BIJ DE GRIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIJ DE GRIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.328.373

Publication

05/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/04/2012
ÿþMur] 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lyeergelega ter griffie dei

Rechtbank vqn Koophandel

te Leuvin, de 18 APR. 2012

DE GRIFFI ,

Griffie

Bij de Griek

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Molenstraat 9 - 3202 Rillaar (Aarsshot)

OPRICHTING

*12082193* BI

Ondernemingsnr : 89S 3 a8 3 3 Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op tien april tweeduizend en twaalf, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

Mevrouw OTATSIDIS Magdaleni, geboren te Brussel op negenentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te 1070 Anderlecht, Dokter Zamenhoflaan 16/131.

Mevrouw OTATSIDIS Maria, geboren te Kerkini (Griekenland) op zeven april negentienhonderd tweeënzestig, ' wonende te 1060 Sint-Gillis, Romestraat 32 .

' Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Bij de Griek".

Puur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3202 Rillaar, Molenstraat 1.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits: inachtneming van de taalwetgeving.

Doet: pe vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van, maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd.

Overige accommodaties voor kortstondig verblijf, onder andere in jeugdherbergen en berghutten. Kampeerterreinen.

Overige verblijfsaccommodaties in vakantiecentra en vakantiedorpen, waarbij inbegrepen de vakantiecentra en -dorpen (inclusief bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ten behoeve van, de toeristen; de vakantiekolonies voor kinderen en volwassenen.

Verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf; het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf in: vakantiehuisjes en  appartementen; de verhuur van kamers door particulieren (al dan niet in combinatie met het,£ verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven; de exploitatie van slaapwagens; overige` accommodaties voor kortstondig verblijf

Verschaffen van collectief logies, exclusief logies voor toeristen; het verschaffen van collectief logies aan studenten, seizoenarbeiders, migrantenwerknemers; de leerlingenintematen die niet afhankelijk zijn van een schoolinstelling.

Uitbating en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de cafés restaurants (tavernes).

Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden' worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en' dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken, ° die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in, restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rech spersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

Uitbating en inrichting van kantines.

Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/10081e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE84 0016 6870 6659 bij de BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10/04/2012 afgeleverd bankattest. Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei, om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw OTATSID1S Magdaleni, geboren te Brussel op negenentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te 1070 Anderlecht, Dokter Zamenhoílaan 16/131.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RCB-Grivan met maatschappelijk zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 6, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend .

- -

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

%tor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BIJ DE GRIEK

Adresse
MOLENSTRAAT 1 3202 RILLAAR

Code postal : 3202
Localité : Rillaar
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande