BUILD TECH IP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILD TECH IP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.825.870

Publication

23/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-09-2014

Griffie

*14308361*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562825870

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Build Tech IP

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een bvba  Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen , met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 15 september 2014, voor registratie, dat: De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht, KREAFIN GROUP S.A. met zetel te L-2530 Luxembourg, rue Henri Schnadt, 4, ingeschreven in het  Registre de Commerce et des Sociétés te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg) op 11 februari 2000, onder nummer B 74030. Opgericht op 1 februari 2000 voor onbeperkte duur, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam:  Build Tech IP .

ZETEL: 3000 Leuven, Vaartstraat 66.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen te ondernemen die verband houden met

- De ontwikkeling en verhandeling van patenten;

- Het verlenen van diensten op het vlak van intellectuele of industriële eigendommen zoals merken, octrooien, modellen, copyright bescherming, licenties en patenten.

Zij mag alle handels-, nijverheids, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten, opnemen van bestuurstaken of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

DUUR: Onbepaald.

KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/300ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volstort ten belope van de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening KBC.

BESTUUR: : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Onderwerp akte :

Vaartstraat 66 3000 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eventuele statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

BEVOEGDHEDEN:

* De vennootschap zal steeds minstens evenveel zaakvoerders dienen te hebben als er vennoten zijn.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

* Zolang er slechts één zaakvoerder is, zal deze alle interne en externe bevoegdheden van vertegenwoordiging alleen kunnen uitoefenen.

Van zodra er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, zullen deze steeds met minstens twee moeten optreden om alle akten en handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van de handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. In voorkomend geval zullen zij eveneens met minstens twee moeten optreden om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van derden, en om in rechte op te treden, zowel als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

BOEKJAAR: van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om 10.30 uur, zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag is of zou worden. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

SLOTBEPALINGEN

a. Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één;

b. De BVBA WORLWIDE SALES AND MARKETING, afgekort W.S.M., met zetel te 3320 Meldert, Meerstraat 48 (RPR Leuven 0463.331.089), met als vaste vertegenwoordiger, de heer Yves MICHEL, wonende te 3320 Meldert, Meerstraat, 48, werd benoemd tot zaakvoerder;

c. Het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur;

d. Er werd beslist het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden zoals opgenomen in het financieel plan.

e. Er werd geen commissaris benoemd

Volmacht.

De comparant verklaart (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de rechtbank van koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GOEMANS & PARTNERS , met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66, ondernemingsnummer (RPR Mechelen) 0478.028.173, om in zijn naam en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket van zijn keuze, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde. De volmachtgever verklaart op de hoogte te zijn van de kosten verbonden aan deze volmacht. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Staatsblad

11/02/2015
ÿþ Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE.0 J

3

Gras iÿ W Giá iank van Koophandel tel Griffie



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbia



Ondernero ingsnr : 0562.825.870

Benaming

(voluit) : BUILD TECH lP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 66 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder de dato 18 december 2014 blijkt dat de zetel van de vennootschap per 1 januari 2015 verplaatst wordt van

Vaartstraat 66 te 3000 Leuven

naar

Arnauld Nobelstraat 36 te 3000 Leuven

ondertekend BVBA Worldwide Sales and Marketing, zaakvoerder,

vast vertegenwoordigd door de heer Yves Michel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16506-0380-010

Coordonnées
BUILD TECH IP

Adresse
ARNOULD NOBELSTRAAT 36 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande