BLUE IDEA GROUP

Société en commandite simple


Dénomination : BLUE IDEA GROUP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.370.136

Publication

23/01/2014
ÿþ Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il H103111.1 11 111

Neergelegd bier griffie der Rechtbank van Koophand ' te Leuvers, de 1 4 JAN, 2014 DE GRIFFIER,

Griffie "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernetningsnr Benaming tvoluit) : 0sgt1,330.-1.

(verkort): Blue Idea Group

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Guido Gezellelaan 11 bus 21, 3010 Kessel-Lo (Leuven), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst:

Uit de onderhandse akte van 2 januari 2014 zijn de partijen, THOMAS GEUSENS, geboren te Genk op 13 mei 1983, wonende te Guido Gezellelaan 11 bus 21, 3010 Kessel-Lo en SOFTE OVERLOOP, geboren te Etterbeek op 25 juli 1986, wonende te Guido Gezellelaan 11 bus 21, 3010 Kessel-La overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap waarvan statuten aldus bepalen:

Art. 1 Naam en zetel : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam BLUE IDEA GROUP. De zetel van de vennootschap Is gevestigd te Guida Gezellelaan 11 bus 21, 3010 Kessel-Lo. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Duur :De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf

heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

Art. 3 Doel : De vennootschap heeft tot doel het opstarten en ondersteunen van educatieve, mobiliteits-gerelateerde en creatieve initiatieven die de duurzaamheid van de samenleving ten goede komen en al hetgeen daartoe behoort in de ruimste zin van het woord. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nembn in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan. Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van stemmen.

Art. 4 Vennoten : Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

Op de laatste hlz. vári ~ il< 6'verineldén Keof4 : Naam en hoèdai lg(tëlii ûàn dó iristrirmenterende: noteris, heÉzlj`varí dd pérsó(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

t_ull^ - vervolg Mod POF 11.1

De beherende vennoot is: THOMAS GEUSENS

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoten zijn: SOM OVERLOOP, wonende te Guido Gezeltelaan 11 bus 21, 3010

Kessel-Lo, Zij is slechts ten belope van haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschaps-

schulden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art.5 Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 5000

euro.

Art. 6 Aandelen: Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Ait 9 Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één oi meer zaakvoerders, al dan niet vennoot Totzaakvoerderwordt voor onbepaalde duur benoemd :" THOMAS GEUSENS hier aanwezig.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Art. 10 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht: De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen dle nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen dle door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

" Art. 12 Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen warden op de 30ste dag van de maand JUNI, om 17 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging, De vergadering zal op de. eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

" De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minsteveertien dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet ln de agenda voorkomen wanneer aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Art.14 Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van elk jaar.

Art. 16 Ontbinding: Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met meerderheid van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met meerderheid van stemmen anders besluitt.

Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen. '

Op de laatste álx" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolg ModPOF11.1

Overgangs- en slotbepalingen

1. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december tweeduizend veertien.

2 De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien

3. Volmacht : Bijzondere volmacht, mei recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan BVBA EATC & Partners, accountantskantoor, of zijn aangestelden, met zetel te 3390 Tielt-Winge, Kruisstraat 3 Bus 1, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemersloket, de kruispuntbank van ondernemingen en de eventuele Inschrijving als belastingsplichtige bij het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

4. Verbintenissen : bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap In oprichting zijn aangegaan door de oprichtende vennoten.

Aldus opgemaakt te Kessel-io in twee exemplaren op 02 januari 2014.

Thomas Geusens Sotie Overloop

Beherend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rocto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

21/08/2015
ÿþMod Word ii.i

!.+ 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111ilt1M11111111

KOOPHANDEL

12 -08- 2015

LE1'

Ondernemingsnr : 0544.370.136

Benaming

(voluit) : Blue ldea Group

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Guido Gezellelaan 11 bus 21 te 3010 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd 29 juni 2015 wordt beslist tot wijziging van het adres van de maatschappelijke zetel vanaf 01 juli 2015 naar het vagende adres ;

Brugstraat 40 te 3370 Boutersem.

Thomas Geusens

zaakvoerder - beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BLUE IDEA GROUP

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 11, BUS 21 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande