BORGERHOFF & LAMBERIGTS TV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BORGERHOFF & LAMBERIGTS TV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 843.959.188

Publication

18/07/2013
ÿþ.~ R\i~

\`' ~~

. ~

,Sw_ __ J Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111enlpil

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de f f.4 tlt 2013

DE GRIFFIER;

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.959.188

Benaming

(voluit) : BORGERHOFF & LAMBERIGTS TV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Monseigneur Ladeuzeplein 10, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 3 juni 2013:

De vergadering bevestigt het ontslag van de heer Piet Lambrechts, wonende te Sint-Jans-Molenbeek, Henri De Saegherstraat 10 als bestuurder van de vennootschap met ingang van 5 juli 2012.

De vergadering bevestigt tevens het ontslag van de gewone commanditaire vennootschap HOFLACK.COM MEDIA, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Andreas Vesaliusstraat 26 met als vaste vertegenwoordiger de heer Kristiaan Hoflack als bestuurder van de vennootschap met ingang van 9 januari 2013.

De vergadering beslist met unanimiteit en met afzonderlijke stem om volgende bestuurder te benoemen met ingang van 1 juli 2013 voor een periode van zes jaar mevrouw Isabelle Baele, wonende te 3140 Keerbergen, Viooltjesweg 5. Zij zal niet bezoldigd warden voor de uitoefening van haar mandaat. De bestuurder verklaart het mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 3 juni 2013:

De vergadering bevestigt het ontslag van de gewone commanditaire vennootschap HOFLACK.COM MEDIA, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Andreas Vesaliusstraat 26 met ais vaste vertegenwoordiger de heer Kristiaan Hoflack, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 9 januari 2013.

De vergadering beslist unaniem te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

De heer Kristof Lamberigts, wonende te 8000 Brugge, Lauwerstraat 20 met ingang van 9 januari 2013 en dit

tot onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

Dit mandaat zal niet bezoldigd worden. De gedelegeerd bestuurder verklaart het mandaat te aanvaarden.

Kristof Lamberigts

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2012
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande'

te Leuven, de 2 7 FEB, 2012

DE ejjlER,

I til! ttIt 11111 It il t t 11111 til t Il

*iaosaoeo*

bE B

st

lit

Ondernemingsnr : 3 - SS,, A 'g?

Benaming

(voluit) : Borgerhoff & Lamberigts TV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Ladeuzeplein 10

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, notaris te Sint-Jans-Molenbeek, vervangende Meester Catherine HATERT, geassocieerd notaris, te Sint-Joost-ten-Node, persoonlijk onbevoegd, op zestien februari tweeduizend en twaallf, blijkt dat :

1. VORM EN BENAMING : Naamloze vennootschap "Borgerhoff & Lamberigts TV".

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 3000 Leuven, Ladeuzeplein 10,

3. AANDEELHOUDERS:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B&L Co", met maatschappelijke zetel te Gent, Korianderstraat, 2, ingeschreven in het rechtspersonen register (RPR Gent) onder nummer 832.582.078.

2. De heer HOFLACK Kristiaan Mark, geboren te Leuven, op 3 februari 1965, ongehuwd, wonend te Leuven, Andreas Vesaliusstraat, 26, nationaal nummer 65020337145.

3. De heer LAMBRECHTS Piet Eugène Joris Jozef, geboren te Bilzen, op 3 maart 1976, wonend te Sint-Jans-Molenbeek, Henri De Saegherstraat, 10, ongehuwd, nationaal nummer 76030307792-

4. KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig in geld ingeschreven en volledig volgestort door

elkeen van de verschijners.

5. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2013,

6. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

7.ONTBINDING EN VEREFFENING ;

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschapelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge r vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te reg ulariseren.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

8. BESTUURSBEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGING :

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

9. DOEL

De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

De realisatie en uitvoering van alle verrichtingen van verkrijging, verkoop, bemiddeling en distributie,

ontwikkeling, commercialisatie en promotie, creatie en reproductie, service en management van aile soorten

goederen en activiteiten met betrekking tot:

- de televisie- en/of radioprogramma's voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- de exploitatie en de commercialisatie van televisie- en I of radioprogramma's;

- het ontwikkelen, uitbaten, kopen en verkopen in licentie nemen en handel drijven in patenten, octrooien,

intellectuele rechten en copyright licenties en aanverwante duurzame immateriële activa;

- media, communicatie, telecommunicatie of activiteiten met betrekking tot de sector van de media,

communicatie of telecommunicatie;

- de productie, realisatie en verhandeling van films van diverse aard (series, televisiefilms, documentaires,

ontspanningsprogramma's, video's, reportages, uitzendingen enz.) al dan niet bestemd voor vertoning op

televisie;

publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met

educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden en videoclips;

- activiteiten van filmstudio's, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materiaal;

- uitgaven en distributie van films op videobanden bestemd voor het publiek;

- advies enl of dienstenfuncties in de communicatie, telecommunicatie, media en productie sector,

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in voornoemde sectoren,

Daarenboven, heeft de vennootschap ook tot doel:

- alle beleggingen en besteding van fondsen en waarden;

- de uitoefening van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in Belgische vennootschappen

of buitenlandse;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- alle verrichtingen betreffende werkzaamheden van beheer en management van bedrijven; het verstrekken, via alle middelen, van alle administratieve, technische, commerciële, financiële en informaticaprestaties voor ondernemingen en vennootschappen van welke aard ook;

- aile verrichtingen betreffende de vorming, training, aanwerving en selectie van personeel;

- aile verrichtingen in verband met publicatie van boeken, tijdschriften, magazines, en artikels, organisatie van seminaries, conferenties, evenementen en beurzen;

- alle verrichtingen in verband met public relations;

De vennootschap kan aile nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een ander wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken. Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschap in België en in het buitenland oprichten,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni te zeventien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap, Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

leder aandeel geeft recht op één stem.

11, EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 51$ 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd de volgende personen die uitdrukkelijk aanvaarden:

1/ de gewone commanditaire vennootschap "HOFLACK.COM MEDIA", met maatschappelijke zetel te Leuven, Andreas Vesaliustraat, 26, opgericht bij onderhandse akte op 20 december 2011, ter bekendmaking neergelegd, vertegenwoordigd door de heer HOFLACK Kristiaan Mark, geboren te Leuven, op 3 februari 1965, ongehuwd, wonend te Leuven, Andreas Vesaliusstraat, 26, nationaal nummer 65020337145, handelend als vaste vertegenwoordiger ;

2/ de heer LAMBERIGTS Kristof, geboren te Leuven, op 6 maart 1976, wonend te Brugge, Lauwerstraat, 20, nationaal nummer 76.03,06.043-36;

3/ de heer BORGERHOFF Steven Jozeph Jacques Guy, geboren te Brussel, op 30 augustus 1975, wonend te Wemmel (1780), Bouchoutlaan, 1, nationaal nummer 75.08.30,157-89 ;

4/ de heer LAMBRECHTS Piet Eugène Joris Jozef, geboren te Bilzen, op 3 maart 1976, wonend te Sint-Jans-Molenbeek, Henri De Saegherstraat, 10, ongehuwd, nationaal nummer 76030307792

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Benoeming tot volgende functies

a) voorzitter van de raad van bestuur de heer LAMBERIGTS Kristof, voornoemd, die aanvaardt,

b) gedelegeerd bestuurder: de gewone commanditaire vennootschap "HOFLACK.COM MEDIA", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer HOFLACK Kristiaan, voornoemd, die aanvaardt.

VOLMACHT:

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Baker Tilly Belgium, waarvan de zetel gevestigd is te 9090 Melle, Collegebaan 2c, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Melle, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het ocg op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Isabelle MAES, Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging

- uitgifte van de akte

bankattest

V,oór-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0084-017

Coordonnées
BORGERHOFF & LAMBERIGTS TV

Adresse
LADEUZEPLEIN 10 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande