BRILJANNT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BRILJANNT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.381.463

Publication

09/12/2011
ÿþ Mot! 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III III 11111111 111 III II

*11185507*

Neergelegd ter griffie de,

Retttbank van KooQh ~~~~. 2011

te t,o~tver~, de 29

DE-GRIFFIER,

F1EÍ~r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ó ~~ " ES8A

Benaming

(voluit) : BRILJANNT

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Forma

Zetel : Driesstraat 3 B - 3471 Hoeleden

Onderwerp akte : Oprichting van de vennootschap BRILJANNT v.o.f.

ONDERHANDSE OPRICHTINGSSTATUTEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

BRILJANNT Afgekort V.O.F.

Oprichtingsakte

Artikel 1

Het jaar 2011, 21 november ,bij onderhandse akte.

Ondergetekenden

1.Mevrouw Ann T'SYEN

wonende te Driesstraat 3E3, 3471 HOELEDEN. 78 12 25 196 97

Geboren te Herentals op 25 december 1978, lector van beroep, en gehuwd met Philip Charles

Jones

2.De heer Philip Charles JONES 78 11 30 101 35

wonende te Driesstraat 38, 3471 HOELEDEN .

Geboren te Boom op 30 november 1978, leraar van beroep en gehuwd met Ann T'Syen.

die verklaren een vennootschap onder firma onder de benaming : « Briljannt»

met maatschappelijke zetel te Driesstraat 3B, 3471 HOELEDEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bij de oprichting 2000 Euro ¬ , zegge tweeduizend euro.

en is volledig geplaatst en volgestort.

Dit maatschappelijk kapitaal is vanaf heden gevormd door inbreng in geld door :

1.Mevrouw Ann TSYEN

voor 1000 Euro ¬

waarvoor haar 50% volgestorte aandelen/vennootschapsdeelbewijzen worden toegekend ;

2.De heer Philip Charles JONES.

voor 1000 Euro

waarvoor hem 50% volgestorte aandelen/vennootschapsdeelbewijzen worden toegekend ;

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Driesstraat 3B, 3471 HOELEDEN, België.

Hij mag naar elke andere plaats in België of in het buitenland worden overgebracht bij eenvoudige, beslissing van de algemene vergadering der vennoten of van de zaakvoerder, die de andere vennoten dan onmiddellijk zal informeren.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

In het bijzonder :

.Communicatie- en PR-advies te verstrekken ;

" Nascholingen, congressen, workshops te organiseren ;

" Copywriting te verrichten ;

.Teksten te vertalen ;

"Consultancy te verlenen ;

-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening. ' r1S77/V 4/t

" Vastgoed te beheren

In het algemeen :

- groot- en kleinhandel, aankoop, verkoop, huren en verhuren, import en export van , tussen- en commissiehandel in diverse goederen, producten, materialen en materieel, roerend en onroerend, zonder beperking van aard, oorsprong en omvang, inclusief diensten

- software-bureau

- licentiekantoor, verkrijgen, uitbaten of afstaan van aire octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten - realisatie van totaalprojecten inzake beroepsmatige kantoor- en hard- en softwarematige omgevingen

- computeradviesbureau, marktonderzoekbureau, public relationsbureau, het ontwerpen en voeren van

reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, gegevensverwerking, databanken,

onderhoud en reparatie van hard- en software ;

- management consulting

- advies-, consultancy en coiirdinatiekantoor/bureau i.v.m. hiervoor en hierna opgenoemde doelstellingen

- de aan- en verkoop, de bevordering, de omvorming, het onderhoud, de gemeubelde en ongemeubelde verhuring en het beheer van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen - inclusief contractuele en zakelijke rechten hieromtrent -, zonder op te treden als vermogensbeheerder voor rekening van derden , doch inbegrepen alle verhandelingen die ermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de goederen en materieel te bevorderen ;

- het ter beschikking stellen tegen vergoeding of om niet van gebouwen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, meubileringsartikelen, computermaterieel, hard- en software, producten, informatica en communicatiemedia.

- het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer ;

'De vennootschap mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden tot alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen overgaan, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar maatschappelijke doelstellingen of die de ontwikkeling ervan kunnen aanvullen, bevorderen dan wel vergemakkelijken. Zij mag vooral, doch niet limitatief: onroerende en roerende goederen huren, verwerven, oprichten, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden en in het algemeen alle onroerende en roerende verrichtingen stellen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doelstellingen, of deze (mogelijk) bevorderen. De vennootschap mag eveneens belangen hebben/nemen bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig (bij voorkeur) of ander doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap kan overgaan tot de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even wel ander middel van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij mag leningen en kredieten opnemen en/of toestaan, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken en in het algemeen aile financiële of roerende verrichtingen stellen. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten, mag alle leningen aangaan en toestaan én kan zich borg stellen voor derden.

" De vennootschap mag optreden als zaakvoerder, bestuurder, mandataris of vereffenaar van vennootschappen. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. "

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur die heden ingaat. Zij kan warden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering krachtens de inzake statutenwijzigingen geldende regels en voorwaarden. De vennootschap kan bovendien ontbonden worden na het verstrijken van 8 maanden na de opzegging door 1 van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven, volgens bepaling art. 19 der onderhavige statuten.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Mevrouw Ann T'Syen brengt in de vennootschap een som ter grootte van 1000¬ , zegge duizend Euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

De heer Philip Charles Jones brengt in de vennootschap een som ter grootte van 1000¬ , zegge duziend Euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht, totaal, op een som ter grootte van 2000¬ , zegge

Op de laatste tee, Fffleiclen : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oerso(o)n(en).

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vana derden te verte enwoordigen

Verso : Naam en handtekening t 'S 1/61V ,4MM ?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Alle vennootschapsdelen, kapitaaldelen zijn steeds een persoonsgebonden vertegenwoordiging.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend volgens de marktvoorwaarden, jaarlijks te bepalen. Deze intrest wordt jaarlijks betaalbaar gesteld.

Artikel 7

Buiten de uitdrukkelijke toestemming van alle vennoten mogen de vennoten hun rechten niet geheel of gedeeltelijk overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. Indien de aandelen, dus bij uitdrukkelijke toestemming van alle vennoten, worden overgedragen zullen de nieuwe vennoten in rechten in plichten treden van de overdrager vanaf het moment van aanvaarding der overdracht. De nieuwe vennoten kunnen nooit aanspraak maken op of aangesproken worden 'over enige tegoeden, schulden, winsten of verliezen van een oorsprong voor de aanvaarding der overdracht.

Artikel 8

" Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik van maken voor zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Onverminderd de recht van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat het algemeen bestuur van de vennootschap zal waargenomen worden door een aangestelde zaakvoerder van de vennootschap, 1 of meerdere.

Bij bijzondere meerderheid van 2/3 stemmen, bij bijzondere algemene vergadering, kan de zaakvoerder worden ontslagen en kan nadien een nieuwe zaakvoerder worden benoemd. Het ontslag van de zaakvoerder brengt geen ontbinding der vennootschap met zich mee, de ontslagen zaakvoerder kan desgevallend verder ;optreden als deelvennoot der vennootschap.

Voor de opzeg dient geen opzegtermijn of  vergoeding in acht te worden genomen.

De zaakvoerder kan evenwel ook zoals elke vennoot de bijzondere algemene vergadering bijeenroepen en zijn ontslag kenbaar maken aan de vennootschap.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder, 1 of meerdere, die in naam ;van de vennootschap alle' handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Enkel de vennoot-zaakvoerder(s) word(en)t beschouwd als « werkend vennoot » voor de vennootschap, tenzij anders bepaald zijn / is de andere venno(o)t(en) stille venno(o)t(en), hun/zijn inbreng in de vennootschap beperkt zich dan ook enkel tot een kapitaal-inbreng.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel 9

De werkende vennoten zullen ai hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven of ingebracht en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot, het college van deze vennoten, elke vennoot, vormt de « algemene vergadering » der vennootschap.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen, der bepaling van het resultaat van de vennootschap zal dan ook een correcte vennootschapsboekhouding, een " dubbele boekhouding, worden gevoerd. Over het resultaat der vennootschap kunnen alleen de vennoten beslissen. Als ook over de mogelijke jaarlijkse verdeling onder vennoten.

De vennoten mogen beslissen bij enkele meerderheid van stemmen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Op de laatste blz. van Luik B vervelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon t aanziet? an derde te verteuenwoordi en

Verso : Naam en handtekening 11 é iU1w^ ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 12

, Bij beslissing van de vennoten met 2/3 meerderheid kan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst,

een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald warden volgens de aard van zijn

werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen ais onkosten, wedden of

vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De éénmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van betrokkene vennoot om, echter er kan voor volgende periode(n) wel steeds een aangepaste vergoeding worden bepaald, toe te kennen en goed te keuren met eenzelfde 2/3 meerderheidsbeslissing.

Artikel 13

De verliezen zullen in principe onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding en in dezelfde evenredigheid als de gekozen verdeling van mogelijke winsten, desgevallend kan besloten worden tot overdracht van verliezen naar een volgend boekjaar, mogelijk in aftrek van enige overgedragen voorgaande winsten dan wel in aanvulling op de reeds eerder overgedragen verliezen. Bij ontbreken van enige beslissing terzake zullen de verliezen toegewezen worden aan aile vennoten volgens de verhouding van inbreng in het kapitaal van de vennootschap.

De deelvennoten die geen inbreng deden in geld, zullen desgevallend hun bijdrage in het verlies moeten betalen binnen de 3 maanden na de vaststelling van dit verlies, en dit op straffe intrest te betalen tegen de toepasbare marktrente na het verstrijken van deze termijn.

Artikel 14

Elk jaar minstens 1x wordt een algemene vergadering der vennoten automatisch bijeengeroepen ter zetel der vennootschap, deze normale jaarlijkse algemene vergadering zal steeds gehouden worden op 02 juni (om :10u00) volgend op het jaar ter afsluiting van het boekjaar, deze datum wordt verschoven naar de eerstvolgende kalenderdag indien 02 juni een zondag of een feestdag is. Alle vennoten kunnen deelnemen aan deze algemene vergadering en worden gewoon uitgenodigd.

De algemene vergadering der vennoten wordt voorgezeten door de zaakvoerder der vennootschap, die zal :optreden ais voorzitter der vergadering, in zijn afwezigheid of bij gebrek aan zaakvoerder wordt als voorzitter aangeduid de oudste van de aanwezige vennoten.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Voor beslissingen van statutenwijziging moet steeds een meerderheid van vennoten aanwezig zijn, 'alle vennoten moeten in de oproeping der algemene vergadering ook duidelijk gewezen worden op dit agendapunt. In geval er geen meerderheid van vennoten aanwezig is, zal een tweede vergadering moeten :belegd worden, een uitnodiging zal aangetekend volgen met vermelding van dagorde, deze tweede algemene :vergadering kan niet gehouden worden binnen de 8 dagen na de eerste algemene vergadering. De vennoten aanwezig op de tweede algemene vergadering kunnen beraadslagen en beslissen bij gewone meederheid van stemmen welke ook de aanwezigheid der vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot, ;geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan 1 volmacht. De volmacht moet genoteerd en :bekendgemaakt zijn bij aanvang der algemene vergadering.

Iedere vennoot heeft evenwel het recht de vergadering van vennoten, de genoemde algemene vergadering, ;bijeen te roepen. Daartoe moet hij af zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste 8 'dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief der uitzonderlijke bijeenroeping moet de dagorde vermelden.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap kan door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen of overtreffen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredend lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt ontbonden door het overlijden van een vennoot. Voor de tijd die nodig is nemen de erfgenamen de plaats in van de overledene, zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door 1 en dezelfde lasthebber en beschikken gezamenlijk over de gelijke rechten en plichten der overledene vennoot.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe/weduwnaar of de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nearn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien yderden te vertegenwoordigen

1t iVVayVV, ,/QV t --)-

Verso Naam en handtekening

Artikel 18

Bij een blijvende arbeidsongeschiktheid van een der werkende vennoten, vastgesteld door medisch attest, wordt de vennootschap niet van rechtswege ontbonden. De algemene vergadering kan bij 213 meerderheid beslissen tot uitsluiting, mits vergoeding van rechten zoals bepaald in art. 16. Bovendien kan de arbeidsongeschikte werkende vennoot zelf beslissen tot uittreding, eveneens mits vergoeding volgens art. 16. Een tijdelijke arbeidsongeschiktheid van 1 der vennoten kan niet tot gevolg hebben dat de werking der vennootschap wordt onderbroken, bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid van de zaakvoerder wordt zijn mandaat overgenomen door de oudste werkende vennoot, tenzij uitdrukkelijk andere beslissing van de algemene .vergadering der vennoten. Na een tijdelijke arbeidsongeschiktheid van minimaal 1 aanéénsluitend kalenderjaar kan de vennootschap bijzondere maatregelen overwegen zoals voorzien bij wettelijke onbekwaamheid (zie onder).

Wanneer een vennoot wéttelijk onbekwaam is of bij persoonlijk faillissement van een vennoot of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen bij 2/3 meerderheid dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

De werking der vennootschap wordt gewaarborgd zoals de statutaire bepalingen bij ontslag/opzeg der vennoot.

Artikel 19

Elke vennoot heeft de mogelijkheid tot opzeg van deel in de vennootschap, tot beëindiging van zijn mandaat als vennoot in de vennootschap. Evenwel, de verklaring dat hij of zij niet langer tot de vennootschap wenst te behoren moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan de vennootschap en aan elke andere individuele vennoot der vennootschap. De opzegging moet steeds ter goeder trouw en niet ontijdig zijn. De opzeg is steeds onherroepelijk maar kan niet de automatische ontbinding der vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend - mogelijk alléén overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorzien in vervanging, volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van 8 maanden te mogen overtreffen. De opzeggende vennoot heeft recht op een scheidingsdeel bepaald volgens art. 16 van de statuten, berekend tot postdatum van geven van de opzeg. Indien meer dan 1 vennoot, na opzegging, zal overblijven kunnen de overblijvende vennoten beslissen tot vervanging, of tot gewoonverderzetting zonder vervanging, beslissing in gewone meerderheid.

Artikel 20

De vennootschap kan steeds met éénparigheid in goedkeuring van stemming worden ontbonden.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een volgens de vennootschappenwet aangestelde vereffenaar(s). De vereffenaar, 1 of meerdere  in college handelend -, heeft een bevoegdheid vastgesteld volgens voomoemde wetsbepalingen volgens de vennootschappenwet. Deze ,vereffenaar kan het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen inbrengen, zonder dat hij/zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Artikel 21

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten

volgens de verhouding bepaald in artikel 5.

Artikel 22

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 december 2011 om te eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal dan ook volgens de beschikkingen der statuten gehouden

warden in het jaar 2013.

Na het eerste boekjaar volgt het boekhoudkundig jaar het kalenderjaar.

Artikel 23

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan ZENITO Ondernemersloket Westerlo, te 2260 Westerlo, de Merodedreef 100, vertegenwoordigd door mevrouw HOFKENS Christel of mevrouw SCHELLENS Karine en de AB - Yamo bvba, te 2260 Westerlo, de Merodedreef, 100, vertegenwoordigd door de heer VAN LOMMEL Luc, zaakvoerder, om alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer :

-aanvragen van attesten en vergunningen en vervolledigen van bijhorende dossiers ;

-inschrijving en wijziging in het ondememingsloket, activering van de BTW en fiscale administratie ;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting, inclusief het sociaal statuut.

Deze gegeven volmacht is een volmacht zonder enige aansprakelijkheidsdoorverwijzing en ontslaat oprichters in geen geval van enige aansprakelijkheden en verantwoordelijkheden.

Aldus opgemaakt te Hoeleden op maandag 21 november 2011.

Voor akkoord en voor de oprichters, 1.Mevr. Ann T'SYEN 78 12 25 196 97

2.Dhr. Philip Charles JONES 78 11 30 101 35

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon te,> .arivn ve derden verie a- 4rvOrdiaen

Verso : Naam en handtekening ~ {yt_.IJ ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijzondere algemene vergadering

 aanduiding zaakvoerder.

 21 november 2011

Bij bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, V.O.F. Briljannt opgericht bij statuten 21 11 2011, wordt overeengekomen als volgt :

1.Alle kapitaaldelen zijn vertegenwoordigd in de bijzondere algemene vergadering ;

2.Zijn te vernoemen als « werkende vennoten » van de vennootschap :

-Ann TSYEN

3.Als zaakvoerder (werkend vennoot) van de vennootschap wordt benoemd :

-Ann TSyen

De benoemde zaakvoerder heeft het mandaat aanvaard. Het mandaat van zaakvoerder is van onbepaalde tijd, tenzij anders bepaald in de statuten der vennootschap.

4.Als bijzondere mandaten in de vennootschap worden bepaald en toevertrouwd : I

De vernoemde vennoten aanvaarden het mandaat. Het mandaat wordt uigeoefend volgens de bepalingen der statuten.

5.Bij bijzondere algemene vergadering wordt bepaald dat volgende algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder, die zal benoemd worden tot voorzitter van de vergaderingen. De zaakvoerder kan een teller van stemmen aanduiden, bij voorkeur de vennoot met « oudste » leeftijd.

Aldus opgemaakt te Hoeleden op 21 november 2011.

Voor akkoord,De zaakvoerder,

TSyen Ann

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten anzien van derden te verte^enwoordi¬ gen

Verso _ Naam en handtekening ti MA) 5414A4A,

Coordonnées
BRILJANNT

Adresse
DRIESSTRAAT 3 B 3471 HOELEDEN

Code postal : 3471
Localité : Hoeleden
Commune : KORTENAKEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande