BLOOLOC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLOOLOC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.804.610

Publication

24/12/2014
ÿþ mod 11.1



Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

illit!1111111j11111111

NEERGELEGD

Z DEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel ,,uven.





Ondernemingsnr: ©gez)6 . 8011

Benaming (voluit) : BlooLoc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Duigemhofstraat 101

3020 Herent

Onderwerp akte :NV: oprichting ingevolge partiële splitsing

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert, te Leuven op elf december tweeduizend veertien, neer te leggen ter registratie, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "BlooLoc", met zetel te 3020 Herent, Duigemhofstraat 101, met onbeperkte duur, door:

1. De heer DEFORCHE Koen Gilbert Gaston, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Gemeentestraat 55, Houder van vijfhonderd duizend (500.000) aandelen.

2. De heer DUMON Wim Koen Martha Albert, wonende te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Verbiststraat 84 bus 13.

Allen vennoten van de hierna genoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Emweb", ingevolge partiale splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Emweb", met zetel te 3020 Herent, Duigemhofstraat 101, RPR Leuven, Ondernemingsnummer 0895.941.983.

In het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Bogaert, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, de dato tien november tweeduizend veertien, opgemaakt overeenkomstig artikel 444 Wetboek van vennootschap werd een gedetailleerde omschrijving van de inbreng opgenomen, zijnde de licentieovereenkomst mbt iLoc technologie de dato 12 augustus 2014. Tevens wordt een bedrag van ZEVENTIGDUIZEND EURO (E 70.000,00) komende van de zichtrekening met nummer BE29735019920364 toebedeeld aan de nieuwe vennootschap.

' Samengevat is het afgesplitste netto-actief: ZEVENTIGDUIZEND EURO (E 70.000,00).

Tot deze partiale splitsing werd beslist op elf december tweeduizend veertien door de buitengewone algemene vergadering van de gezegde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Emweb", die zelf niet heeft opgehouden te bestaan.

i Waarvan het kapitaal van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "BlooLoc" ZEVENTIGDUIZEND EURO (E 70.000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenduizend (7.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een fractiewaarde van één zevenduizendste (117.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Dat de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Bogaert, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, op datum van tien november tweeduizend veertien een schriftelijk verslag heeft opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op tien november tweeduizend veertien luiden letterlijk als volgt: "6 Besluit

De inbreng in natura betreft de activa en passiva, rechten en verplichtingen per 31 augustus 2014 van de











activiteiten in verband met de iLoc licentietechnologie in het kader van de partiële splitsing van EMWEB BVBA.

De inbreng in natura van de activa en passiva per 31 augustus 2014 van de activiteiten in verband met de iLoc , licentietechnologie worden gewaardeerd aan de netto boekwaarde per 31 augustus 2014, hetzij 6 70.000, 00. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in_ natura en dat het bestuursorgaan van de = = w _ _

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening









mod

vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling

van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding

van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het aantal aandelen BLOOLOC NV, dat als tegenprestatie voor deze inbreng wordt uitgegeven bedraagt 7.000 aandelen.

Inbrenger en inbrenggenieter hebben vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de vennootschap. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 10 november 2014

Peter BOGAERT burg. bvba

vertegenwoordigd door

(getekend)

Peter Bogaert

Bedriffsrevisor"

Overeenkomstig de wet hebben de inbrengers eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van het hierna beschreven onroerend goed van belang is voor de vennootschap. Váór het verlij den van deze akte hebben de oprichters mij een door mij te bewaren financieel plan overhandigd, door hen ondertekend, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

De vergadering beslist dat het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zestien.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste bestuurders van deze naamloze vennootschap BlooLoc met ingang van heden en dit tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig:

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARTICON, met zetel te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 21, ondernemingsnummer 0476.574.559, met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDEWEERD Ivo Edmond Nicole, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 21.

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUAPO VENTURES, met zetel te 3110 Rotselaar, Hoevestraat 7, ondernemingsnummer 0808.967.528, met als vaste vertegenwoordiger de heer CALLAERTS Dirk Lodewijk Maria, wonende te 3110 Rotselaar, Hoevestraat 7.

* de naamloze vennootschap Sobicom, met zetel te 8310 Brugge Karel Van Manderstraat 206, ondernemingsnummer 462.477.588, met als vaste vertegenwoordiger de heer DUMON Wim Koen Martha Albert, wonende te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Verbiststraat 84 bus 13.

* de heer DEFORCHE Koen Gilbert Gaston, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Gemeentestraat 55. Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. De vennootschap heeft tot doel:

het ontwikkelen, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen van technologie en software, met inbegrip van alle hieraan verbonden diensten, ondermeer voor "indoor" en "outdoor" localisatie;

het ontwikkelen, produceren, assembleren, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen van hardware (elektronische schakelingen, elektronische apparatuur, onderdelen, printplaten, ...) met inbegrip van alle hieraan verbonden diensten;

het leveren van alle prestaties, raadgevingen, diensten en producten op het gebied van informatica en electronica;

het commercialiseren van alle merken van materiaal, informatica- en telematicacomponenten en

randapparatuur, alle verbruiksgoederen en softwareproducten die op de markt beschikbaar zijn. De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

k 1 mod 11.1

Voorbehouden haan het Belgisch Staatsblad

nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de eraan verbonden rechten. Ingeval een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of nog, indien het in pand werd gegeven, worden de rechten van de aandeelhouder geschorst tot dat de belanghebbenden het eens zijn geworden over een aanduiding ten overstaan van de vennootschap van een titularis of van een enkel vertegenwoordiger. De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of een in kracht van gewijsde gegane gerechtelijke uitspraak.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit ten minste vier leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd warden door de algemene vergadering die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt, Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De uittredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar.

De opdracht van bestuurder kan evenwel te allen tijde worden herroepen door de algemene vergadering. Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt, Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurders, vertegenwoordigd op de vergadering van de raad van bestuur door hun vaste vertegenwoordiger.

De opdracht van de bestuurders, die niet bekleed zijn met vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijks bestuur, zoals omschreven in artikel achttien van de statuten, is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Hij kan in zijn midden allerlei comités instellen, permanent of niet, waarvan de Ieden binnen of buiten de raad gekozen worden. Hij bepaalt de toewijzingen en bevoegdheden van deze comité, regelt er de werking van en Iegt de eventuele vergoeding vast van zijn leden.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van deze laatste wat betreft dit bestuur opdragen aan één of meer personen, aI dan niet aandeelhouders of bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Een bestuurder belast met het dagelijks bestuur draagt de titel van "gedelegeerd bestuurder", terwijl een niet-bestuurder belast met dit bestuur de titel van directeur draagt.

De raad zal een lijst vastleggen, bij meerderheidsbeslissing genomen, van opdrachten die behoren tot het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de personen belast met het dagelijks bestuur. Hun mandaat is ad nutum herroepbaar. De raad van bestuur beslist of hun mandaat al dan niet is bezoldigd en bepaalt desgevallend hun bezoldiging, vast of variabel.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, kunnen bijzondere machten verlenen aan iedere gevolmachtigde.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door:

de raad van bestuur;

twee (2) bestuurders, gezamenlijk handelend;

binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de persoon of personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk handelend;

indien een directiecomité is opgericht, door een bestuurder en een lid van het directiecomité,

gezamenlijk optredend, hetzij, binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité, door twee leden van dit comité gezamenlijk optredend, hetzij, indien het directiecomité is belast met het dagelijks bestuur, door de voorzitter van het directiecomité, alleen optredend.

Zij is daarenboven binnen de perken van hun opdracht geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangeduid (a) door de raad van bestuur, of, binnen de bevoegdheden van het dagelijks bestuur, aangeduid (b) door de persoon of personen belast met dit dagelijks bestuur, of, indien een directiecomité is aangesteld, aangeduid (c) door het directiecomité binnen de bevoegdheden van het directiecomité.

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder die zelf stemgerechtigd is. Nochtans mogen de minderjarigen, de ontzette personen en andere onbekwamen en de rechtspersonen vertegenwoordigd worden door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers. De raad van bestuur kan de formule van de volmachten vastleggen en eisen dat deze



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' b

" Voorbehouden aan het t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

neergelegd worden op de plaats en binnen de termijn die hij vaststelt. De mede-eigenaars, die vruchtgebruikers en de pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen. Ieder jaar, op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur, heeft de gewone jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijk feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats op de daaropvolgende werkdag op hetzelfde uur. Deze jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur. Ieder kapitaalsaandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele beperkingen voorzien door de wet.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december, Op deze datum worden de boeken afgesloten en stelt de raad van bestuur een inventaris op, alsmede de jaarrekening, zulks overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen, alle fiscale en andere provisies maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet langer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal. De jaarvergadering mag toelagen aan het personeel of aan bestuurders toekennen, onafhankelijk van de hoger voorziene vergoedingen, zelfs alvorens dividenden op aandelen toe te kennen. De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over elke andere wijze van winstverdeling. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de toegekende dividenden zullen uitbetaald worden. De raad van bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van interimdividenden mits naleving van de toepasselijke bepaling van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de algemene vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Na eventuele gelijkstelling van de volstorting van de aandelen en na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het nettoactief, na voorafgaande goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, verdeeld onder alle aandelen in gelijke delen,

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens is de voltallige raad van bestuur van BlooLoc NV in vergadering bijeengekomen als volgt:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARTICON, met als vaste vertegenwoordiger de

heer VANDEWEERD Ivo, voornoemd,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUAPO VENTURES, met als vaste

vertegenwoordiger de heer CALLAERTS Dirk, voornoemd

- de naamloze vennootschap Sobicom, met als vaste vertegenwoordiger de heer DUMON Wim, voornoemd.

- de heer DEFORCHE Koen, voornoemd.

en heeft volgende beslissingen genomen:

* benoeming tot voorzitter: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARTICON,

voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDEWEERD Ivo, voornoemd,

* benoeming tot gedelegeerd bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUAPO

VENTURES, met zetel te 3110 Rotselaar, Hoevestraat 7, ondernemingsnummer 0808.967,528, met als vaste

vertegenwoordiger de heer CALLAERTS Dirk, voornoemd, die aanvaardt.

* vastlegging van de lijst van bevoegdheden die behoren tot het dagelijks bestuur. De gedelegeerd bestuurder

zal in deze hoedanigheid, alleen optredend, beschikken over de bevoegdheid de vennootschap te

vertegenwoordigen voor de volgende verrichtingen en beslissingen:

1. het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

2. aangaan van overeenkomsten met externe adviseurs voor een bedrag tot 20.000 EUR per jaar;

3. het betalen van gebudgetteerde, vervallen en niet-betwistbare schulden van ten hoogste 50.000 EUR; 4, het ondertekenen van overeenkomsten en offertes waarbij de vennootschap zich verbindt voor een

bedrag of een tegenwaarde tot 50.000 EUR in totaal per jaar of 50,000 EUR per verrichting of

overeenkomst;

5. betalingen ontvangen van vervallen schuldvorderingen en er kwijting voor geven;

6. aanwerven, ontslaan en/of bezoldigingen vaststellen van personeel (namelijk de verantwoordelijken voor de verschillende afdelingen zoals financiële, administratieve, juridische, verkoop, ...), met uitzondering van directie, voor zover de bruto-kost voor de vennootschap (inclusief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\ 1 1'

mod 11.1

a Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



resultaatsgebonden vergoedingen) beneden de 70.000 EUR per jaar ligt en, voor aanwervingen en bezoldigingen, voor zover voorzien het door de raad van bestuur goedgekeurde jaarbudget;

7. ten overstaan van alle openbare en private administraties, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de . diensten van douane en accijnzen, directe belastingen, met het zegel gelijkgestelde taksen, belasting op de toegevoegde waarde, posterijen, telefoon, spoorwegen, rederijen, luchtvaart-maatschappijen en andere vervoerondernemingen geldige formulieren, attesten of verklaringen afgeven of handtekenen voor ontvangst van documenten van deze instanties;

8. per post verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen, de postwissels, kwijtschriften, assignaties, kredietbrieven en andere waarden ontvangen en daarvoor geldig kwijting of handtekening geven;

9. het afhandelen van de lopende zaken;

10. het uitvoeren van besluiten van de raad van bestuur;

I I. leiding aan en toezicht op het personeel.

Dit alles uiteraard voor zover ze geschieden binnen de respectievelijke door de raad van bestuur vastgelegde bevoegdheden, modaliteiten, jaarbudget (of de meest recente door de raad van bestuur goedgekeurde versie van het jaarbudget) en limieten,

Indien de gedelegeerd bestuurder bij een te nemen beslissing of een uit te voeren verrichting een tegenstrijdig belang heeft, dan dient hij bijgestaan te worden door minstens één bestuurder of de beslissing of verrichting ter goedkeuring aan de raad van bestuur voor te leggen.

De hogervermelde bedragen gelden per globaal project; een project mag niet opgedeeld worden in deelprojecten, louter en alleen om de gestelde limietbedragen te omzeilen.

De raad van bestuur zal jaarlijks en uiterlijk in de maand december voor het volgend boekjaar het jaarbudget vaststellen. Dit jaarbudget wordt als bijlage toegevoegd aan de notulen van de vergadering waarop het is goedgekeurd door de raad van bestuur.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



VOOR GELIKKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT



Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

verslag van de bedrijfsrevisor betreffende inbreng in natura

verslag van de inbrengers









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2015
ÿþmod 11.1

Luik B^ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

15 4 397

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

2 if -03- 2015

LEU,eI#ie

Ondernemingsnr : 0506.804.61 0

Benaming (voluit) : BlooLoc

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Duigemhofstraat 101

3020 Herent

Onderwerp akte :NV:KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN - BESLUIT TOT UITGIFTE VAN WARRANTS EN VASTSTELLING VAN DE MODALITEITEN BESLUIT TOT VERZAKING AAN HET VOORKEURRECHT - AANBOD VAN DE WARRANTS - BESLUIT TOT KAPITAALVERHOGING ONDER VOORWAARDE - MACHTIGING  RAAD VAN BESTUUR

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op twaalf maart tweeduizend vijftien, neer te leggen ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hierboven genoemde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1.) Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

a. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met ZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 37.509,00), exclusief de uitgiftepremies ten belope van ZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ Ei 37.500,00) om het te brengen van ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00) op HONDERDENZEVENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 197.500,00), door inbreng ln speciën en met creatie ÉÏ van DRIEDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG (3.750) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van TIEN EURO (¬ 10,00) per aandeel, te verhpgen met een agio van TIEN EURO (¬ 10,00), derwijze dat de uitgifteprijs is vastgesteld op TWINTIG EURO (E 20,00). Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd ten honderd (100%).

:; b. Individuele verzaking aan hun voorkeurrecht door de bestaande aandeelhouders,

c. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00) overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op de rekening nummer BE96 7410 0606 7105 bij de CC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 maart 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

d. Vaststelling dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is.

e. Plaatsing van de uitgiftepremie voor een bedrag van ZEVENENDERTIGDUIZENDVIJFHON19ERD EURO (37,500,00 EURO) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", waarover slechts kan besçhikt worden met: inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

2.) a. Incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van ZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 37.500,00), om het kapitaal te brengen van HONDERDENZEVENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 107,500,00) op HONOERDVIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 145.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doçh met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

b. Vaststelling dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is.

3.) Bijzonder verslag van de raad van bestuur ppgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van warrants.

4.) Individuele verzaking aan hun voorkeurrecht met betrekking tot de uitgifte van warrants door alle aandeelhouders.

5.) Uitgifte van DRIEDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG (3.250) warrants, gratis toe te kennen, recht gevend

op één kapitaalaandeel per warrant.

Vaststelling van de modaliteiten van de uitgifte van de warrants.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

De uitoefening van het inschrijvingsrecht door de warranthouders za! resulteren in een kapitaalverhoging tot beloop van de ingezamelde inschrijvingen door creatie van maximum DRIEDUIZEND

TWEEHONDERDVIJFTIG (3.250) nieuwe aandelen op naam.

6.) Inschrijving op de bovenvermelde warrants.

7.) Kapitaalverhoging, onder de opschortende voorwaarde van de gehele of gedeeltelijke uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, hetzij maximaal DRIEDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG (.250) met de uitoefenprijs overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants, te verwezenlijken en vast te stellen naarmate van de uitoefening van de warrants en het creëren van ten hoçgste DRIEDUIZEND `IVVEEHQNDERDVIJFTIG (3.250) aandelen, die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd,

8.) Verlenen van volmacht tot vaststelling, in een of meerdere malen, van de conversie van de warrants, de hieruit volgende kapitaalverhoging en uitgifte van de aandelen, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, de aantekening in het aandeelhoudersregister te verrichten van de nieuw uitgegeven aandelen ten name van de personen die op de kapitaalverhogingen hebben ingeschreven en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

9.) Ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUAPO VENTURES, met zetel te 3110 Rotselaar, Hoevestraat 7, ondememingsnummer 0808.967.528, met als vaste vertegenwoordiger de heer CALLAERTS Dirk Lodewijk Maria, 3111 Wezemaal, Aarsohotsesteenweg 169/0101 als (gedelegeerd) bestuurder van deze vennootschap met ingang van heden en tussentijdse kwijting over het door haar gevoerde beleid.

10.) Benoeming van de heer CALLAERTS Dirk Lodewijk Maria, wonende te 3111 Wezemaal,

Aarschotsesteenweg 169/0101, als bestuurder tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens is de voltallige raad van bestuur van BlooLoc NV in vergadering bijeengekomen ais volgt; - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARTICON, met zetel te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 21, ondememingsnummer 0476.574.559, met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDEWEERD Ivo Edmond Nicole, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 21.

Vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht dd 11 maart 2015, welke volmacht aan de akte gehecht blijft, door de heer DUMON Wim Koen Martha Albert, wonende te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Verbiststraat 84 bus 13.

- de heer CALLAERTS Dirk, voornoemd.

- de naamloze vennootschap Sobicom, met als vaste vertegenwoordiger de heer DUMON Wim, voornoemd, - de heer DEFORCHE Koen Gilbert Gaston, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Gemeentestraat 55. Hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht dd 11 maart 2015, welke volmacht aan de akte gehecht blijft, door de heer Dirk CALLAERTS voornoemd.

en heeft volgende beslissingen genomen;

* benoeming tot gedelegeerd bestuurder: de heer CALLAERTS Dirk, voornoemd, die aanvaardt.

*vastlegging van de lijst van bevoegdheden die behoren tot het dagelijks bestuur. De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid, alleen optredend, beschikken over de bevoegdheid de vennootschap te vertegenwoordigen voor de volgende verrichtingen en beslissingen:

1. het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

2. aangaan van overeenkomsten met externe adviseurs voor een bedrag tot 20.000 EUR per jaar;

3. het betalen van gebudgetteerde, vervallen en niet-betwistbare schulden van ten hoogste 50.000 EUR;

4. het ondertekenen van overeenkomsten en offertes waarbij de vennootschap zich verbindt voor een bedrag of een tegenwaarde tot 50.000 EUR in totaal per jaar of 50.000 EUR per verrichting of overeenkomst;

5. betalingen ontvangen van vervallen schuldvorderingen en er kwijting voor geven;

6. aanwerven, ontslaan en/of bezoldigingen vaststellen van personeel (namelijk de verantwoordelijken voor de verschillende afdelingen zoals financiële, administratieve, juridische, verkoop, ...), met uitzondering van directie, voor zover de bruto-kost voor de venncotschap (inclusief resultaatsgebonden vergoedingen) beneden de 70.000 EUR per jaar ligt en, voor aanwervingen en bezoldigingen, voor zover voorzien het door de raad van bestuur goedgekeurde jaarbudget;

7. ten overstaan van aile openbare en private administraties, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van douane en accijnzen, directe belastingen, niet het zegel gelijkgestelde taksen, belasting op de toegevoegde waarde, posterijen, telefoon, spoorwegen, rederijen, luchtvaart-maatschappijen en andere vervoerondememingen geldige formulieren, attesten of verklaringen afgeven of handtekenen voor ontvangst van documenten van deze instanties;

8. per post verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen, de postwissels, kwijtschriften, assignaties, Kredietbrieven en andere waarden ontvangen en daarvoor geldig kwijting pf handtekening geven;

9, het afhandelen van de lopende zaken;

10. het uitvoeren van besluiten van de raad van bestuur;

11. leiding aan en toezicht op het personeel,

Dit alles uiteraard voor zover ze geschieden binnen de respectievelijke door de raad van bestuur vastgelegde bevoegdheden, modaliteiten, jaarbudget (of de meest recente door de raad van bestuur goedgekeurde versie van het jaarbudget) en limieten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoyddn asti het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de gedelegeerd bestuurder bij een te nemen beslissing of een mit te voeren verrichting een tegenstrijdig : belang heeft, dan dient hij bijgestaan te worden door minstens één bestuurder of de beslissing of verrichting ter goedkeuring aan de raad van bestuur voor te leggen.

De hogervermelde bedragen gelden per globaal project; een project mag niet opgedeeld worden in deelprojecten, lojter en alleen om de gestelde limietbedragen te omzeilen.

De raad van bestuur zal jaarlijks en uiterlijk in de maand december voor het volgend bbekjaar het jaarbudget vaststellen. Dit jaarbudget wordt als bijlage toegevoegd aan de notulen van de vergadering waarop het is ggedgekeurd door de raad van bestuur.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter registratie

Geassocieerd notaris isabelle Mostaert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde notulen de dato 12 maart 2015,

- bijvoegsels daarbij: verslag raad van bestuur overeenkomstig artikel 583 W.Venn, alsook 4 onderhandse

volmachten

- historiek en gecoördineerde tekst van de statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.08.2016, NGL 17.08.2016 16435-0307-012

Coordonnées
BLOOLOC

Adresse
DUIGEMHOFSTRAAT 101 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande