CABRERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CABRERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.560.133

Publication

26/08/2015
ÿþu Mod Word 11.1

[114111-1.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

.+)4,11h1íG -,i

Gdffiei-?n.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Slangenberg 87 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 12 augustus 2015

NAAM

CABRERA

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Slangenberg 87

VENNOTEN

1, Mevrouw SMETS Daisy, geboren te Diest op 21 april 1979, ongehuwd, wonende te 3270

Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Slangenberg 87.

2. De heer STUER Joeri Ghislain Antoinette, geboren te Antwerpen op 19 februari 1974, wonende

te 9150 Kruibeke, Watermolenstraat 30.

KAPITAAL  AANDELEN

achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100)

aandelen zonder vermelding van waarde, als volgt onderschreven

- mevrouw SMETS Daisy, voornoemd onder 1, onderschreef eenenvijftig (51) aandelen in speciën

en volstortte deze ten belope van drieëndertig komma tweeënveertig procent

(33,42 %), zijnde drieduizend honderdtweeënzestig euro (3.162,00 EUR) zodat zij de som van

zesduizend tweehonderdachtennegentig euro vijftig cent (6.298,50 EUR) verschuldigd blijft.

- de heer STUER Joeri, voornoemd onder 2, onderschreef negenenveertig (49) aandelen in

speciën en volstortte deze ten belope van drieëndertig komma tweeënveertig procent

(33,42 %), zijnde drieduizend achtendertig euro (3.038,00 EUR), zodat hij de som van zesduizend

eenenvijftig euro vijftig cent (6.051,50 EUR) verschuldigd blijft.

De bankrekening werd geopend bij BNP Paribas Fortis.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

I. De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat

- de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen

ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven,

verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen,

het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van aile onroerende goederen van alle

bestemmingen;

adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van

1111101

*15122691*

Ondernemingsnr : 64,3 -, .66%)

. À33

Benaming

(voluit) : CABRERA

(verkort) :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Lun (- vervolg

Mod PDF 11.1

onroerende goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor goede afloop van verbintenissen voor

derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; - het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- en kapitaalbestuur;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies van welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden; - het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Ii, Projectontwikkeling, omvattende : het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

III. Consultancy, omvattende :

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige

vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder

beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luit D - vervolg

vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet venncot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap : Mevrouw SMETS Daisy, geboren te Diest op 21 april 1979, ongehuwd, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Slangenberg 87.

Haar opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvcor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden docr de rechtshandelingen welke dcor de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

CONTROLE

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde vrijdag van de maand juni om dertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle

aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de dcor alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de

Mod PDF 11.1

tee l. - vervolg Mod POF 11.1

algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel, Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door aile middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen. Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar vanaf de dag van neerlegging ter griffe van een uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2016.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVES

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. ONTBINDING -VEREFFENING -VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

li wt - vervolg Mod POF 11.1

De vennootschap kan op eik moment warden ontbonden door beslissing vara de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie in toepassing van artikel 3.12.3.0.5

§ 2, 2° VCF, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

eensluidend afschrift der akte

bankattest

Notaris Flans Derache te Tessenderlo

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 23.06.2017, NGL 11.07.2017 17308-0191-014

Coordonnées
CABRERA

Adresse
SLANGENBERG 87 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande