BLU MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLU MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.500.887

Publication

28/01/2014
ÿþMod Wosd 11.1

j~ -gr'In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lanussa

G~i~i~~~"

2"4

Voc behot aan Belgi Staats



Ondernemingsnr : 0599' ', 500. g

Benaming

(voluit) : BLU MANAGEMENT

(verkort) :







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermesstraat, 21C, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting



Het volgt uit een akte verleden voor Meester Nathalie d'HENNEZEL, notaris te Watermaal-Bosvoorde, op 15 januari 2014, geregistreerd, wat volgt:

1° Mevrouw BÜHLMANN Olivia Caroline Agathe, geboren te Etterbeek op 28 juli 1987, ongehuwd, wonende, te 3090 Overijse, Gemslaan, 50, met nationaal register nummer 87.07.28-400.54 en identiteitskaart nummer, 591-6199111-40.

2° De Heer VANDEKERKHOVE David Freddy Bernard, geboren te Brussel op 3 maart 1985, ongehuwd, wonende te 1140 Evere, Oasebinnenhof, 68, met nationaal register nummer 85.03.03-087.77 en

identiteitskaart nummer 591-5713556-67,

Nadat deze comparanten ons het financieel plan, voorzien door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen hebben overhandigd, hetwelk plan, Wij Notaris, hebben neergelegd in onze archieven, om er de bewaring van te verzekeren als naar rechte, hebben zij ons verklaard bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te willen oprichten, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop in geld zal worden ingeschreven door de comparanten tegen de prijs van HONDERD ZESENTACHTIG (186) EURO ieder, op de volgende wijze

Door Mevrouw BÜHLMANN Olivia, voornoemd :99 aandelen

- Door de Heer VANDEKERKHOVE David, voornoemd : 1 aandeel

Hetzij samen : 100

De comparanten verklaren :

a) dat zij op elk van de honderd zesentachtig aandelen die het geplaatst kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen in geld inschrijven tegen de prijs van HONDERD ZESENTACHTIG (186) EURO ieder en dat zij volstort worden bij de inschrijving tot beloop van éénlderde, - de met de volstorting overeenstemmende som van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO  6.200,- euro - werd voorafgaandelijk de oprichting gestort op een bijzondere rekening nummer BE90 0017 1607 8732, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap "BLU MANAGEMENT", zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

b) dat dientengevolge het kapitaal der vennootschap volledig geplaatst is en volstort is tot beloop van één/derde.

c) dat ondergetekende notaris hen heeft ingelicht over de draagwijdte van artikel 229 van het wetboek van:

vennootschappen betreffende de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk

ontoereikend kapitaal.

il. STATUTEN

Na deze uiteenzetting, hebben de comparante mij verklaard de statuten van de vennootschap te hebben

vastgesteld als volgt:

HOOFDSTUK I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

Er wordt een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam "BLU'

MANAGEMENT".

Artikel 2

De vennootschapszetel is gevestigd te 1930 Zaventem, Hermesstraat 2, C.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering. Elke verandering van de zetel van de vennootschap wordt door de zorgen van de zaakvoering bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren, agentschappen en opslagplaatsen vestigen zo in België als in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

- Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie aan bedrijven, privé-personen en instellingen.

- Het ter beschikking stellen van management, het voeren van bedrijfsmanagement in de meeste ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, het optreden als mandataris voor aile binnenlandse vennootschappen, alsook het waarnemen van beheer op aile niveaus, zowel voor eigen rekening ais voor rekening of in deelneming met derden. Dit alles voor alle handelsnijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidene vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort, het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

- Het evaluatie, plaatsing, coaching, opleiding rekrutering van personeel, Personeel zoeken. Personeelselectie. Personeelbeheer. Begeleiding van bedrijven bij het zoeken, beheren en opleiden van personeel. HR dienstverlening. Personeelrekrutering.

- Het coaching van student en piloot. Rekrutering en plaatsing van piloot en contractor. Ferry flight diensten. Opleiding en onderwijs van student en piloot. Training van personeel en student. Profesioneel luchtvaar training nawikkeling en verkoop van opleidingprogramma. Consulting. Quality Management Consulting. Ontwikkeling van website. Onwikkeling van jobboards. E-services voor jobzoeker en personeelzoeker. E-commerce.

In het kader van voormelde activiteit, zal de vennootschap, zowel roerende als onroerende verkopen, kopen, verhuren, huren.

Zij kan om het even welke handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende en andere verrichtingen uitvoeren en, zonder beperkingen, alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel in de hand werkt of ermee verband houdt.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel zelfs onrechtstreeks van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle mogelijke overeenkomsten op dit vlak afsluiten.

Daartoe kan de vennootschap aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen en verenigingen (bij vertegenwoordiging door haar vaste vertegenwoordiger).

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een een onbeperkte duur.

HOOFDSTUK Il: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is tot beloop van éénlderde geplaatst.

HOOFDSTUK V: BESTUUR - CONTROLE

Artikel 14

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die hun aantal alsmede de duur van hun mandaat vaststelt.

Artikel 15

Elke zaakvoerder beschikt over de meeste uitgebreide machten om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die de vennootschap aanbelangen, voor zover deze handelingen door de wet niet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken wordt, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk warden voorafgegaan of gevolgd door de hoedanigheid krachtens dewelke hij handelt.

Artikel 16

Behoudens tegenstrijdige beschikking genomen door een algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

Artikel 17

Elke zaakvoerder kan aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden, een door hem welbepaald deel van zijn machten opdragen en voor de duur die hij vaststelt,

Artikel 18

Het lid van een bestuurscollege die in een verrichting een belang heeft van vermogensrechtelijke aard dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden zich te gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

{

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien er slechts één zaakvoerder is en deze zich tegenover een dergelijk belangenconflict geplaatst ziet, zal hij de vennoten hierop wijzen en zal de verrichting slechts kunnen gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een volmachtdrager ad hoc.

Wanneer de zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij zich geplaatst ziet tegenover een dergelijke tegenstelling van belangen, zal hij de operatie mogen verrichten maar hij zal hiervan bijzonder melding maken ' in een document dat samen met de jaarrekening moet neergelegd worden. Hij zal gehouden zijn zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden om alle schade te herstellen die zou voortvloeien uit een voordeel dat hij ten onrechte zou hebben verworven ten nadele van de vennootschap.

Artikel 19

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, overeenkomstig de bepalingen van Titel VII van Boek IV van het Wetboek van Vennootschappen en voor zover een dergelijke benoeming wordt vereist door dezelfde bepalingen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen evenals hun vergoedingen.

Evenwel, bij afwijking aan hetgeen voorafgaat wanneer de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien door artikel 141.2° van het Wetboek van Vennootschappen, is de benoeming van één of meerdere commissarissen facultatief.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant

OVERGANGSBEPALINGEN

a) Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014, - de aanvang van de activiteiten van de vennootschap is vastgesteld op de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

b) De eerste gewone àlgemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

d) Zaakvoerders

De comparanten verklaren met éénparigheid van stemmen het oorspronkelijk aantal zaakvoerders op één

vast te leggen en tot de functie van zaakvoerder te benoemen, zonder beperking in de duur van haar mandaat :

* Mevrouw BÜHLMANN, Olivia, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Deze zaakvoerder zal in functie treden van zodra een uittreksel der statuten van onderhavige vennootschap

zal neergelegd zijn ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Bovendien, beslissen de leden van de vergadering dat het mandaat van de zaakvoerder voorlopig bezoldigd

zal uitgeoefend worden.

De algemene vergadering kan desgevallend jaarlijks deze beslissing herzien.

e) Commissaris

Tenslotte beslissen alle comparanten, met éénparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

f) Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten te nemen :

- alle verbintenissen en alle verplichtingen ondernomen sedert 1 ste september 2013 door de comparanten in onderhavige akte uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen.

Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statutén ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor gelijkluidend analytisch uittreksel, de Notaris Nathalie d'HENNEZEL, te Watermaal-Bosvoorde. Neerleggen : een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 16.12.2015 15691-0410-008
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 15.02.2017 17047-0117-009

Coordonnées
BLU MANAGEMENT

Adresse
HERMESSTRAAT 2/C 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande