BOELS BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOELS BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.450.929

Publication

20/02/2012
ÿþx

4

Annexes du niteur belge

20/02/2012

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dèr Rechtbànk van Koo hand, te Leuven, de 0 7 FEB. 2012

DE J(fte(ER,

Ondernemingsnr : ©%1-{3,

Benaming (voluit) : BOELS BOUW

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Tiensesteenweg 54, 3380 Glabbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Smets te Glabbeek op 3 februari 2012, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "BOELS BOUW" met maatschappelijke zetel te 3380 Glabbeek, Tiensesteenweg 54, en waarvan de duur onbepaald is.

De vennoot is:

De heer BOELS Patrick, geboren te Tienen op 20 juni 1969, nationaal nummer 69.06.20-271.38, echtgenoot van mevrouw MINNART Karin Celine, wonende te 3380 Glabbeek, Tiensesteenweg 54. Doel:

De vennootschap heeft tot doel: Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten; algemene bouw van residentiële gebouwen; optrekken van ruwbouw van individuele huizen; optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouwen, enzovoort); algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen; bouw van autowegen en andere wegen; onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten; bouw van civiltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie; bouwrijp maken van terreinen; overige bouwinstallatie n.e.g.; installatie van stores en zonneschermen; schrijnwerk; plaatsen van tussenwanden en gipsplaten; schilderen van metalen constructies; reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.; gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort; onderneming van het uitvoeren van metselwerk; onderneming voor het uivoeren van voegwerken; chapewerken; overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden; onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien; onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort; aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden; het ruimen van bouwterreinen; grondverzet; proefboren en boren; bouwen van individuele huizen; de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur"; optrekken van andere residentiële gebouwen en kantoorgebouwen; het optrekken van de ruwbouw met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoort; de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur"; optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoort; aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen; bouw van autowegen en andere wegen, vliegvelden en sportfaciliteiten; overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw; onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten;

onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting; onderneming voor het uitvoeren van metselwerk; onderneming voor het aanbrengen van chape; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; isolatiewerkzaamheden; overige bouwinstallatie; de het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten; metaalschrijnwerk; het schilderen van metalen constructies; gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort; het reinigen van nieuweebouwen na beëindiging van

liii luI 11111! Iii 111111111 tIl! II

*iaoai3ii"

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.: ?

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het BelgtscFiT Staatsblad

de bouwwerkzaamheden; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.; projectontwikkeling voor woningbouw; het ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Maatschappeliik kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal bestaat uitsluitend uit inbrengen in geld. Het is volledig gestort. Aile aandelen zijn steeds op naam.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Tot eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur, de heer Baels Patrick, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzaeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de twintigste van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de bij de statuten voorgeschreven datum van het jaar tweeduizend dertien.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

In de gewone en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt en eindigt het op eenendertig december tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst  Reserve:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0021-013

Coordonnées
BOELS BOUW

Adresse
TIENSESTEENWEG 54 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE)

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande