeditie van de akte buiténgewone algemene vergadering dd. 26105/2O14,

Op de Laatste blz. van Luik B verrnelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarre, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aariziert van derden te vettegenweordi+den

Versa : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþPM

4---

(..---

L_-

í ''Q -

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoude 1 "13178999rt

aan hel ni

Belgisci Staatsbh

BRUSSEL

19 NOV 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0417.338.738

Benaming

(voluit) : Fiscalité - Assurances toutes branches

(verkort) : Fastobra

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 11/06/2013 :

"De BVBA Société de gestion Jacques Haelterman verteg. door Dhr Paul Haelterman neemt ontslag op dag

van vandaag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap,

Dhr Michel Haelterman neemt ontslag op dag van vandaag ais bestuurder van de vennootschap.

De NV Haeldraim vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman, de NV Sadimat vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman en de NV Haras de Laubry vertegenwoordigd door Dhr Michel Haelterman worden de nieuwe bestuurders t.e.m. de volgende gewone algemene vergadering,

De NV Haeldraim vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman wordt als gedelegeerd bestuurder benoemt.

De raad van bestuur benoemt Dhr Paul Haeiterman als vaste vertegenwoordiger."

Gedelegeerd bestuurder

Haeldraim

Paul Haelterman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

19/12/2014
ÿþ ~ Mod Word 51.1

MOI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



neergetegdrantvangen op

O DEC. 2014

ter griffie van.fNeaeriandstalige

Fcchtbartl; van 1«c E" landc! Brr~rfo!

P

Ondernemingsnr : 0417.338.738

Benaming

(voluit) : FISCALITE - ASSURANCES TOUTES BRANCHES (verkort) : FASTOBRA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1740 Ternat, Industrielaan 16-20

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING -- DOELWIJZIGING -- AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 18 november 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FISCALITE-ASSURANCES TOUTES BRANCHES, in 't kort 'FASTOBRA", met zetel te 1740 Temat, Industrielaan 16-20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0417.338.738.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Jacques Delcroix, te Etterbeek, op 16 maart 1977, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 april daarna, onder nummer 1066-1.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en een laatste maal ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Frank Verlinde, te Asse, op 26 mei 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 augustus 2014, onder nummer 0157128.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : NAAMWIJZIGING

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in volgende benaming `BEVERAGES CONSULTANT SERVICES" en dit vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT : KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 559 van het wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan enerzijds een verslag opgemaakt waarin deze uiteenzet waarom de voorgenomen doelwijziging van belang is voor de vennootschap en anderzijds een staat van activa en passiva van de vennootschap laten opstellen, welke werd afgesloten per 30 september 2014. Tevens werd hieromtrent een revisoraal verslag opgemaakt door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'RSM INTERAUDIT', gevestigd te 1930 Zaventem, Lozenberg 22 op 14 november 2014.

Voormeld verslag van de Raad van Bestuur opgemaakt op 22 oktober 2014, evenals gezegde staat van activa en passiva en revisoraal verslag worden aan onderhavige akte gehecht.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van gezegde verslagen en staat van activa en passiva en vat het nazicht ervan aan. Na kennisname stelt de vergadering vast dat deze verslagen en deze staat geen aanleiding geven tot het maken van enige opmerking.

DERDE BESLUIT : DOELWIJZIGING

De vennoten beslissen na kennisname van voorgaand verslag en staat van activa en passiva, de huidige doelomschrijving te vervangen als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel alle ondersteunende activiteiten en/of raadgeving op het gebied van administratie, beheer, organisatie, financiën, informatica, wetgeving, verkoop, marketing, productie, opslag, transport, distributie, logistiek en industriële activiteiten, in de meeste ruime zin van het woord en zonder dat deze opsomming beperkt is, zowel in België als in buitenland.

De vennootschap mag aile mogelijke administratieve, commerciële, industriële en andere handelingen die betrekking hebben op het verlenen van diensten.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle handels-, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar activiteiten uit te breiden of te begunstigen. Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijke of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen of de afzet van haar diensten te vergemakkelijken en ermee te fuseren.

De vennootschap mag ook alle mandaten of beheersbevoegdheden, als bestuurder, zaakvoerder of

vereffenaar aanvaarden.'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

É

ius

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

VIERDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering het

volgende:

- de inhoud van artikel 1 van de vennootschap integraal te vervangen door volgende inhoud:

'De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij

draagt de naam "BEVERAGES CONSULTANT SERVICES".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV" worden

voorafgegaan of gevolgd.'

- de inhoud van artikel 3 van de vennootschap wordt integraal vervangen door volgende inhoud:

'De vennootschap heeft tot doel alle ondersteunende activiteiten en/of raadgeving op het gebied van

administratie, beheer, organisatie, financiën, informatica, wetgeving, verkoop, marketing, productie, opslag,

transport, distributie, logistiek en industriële activiteiten, in de meeste ruime zin van het woord en zonder dat

deze opsomming beperkt is, zowel in België als in buitenland,

De vennootschap mag alle mogelijke administratieve, commerciële, industriële en andere handelingen die

betrekking hebben op het verlenen van diensten.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle handels-, roerende, onroerende of financiële

verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar activiteiten uit te breiden

of te begunstigen. Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijke of samenhangend doel nastreven of die van aard

zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen of de afzet van haar diensten te vergemakkelijken

en ermee te fuseren,

De vennootschap mag ook alle mandaten of beheersbevoegdheden, als bestuurder, zaakvoerder of

vereffenaar aanvaarden.'

VIJFDE BESLUIT: VOLMACHTEN

De vergadering besluit volmachten te verlenen aan de bestuurders, ieder afzonderlijk bevoegd, om

voormelde besluiten uit te voeren.

De vergadering verleent de bijzondere volmacht om aile toekomstige formaliteiten te vervullen in verband

met de ondernemingsloketten en de kruispuntbank voor ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen zij de meest ruime bevoegdheden hebben en aile stukken kunnen tekenen en

verklaringen kunnen afleggen welke hiertoe nuttig of noodzakelijk zijn.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd. 18/11/2014.

- de gecoördineerde tekst der statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudeV àán hbt Belgisch Staatsblad

12/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t HUM

Voor-

behouden aan het Belgisch .

Staatsblad

i ~I

Ondernemingsnr : 0417.338.738

Benaming

(voluit) : Fiscalité - Assurances toutes branches

(verkort) : Fastobra

Rechtsvorm : N.V,

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Temat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 11/06/2013

"De vergadering aanvaardt, op lieden, het ontslag als bestuurder van de EBVBA Paul Haelterman en van de GCV Jacques Haelterman, en benoemt Dhr Michel Haelterman als bestuurder voor de resterende periode t.e.m. de algemene vergadering van 2016 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2015 goedkeurt.

De vergadering benoemt ais bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap C.V.B.A RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem, vertegenwoordigd door de Heren Bernard de Grand Ry en Mathieu Noël voor een periode van drie jaar t.e.m. de algemene vergadering van 2016 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2015 goedkeurt."

Voor de gedelegeerd bestuurder

Paul Haelterman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 12.06.2013 13172-0216-025
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0213-023
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 21.06.2011 11189-0365-023
16/06/2010 : BL407314
18/06/2009 : BL407314
16/07/2008 : BL407314
27/06/2008 : BL407314
27/06/2007 : BL407314
07/02/2007 : BL407314
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 10.06.2015 15164-0427-025
29/06/2006 : BL407314
29/06/2015
ÿþ~

1 Motl Wotd 11.1

J~ ~-, i~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~------~~. . _ . _i

ri,aargcicg ~ngen o

1 2015

ter gri NiW van de Nederlandstalige

ri te

rrechtbankv~Gn :oephandel Brussel

Ondernerningsnr : 0417.338.738

Benaming

(voluit) : Beverages Consent Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : industrielaan 16-20, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 09/06/2015

"De vergadering aanvaardt, op heden, het ontslag als bestuurder van de NV Haeldraim vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman, van de NV Sadimat vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman en van de NV Haras de Laubry vertegenwoordigd door Dhr Michel Haelterman en benoemt, op heden, als bestuurder de Heren Michel Haelterman en Paul Haelterman voor de rest van de periode van zes jaar t.e.m. de algemene vergadering van 2020 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2019 goedkeurt. Beide bestuurders worden ook aangesteld als gedelegeerde bestuurder, die onafhankelijk volgens de statuten kunnen handelen."

Paul Heelterman

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2005 : BL407314
18/10/2004 : BL407314
17/03/2004 : BL407314
12/03/2004 : BL407314
11/06/2003 : BL407314
10/03/2003 : BL407314
19/02/2003 : BL407314
24/03/2001 : BL407314
25/03/2000 : BL407314
17/03/1999 : BL407314
01/01/1997 : BL407314
23/03/1996 : BL407314
28/01/1994 : BL407314
28/07/1993 : BL407314
01/01/1988 : BL407314
19/04/1986 : BL407314
01/01/1986 : BL407314
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0567-029

Coordonnées
BEVERAGES CONSULTANT SERVICES

Adresse
INDUSTRIELAAN 16-20 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande