BORD D'OO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BORD D'OO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.765.073

Publication

04/04/2011
ÿþfrn " ?j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ " a01~.

BRUSSEL

Griffie

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

+iiosoaia"

Benaming

(voluit) : Bord d'oo

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zesel : ~~ Schelfhoutstraat 166 te 17~!_iedekerke

rn

Ondeemingsnr : EDS ~ e

Voorwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een onderhandse van 17 maart 2011 dat er werd overgegaan tot de oprichting van een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma heeft aangenomen.

Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek Vennootschappen: 1° De vennootschap heeft de vorm van een Handelsvennootschap die de rechtsvorm van een 'Vennootschap Onder Firma" (V.O.F.) heeft aangenomen, onder de naam: "Bord d'oo"

2° De zetel van de vennootschap is gevestigd Ed. Schelfhoutstraat 166 te 1770 Liedekerke.

3° De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4° De hoofdelijke aansprakelijke vennoten zijn de heer Asselman Patrick,`wonende-Ed. Schelfhoutstraat 166 te 1770 Liedekerke en geboren op 30 oktober 1968 en mevrouw Heyman Els, wonende Ed. Schelfhoutstraat 166 te 1770 Liedekerke en geboren op 12 juni 1975.

5° Het kapitaal bedraagt 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 40 aandelen op naam van 25 euro elk.

6° De samenstelling van het kapitaal van de vennootschap is als volgt: een inbreng in geld door de heer Asselman Patrick voor 500,00 euro waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend van 25 euro elk en een inbreng in geld door mevrouw Heyman Els voor 500,00 euro waarvoor haar twintig aandelen worden toegekend van 25 euro.

7° Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van een burgerlijk jaar. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op 1 april 2011.

8° Het resultaat, na boeking van alle kosten, afschrijvingen en bezoldigingen van de vennoten, wordt bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, en benoemd met éénparigheid van stemmen door de vennoten. Mits éénparige toestemming van alle vennoten kan een rietvennoot als zaakvoerder aangesteld worden. Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de jaarlijkse algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerders worden benoemd enerzijds de heer Asselman Patrick, wonende Ed. Schelfhoutstraat 166 te 1770 Liedekerke en anderzijds mevrouw Heyman Els, wonende Ed. Schelfhoutstraat 166 te 1770 Liedekerke.

10° Zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in fucntie is, van rechtswege vereffenaar zowel ten aanzien van de vennoten als van derden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Asselman Patrick, zaakvoerder Heyman Els, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ajn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

04/042011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BORD D'OO

Adresse
ED. SCHELHOUTSTRAAT 166 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande