BOMONA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOMONA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.855.753

Publication

13/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-10-2014

Griffie

*14309264*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563855753

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BOMONA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Alexis BRUSSELMANS, te Leuven (Heverlee) op 9 oktober 2014, nog te regeistreren, dat de heer DE CONINCK Roel, geboren te Leuven op 25 maart 1976 wonende te 3012 Leuven (Wilsele), Weggevoerdenstraat 23, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'BOMONA'.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3060 Bertem, Frans Dottermansstraat 1.

3. De vennootschap, die een handelsvennootschap is, heeft tot doel:

Het optreden (bemiddelen en afsluiten van zaken), in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap ING BELGIE te Brussel als gevolmachtigd agent voor de bank- en beleggingsdiensten, en als gevolmachtigd subagent voor de verzekeringsdiensten. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerend, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking, de uitbreiding of het vergemakkelijken ervan kunnen bevorderen.

Verder heeft de vennootschap volgende bijkomende doelen:

" Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

o Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

o Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

o Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

o Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

Onderwerp akte :

Fr. Dottermansstraat 1 3060 Bertem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. In dit verband mag de vennootschap onroerende goederen in hypotheek geven, alsook zich borg stellen of haar goederen in hypotheek geven, voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van (een gedeelte van) deze onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

" Het toestaan van leningen, kredietopeningen, borgstellingen en andere zekerheden aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

4.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5.Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,-¬ en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en de aandelen in geld zijn volledig volstort voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door de heer DE CONINCK Roel, die inschrijft op 100 aandelen. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE02 3631 3657 6040 bij ING geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOMONA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 8 oktober 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6.De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

7.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op vanaf 1 januari en loopt tot 31 december van elk jaar.

9. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni 2015 om 18

uur, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en

ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2014

4. Benoeming van een zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

- de De Coninck Roel.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichter verleent aan Wim STROOBANTS van OPTIFISC BVBA, met maatschappelijke zetel te

Grote Vreunte 18, 3473 Kortenaken, evenalsaan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle

machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Alexis BRUSSELMANS

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Coordonnées
BOMONA

Adresse
FR. DOTTERMANSSTRAAT 1 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande