BOA CONSTRUCTOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOA CONSTRUCTOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.603.737

Publication

07/01/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor IW Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

behouder te Leuven, D R1PP

aan het F IER" 3

Belgiscf Griffie

Staatsbla

i

WI







Ondernemingsnr : p $y3 . Ec)~, '~ 39

Benaming (voluit) : BOA CONSTRUCTOR

(verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Vunt 13 bus 26

3220 Holsbeek

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 6 december 2013, geregistreerd te Aarschot op 11 december daarna, boek 585 blad 41 vak 14, dat een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door t. De heer BILLET Frank Jozef (NN. 69.10.02-281,14), wonend te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bergenstraat 101.

2. De gewone commanditaire vennootschap BILLET & CO, met maatschappelijke zetel te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bergenstraat 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0871.026.643.

Vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, voornoemde heer Billet Frank Jozef, handelend overeenkomstig artikel 7 van de statuten.

3. De heer JANSSENS Nick (NN. 87.08.12-181.81), ongehuwd, wonend te 3202 Aarschot (Rillaar),

Tieltseweg 81.

-benaming: BOA CONSTRUCTOR

-zetei: 3220 Holsbeek, De Vunt 13 bus 26

-duur: onbepaalde duur

-kapitaal achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door 100 aandelen van

het type A. Dit kapitaal is vanaf heden gevormd door inbrengen in geld waartoe de comparanten zich

onvoorwaardelijk verbonden hebben op de wijze in de statuten bepaald:

- voornoemde heer Billet Frank voor 50 A-aandelen door inbreng van negenduizend driehonderd

euro (¬ 9.300,00);

- voornoemde gewone commanditaire vennootschap Billet & Co voor 45 A-aandelen door inbreng

van achtduizend driehonderd zeventig euro (¬ 8.370,00);

- voornoemde heer Janssens Nick voor 5 A-aandelen door inbreng van negenhonderd dertig euro

(¬ 930,00).

De comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen volgestort zijn,

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE79 7340 3825 9233 op

naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 3 december 2013..

-boekiaar : van 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar vangt op 1 januari 2014 en eindigt op

31 december 2014.)

-doel

De vennootschap heeft tot doel:

- de aanpassing van bedrijfsvoertuigen (= de verkoop en inbouw van inrichtingen voor

bedrijfsvoertuigen, rekken, kastjes, werkbanken, verlichting, etc...);

- de verkoop van verbruiksgoederen voor montage en bouw (= de handel in, en verkoop van bevestigingsmaterialen, gereedschappen, werkkledij, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBE's),... behalve bouwmaterialen zoals zand, steen, cement)

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen,

inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de

vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden,

De vennootschap mag borg staan voor derden en zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar zijn in andere vennootschappen.

-jaarvergadering : de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015.

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door

1. De heer BILLET Frank Jozef (NN. 69.10.02-281,14), wonend te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bergenstraat 101.

2. De gewone commanditaire vennootschap BILLET & CO, met maatschappelijke zetel te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bergenstraat 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0871.026.643.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Billet Frank Jozef.

3. De heer JANSSENS Nick (NN, 87,08.12-181.81), ongehuwd, wonend te 3202 Aarschot (Rillaar), Tieltseweg 81,

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd de heer Billet Frank Jozef (NN. 69.10.02-281.14), ongehuwd, wonend te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bergenstraat 101, die de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen.

Tot directeur, belast met het dagelijks bestuur, wordt benoemd voornoemde gewone commanditaire vennootschap Billet & Co, met maatschappelijke zetel te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bergenstraat 101 met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Billet Frank Jozef, die voor wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap alleen kan verbinden.

-commissaris : geen benoemd;

- bestemming van de winst  reserve:

Jaarlijks wordt de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste 1/20 afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft. Aan de vennoten kan vervolgens, op voorstel van de raad van bestuur, uit de nettowinst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend worden.

Jaarlijks wordt verder de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen naar evenredigheid van hun inbreng, tenzij de algemene vergadering anders besluit, De winst kan evenzeer geheel of deel worden gereserveerd.

Voor zover er B-aandelen zijn uitgegeven, zullen de A-aandelen in totaal recht geven op 80% van de ' beschikbare winst en de B-aandelen in totaal op 20% van de beschikbare winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Het bedrijfsoverschot, na aftrek van de bedrijfskosten, lasten, afschrijvingen, reserves en, in voorkomend geval de rente toegekend zoals hierboven vermeld, mag ook worden uitgekeerd onder de vorm van een restorno aan de vennoten naar verhouding van de verriohtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan, Deze verhouding wordt voor het opmaken van de jaarrekening vastgesteld door de raad van bestuur.

De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de raad van bestuur binnen een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten.

vereffening  verdeling:

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 en 182 van de vennootschappenweg, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt, naar gelang van het geval, volgens het Wetboek van Vennootschappen.

Elk jaar maken de vereffenaars een inventaris op alsmede de jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding.

De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdelen onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen warden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt volgens de regels van het Wetboek van Vennootschappen,

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Get. Notaris Kurt Geysers

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*15008019*

NEERGELEGD

- 6 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven,

Gr1'f tl'e

Ondernem ingsnr : 0543.603.737

Benaming

(voluit) : BOA CONSTRUCTOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Vunt 13 bus 26 te 3220 Holsbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder, benoeming bestuurder.

De buitengewone algemene vergadering van 14/10/2014 heeft beslist het ontslag van de Heer Nick Janssens te aanvaarden als bestuurder en dit vanaf 14/10/2014 Als nieuwe bestuurder wordt benoemd de Heer Jeroen Van Thienen en dit ook vanaf 14/10/2014.

Frank Billet

Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOA CONSTRUCTOR

Adresse
DE VUNT 13, BUS 26 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande