BONGUIDE

Société en commandite simple


Dénomination : BONGUIDE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 561.890.712

Publication

23/09/2014
ÿþtu, fl Mod Wafd 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111\INIF1

neergeiegd/oritvangen Op

1 2 SEP. 21314

ter griffie van àditederiandstalige feç.. bai*van koOphZfld& Raisset

Ondernemingsnr : Benaming 05C4 enc). 9/.2,

(volte) : (verkort): BONGUIDE

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Gewone commanditaire vennootschap

Hendolfstraat 15 te 1840 Londerzeel



Onderwerp akte ; oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte, gedagtekend te Londerzeel op 11 augustus 2014 en neergelegd ter registratie te Dendermonde op 28 augsustus 2014, dat er een handelsvennootschap is opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als beherend, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk vennoot, die voor de vennootschap zal tekenen, phr De Bondt Guido; wonende Hendolfstraat 15 te 1840 Londerzeel en ais stille vennoot en eenvoudige geldschieter Dhr De Bondt Filip, wonende Kloosterhof 7 te 1840 Londerzeel, wiens aansprakelijkheid is beperkt tot zijn kapitaalinbreng.

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam identificatie

De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap, bij afkorting GCV.

De naam van de vennootschap luid" BONGUIDE ".

De vennootschap zal telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze naam laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "Gewone Commanditaire Vennootschap" ofwel afgekort tot "GCV."

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel  Hendolfstraat 15

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het organiseren, adviseren en promoten van sportorganisaties bij hun opriohting en evenementen, als

zelfstandige activiteit of voor rekening van derden.

Ondersteunende diensten ivm de sportbeoefening.

" Het optreden en de dienstverlening, in het kader van het beheren ais zelfstandig als gemandateerde of als tussenpersoon, van een adviesbureau, op het gebied van public relations en communicatie in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

.Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

" Het verwerven, aanhouden en beheren van deelnemingen of participaties in andere vennootschappen, het beleggen van vermogen op rekening, In effecten of waarden van welke aard ook

-Flet operationeel, commercieel en financieel management te verzorgen van externe bedrijven of hierin ; advies en! of bijstand te verlenen

" Het beheren van roerende en onroerende goederen behorende tot het patrimonium van de vennootschap

" l-let kopen, verkopen, invoeren, verhandelen, verhuren van aile afgewerkte producten zowel in kleinhandels als in groothandel en op eender welke manier. te bevorderen of vergemakkelijken. Zij kan ondermeer door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in aile andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijks is, verwant, verknocht of

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

" Zij heeft eveneens tot doel het waarnemen van bestuursmandaten, het nemen van participaties of belangen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, het waarnemen van bestuursmandaten of mandaten als vereffenaar of bewindvoerder of van alle andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management of het ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vermelde taken of opdrachten.

Het waarnemen van alle opdrachten of tussenkomsten als verrichtingen van roerende of onroerende aard. De vennootschap kan voorschotten of leningen toestaan aan haar bedrijfsleiders of vennoten of zich voor hen borg stellen, of kan dit doen aan of ten voordelen van derden in het kader van haar maatschappelijk doel.

Zij zal deze verrichtingen mogen uitoefenen zowel in eigen naam voor rekening van derden, inzonderheid ln hoedanigheid van commissionair. Deze opsomming van activiteiten is exemplair en geenszins beperkend. De vennootschap zal in de meest ruime zin aile handeis- nijverheids-, en finanoiéle verrichtingen, zo roerende ais onroerend, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of van aard zijn de uitbreiding ervan

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen of toelichten, of uitbreiden met inachtneming van de wettelijke bepalingen te zake.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts worden ontbonden door de wil van de vennoten, bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 18,600,00 euro (achttien duizend

zeshonderd Euro) en is verdeeld in 10 (tien) aandelen met een fractiewaarde van één tiende van het kapitaal.

Artikel 6. Aandelen

§ 1. Overgang van aandelen onder levenden, bekendmaking.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten. De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecomnnanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 66 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

§ 2. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Zoals bepaald onder artikel 12 verderop en zoals aldaar meer concreet omschreven, wordt de

vennootschap ontbonden door het overlijden van de enige beherende vennoot.

Bij overlijden van een vennoot die niet de enige beherende vennoot is gaan het aandeel of de aandelen van de overleden vennoot slechts over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden indien deze behoren tot de personen die de vereiste hoedanigheid bezitten om vennoot te kunnen worden, indien hij/zij door het orgaan bevoegd over hun toetreding als vennoot te beslissen wordt/worden aanvaard, op de wijze als bepaald in geval van overdracht van aandelen onder de levenden.

De erfgenamen en iegatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden hebben recht op de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan akkoord daaromtrent wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot.

Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidingsaandeel definitief zal vaststellen tegen wiens besluit geen beroep openstaat. Bij gebreke aan akkoord over de aanstelling van een scheidsrechter, zal deze op verzoek van de meest gerede partij worden aangeduid door de voorzitter van de burgerlijke rechtbank in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 7. Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen warden als volgt bepaald:

a) Beherend vennoten: de beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b) Stille vennoten: de stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben om, op de zetel van de vennootschap en zonder verplaatsing, kennis te nemen van alle boeken, registers en maatschappelijke geschriften, en er controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur.

§ 1. Aantal Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, De Bondt Guido voornoemd,

die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang

de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, leder van hen, beschikt over machten en bevoegdheden om

de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen zoals hierna bepaald.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college en benoemt het college onder haar leden

een voorzitter.

§ 2. Duur van de opdracht - Ontslag

De statutaire zaakvoerder, kan slechts worden ontslagen met unaniem besluit van alle vennoten, waaronder de instemming van de zaakvoerder zelfs indien hij vennoot is.

Statutaire zaakvoerders die geen vennoot zijn, alsmede de niet-statutaire zaakvoerders die tijdens het bestaan van de vennootschap eventueel zouden worden benoemd, kunnen worden ontslagen door een beslissing van de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen waarbij de betrokken niet-statutaire zaakvoerder indien hij vennoot is, niet aan de stemming deelneemt.

§ 3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan beslissen zij als college bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen binnen dit college is de stem van de voorzitter van het college van zaakvoerders doorslaggevend.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te dcen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doe! van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte, Zij zullen evenwel gezamenlijk moeten optreden in de volgende gevallen: - het aangaan van overeenkomsten die de tussenkomst van een openbaar ambtenaar vereisen;

- de aanschaffing van vaste activa;

- het aangaan van leningen en het stellen van waarborgen;

- het afsluiten van huurcontracten;

- de deelname in andere vennootschappen;

- de samenwerking met andere personen of ondernemingen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden en overeenkomstig § 3, eerste lid van dit artikel 8.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die handelen onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, en binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de venncotschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

§ 7. Bezoldiging.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9. Controle

Iedere vennoot, ook de stille vennoot of vennoten, beschikt individueel over aile onderzoeks en

-

controlebevoegreeden. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 10. Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering - Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na de afsfuitdatum van het boekjaar. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders, of van de beherende vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats binnen België en aangeduid in de oproeping, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken (of acht dagen) na het daartoe strekkende verzoek, wanneer een vennoot of vennoten die minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vraagt.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste zestien kalenderdagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd.

Indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en hiermee akkoord gaan, kan de vergadering rechtsgeldig samenkomen zonder het vervullen van de voormelde vormvereisten.

§ 3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid,

onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna

bepaald.

Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5. Wijziging van de statuten.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd moeten

worden goedgekeurd met een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen.

Artikel 11. Boekjaar Inventaris Jaarrekening en resultaatbestemming.

§1. Boekjaar

Het boekjaar begint 1 januari en eindigt 31 december van elk jaar

§ 2. Inventaris - Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder(s) de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling Reservering -Verliezen

Het batig sale, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zij kan onder meer besluiten dit saldo geheel of gedeeltelijk te reserveren of over te dragen naar het volgende boekjaar, dividenden uit te keren of bijkomende bezoldigingen toe te kennen aan de beherende vennoten of de zaakvoerders.

Artikel 12. Ontbinding -Vereffening

§ 1. Ontbinding, aanstelling van vereffenaars.

Indien er slechts één gecommanditeerde vennoot is, is de vennootschap van rechtswege ontbonden door

het overlijden of de onbekwaam verklaring van deze gecommanditeerde vennoot. De stille vennoot of vennoten

treft of treffen de nodige maatregelen voor de vereffening, conform de bepalingen opgenomen in het derde lid van dit artikel 12 § 1.

De vennootschap wordt eveneens ontbonden ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor een statutenwijziging.

Met het oog op de Vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde Wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om

de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennoctschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

IIL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

§ 2. Verdeling van het vereffening resultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2014 en eindigt op 31 december 2016.

" 2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

" 4. De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te

" zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

voor ontledend verklaard uittreksel

De Bondt Guido

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BONGUIDE

Adresse
HENDOLFSTRAAT 15 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande