BOUWWERKEN VERDONCK FRANKY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN VERDONCK FRANKY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.751.730

Publication

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.11.2014, NGL 31.12.2014 14709-0409-010
02/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.10.2012, NGL 31.12.2012 12679-0076-010
31/08/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad 2.S

1111111111111111111111111

*12148841*

A

GRIFFIE REC:-iTEV"

" VAN KOOPHANDEL

2 2 AUG 2012

DENDEbl;tfiONDE

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

0832.751.730

BOUWWERKEN VERDONCK FRANKY BVBA

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tinnenhoekstraat 12t e9310 Moorsel-Aalst

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 07 augustus 2012 werden, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen : de maatschappelijke zetel wordt, met ingang van 15/08/2012 , verplaatst van Tinnenhoekstraat 12 te 9310 Moorsel-Aalst naar Boeksheide n° 105 te 1840 Malderen. Bovendien wordt de vestigingseenheid in de Tinnenhoekstraat 12 te 9310 Moorsel-Aalst definitief gesloten en opgeheven en dit eveneens met ingang vanaf 1510812012.

Getekend, Verdonck Franky, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/01/2011
ÿþT Mal 2.1

Die In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



+iioiase3*

Vo beho aan Belg Staat

GRIFFIE REC'

VAN KOOPHANDEL

1 3. 01. 2011

ONDE

DE N º% I I "



Ondernemingsnr : $3g 45..! 30

Benaming

(voluit) : Bouwwerken Verdonck Franky

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst (Moorsel), Tinnenhoekstraat 12

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 04/01/2011, ter registratie aan te bieden, blijkt dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte" aansprakelijkheid onder de benaming Bouwwerken Verdonck Franky, met zetel te 9310 Aalst (Moorsel),, Tinnenhoekstraat 12.

1.Opgave van de vennoten

- De Heer VERDONCK Franky Nico Sylveer, geboren te Dendermonde op vijftien oktober; negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd en zonder een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben; afgelegd, aldus verklaard, wonende te 9310 Aalst (Moorsel), Tinnenhoekstraat 12 en

- Mevrouw VERRET Ine, geboren te Vilvoorde op vier mei negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, en zonder een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, aldus verklaard, wonende te 9310; Aalst (Moorsel), Tinnenhoekstraat 12.

Hierna ook genoemd "de oprichter", ook als er meer zijn.

2. Kapitaal, onderschrijving en storting.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal,.achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00-EUR)' bedragend, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, met een nominale waarde van honderd Euro (100,00-EUR) per aandeel, onderschreven en volstort wordt als volgt :"

1. De Heer VERDONCK Franky, voornoemd, onderschrijft honderd zesenzestig (166) aandelen, hetzij een; bedrag van zestienduizend zeshonderd Euro (16.600,00-EUR), volstort ten belope van vijfduizend vijfhonderd; drieëndertig Euro vierendertig cent (5.533,34-EUR).

2. Mevrouw VERRET Ine, voornoemd, onderschrijft twintig (20) aandelen, hetzij een bedrag van: tweeduizend Euro (2.000,00-EUR), volstort ten belope van zeshonderd zesenzestig Euro zesenzestig cent! (666,66-EUR).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen of een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro: (18.600,00-EUR), welk bedrag onderschreven is voor de totaliteit en volstort voor een bedrag van zesduizend; tweehonderd Euro (6.200,00 EUR), welk bedrag ter beschikking staat van de vennootschap.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, werden voormelde bedragen gedeponeerd op een' bijzondere rekening nummer 001-6313521-61 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNPi PARIBAS FORTIS BANK. Een attest van deze deponering werd opgemaakt op vierentwintig december: tweeduizend en tien.

3. Benoeming zaakvoerder - Bezoldiging. .

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: De Heer VERDONCK` Franky, voornoemd, die heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing dip zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene. Vergadering.

Deze benoeming zal evenwel pas uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de: oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar:

" zetel heeft overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

UITTREKSEL STATUTEN.

.._ _. 1.. Naam -.Rechtsvorm---_...........__. ... _-..__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ~ r

De maatschappelijke benaming luidt "Bouwwerken Verdonck Franky", vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 9310 Aalst (Moorsel), Tinnenhoekstraat 12.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), metsel- en betonwerken, dakbedekkingen en voegwerken, isolatiewerkzaamheden, verbouwingswerken;

- Chapewerken, klinker- en kasseiwerken, aanleggen van opritten en parkings en terrassen;

- Plafonneer-, cementeer- en alle pleisterwerken en tegelzetten;

- Schilderwerken en werken in vloerbedekkingen in alle soorten materialen;

- Gevelreiniging en renovatiewerken aan onroerende goederen;

Andere gespecialiseerde bouwwerkzaamheden zoals sloopwerken, grcndverzet, ruimen van bouwterreinen, afwerking van gebouwen, restaureren van bouwwerken, verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen, gevelreiniging door middel van zandstralen/stoom/en dergelijke, de installatie van niet verplaatsbare tussenwanden en de bekleding van wanden, plafonds enzovoort in hout, kunststof, metaal of gips;

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer van grondstoffen, produkten en bijprodukten nodig voor metselwerk, dakbedekkingen, chapewerken, betonwerken, klinker- en kasseiwerken, voegwerken, schilderwerken en vloerbedekkingen, met andere woorden kleinhandel in bouwmaterialen;

- Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en sportvelden en het snoeien van bomen en heggen; - Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en

e onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met zowel openbare als particuliere bouwwerken;

- Het optreden als algemeen aannemer en bouwcoördinator en het ontwikkelen van residentiële en niet residentiële bouwprojecten;

- Het verhuren van materialen en roerende goederen.

b De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en/of dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

0

rre 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00-EUR) en is verdeeld in crt

crt honderd zesentachtig (186) aandelen, met een nominale waarde van honderd Euro (100,00-EUR) per aandeel.

CA

6. Statuut van de aandelen.

te

rm De aandelen zijn op naam. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

ru

11

P: 7. Bestuur

C De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

e De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden

~D door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, indien er meerdere zijn

crt benoemd.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van alle inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger - natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de . uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor. rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vervullen. Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om de vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Statutaire zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: .

- De Heer VERDONCK Franky, voornoemd, die heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De opdracht van statutair zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutair zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

8. De algemene vergadering

Ieder jaar, de tweede donderdag van oktober om veertien uur zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben, ten maatschappelijke zetel; tenzij anders vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Met uitzondering van de besluiten te riemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

9. Stemrecht

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

10. Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en wordt op dertig juni daaropvolgend afgesloten.

11. Bestemming van de winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek der algemene onkosten, van alle aard, gebeurlijke

intresten aan de schuldeisers - vennoten, bezoldiging van de zaakvoerders en commissarissen en

noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden tot het vormen van het

wettelijk reservefonds.

Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering.

12. Ontbinding en vereffening.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

13. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Algemene bepalingen.

Alle bepalingen van de statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in

zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene Vergadering.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene

Vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Tijdelijke bepalingen.

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap (vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen

Y

r t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds vijftien november tweeduizend en tien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor ôntledend uittreksel

Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris, te Buggenhout

Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

1) volledig afschrift der akte

2) bankattest

Coordonnées
BOUWWERKEN VERDONCK FRANKY

Adresse
BOEKSHEIDE 105 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande