BR IMAGERIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BR IMAGERIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.990.929

Publication

16/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15309933*

Neergelegd

12-06-2015

Griffie

0631990929

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BR Imagerie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op 12 juni 2015 voor Meester Olivier BROUWERS, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat BV BVBA onder de benaming "BR Imagerie" werd opgericht;

Mevrouw CUCIUREANU Roxana Elena geboren te Iai (Roemenië) op zestien februari negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 1970 Wezembeek Oppem, Bergenblokstraat 44. Heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat zij een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht, genaamd « BR Imagerie », met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld over honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/ honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen.

I. OPRICHTING

Inschrijving met inbrengen in geld

De comparante verklaart op de totaliteit der aandelen in te tekenen, zegge voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

De comparante verklaart haar totale inbreng in contanten te hebben volgestort, met een storting in contanten uitgevoerd op een speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij de bank BNP PARIBAS FORTIS zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Een bewijs van de bank de dato 9 juni 2015 zal door instrumenterende Notaris bewaard worden.

II. STATUTEN

Artikel 1: VORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap neemt de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze draagt de naam  BR Imagerie .

Deze naam moet onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd zijn door de vermelding : burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in  t

kort  Burgerlijke BVBA .

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1933 Sterrebeek, Mechelsesteenweg 334.

De zetel van de vennootschap kan op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder die bevoegd is om

de daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen, worden verplaatst naar

elke andere plaats in de Nederlandstalige gemeenschap van België of het Brussels Hoofdstedelijk

Gewest.

De transfer van de maatschappelijke zetel moet worden meegedeeld aan de Provinciale raad van de

Orde van geneesheren.

Met het akkoord van de betrokken Provinciale raad van de Orde van geneesheren kan de

vennootschap op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, entiteiten, administratieve zetels of

exploitatiezetels in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Mechelsesteenweg 334

1933 Zaventem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel om de aandeelhouders die haar samenstellen, binnen de grenzen en het respect voor hun deontologie, toe te laten om de geneeskunde in het algemeen en de radiologie in het bijzonder uit te oefenen en te organiseren, alsook elke medische handeling die in verband staat met deze discipline en het beheer van alle middelen die de beoefening ervan moet verbeteren. Elke geneesheer-aandeelhouder beoefent de geneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap. De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer-aandeelhouder is onbeperkt. De erelonen die worden gegenereerd door de medische activiteiten die de geneesheren-aandeelhouders in de vennootschap inbrengen, worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Elke geneesheer-aandeelhouder oefent zijn beroep in alle onafhankelijkheid uit en met respect voor de wettelijke en deontologische bepalingen en meer bepaald de regels betreffende het medisch geheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid van de beroepsbeoefenaar en de vrije keuze van de patiënt.

De vennootschap kan ook:

- instaan voor de leiding, de organisatie en het beheer van ziekenhuisdiensten, ziekenhuizen en instellingen voor verzorging;

- multidisciplinaire wetenschappelijke artikelen en werken publiceren en verspreiden;

- conferenties en seminaries organiseren en bijwonen;

- lessen over haar medische specialiteit geven;

En dit, via haar aandeelhouders-geneesheren, die wettelijk bevoegd zijn om het beroep uit te oefenen in België met respect voor de deontologische regels en in het kader van de bepalingen van de wet van negentienhonderd zevenentachtig.

Het maatschappelijk doel omvat eveneens de beoefening van het beroep in een groepspraktijk, in overeenstemming met artikel 18, lid een van het koninklijk besluit nr. 78 van tien november negentienhonderd zevenenzestig.

De vennootschap kan in het algemeen, met respect voor de wettelijke en deontologische voorschriften, elke activiteit in België en in het buitenland uitoefenen die vereist en/of nodig is voor de vervulling van haar doel en via alle middelen belangen nemen in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen met een identiek, analoog of aanverwant doel die van aard zijn om de ontwikkeling van haar eigen activiteit te bevorderen, onder voorbehoud van de voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Verder kan ze alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die haar een voordeel kunnen opleveren met het oog op haar ontwikkeling en een meer rationeel beheer en in het bijzonder om deze ter beschikking te stellen van haar zaakvoerder-geneesheer, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap en de medische roeping van de vennootschap te veranderen en meer bepaald elke roerende of onroerende handeling betreffende de medische lokalen, de aankoop van medisch en ander materiaal, de aanwerving van administratief, verzorgend personeel, geneesheren of personen die in de vennootschap de geneeskunde zullen beoefenen.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

De vennootschap kan als bijkomstige activiteit een roerend of onroerend patrimonium samenstellen, beheren en waarderen, meer bepaald via de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuring, de bouw, in de meest uitgebreide zin, op voorwaarde dat noch het burgerlijke karakter, noch de prioritair medische roeping wordt veranderd en deze handelingen, die binnen de grenzen van een beheer  als goede huisvader passen, niet repetitief en commercieel van aard zijn.

De investeringsmodaliteiten moeten vooraf worden goedgekeurd door de aandeelhouders bij een meerderheid van ten minste tweederde (2/3).

Artikel 4: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Ze kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt als voor de statutenwijziging.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgelegd op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk een/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

Bij opsplitsing van het eigendomsrecht van de aandelen, worden de rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN DE AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen enkel worden overgedragen onder de levenden en wegens overlijden overgaan aan een geneesheer die wettelijk bevoegd is om de geneeskunde te beoefenen in België, ingeschreven bij de Raad van de Orde van geneesheren, die de geneeskunde beoefent of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

zal beoefenen. De toetreding van een nieuwe aandeelhouder vereist steeds het unanieme akkoord van de andere aandeelhouders indien er meerdere zijn.

De aandelen zijn ondeelbaar en mogen niet in waarborgen geven worden.

Wanneer er meerdere eigenaars van een aandeel zijn, heeft de vennootschap het recht om de uitoefening van de rechten ter zake op te schorten tot een enkele persoon tegenover de vennootschap als eigenaar van het aandeel wordt aangeduid.

Het overlijden van een aandeelhouder leidt niet tot de ontbinding van de vennootschap. De regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen oefenen de rechten betreffende de aandelen uit naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap en dit, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien het om een enige aandeelhouder gaat, moeten de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen een van volgende procedures opstarten binnen vijftien dagen na het overlijden en deze binnen een maximale termijn van zes maanden verwezenlijken:

1. ofwel een wijziging van de naam en het maatschappelijk doel doorvoeren door elke medische activiteit uit te sluiten, met respect voor het Wetboek van vennootschappen;

2. ofwel de aandelen van de vennootschap onderling verhandelen indien een of meerdere van hen voldoen aan de voorwaarden van dit artikel;

3. ofwel de aandelen van de vennootschap verhandelen aan derden die voldoen aan diezelfde voorwaarden;

4. bij ontstentenis van het voorgaande wordt de vennootschap vereffend.

Artikel 8: AANDELENREGISTER

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register op de maatschappelijke zetel dat elke aandeelhouder of elke betrokken derde kan inkijken. In overeenstemming met de wet worden alle overdrachten of overgangen van aandelen in het register genoteerd.

Indien er meerdere aandeelhouders zijn, moet de verdeling van de aandelen steeds een weerspiegeling zijn van het belang van de respectievelijke activiteiten van de aandeelhouders. Ze kan in geen geval de normale bezoldiging van een geneesheer voor het geleverde werk verhinderen. Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, van wie ten minste een aandeelhouder moet zijn, voor een bepaalde duur benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts een aandeelhouder telt, kan de enige aandeelhouder benoemd worden tot zaakvoerder voor de volledige duur van de vennootschap.

Indien er meerdere aandeelhouders zijn, wordt het mandaat van zaakvoerder beperkt tot maximum zes jaar, eventueel verlengbaar.

De zaakvoerder die geen geneesheer is, kan geen medische handelingen stellen en moet zich ertoe verbinden de medische deontologie en meer bepaald het beroepsgeheim te respecteren.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) kan op elk moment worden beëindigd bij beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

In overeenstemming met artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij mag speciale volmachten geven aan gevolmachtigden. De zaakvoerder mag zijn bevoegdheden voor handelingen die verband houden met de uitoefening van de geneeskunde enkel delegeren aan een dokter in de geneeskunde.

De zaakvoerder die geen geneesheer is, kan geen medische handelingen stellen en moet zich ertoe verbinden de medische deontologie en meer bepaald het beroepsgeheim te respecteren.

De zaakvoerder zorgt ervoor dat de onderscheiden aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is.

Artikel 11: VERGOEDING VAN DE ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder wordt vergoed.

Indien het mandaat van zaakvoerder vergoed wordt, bepaalt de algemene vergadering bij enkelvoudige meerderheid der stemmen of de enige aandeelhouder, het bedrag van deze vaste of proportionele vergoeding. Deze vergoeding wordt als algemene kost geboekt, los van eventuele kosten voor vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen.

Indien er meerdere aandeelhouders zijn, mag de vergoeding van het mandaat van zaakvoerder niet gebeuren ten nadele van een of meerdere aandeelhouders en moet dit bedrag overeenstemmen met de werkelijk geleverde beheerprestaties.

Artikel 12: CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt er geen commissaris benoemd zolang de vennootschap voldoet aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

In dat geval heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissarissen; hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van deze laatste komt enkel ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 13: VERGADERING VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt gehouden op de laatste vrijdag van elke maand juni van elk jaar, om veertien (14) uur hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij op elk ander adres dat in de oproeping wordt vermeld.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag, andere dan een zaterdag.

De algemene vergadering komt bijeen in een buitengewone vergadering telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op vraag van de aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingen wordt vermeld.

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen op het initiatief van de zaakvoerder(s) of commissarissen. De oproepingen bevatten de agenda en worden gedaan in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen, maar zijn niet nodig wanneer alle aandeelhouders ermee instemmen om te vergaderen.

De verslagen van de algemene vergadering worden opgetekend in een register dat op de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden. Ze worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige aandeelhouders die het vragen. De expedities, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 14: STEMRECHT

Op de vergaderingen geeft elk aandeel recht op een stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen die de aandelen zonder stemrecht regelen.

Artikel 15: UITSTEL VAN DE ALGEMENEE VERGADERING

De zaakvoerder kan elke gewone of buitengewone algemene vergadering op de zitting met drie weken uitstellen. Dit uitstel annuleert elke beslissing die werd genomen. De tweede vergadering beraadslaagt met dezelfde agenda en doet definitief uitspraak.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar van de vennootschap begint jaarlijks op één januari en loopt af op eenendertig december van elk jaar.

Op eenendertig december van elk jaar worden de boeken vastgesteld en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekeningen op in overeenstemming met de wet.

Artikel 17: WINSTDELING

De erelonen van de geneesheren-aandeelhouders worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Het overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, de lasten en afschrijvingen die uit de goedgekeurde jaarrekeningen voortvloeien, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze nettowinst wordt jaarlijks een bedrag afgenomen van vijf procent (5 %) voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De afneming wordt opnieuw verplicht indien de reserve om een willekeurige reden wordt gebruikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder, en met respect van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, bepaalt.

De dividenden worden betaald op de plaatsen en de tijdstippen die de zaakvoerder bepaalt.

De vorming van een conventionele reserve vereist het unanieme akkoord van de aandeelhouders. Artikel 18: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, het kennelijk onvermogen of het overlijden van een van de aandeelhouders.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk moment ook, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in dienst, onder voorbehoud van het vermogen van de algemene vergadering om een of meerdere vereffenaars aan te duiden en hun bevoegdheden en bezoldigingen vast te leggen.

Indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar geen geneesheer is die wettelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegd is om de geneeskunde te beoefenen in België, moet hij zich laten bijstaan door een geneesheer voor het beheer van de medische dossiers en voor alle kwesties betreffende het privéleven van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de aandeelhouders.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de hiervoor vereiste sommen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht voor ze de verdelingen uitvoeren, hetzij door bijkomende opvragingen ten laste van de onvoldoende volgestorte aandelen te doen, hetzij door voorafgaan­delijke betalingen te doen ten voordele van de aandelen die in grotere mate zijn volgestort.

Het netto-actief wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot de aandelen die ze bezitten, waarbij elk aandeel een gelijk recht toekent.

Artikel 20: KEUZE VAN WOONPLAATS

Elke aandeelhouder, zaakvoerder, vereffenaar die in het buitenland verblijft, kiest voor de uitvoering van onderhavige statuten zijn woonplaats op de maatschappelijke zetel waar hem alle mededelingen, kennisgevingen en dagvaardingen geldig kunnen worden betekend.

Artikel 21: GEMEEN RECHT

De partijen schikken zich volledig naar het Wetboek van vennootschappen.

De bepalingen van dit wetboek, waarvan niet legaal wordt afgeweken, worden verondersteld in onderhavige akte te zijn ingeschreven en alle bedingen die indruisen tegen de bindende bepalingen van dit wetboek, worden verondersteld niet te zijn geschreven.

Artikel 22: MEDISCHE DEONTOLOGIE

De aandeelhouders verbinden zich ertoe om de regels van de Code van medische plichtenleer te respecteren.

De Provinciale raad van de Orde van geneesheren is exclusief bevoegd voor alle geschillen van deontologische aard.

Deze statuten werden goedgekeurd door de betrokken Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Elke wijziging aan de statuten en aan de vennootschapscontracten moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale raad van de Orde van geneesheren. Indien een of meerdere aandeelhouders toetreden tot de vennootschap, dan moeten deze hun statuten en hun contracten eveneens voorleggen aan de Provinciale raad van de Orde van geneesheren waaronder ze ressorteren.

Overeenkomstig de code van Medische deontologie, moet de beroepsverantwoordelijkheid van elk der geneesheren die voor de maatschappij werken, verzekerd zijn teneinde de eventuele veroorzaakte schade te herstellen.

Elke geneesheer die in de vennootschap werkt, moet de aandeelhouders inlichten over elke beslissing op tuchtrechtelijk, burgerlijk, strafrechtelijk of administratief vlak die gevolgen kan hebben voor hun professionele relaties. De algemene vergadering beslist bij enkelvoudige meerderheid welk gevolg aan deze beslissingen wordt gegeven.

De opschorting van het recht om de geneeskunde te beoefenen in België, leidt voor de betrokken geneesheer tot het verlies van de voordelen van het contract voor de duur van de opschorting. De geschorste geneesheer mag zich niet laten vervangen voor de duur van de sanctie. Dit verbod ontslaat deze geneesheer niet van de plicht om maatregelen te treffen die de continuïteit verzekeren van de zorgverlening aan de patiënten die hij behandelt op het moment waarop hoger vermelde sanctie van kracht wordt.

Indien een aandeelhouder van de Tabel van de Orde van Geneesheren wordt geschrapt, moet hij zijn aandelen aan de aandeelhouders overlaten. Indien hij enige aandeelhouder is, moet hij ofwel zijn aandelen overlaten, ofwel de vennootschap ontbinden, ofwel de naam en het maatschappelijk doel veranderen en elke medische activiteit uitsluiten.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden, heeft de vennoot verklaard bijeengekomen te zijn en heeft de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op 31 december

2015.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in juni 2016.

3. Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op één (1).

Tot deze functie wordt geroepen:

Mevrouw CUCIUREANU Roxana, voornoemd, hier vertegenwoordigd, en die aanvaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt benoemd tot wederopzetting en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking in

waarde.

Haar mandaat is bezoldigd

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting

niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds een januari tweeduizend vijftien.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

6. Volmacht:

De vereniging zonder winstoogmerk PARTENA, te 1000 Brussel, krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Olivier BROUWERS

NOTARIS

Uitgifte van de akte

Coordonnées
BR IMAGERIE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 334 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande