BOLAND INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOLAND INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.997.317

Publication

15/10/2013
ÿþMal Wolti 11.1

f j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 'ac 3 -.. A')

Benaming (voluit) : Boland Invest

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Broekstraat 12 -1700 Dilbeek

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Henri Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 2 oktober 2013, te registreren, dat

OPRICHTERS

1) de Heer BOLAND Willem Arnold, geboren te Anderlecht op vijf décember negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw SINJORGO Johanna Maria Agatha, wonende te 1700 Dilbeek, Broekstraat 12,

2) de Heer BOLAND Robert Adriaan, geboren te Anderlecht op negentien mei: negentienhonderd zeventig, echtgenoot van Mevrouw GROENBROEK Wiepke, wonende te 27511 DA Moerkapelle (Nederland), Herenweg 28,

3) de Heer BOLAND Lourens, geboren te Anderlecht op zeven augustus negentienhonderd; drieënzeventig, echtgenoot van Mevrouw VANDENBROUCKE Sotie, wonende te 1070 Anderlecht,; Koning-Soldaatlaan 73,

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de;

naam Boland Invest.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, Broekstraat 12.

De zetel mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van dec

zaakvoerders die alle machten hebben om de wijziging die eruit voortvloeit authentiek te doen;

vaststellen in dit artikel van de statuten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam van en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden,; de activiteiten van een holdingvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder, meer:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en' verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet onder de: vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet: met een (semi)-publiekrechtelijk statuut; al dan niet genoteerd op de beurs;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1llI'1*IlB~N~~11'I~I~IN1NVM

13 56059

o 4 OCT. 2013

taRtISSEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Liquiditeiten of activa beleggen in cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

3. Het beheren, kapitaliseren en valoriseren van beleggingen en van participaties in entiteiten waarin zij een participatie heeft, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan entiteiten waarin zij een participatie heeft. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

4. De ontwikkeling van de entiteiten waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen.

5. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle entiteiten waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde entiteiten.

6, De deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

7, De restauratie, verbouwing en verfraaiing van onroerend goed, evenals de verhuur en terbeschikkingstelling van onroerend goed en de uitbating van onroerend goed voor horeca, diensten en andere doeleinden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintig duizend euro (24.000,00 EUR). Het is verdeeld in vierentwintig duizend (24.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inbreng in geld

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de

aandeelhouders op de aandelen hebben ingeschreven als volgt

1. voormelde Heer Willem Boland tekent in voor achtduizend euro (8.000,00 EUR),

waarvoor hem achtduizend (8.000) aandelen worden toegekend;

2, voormelde Heer Robert Boland tekent in voor achtduizend euro (8.000,00 EUR),

waarvoor hem achtduizend (8.000) aandelen worden toegekend;

3. voormelde Heer Laurens Boland tekent in voor achtduizend euro (8.000,00 EUR),

waarvoor hem achtduizend (8.000) aandelen worden toegekend;

Volstorting

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de

aandelen door elke aandeelhouder voor de totaliteit is volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan

één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een

zaakvoerder vaststellen.

INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze

bevoegdheid.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perkermvan de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig

andere plaats in de oproepingen bepaald op 24 mei om 10.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de

vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde burgerlijk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de

rechtspersoon ontstaat en eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

BENOEMING ZAAKVOERDER

En onmiddellijk na voorafgaande oprichting hebben de oprichters bij eenparigheid van

stemmen beslist

a) dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder,

b) dat als zaakvoerder wordt aangesteld : voormelde Heer Willem BOLAND, wonende te 1700 Dilbeek, Broekstraat 12, hier aanwezig en verklarend te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoeder is kosteloos, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juiï 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven bij deze een bijzondere volmacht aan CVBA Thesorafisc te Gooik, Letterbeekstraat 18 B bus 5; om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de inschrijving van de vennootschap voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'A

Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

Mal Wolti 11.1

f j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 'ac 3 -.. A')

Benaming (voluit) : Boland Invest

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Broekstraat 12 -1700 Dilbeek

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Henri Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 2 oktober 2013, te registreren, dat

OPRICHTERS

1) de Heer BOLAND Willem Arnold, geboren te Anderlecht op vijf décember negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw SINJORGO Johanna Maria Agatha, wonende te 1700 Dilbeek, Broekstraat 12,

2) de Heer BOLAND Robert Adriaan, geboren te Anderlecht op negentien mei: negentienhonderd zeventig, echtgenoot van Mevrouw GROENBROEK Wiepke, wonende te 27511 DA Moerkapelle (Nederland), Herenweg 28,

3) de Heer BOLAND Lourens, geboren te Anderlecht op zeven augustus negentienhonderd; drieënzeventig, echtgenoot van Mevrouw VANDENBROUCKE Sotie, wonende te 1070 Anderlecht,; Koning-Soldaatlaan 73,

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de;

naam Boland Invest.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, Broekstraat 12.

De zetel mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van dec

zaakvoerders die alle machten hebben om de wijziging die eruit voortvloeit authentiek te doen;

vaststellen in dit artikel van de statuten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam van en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden,; de activiteiten van een holdingvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder, meer:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en' verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet onder de: vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet: met een (semi)-publiekrechtelijk statuut; al dan niet genoteerd op de beurs;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1llI'1*IlB~N~~11'I~I~IN1NVM

13 56059

o 4 OCT. 2013

taRtISSEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Liquiditeiten of activa beleggen in cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

3. Het beheren, kapitaliseren en valoriseren van beleggingen en van participaties in entiteiten waarin zij een participatie heeft, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan entiteiten waarin zij een participatie heeft. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

4. De ontwikkeling van de entiteiten waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen.

5. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle entiteiten waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde entiteiten.

6, De deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

7, De restauratie, verbouwing en verfraaiing van onroerend goed, evenals de verhuur en terbeschikkingstelling van onroerend goed en de uitbating van onroerend goed voor horeca, diensten en andere doeleinden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintig duizend euro (24.000,00 EUR). Het is verdeeld in vierentwintig duizend (24.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inbreng in geld

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de

aandeelhouders op de aandelen hebben ingeschreven als volgt

1. voormelde Heer Willem Boland tekent in voor achtduizend euro (8.000,00 EUR),

waarvoor hem achtduizend (8.000) aandelen worden toegekend;

2, voormelde Heer Robert Boland tekent in voor achtduizend euro (8.000,00 EUR),

waarvoor hem achtduizend (8.000) aandelen worden toegekend;

3. voormelde Heer Laurens Boland tekent in voor achtduizend euro (8.000,00 EUR),

waarvoor hem achtduizend (8.000) aandelen worden toegekend;

Volstorting

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de

aandelen door elke aandeelhouder voor de totaliteit is volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan

één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een

zaakvoerder vaststellen.

INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze

bevoegdheid.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perkermvan de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig

andere plaats in de oproepingen bepaald op 24 mei om 10.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de

vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde burgerlijk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de

rechtspersoon ontstaat en eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

BENOEMING ZAAKVOERDER

En onmiddellijk na voorafgaande oprichting hebben de oprichters bij eenparigheid van

stemmen beslist

a) dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder,

b) dat als zaakvoerder wordt aangesteld : voormelde Heer Willem BOLAND, wonende te 1700 Dilbeek, Broekstraat 12, hier aanwezig en verklarend te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoeder is kosteloos, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juiï 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven bij deze een bijzondere volmacht aan CVBA Thesorafisc te Gooik, Letterbeekstraat 18 B bus 5; om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de inschrijving van de vennootschap voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'A

Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BOLAND INVEST

Adresse
BROEKSTRAAT 12 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande