BUREAU MVC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUREAU MVC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.661.919

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13348-0499-010
14/06/2011
ÿþr

Mua 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SïjIagen bij liëtBèlgiscli Sl=ántsbIád --14/06/2011-- -Annexes du 1VIoniteurbélgë

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla'

IIIiAiidiuiiAuu ifl

I_ I

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Ftorrphaitdel

te teuven, da 3 1 M E I 2011 DE CefrFJER

Griffie

Ondernemingsnr , cd.À

Benaming

(voluit) : BUREAU MVC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Henri Regastraat 14

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Anita lndekeu, notaris met standplaats te Maaseik (Neeroeteren) op 27/05/2011, geregistreerd te Maaseik op 30/05)2011, boek 542, blad 52, vak 8 blijkt dat de Heer VAN CAUWELAERT Michel Albert Gaston Ghislain, wonende te 3000 Leuven Henri Regastraat 14, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "BUREAU MVC".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Henri Regastraat 14.

De vennootschap heeft tot doel :

- het uitoefenen van de diensten van verzekeringsmakelaar of  agent, zijnde aan het publiek diensten aanbieden met het oog op het afsluiten van alle denkbare verzekeringen (zoals auto-, familiale-, brand-, ziekte-, reis- en groepsverzekeringen, zonder dat deze lijst beperkend is) en vervolgens de te waarborgen risico's inbrengen bij de verzekeringsondememingen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake;

- schade en risico expert;

- schatten van onroerend goed;

- bemiddeling bij de aankoop en verkoop, huur en verhuur en de bouw, verbouwing van onroerend goed;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- de aan- en verkoop van alle soorten van voertuigen en vaartuigen;

- tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als kommissionair.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000 euro en is vertegenwoordigd door honderd 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het gehele maatschappelijk kapitaal ten bedrage van 20.000 euro is geplaatst en volgestort in geld door voornoemde Heer Van Cauwelaert Michel, waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder, voornoemde Heer VAN CAUWELAERT Michel Albert Gaston Ghislaine, geboren te Etterbeek op 26 juni 1946, wonende te 3000 Leuven Henri Regastraat 14.

Indien een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekend-

behouden making vereist door de we van zijn benoeming in hoedanigheid van ver-

aan het tegenwoordiger.

Belgisch Staatsblad De zaakvoe volmachtdragers dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd,

waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer recht hanÓe||ngenoybdeonn*ekonechtshende||ngmn.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de noQe|msó|ghmid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de otatuton, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissanssen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe vmqpUcht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd clan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheidvanmmnoummimma6o.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste wijdag van de maand juni om zestien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste éénftw|nUQote voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mo-genwonÓmnuitgokeand.

Het eerste boekjaar begint op 27 mei 2011 en eindigt op 31 december 2012, met dien verstande dat het aile verlichtingen zal omvatten die sinds 1 mei 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan, en waarbij alle rechtshandelingen worden overgenomen en bekrachtigd die vooraleer de vennootschap in oprichting rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gesteld, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Nochtans zal deze overname slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben door neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De eerste gewone algemene vergadering wordt vastgesteld in het jaar 2013 in de zetel van de vennoot-scha p.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbezoldigd zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Uit te goeder trouw verrichte ncheÓinQon, uitgaande van het vÁÁrdo oprichting oAgesta\definanciae\ plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2, van de wet van 17 juli 1976. berekend volgens artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1963.

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en zijn de artikelen 165 en 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Meester Anita lndekeu, Notaris met standplaats te Maaseik (Neeroeteren).) Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte van 27/05/ 2011.







Mita-gen -bij -het-Belgisch- Staatst-tad 14/06120 il- Ailliti-e e dir Moniteur -b-elge







Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam mm hoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 24.07.2015 15339-0455-010

Coordonnées
BUREAU MVC

Adresse
HENRI REGASTRAAT 14 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande