BLUE CAPITAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLUE CAPITAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.793.183

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.07.2014, NGL 27.08.2014 14480-0101-013
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.07.2013, NGL 30.07.2013 13368-0155-012
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 17.08.2012 12422-0251-012
19/04/2011
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



llIl 1 1111111111 l II i IIlI llI 111 lin

*11059180*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

._Ö7AVR. 20 Griffie

Ondernemingsnr : 0834793183

Benaming

(voluit) : "BLUE CAPITAL"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1851 Hum beek, Nieuwenroodsesteenweg 56

Onderwerp akte : VERBETEREND UITTREKSEL

Er blijkt uit een akte opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel, op

tweeëntwintig maart tweeduizend en elf.

geregistreerd negen bladen geen renvooi(en)

op het 2de Registratiekantoor van Jette

Op 24 maart 2011

Boek 28 blad 53 vak 17

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

Voor de Ea Inspecteur a.i., (getekend) NDOZI MASAKA.

Bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf april tweeduizend en elf,

onder nummer 11050782.

Dat wegens een materiële vergissing, het huisnummer als volgt moet gelezen worden :

"1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56"

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermet en : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u ii iiiiii i iii iiii iii iiii

*11050782*

2 4 MRT 2011

BRUSSa

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "BLUE CAPITAL"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1851 Rumbeek, Nieuwenroodsesteenweg 156

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel, op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, dat :

1. de heer Wim Karel Jozef SCHALLEY, zaakvoerder, geboren te Mol op vier maart negentienhonderd vierenzeventig, met de Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Anna Semenovna AIZINA, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 156.

...2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELBRIDGE" genoemd, met maatschappelijke zetel te 1851 Humbeek, Niewenroodsesteenweg, 156.

- Opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Yves LESSELIERS, Notaris te Balen op negentien juli tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien augustus tweeduizend en tien onder nummer 10122291.

- Statuten sedertdien niet gewijzigd, alzo verklaard.

- Ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen en het Rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0828.320.018, en belastingplichtig voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 828.320.018. (...)

Welke verschijners aan ondergetekende Notaris het door artikel 440 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven document overhandigd hebben en hem verzocht hebben de statuten van een commerciële vennootschap die zij oprichten als volgt authentiek vast te stellen. (...)

1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "BLUE CAPITAL".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet de maatschappelijke benaming steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Naamloze Vennootschap" of de afkorting "NV", de maatschappelijke zetel, het ondememingsnummer, de term rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en desgevallend de vermelding dat de vennootschap in vereffening is.

2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56.

De raad van bestuur mag beslissen om de zetel te verplaatsen met inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, in België of het buitenland,

dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, bedrijfszetels, administratieve zetels of

bijkantoren vestigen.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland de aankoop, onderschrijving, overdracht, verkoop of gelijkaardige verrichting, van effecten, aandelen, obligaties, warranten, overheidsobligaties of andere roerende goederen of vastgoed, alsook intellectuele eigendomsrechten.

De vennootschap kan kopen, verkopen, huren of verhuren, erfpachtovereenkomsten aangaan, ongeacht de aard van de zakelijke en persoonlijke rechten, die het voorwerp zouden zijn van dergelijke transacties. Het kan ook studies uitvoeren, financieringsovereenkomsten aangaan en overgaan tot afbraakwerken, bouwwerken, renovatiewerken, en exploitatie van de onroerende goederen waar het de zorg voor draagt.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, meewerken aan, deelnemen in of investeren, op gelijk welke manier, in vennootschappen of verenigingen, ongeacht of deze reeds bestaan of nog op te richten zijn.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van manager, bestuurder of vereffenaar in vennootschappen of verenigingen. Zij kan eveneens dergelijke vennootschappen superviseren of controleren.

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-_._......trum...ntere,..-__.. r van dpe s_...on{en

van de instrumenterende notaris, hetzij de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~93 )g3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan volgende goederen verwerven, verhuren, construeren, van de hand doen of uitwisselen: vastgoed of roerende goederen, materiaal of uitrusting en in het algemeen kan zij deelnemen in alle soorten commerciële, industriële en financiële activiteiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en het beheer van intellectuele eigendomsrechten en industriële of commerciële eigendom die daarmee verband houdt; zij mag roerende of onroerende goederen verwerven als vorm van investering, zelfs indien dit niet rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doei van de vennootschap.

De vennootschap kan leningen toestaan van eender welke aard, duur of bedrag.

In de mate dat het in haar belang is, kan de vennootschap persoonlijke of zakelijke zekerheden aanbieden, haar eigen verbintenissen waarborgen, alsook de verbintenissen van derde partijen (met inbegrip van vennootschappen die met haar verbonden zijn) door, onder andere het verlenen van panden of hypotheken op haar goederen, met inbegrip van de handelszaak.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) en is vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 61.500, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en elk dezelfde rechten en voordelen toekennen. (...)

9. Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap evenwel is opgericht door twee (2) personen of indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de bepaling van deze statuten die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, op gevolg te hebben totdat de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie (3) leden is samengesteld.

Indien een vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders, leden van haar directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die zal gelast zijn met de uitvoering van dit mandaat in haar naam en voor haar rekening. Deze vertegenwoordiger moet voldoen aan dezelfde voorwaarden en loopt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke risico's als zou hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening uitoefenen, zonder afbreuk te doen aan de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze mag haar vertegenwoordiger slechts ontslaan dan na tegelijkertijd een opvolger aan te duiden. De benoeming van en het ontslag uit de functies van de vaste vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde regels van openbaarmaking als zou hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening uitoefenen.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders, of de leden van haar directiecomité een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon, Deze mag haar vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Indien een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij / zij vervangt. De algemene vergadering zal in haar eerstvolgende bijeenkomst beslissen over de definitieve benoeming. Indien meerdere plaatsen van bestuurders openvallen, hebben de overblijvende leden van de raad van bestuur het recht om voorlopig in alle openvallende vacatures tegelijk te voorzien.

Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan het mandaat is verstreken in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk minimum aantal leden zou tellen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris benoemen. (.,.)

11. Notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

... De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

12. Bestuursbevoegdheid - Directiecomité - Dagelijks Bestuur

... De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die afzonderlijk mogen optreden. Indien een persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij l zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij / zij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen. (...)

13. Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders, die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur, die afzonderlijk mag optreden.

De vennootschap wordt tevens geldig vertegenwoordigd door twee (2) leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers, die aangesteld zijn door de raad van bestuur. (...)

16. Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op een juni van elk jaar om tien uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten ten minste twintig (20) kalenderdagen vóór deze datum worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer aandeelhouders die één / vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping. (...)

18. Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moet een aandeelhouder, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering zijn / haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van de raad van bestuur of in voorkomend geval de vereffenaars.

19. Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmacht moet de handtekening van de aandeelhouder dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten eveneens vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. (...)

24. Notulen

... De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door

de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd bestuurder of twee (2) bestuurders.

25. Jaarrekening

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. (...)

26. Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één/twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

27. Uitkering van dividenden

De uitkering van de dividenden beslist en toegekend door de algemene vergadering geschiedt, onverwijld na de beslissing van de algemene vergadering, op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door de raad van bestuur.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, met naleving van de voorwaarden van artikel 617 en 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividend of interim-dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouders die deze uitkering hebben ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat deze aandeelhouders de onregelmatigheden van de uitkeringen gedaan in hun voordeel kenden of deze niet moesten kennen gezien de omstandigheden. (...)

B. INSCHRIJVING - VOLSTORTING

"

Op de eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven a pari, in geld, tegen de prijs van één euro (¬ 1,00), als volgt :

1. de heer Wim SCHALLEY, verschijner sub 1, dertigduizend zevenhonderd vijftig (30.750) aandelen, genummerd van 1 tot en met 30.750;

2. de vennootschap "BELBRIDGE", verschijnster sub 2, dertigduizend zevenhonderd vijftig (30.750) aandelen, genummerd van 30.751 tot en met 61.500;

Samen: eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat elk aandeel werd onderschreven en volledig volgestort door een storting in geld die zij hebben gedaan bij de bank "Record Bank" op een rekening nummer 652-8152116-27 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zodat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500) ter beschikking heeft.

Een attest van de bewaamemende instelling gedateerd op achttien maart tweeduizend en elf blijft hier aangehecht.

I. ALGEMENE VERGADERING.

De verschijners, in algemene vergadering verenigd, verklaren aanvullend het eerste aantal bestuurders en commissaris vast te stellen, hen te benoemen en hun vergoeding te bepalen, de eerste gewone algemene vergadering en de afsluiting van het eerste boekjaar te bepalen.

De vergadering beslist eenparig:

1. Raad van Bestuur

Het aantal bestuurders vast te stellen op twee (2), en tot die functie te benoemen :

- de heer Wim SCHALLEY, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 156;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELBRIDGE", met maatschappelijke zetel te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 156 (RPR Brussel  KBO 0828.320.018  BTW BE 828.320.018) met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Anna AIZINA, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 156.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van tweeduizend zeventien.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vertegenwoordiging van de vennootschap gebeurt overeenkomstig artikel 13 van de statuten door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, of, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde tot dit bestuur, alleen optredend.

2. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap beantwoordt aan de door

artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen vooropgestelde criteria.

3. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op een juni tweeduizend en twaalf om tien uur.

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf. (...)

Il. RAAD VAN BESTUUR

Nu de raad van bestuur aldus werd opgericht, verklaart deze meteen geldig bijeen te komen om een

voorzitter (en (een) ondervoorzitter(s)) van de raad van bestuur (, en een of meer gedelegeerd bestuurders) te

benoemen en bijzondere machten te verlenen.

De raad beslist eenparig :

1. te benoemen tot de functie van:

a) voorzitter van de raad van bestuur :

de heer Wim SCHALLEY, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 156.

Dit mandaat eindigt op hetzelfde ogenblik als voormelde bestuursmandaten en is onbezoldigd.

b) gedelegeerd bestuurder(s) :

de heer Wim SCHALLEY, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 156.

Dit mandaat eindigt op hetzelfde ogenblik als voormelde bestuursmandaten en istzijn onbezoldigd.

2. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de raad van bestuur alle door de heer Wim SCHALLEY sedert een november tweeduizend en tien gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

De raad van bestuur ontslaat de heer Wim SCHALLEY van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld in de hoedanigheid als promotor van de vennootschap in oprichting.

3. De raad van bestuur verleent alle machten en bevoegdheden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DBM-TAX AND ACCOUNTING", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Paul Lauterstraat 1 bus 1 (RPR Brussel  KBO 0463.834.994  BTW BE 463.834.994), met recht van indeplaatsstelling, voor het nemen van alle vereiste maatregelen verbonden aan de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, in voorkomend geval het Handelsregister en de B.T.W.-administratie en alle andere administraties. In dit verband is de lasthebber bevoegd om alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 volmacht, 1 bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 07.08.2015 15403-0490-013

Coordonnées
BLUE CAPITAL

Adresse
NIEUWENROODSESTEENWEG 56 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande