BOOMING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOOMING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.908.691

Publication

11/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111Aggiglin

Ondernemingsnr 0500.908.691

Benaming

(voluit) : BOOMING

(verkort) :

Griffie

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Schaluin 42-44, 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerdster

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van maandag 11 augustus 2014 blijkt dat de volgende beslissing werd genomen:

- De Mevrouw Chen Aiqin wordt ontslagen als zaakvoerdster en dit vanaf 30 september 2014. De besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Huang Ke Zaakvoerder

NEbt-(GELEGD-

0 2 SEP. 201h

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

02/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gni ie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, det,;Iç ~~~3

DF GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr : 0500.908.691

Benaming

(voluit) : BOOMING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Schaluin 42-44, 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder en ovedracht aandelen

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van maandag 18 maart 2013 blijkt dat de volgende beslissing werd genomen:

- De Heer Huang Zenghong wordt ontslagen als zaakvoerder en dit vanaf 31 maart 2013

- De Mevrouw Chen Aiqin wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder en dit vanaf 1 april 2013. Haar mandaat als niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

- Huang Zenghong draagt 19 aandelen over aan Chen Aiqin die aanvaardt. Er wordt kwijting verleend voor de betaling van de prijs van 674,19 euro.

De besluiten werden genomen niet eenparigheid van stemmen.

Chen Aiqin, Huang Ke,

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

li

" isosiffi*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111 II I IIYI IIII~ ~V~N

*12193644*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuvers, de 2 0 NOV. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming : BOOMING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Schaluin 43-44

Ondernemingsnr : p 5 cc . cS o $

Voorwerp akte : Oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op twaalf november tweeduizend en twaalf, dragende de volgende melding van registratie

"Geregistreerd, te Heist-op-den-Berg, op 14/11/2012, boek 296, blad 27, vak 15, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Eerstaan-wezend Inspecteur : (getekend) A. Buermans"

Blijkt er dat :

I. 1. de heer HUANG Zenghong [Rijksregister nummer 51.06.01-601.94], geboren te Zhejiang op een juni negentienhonderd een`'envijf-'tig, wonende te 3140 Keerbergen, Kempenlaan 39.

2. de heer HUANG Ke [Rijksregister nummer 74.05.11-457.26], geboren te Zhejiang op elf mei negentien-+honderd vierenzeven-'tig, wonende te 3140 Keerbergen, Kempenlaan 39..

3. de heer CHEN Da, (paspoort nummer El 0673999) geboren te Zhejiang op zevenentwintig april negentienhonderd twee-'ën-'zeven-'tig, wonende te P05 2 Barcelona, Carretera de Sant Bai 96, onder hen een Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

Il. De vennootschap als naam heeft : BOOMING.

III. De zetel gevestigd is te 3200 Aarschot, Schaluin 42-44. De zetel kan zonder statutenwijzi-ging verplaatst worden in Bel`'gië bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft

De vennootschap heeft tot doel:

* Verkoop van textiel: klein- & groothandel.

* Detail- en groothandel in dames, -heren, -baby - en kinderboven- en onderkleding en kledingaccossoi-res in gespecialiseerde winkels.

* Detail- en groothandel in schoeisel in gespecialiseerde winkels.

* Detail- en groothandel in lederwaren en reisartikelen in gespecialiseerde winkels.

* Detail- en groothandel in huishoudtextiel en beddengoed.

* Detail- en groothandel in kledingaccessoires,

* Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglmenteerde bankfunc-ties niet inbegrepen); het verlenen van borgstelling aan derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

* De vennootschap mag verder, zowel in België als in het buitenland, alle commmercile, industriële en financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maat-schappelijk doel en die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking ervan, met inbegrip van de onderneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

* Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering vetwerven, beheren en verkopen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

* Huur, verhuur, koop, verkoop van immobiliën, roerende en onroerende goederen en aanverwante acti-viteiten.

* Zij mag eveneens belang nemen, bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving en welke andere wij-ze ook, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van de aard zijn deze van de huidige te bevorderen.

* De vennootschap is gerechtigd, rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen in de werking van andere vennootschappen, borg te stellen, aval te verlenen, voorschotten en kredieten toe te staan en hypothecai-re of andere waarborgen te verstrekken

Verder is de vennootschap gerechtigd,zowel in België als in het buitenland, alle industriële, han-dels ,financiële,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere ven-nootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttien duizend zeshonderd euro euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zondervermel-'ding van waarde,

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

- de heer Ke Huang, voornoemd, ten belope van éénenveertig procent (41%) hetzij zesenzeventig (76) aandelen hetzij zeven duizend zes honderd euro (¬ 7.600,00)

- de heer Zenghong Huang, voornoemd, ten belope van tien procent (10%) hetzij negentien (19) aandelen hetzij duizend negen honderd euro (¬ 1.900,00)

- de heer Da Chen, voornoemd, ten belope van negenenveertig procent (49%) hetzij eenennegentig aandelen (91) hetzij negen duizend honderd euro (¬ 9.100,00)

De aandelen werden volstort door elk voor ten minste één/derde, hetzij tesamen zes duizend zes honderd euro (¬ 6.600,00) ten belope van zes duizend zes honderd euro (¬ 6.600,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zes duizend zes honderd euro (¬ 6.600,00)

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprich-ling bij Forfis Bank onder nummer BF06 0016 8431 9922,

VIL De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzi`'ging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dien-stig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waar-voor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en be-perkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevol-machtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven voimacht.

IX. leder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op twaalf november tweeduizend en twaalf en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste vrijdag van juni om 18u00 van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid heeft de buitengewone algemene vergadering beslist als niet statutaire zaak-voerder voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

1. de heer Huang Ke, voornoemd

2. de heer Zenghong Huang, voornoemd

Die verklaren deze functie te aanvaarden,onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door eni-ge verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get) Notaris Laurence Cuypers

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 12/11/2012

-

Voorbehouden ,pan het Belgisch Staatsblad

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0064-015
10/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BOOMING

Adresse
SCHALUIN 43-44 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande