BURO & RO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO & RO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.995.488

Publication

12/02/2014
ÿþ t ~_ . " .- MM 11.1

i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r.

Voorbehoud aan he Betgiso Staatsba 1111111!)1111113111111110

gRUSSEL

0 3 Fa 2014

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : ,j ü c!. 995 (-) 88

Benaming (voluit) : BuRo&Ro

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Harensesteenweg 232 bus 2/16, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst:

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op tweeëntwintig januari tweeduizend veertien,

Oprichters:

De Heer SMETS Joost, geboren te Vilvoorde op vierentwintig december negentienhonderd negenenzeventig, N.N. 79.12.24 251-93, ongehuwd, wonende te 1800 Vilvoorde, Harensesteenweg 232 bus 2/16.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: " BuRo&Ro "

Maatachepelijke zetel: Harensesteenweg 232 bus 2/16, 1800 Vilvoorde

Doel: De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van een adviserende functie zowel op het vlak van media, public relations als marktonderzoek en alle gelijkaardige opdrachten.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, tot doel de groot-en kleinhandel in antiek, alle siervoorwerpen, kunstvoorwerpén en brocante, toebehoren, stoffen, schilderijen en meubels, en alle daartoe noodzakelijke handelingen.

Het stellen van alle rechtshandelingen omtrent onroerende goederen en dat zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

Het optreden als tussenpersoon bij de overdracht van handelszaken; De vennootschap kan deze verrichtingen uitoefenen hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelneming.

In algemene zin kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om er de verwezenlijking van, rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk, te vergemakkelijken.

Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande uit onroerende en/of roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing én de verhuring van haar onroerende goederen.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of- gedeeltelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B _ vervolg

verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen vertrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Maatsch ppelijk kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro. Het is gesplitst in tienduizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De tienduizend (10.000) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volgestort ten belope van twee/derden.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste woensdag van de maand mei om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) worden opgemaakt; samen met de

oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten

worden gesteld.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastge-

steld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende

besluiten neemt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Vooi;0. behouden aan 1pt Belgisch Staatsblad

 Voorja, behouden aan 5t' Luik B - vervolg

" -Eí`ef`giscTi-5taatsb[ad

1) De algemene vergadering beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de Heer SMETS Joost, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend veertien.

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend vijftien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichter en dit sedert één januari tweeduizend veertien,

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan "Accountancy Vierendeels J. BVBA, met zetel te 1500 Halle, Meiboom 22 bus 2, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEiRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;



28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 22.07.2015 15332-0457-012
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 04.08.2016 16399-0364-012

Coordonnées
BURO & RO

Adresse
HARENSESTEENWEG 232, BUS 2/16 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande