BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.179.959

Publication

20/05/2014
ÿþMod Weed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de á rgelegWohtv

an e

08 Me 2014

ter grue parº%

rechtbank pan de ecferi4ndstaj

Apharcaej brr tes e

I III I II I I III III

*1A101716*

V1 behc aar Bel, Staa

II

n op

Ondernemingsnr : 0451.179.959

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekstraat 8 te 1540 Herne

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overneming

Eerste besluit: Kennisname van documenten en verslagen

A. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 25 mei 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN" met zetel te 1540 Herne, Hekstraat 8 en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING MARCEL LANNEER EN ZONEN" met zetel te 1540 Herne, Rankhove 6 in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 5 juni 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 juni nadien, onder nummer 12105291.

B. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

- de fusievoorstellen:

- de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

- de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

C. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en

zijn ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede besluit: Fusiebesluit  Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING MARCEL LANNEER & ZONEN" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 25 mei 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING: LANNEER & ZONEN' met zetel te 1540 Herne, Hekstraat 8 en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING MARCEL LANNEER EN ZONEN" met zetel te 1540 Herne, Rankhove 6 en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 5 juni 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 juni nadien, onder nummer 12105291.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN", hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING MARCEL LANNEER EN ZONEN", hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig.

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen Tiij hët Bé1gisch Siaatslilid _ 2ÜT03120I4 - Annexes du Moniteur belge

bakdoden aan net i3elgisch Staatsklad

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (hartdels(naam, de merken en togo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken: haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid,

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" . enz.), Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris

" ervan ln onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de

" voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels  en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks  en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstellingen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voorvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van 'de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap, In verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING MARCEL LANNEER & ZONEN" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht,

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap, Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief  en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuitietsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één-, geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde besluit: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountancy Vierendeels J. BVBA te 1500 Halle, Meiboom 22 bus 2, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

Bijlagen bij lièt Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S verme#den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2014
ÿþ1 ~

i

B

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[~

'~

:

2 4MAR. 2014

Griffie

Ondernetnincjsnr : 0451.179.959

Benaming

tvoluit) : BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekstraat 8, 1540 Herne

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Herne, op 11 maart 2014 en met volgend registratierelaas: " Geregistreerd drie bladen één verzending te DILBEEK II de 13 maart 2014. Boek 610 Bla 46 vak 09. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR). DE ONTVANGER ai. getekend M. Wauters", blijkt via uittreksel dat de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

ENIG BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit eenparig het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vijfendertig duizend euro (¬ 135.000,00) om het te bren-rgen op honderd zevenenzeventig duizend euro (¬ 177.000,00) door inbreng door de actuele vennoten.

Voor deze kapitaalverhoging worden 5.622 nieuwe aandelen gecreëerd met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf de kapitaalsverhoging als volgt:

-de heer Lanneer Fabian tot beloop van zevenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00), hetzij tweeduizend achthonderd en elf (2.811) aandelen;

-de heer Lanneer Laurent tot beloop van zevenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00), hetzij tweeduizend achthonderd en elf (2.811) aandelen;

Deze kapitaalsverhoging wordt volledig geplaatst en volgestort door de vennoten door inbreng in natura van de vorderingrechten op het dividend ontstaan naar aanleiding van de beslissing tot uitkering van dividenden door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering de dato 25 november 2013, waarbij de vennoten uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

De vennoten bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte vorderingsrechten voortkomen van de door hen ontvangen dividenden, besloten door de algemene vergadering de dato 25 november 2013.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging gerea-iliseerd werd.

b) Veslagen

Om te voldoen aan artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren al de aandeelhouders kennis te hebben genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor André Geeroms de dato 23 januari 2014, optredende als vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor VRC Bedrijfsrevisoren, met zetel te Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, over de inbreng in natura waarvan de conclusies letterlijk luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de BVBA BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN bestaat uit vorderingen ten bedrage van 135.000,00 EUR, ontstaan door toekenning van een tussentijds dividend in het kader van de programmawet van 28.6.2013, en waarvoor 5.622 nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Bil het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van orodeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de', Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

d) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomst

met het aantal en de fractie waarde en van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, _

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting, en van de ais tegenprestatie toegekende vergoeding.

23 januari 2014

De Bedrijfsrevisor

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

De voorzitter geeft de vergadering eveneens kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato 25

november 2013, dat het belang van de inbreng in natura toelicht zoals opgelegd door hetzelfde artikel 313 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Omdat alle aanwezige aandeelhouders verklaren voorafgaand en voldoende te hebben kennis genomen

van deze verslagen, ontslaan zij ondergetekende notaris ervan voorlezing te geven en deze stukken aan te

hechten aan deze akte.

Aangezien er geen commissaris is benoemd 'in de vennootschap is er geen verslag van de commissaris

vereist.

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit - Aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissing

De algemene vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen als volgt:

Artikel vijf (5) van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel vijf: maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zevenenzeventig duizend euro (¬ 177.000,00)

vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd tweeëntwintig (8.622) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde,"

Derde besluit: Coördinatie

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de tekst

van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Rechtbank van Koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

~tgor-

b

~ tftouden

~ isan he1 'Etctgrsrit ~taatshlart

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luit; B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemvoordigen

Verso . Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 01.08.2013 13396-0293-016
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 12.06.2012 12166-0351-014
14/06/2012
ÿþrT: 5,' ~" ~ ~I

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

il

*12305Y91*

Mod ware 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ " ~ "

6g DE ni.~~AN!#

is R, ~C DEUM..

.

~iri72 ""09...-370N ~70N 2

Griffie

012

Bjagen bij he1<llelgis-ch_Staatsblad 14/0b1241-1- Annexes-dn-Menitenr-belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekstraat 8, 1540 Herne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging onderhands voorstel dd. 25 mei 2012 houdende voorstel tot geruisloze fusie tussen Bouwonderneming Lanneer & Zonen BVBA, met maatschappelijke zetel te 1540 Herne, Hekstraat 8, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0451.179.959 en Bouwonderneming Marcel Lanneer en Zonen BVBA, met maatschappelijke zetel te 1540 Herne, Rankhove 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0417.906.781.

I. VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W. VENN.

I.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a)Identiteit van de overnemende vennootschap BOUWONDERNEMING LANNEER EN ZONEN BVBA

De vennootschap naar Belgisch recht BOUWONDERNEMING LANNEER EN ZONEN BVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Brussel onder het ondernemingsnummer 0451.179.959 met , maatschappelijke zetel te 1540 Herne, Hekstraat 8.

Het doel van de vennootschap luidt overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

tje vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

Alle algemene ondernemingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het bouwen van onroerende goederen.

Aan- en verkoop zowel in het groot ais in het klein van bouwmaterialen in de algemene zin van het woord.

Dit voorwerp zal kunnen verwezenlijkt worden, zowel in binnen- ais in buitenland met inbegrip van de in- en uitvoer, als fabrikant hoofdhandelaar, agent, makelaar, commissionair of tussen persoon in de ruimste zin.

Deze opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend.

be vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, zelfs ten hypothecaire titel en in het algemeen alle daden stellen van burgelijke, commerciële, industriële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel. Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag bijgevolg alle daden stellen welke aanvaard zijn om haar doel te verwezenlijken of te vergemakkelijken.

Bovendien mag de vennootschap onder alle vormen deelnemen aan andere bedrijven, welke een gelijkaardig doel nastreven of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk

. _.. .. _ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendènotaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0451.179.959

ti

4. s

b) Identiteit van de over te nemen vennootschap BOUWONDERNEMING MARCEL LANNEER EN ZONEN BVBA

De vennootschap naar Belgisch recht BOUWONDERNEMING MARCEL LANNEER EN ZONEN BVBA, ingeschreven in het Reglster voor Rechtspersonen te Brussel onder het ondememingsnummer 0417.906.781, met maatschappelijke zetel te 1540 Herne, Rankhove 6.

Het doel van de vennootschap luidt overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

De vennootschap heeft tot voorwerp:

Aile algemene ondernemingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het bouwen van onroerende goederen.

Aan- en verkoop zowel in het groot als in het klein van bouwmaterialen in de algemene zin van het woord.

Dit voorwerp zal kunnen verwezenlijkt worden, zowel in binnen- als in buitenland met inbegrip van de in- en uitvoer, ais fabrikant hoofdhandelaar, agent, makelaar, commissionair of tussen persoon in de ruimste zin.

Deze opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Tevens zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële verhandelingen in roerende of onroerende goederen mogen verrichtingen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde en gelijkaardig of verwant doel, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of hoe dan ook.

2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en legt bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t, de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen. Onder "fusie", zoals hierna vernield, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht In de Algemene Vergadering verbonden is.

Samenvattend Kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap Bouwonderneming Marcel Lanneer en Zonen BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de fusie, door Bouwonderneming Lanneer en Zonen BVBA. De hele operatie is ingegeven om de bedrijfsstructuur van de groep te vereenvoudigen. Deze operatie heeft de bedoeling is om vennootschappen met gelijkaardige activiteiten te centraliseren. Dit zal de werking en administratie binnen de groep ten goede komen. Gelet op de procedurele en financiële voordelen van een fusie ten opzichte van een ontbinding wordt er geopteerd om een geruisloze fusie door te voeren.

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 januari 2012.

4.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

t

f

Voor- Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



5.Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te ' fuseren vennootschappen.

. Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Lanneer Freddy,

zaakvoerder

Bijlagen bij, het Be1gisçkStaatsblad-14L116/2011-. nexes u Moniteuf-be1ge

OP de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 22.06.2011 11194-0115-014
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 07.07.2010 10284-0247-014
16/07/2009 : BL575687
18/06/2008 : BL575687
13/10/2005 : BL575687
02/12/2004 : BL575687
01/10/2003 : BL575687
03/09/2002 : BL575687
01/09/1999 : BL575687
01/01/1997 : BL575687
13/11/1993 : BLA78637

Coordonnées
BOUWONDERNEMING LANNEER & ZONEN

Adresse
HEKSTRAAT 8 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande