BROUWHUIS DE KROON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROUWHUIS DE KROON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.882.593

Publication

07/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot aan Belg Staat

1111 i I~

3039142*





i\earg,i^rctt~r~~~f~i~

%e.zittb.prikti7all 1"iif~l

buvei?, de_ 2~if}~./$T ~~l Ç_ FEB. 2413

L+~w ~j` `J}~d % i N

Griffie

Ondernemingsnr: OStB_ :4:~.. $33

Benaming

(voluit) : Brouwhuis De Kroon

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 20. 3040 Huldenberg-Neerijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit eert akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 22/02/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 25/02/2013, boek 1376 blad 2 vak 20, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam Brouwhuis De Kroon, met zetel te Huldenberg-Neerijse, Beekstraat 20, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sinds 0110112013, door: 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brouwerij De Kroon, met zetel te Huldenberg-Neerijse, Beekstraat 20, en 2) de heer Dierckx Wim Hélène Gustaaf Ghislenus, gehuisvest te LeuvenlKessel-Lo, Heidebergstraat 153,

Het kapitaal bedraagt ¬ 100.000,00 en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn volledig geplaatst, én volledig volgestort, in geld.

De aandelen zijn als volgt onderschreven en ten belope van het volgende bedrag gestort door de oprichters: -door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brouwerij De Kroon: 90 aandelen of ¬ 90.000,00, volledig volgestort;

-door de heer Dierckx Wim: 10 aandelen of ¬ 10.000,00, volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 2110212013, dat hem is overhandigd,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, volgende activiteiten uit te oefenen, zij het rechtstreeks of onrechtstreeks: 1) het uitbaten, voor eigen rekening en voor rekening van derden, van een of meerdere horeca-inrichtingen, omvattende onder meer, .de uitbating, het beheer en de inrichting van een café, bar, snack-bar, brasserie, restaurant, eetgelegenheid met volledige bediening, overige eetgelegenheden, traiteurzaak, ..., .het organiseren, inrichten en verzorgen van lunches, recepties, feesten, banketten, cocktails,

-het stellen van alle ondersteunende, voorbereidende, aanvullende of bijkomstige activiteiten bij deze uitbatingsactiviteit; 2)het organiseren van om het even welke evenementen. Voormelde opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin, De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van: -die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, -indien er meerdere zaakvoerders zijn, de handelingen die eert bedrag van tienduizend .euro.,(¬ -9.0 0Q0,0Q)_overschrijden-.Boven.voormeld..bedrag _dienen..tenminste .twee_ zaakvoerders .samen..deze Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



handelingen te verrichten. Eedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en' in rechte als eiser of verweerder_ Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen, behoudens de verrichtingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan waarvoor tenminste twee zaakvoerders collectief dienen op te treden. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn, Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt,

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de 2de vrijdag van de maand april om 11.00 uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. leder aandeel geeft recht op één enkele stem.

ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber naar keuze, al dan niet een medevennoot, mits schriftelijke machtiging.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds, Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het kan overschrijven op een reservefonds, het gewoon kan overdragen of er een andere bestemming aan kan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank is bevestigd. Te dien einde beschikt(beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ALS OVERGANGSMAATREGEL eindigt het eerste boekjaar op 31/12/2014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in april 2015.

Comparanten verklaren dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap Fisconsult Account, met zetel te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 53, met macht tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, worden voor een onbepaalde duur als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld:

-de heer Delvaux Freddy René Jeanne, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Bovenloweg 8;

-de heer Delvaux Peter, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Gemeenteplein 16;

-de heer Dlerckx Wim Hélène Gustaaf Ghislenus, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Heidebergstraat 153,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO, KUIJPERS, NOTARIS

t--

d



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2015
ÿþi 111111!,!1#311.4 1.1. III

1 ~]

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

t;rifffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : BROUWHUIS DE KROON

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEEKSTRAAT 20 - 3040 HULDENBERG-NEERIJSE

Ondernemingsnr : 518.882.593

Voorwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 21 november 2014 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BROUWHUIS DE KROON, met zetel te Huldenberg-Neerijse, Beekstraat 20, dat met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

1, De vergadering benoemde tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de heer Kwinten De Paepe, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 771010-429.85, gehuisvest te Leuven-Heverlee, Groeneweg 88.

2. De vergadering droeg de zaakvoerders de zorg op voor de uitvoering van de beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering,

Freddy Delvaux

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BROUWHUIS DE KROON

Adresse
BEEKSTRAAT 20 3040 NEERIJSE

Code postal : 3040
Localité : Neerijse
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande