BOVIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.920.970

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14269-0314-012
12/02/2014
ÿþ Mod PDF t7.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b

3 FES 2074

a

Rpeet

Griffie

IIIIIINUM111111

V beh aa Bel Stae

Ondememingsnr : 0424.920.970

Benaming (voluit) : Bovijn

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudestraat 11 -1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Fusievoorstel

Tekst :

De B.V.B.A. BOVI,IN, hoger vernoemd, is voornemens, overeenkomstig artikel 693 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, over te gaan tot de fusie bij middel van opslorping door de naamloze vennootschap SANLENCO , met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, industriestraat, 5 ingeschreven in het Rechtspersonenregister Brussel, onder nummer 0462.042.276,

De tekst en de inhoud van de doelomschrijving van de nv SANLENCO is statutair als volgt omschreven ;

a) Het verkopen en kopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, verfraaien en onderhouden van onroerende goederen, de leasing, de opstalvestiging en erfpachtvestiging van onroerende goederen.

Het beheren van de eigen roerende goederen in het algemeen en van portefeuilles in het bijzonder. Het te beschikking stellen van andere vennootschappen en ondernemingen onder gelijk welke van alle bedrijfsmiddelen, gebouwen en gronden. Het uitvoeren van deelopdrachten en managemmentsfuncties voor deze vennootschappen en ondernemingen.

b) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot roerende goederen, materieel, machines en outillage;

c) De adviesverlening, de studieopdrachten, de voorbereiding, de installatie en opstarten van organisatie- en informaticasystemen, alsook van alle technieken in verband met technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

d) Het verkrijgen , uitbaten, of afstaan van octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten. Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief is, zal gebruikelijk zijn of zou worden.

e) Alle industriële, coomerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan bevorderen,

f) De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

g) De vennootschap kan de functies van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen en zich borg stellen of zekerheid verlenen ten gunste van derden.

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam enhoedanigiékd van de Instrumenterende notaris, hetzij ván de pèi-sïi ô)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ci? - vervolg Mal PDF 11.1

De tekst en de inhoud van de doelomschrijving van de bvba BOVIJN is statutair als volgt omschreven :

e) Alle operaties hoegenaamd, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de aankoop- en verkoop van alle waren, materialen en benodigdheden dienstig voor industrie, openbare werken, landbouw, tuinbouw, tuinaanleg, handel, zowel in detail als groohandel, het vervoer ervan, zowel te land, te water, ais ln de lucht, im- en export ervan, produkie en verwerking ervan, zowel in eigen naam als in hoedanigheid van commissionair of anderszins, zelfs als zulks het betrekken van grondstoffen moet behelzen, of produktie, of ontwerpen, produktie en promotie van machines ervan, zelfs ook alle vormen van verpakking

b) De vennootschap mag temeer alle roerende en onroerende goederen bezitten of vervreemden, in huur geven of nemen, en verbintenissen aangaan voor een termijn die haar duurtijd overtreffen.

c) De vennootschap zal mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met een zelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel, of van zulke aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te vergemakkelijken of te bevorderen; zelfs indien zulks de uitbreiding van de maatschappelijke werkzaamheden, de afzet van produkten of de bevoorrading van grondstoffen moest inhouden; en dit op de wijze zoals zij het verkiest, door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De activiteiten vermeld onder a) hiervoor werden vanaf 31.12 2009 stopgezet. De overblijvende activiteiten zijn in overeenstemming met deze van de overnemende vennootschap.

Het kapitaal van de overnemende naamloze vennootschap SANLENCO, bedraagt EUR 247.894 en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal van de B.V.B.A. BOVIJN, bedraagt EUR 18.750 en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek Vennootschappen vindt er een omwisseling plaats van aandelen van de bvba BOVIJN tegen aandelen van de overnemende vennootschap, de n.v. SANLENCO.

De berekening van het aantal in ruil te ontvangen aandelen nv SANLENCO door de aandeelhouders van de B.V.B.A. BOVIJN is gebaseerd op de intrinsieke waarde van beide vennootschappen. Op basis van de berekende referentiewaarde van één aandeel SANLENCO nv hetzij 1.194.32EUR, wordt voorgenomen het aantal toe te kennen aandelen SANLENCO nv sen de aandeelhouders van B.V.B.A. BOVIJN, te bepalen op 1.815.

De nieuwe aandelen geven recht te delen in de winst vanaf 31 december 2012.

In de buitengewone algemene vergaderingen van 6 november 2013 hebben de aandeelhouders van beide vennootschappen, die het volledige kapitaal vertegenwoordigen, unaniem hun goedkeuring gehecht aan de voorgestelde ruilverhouding. Dientengevolge hebben overeenkomstig artikel 695 W.Venn. alle aandeelhouders die het volledig kapitaal vertegenwoordigen, hun accoord verleent dat de gedelegeerd bestuurder van SANLENCO een externe accountant zal aanstellen met het verzoek een verslag op te stellen over het fusievoorstel.

De datum vanaf dewelke de handelingen van de B.V.B.A. BOVIJN ,worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de n.v. SANLENCO ,werd vastgelegd op 31 december 2012.

Er werden geen voordelen toegekend aan de bestuurders van de te fuseren vennootschappen.

Kampenhout, 6 november 2013

Tegelijk neergelegd: Fusievoorstel 06111/2013

Roland POEDTS

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'

behouden aan het Belgisch Staatsblad

22/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe venc e alcite

ocj/OntraD

r

Ondernemingsnr Benaming

(voltlit) :

(verkort)

0424 920 970

B.V.B.A. BOVIJN BOV1JlV

1 1 ef:TC. 2814

j;' 7;,l9 'd~»' i

,

le a

é~ ,dstajigeVian koog~~e e

r'irLbz_37c.

INI 111111i~ii

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1910 KAMPENHOUT, Oudestraat 11.

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN B.V.B.A. BOVIJN EN N.V. APOK MANAGE DOOR N.V. SANLENCO:

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig november tweeduizend veertien voor Ernmanuelle Riems, notaris-plaatsvervanger, aangesteld in vervanging van André Costa, notaris te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver), bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen van 31 juli 2013, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "SANLENCO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11, en met ondememingsnummer BTW BE 0462,042276 RPR Brussel.

Nadat de vergaderingen kennis hadden genomen van:

1. de fusievoorstellen in datum van 06 november 2012 opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "SANLENCO", met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11, met ondernemingsnummer BTW BE 0462.042.276 RPR Brussel, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOVIJN", in het kort "BOVIJN", met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11, met ondernemingsnummer BTW BE 0424.920.970 RPR Brussel, en de naamloze vennootschap "APOK MANAGE", met maatschappelijke zetel te 1910 Karnpenhout, Oudestraat 11, met ondememingsnum-mer BTW BE 0474.504.501;

2. de motivatieverslagen die werden opgesteld door de respectieve raden van bestuur van de betrokken vennootschappen inzake wijzigingen aan defusievoorstellen aangaande de ruilverhouding van de aandelen en de datum van inwerkingtreding van de fusies;

3. de verklaringen van de gedelegeerde bestuurders respectievelijk zaakvoerder van de fuserende vennootschappen dat vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, er zich geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen, behoudens op 18 november 2013 een kapitaalverhoging in de ovememende vennootschap "SANLENCO" ten bedrage van drie miljoen euro (3.000.000,00-Et1R) door inbreng in geld en met creatie van zesduizend vijftig (6.050) nieuwe aandelen.

4. de verslagen in datum van 10 juni 2014 opgesteld over de fusievoorstellen overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen en opgemaakt door de externe accountant, mevrouw Grete Swinnen, zaakvoerder-accountant van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S&V Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 2800 Mechelen, Hendrik Speecgvest 2, op verzoek van de fuserende vennootschappen en waarvan de besluiten luiden als volgt:

A) wat betreft de fusie door overneming door "SANLENCO" van "B.V.B.A. BOVIJN" ais volgt:

"Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de controtertormen van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, is naar mijn mening de door de Raad van Bestuur-in het fusievoorstel voorgestelde ruilverhouding van 1.815 nieuwe aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO voor 750 oude aandelen van de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid BOVIJN, zonder opleggeld, redelijk.

De economische waarde van de aandelen werd bepaald als volgt:

Economische waarde van één aandeel NV SANLENCO: 1.194,33E

Economische waarde van één aandeel BVBA BOV1JN:2.890,64 E

hetzij 1.815 aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO = 750 aandelen van de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid BOVIJN.

We merken op dat bij de waardebepaling van de betrokken vennootschappen door de Raad van Bestuur geen rekening werd gehouden met de belastingen op de latente meerwaarden van de onroerende goederen. Hierdoor zou de ruilverhouding wijzigen naar 2.054 aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO voor 750 aandelen van de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid BOVIJN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voox-behouden aan hot Belgisch Staatebtad

Er zijn geen bijzondere moeilijkheden geweest bij de waardering.

Rekening houdend met de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden na het opstellen van het fusievoorstel, zijnde:

- De kapitaalverhoging doorgevoerd op 18 november 2013 bij de NV SANLENCO voor een bedrag van 3.000.000 EUR met creatie van 6.050 nieuwe aandelen.

- De recentere balansen afgesloten per 31 december 2013 voor de NV SANLENCO en per 30 december 2013 voor de BVBA BOVIJN

hebben de bestuursorganen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO en van de BVBA BOVUN beslist het verhoudingsgetal vermeld in het fusievoorstel aan te passen en te wijzigen in 3.454 aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO toe te kennen in ruil voor 750 aandelen van de BVBA BOVIJN. Bij deze nieuwe bepaling van het verhoudingsgetal werd wel rekening gehouden met de belastingen op de latente meerwaarde van de onroerende goederen. De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap NV APOK MANAGE (lees: BVBA BOVIJN) verondersteld worden te zijn verricht voor rekening van de NV SANLENCO werd tevens gewijzigd en vastgesteld op éénendertig december tweeduizend dertien.

Na overname van de BVBA BOVIJN door fusie met de NV SANLENCO zal het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "SANLENCO" verhoogd worden met achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00 EUR) om het te brengen van 3.557.787,04 EUR naar 3.576.537,04 EUR mits toekenning van 3.454 nieuwe aandelen NV SANLENCO.".

B) wat betreft de fusie door overneming_ door "SANLENCO" van "APOK MANAGE" als volgt:

"Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, is naar mijn mening de door de Raad van Bestuur in het fusievoorstel voorgestelde ruilverhouding van 2.158 nieuwe aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO voor 1.000 oude aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK MANAGE, zonder opleggeld, redelijk.

De economische waarde van de aandelen werd bepaald als volgt:

- Economische waarde van één aandeel NV SANLENCO: 1.194,33¬

Economische waarde van één aandeel NV APOK MANAGE: 2.577,06 ¬

hetzij 2.158 aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO = 1.000 aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK MANAGE.

We merken op dat bij de waardebepaling van de betrokken vennootschappen door de Raad van Bestuur geen rekening werd gehouden met de belastingen op de latente meerwaarden van de onroerende goederen. Hierdoor zou de ruilverhouding wijzigen naar 2.531 aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO voor 1.000 aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK MANAGE,

Er zijn geen bijzondere moeilijkheden geweest bij de waardering.

Rekening houdend met de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden na het opstellen van het fusievoorstel, zijnde:

- De kapitaalverhoging doorgevoerd op 18 november 2013 bij de NV SANLENCO voor een bedrag van 3.000.000 EUR met een creatie van 6.050 nieuwe aandelen.

- De recentere balansen afgesloten per 31 december 2013 van de NV SANLENCO en de NV APOK MANAGE

hebben de bestuursorganen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO en van de Naamloze Vennootschap APOK MANAGE beslist het verhoudingsgetal vermeld in het fusievoorstel aan te passen en te wijzigen in 4.189 aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO toe te kennen in ruil voor 1.000 aandelen van de Naamloze" Vennootschap.APOK MANAGE. Bij deze nieuwe bepaling van het verhoudingsgetal werd wel rekening gehouden met de belastingen op de latente meerwaarde van de onroerende goederen. De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap NV APOK MANAGE verondersteld worden te zijn verricht voor rekening van de NV SANLENCO werd tevens gewijzigd en vastgesteld op één januari 2014.

Na de overname van de NV APOK MANAGE door fusie met de NV SANLENCO zal het maatschappelijk kapitaal" van de Naamloze Vennootschap SANLENCO verhoogd worden met tweenzestigduizend euro (62.000,00 EUR) om het te brengen van 3.495.787,04 EUR op 3.557.787,04 EUR mits toekenning van 4.189 nieuwe aandelen van de Naamloze Vennootschap SANLENCO.";

Namen de vergaderingen met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

BESLUITEN TOT FUSIE:

1. Vrijstelling omstandig verslag van de bestuursorganen

De vergaderingen beslisten, overeenkomstig artikel 694, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, hun instemming te verlenen aan de vrijstelling van de verplichting door hun bestuursorganen tot het opstellen van de omstandige verslagen, zoals vereist door de artikel 694, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen

2. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keurden de aangekondigde fusievoorstellen, zoals voorgesteld in de voormelde verslagen van de externe accountant, goed. Zij beslisten aldus dat op de naamloze vennootschap "SANLENCO", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOVIJN", in het kort "BOVIJN", én het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "APOK MANAGE", overgenomen vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan overeenkomstig de voomoemde fusievoorstellen rekening met de afwijkende en corrigerende verslagen van de externe accountant.

De voorwaarden,gesteld in de voormelde verslagen van de externe accountant bepalen onder meer:

Op de taaiste blo. van Luik B vermelden " Recta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hatztl van de persofo)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen, die daarin bepaald worden als volgt:

- drieduizend vierhonderdvierenvijftig (3.454) volgestorte nieuwe aandelen" van de. naamloze vennootschap "SANLENCO" worden uitgereikt aan de aandeelhouders 'váh «de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOVIJN", in het kort "BOVIJN", tegen zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder oplegsom.

-vierduizend honderdnegenentachtig (4.189) volgestorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "SANLENCO" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "APOK MANAGE", tegen duizend (1.000) aandelen, zonder oplegsom.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap wordt vastgesteld voor de vennootschap "BOVIJN" op 31 december 2013 en voor de vennootschap "APOK MANAGE" op 01 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschappen gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c, De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de data vanaf welke de handelingen van de respectieve overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf,

d.De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in het register van aandelen; van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

Fiscale verklaringen: Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, § 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W-belastingplichtige onder nummer BE 0462.042.276 op het controlekantoor te Haacht.

3., Kapitaalverhoging:

De vergaderingen beslisten dat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "SANLENCO" verhoogd wordt met tachtigduizend zevenhonderdvijftig (80.750,00-EUR), om het aldus te brengen van drie miljoen vierhonderdvijfennegentigduizend zevenhonderdzevenentachtig euro vier cent (3.495.787,04-EUR) naar DRIE MILJOEN VIJFHONDERDZESENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDZEVENENDERTIG EURO VIER CENT (3.576.537,04-EUR), door uitgifte van zevenduizend zeshonderddrieënveertig. (7.643) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd, hetzij respectievelijk vanaf 31 december 2013 en 01, januari 2014e Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen, op de wijze als hierboven gezegd.

4. Overgang van de vermogens:

Ingevolge voormelde besluiten gaan het gehele vermogen van de vennootschap "B.V.B.A. BOVIJN", afgekort "BOVIJN", én het gehele vermogen van de vennootschap "APOK MANAGE" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "SANLENCO".

Het vermogen van de overgenomen vennootschappen is uitvoerig beschreven in voormelde verslagen opgemaakt door de externe accountant, mevrouw Grete Swinnen, zaakvoerder-accountant van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S&V Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 2800 Mechelen, Hendrik Speecgvest 2, waarvan originelen samen met deze akte zullen neergelegd worden op de rechtbank van koophandel.

5, Wijziging van de statuten van de ovememende vennootschap

De vergaderingen beslisten:

a)artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing tot kapitaalver-hoging en uitgifte van nieuwe aandelen; zij beslisten artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIE MILJOEN VIJFHONDERDZESEN, ZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDZEVENENDERTIG EURO VIER CENT (3.576.537,04-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in veertienduizend zeshonderddrieënnegentig (14.693) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van éénlveertienduizend-zeshonderddrieënnegentigste (1114.693ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen." b) de eerste zin van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11."

6, Ontslagen -- Benoemingen

De vergaderingen aanvaardden het ontslag van:

a) mevrouw DEKREM Annie Louisa Maria, wonende te 3150 Haacht, Beverdijk 19;

b) de heer POEDTS Roland Germaine René, wonende te 3150 Haacht, Beverdijk 19;

als zaakvoerders van de overgenomen vennootschap "B.V.B.A. BOVIJN" en verleenden hen kwijting voor

hun bestuur.

De vergaderingen aanvaardden het ontslag van:

a) genoemde mevrouw DEKREM Annie Louisa Maria;

b) genoemde heer POEDTS Roland Germaine René;

c) de heer FABRÉ Engelbert Jozef Wouter, wonende te 2800 Mechelen, Schuttersvest 94;

d) de heer DE CAUTER Patrick Jozef André, wonende te 1910 Kampenhout, Aarschotsebaan 79;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofoln(en)

bevoegd de rechtspersoon Sen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voce- ° bahouden aart het Belgisch Staatsblad

ais bestuurders van de overgenomen vennootschap "APOK MANAGE' en verleenden hen kwijting voor hun

" -bestuur." . " " . , ..

De vergaderingen hernieuwden de mandalen van de huidige in functie zijnde bestuurders van de

vennootschap "SANLENCO" voor een nieuwe termijn van zes jaar en eindigend op de jaarlijkse algemene

vergadering van 2020, met name: "

a) genoemde mevrouw DEKREM Annie Louisa Maria;

b) genoemde heer POEDTS Roland Germaine René;

c) genoemde heer DE CAUTER Patrick Jozef André;

De bestuurders onderling hebben voor eenzelfde termijn aangesteld als gedelegeerd bestuurder: genoemde mevrouw DEKREM Annie Louisa Maria,

Aan de bestuurders werd machtiging verleend tot het uitvoeren van alle verrichiingen inzake de fusie zoals onder meer de vernietiging van de registers van aandelen van de overgenomen vennootschappen, de aanpassing van het register van aandelen van de overnemende vennootschap en de afgifte van de certificaten van inschrijving.

7. Vaststellingen:

De vergaderingen stelden vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOVIJN", in het kort "BOVIJN", én de naamloze vennootschap "APOK MANAGE" beiden door de naamloze vennootschap "SANLENCO" zich heeft verwezenlijkt, en dat de vennootschappen "B.V.B.A, BOVIJN", in het'kort "BOVIJN", én "APOK MANAGE" hebben opgehouden te bestaan.

De notaris stelde vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij bevestigde derhalve het bestaan zowel de interne ais de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS-PLAATSVERVANGER

Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van het proces-verbaal buitengewone algemene vergadering; motivatieverslag van het bestuursorgaan, verslag van de externe accountant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0410-013
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 08.04.2011, NGL 02.08.2011 11373-0032-013
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 22.06.2010 10207-0434-014
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 29.06.2009 09317-0034-015
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08264-0317-014
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 21.05.2007 07148-0203-016
27/07/2006 : BL455621
16/05/2005 : BL455621
10/05/2004 : BL455621
10/05/2003 : BL455621
30/04/2002 : BL455621
10/01/2002 : BL455621
17/05/2001 : BL455621
16/05/2000 : BL455621
20/05/1999 : BL455621
01/01/1997 : BL455621
01/01/1995 : BL455621
23/01/1986 : BL455621
01/01/1986 : BL455621

Coordonnées
BOVIJN

Adresse
OUDESTRAAT 11 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande