CALCUL ADVIESCENTRUM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CALCUL ADVIESCENTRUM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 500.985.895

Publication

03/12/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r`5

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophagdel

te Leuven, de 2 NOV. 2011 DE irlIER,

iN I IIl1ilIUhIlIIlIIlII II!! Hi

*iasssisa"

V bah

aa

Bei Stee

Ondernemingsnr : O 9S ó~S

Benaming

(volut) : CALCUL ADVIESCENTRUM

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vissenakenstraat 128, bus 4 te 3300 TIENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Tussen de ondergetekenden

1.MUYLST Patrick, zelfstandige, geboren te TIENEN op 31 maart 1965, wonende te 3300 TIENEN, Vissenakenstraat 128 bus 4, nationaal nummer 65.03.31-411.45, wettelijk gescheiden,

2.VANDEN EYNDE Patrick, zelfstandige, geboren te LEUVEN op 23 augustus 1968, wonende te 3221 NIEUWRODE, Kerkebos 3, nationaal nummer 68.08.23-317.89, wettelijk gescheiden,

verklaren een vennootschap onder firma op te richten onder de naam "CALCUL adviescentrum", met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Vissenakenstraat 128 bus 4.

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van honderd (100) euro ingebracht is en volgestort. De volstorting gebeurde door middel van een som geld van honderd (100) euro in speciën, zoals hierna wordt uiteengezet. Hierdoor worden 100 gelijke aandelen uitgegeven zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel geeft rechtop 11100ste in het vermogen van de vennootschap.

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van honderd (100) euro wordt gedaan door

1.Vijftig (75) euro door MUYLST Patrick, comparant sub 1, waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 75% van het vermogen van de vennootschap. Hiervoor ontvangt MUYLST Patrick 75 aandelen, genummerd van 1 tot en met 75,

2.Vijfentwintig (25) euro door VANDEN EYNDE Patrick, comparant sub 2, waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 25% van het vermogen van de vennootschap, Hiervoor ontvangt VANDEN EYNDE Patrick 25 aandelen, genummerd van 76 tot en met 100,

Statuten :

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden : Naam, duur, zetel en duur van de vennootschap

Art 1 : Naam

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma, onder de naam "Calcul adviescentrum".

Art. 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden 14 november 2012. De artikelen 1865,5° en 1869 van het burgerlijk wetboek betreffende de ontbinding zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Art. 3 : Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Vissenakenstraat 128 bus 4. De zetel kan door beslissing

van de zaakvoerder verplaatst worden in België en het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an hsndtekeninct.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 4: Doel

De vennootschap heeft als doel :

Als commerciële tussenpersoon op te treden bij de levering van goederen en of diensten en dit zowel in België als in het buitenland.

De gegeven opdrachten kunnen betrekking hebben op één enkele verrichting, maar kunnen ook op een reeks transacties slaan; zij kunnen worden uitgevoerd voor één enkele of voor verschillende opdrachtgevers.

Voor haar rekening en of voor rekening van derden, zowel in groot- als in kleinhandel, alleen of in samenwerking met derden om het even welke handelingen te verstrekken die betrekking hebben op de aankoop en verkoop, de productie, de plaatsing, de stockage, het vervoer, be bewerking en verwerking, het onderhoud en herstellingen van alle materialen of onderdelen die onder andere verband houden met de volgende sectoren : de audiovisuele, de informaticasector, de sector van de kantoorartikelen, de meubilairsector, de bouwsector, de auto of vervoersector, de kledijsector en de sector van de dranken en voeding.

Het bedenken, uitwerken en materialiseren van publicaties, software en drukwerken.

Consulting in verband met alle activiteiten inzake marketing en publiciteit; het voeren van administraties en consulting inzake bedrijfsvoering.

Vermogen van de vennootschap :

Art. 5: Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt honderd (100) euro, vertegenwoordigd door honderd (100)

gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Art. 6 : Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag, op straffe van nietigheid, niet aan derden worden overgedragen

cnder levenden of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

De andere vennoten hebben aldus steeds een voorkeurrecht.

Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van art. 1690 van het burgerlijk wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde, die overeenkomt door het eigen vermogen te corrigeren met het verschil tussen de boekwaarde van het materieel vast actief en de werkelijke waarde hiervan. Er zal hierbij geen waardering gebeuren van het immaterieel vast actief en bij gebreken aan overeenstemming tussen partijen, zal een deskundige deze werkelijke waarde vaststellen.

De afkoop moet in elk geval binnen de zes maanden tot stand komen, nadat de werkelijke waarde is vastgesteld.

Beheer:

Art. 7 : Benoeming en ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder

wordt benoemd, MUYLST Patrick, comparant sub 1, die verklaard te aanvaarden.

Art. 8 : Salaris

Aan de zaakvoerders kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend,

waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten ieder jaar wordt vastgesteld en dat ten

laste kcmt van de vennootschap.

Tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen is het mandaat van MUYLST Patrick onbezoldigd.

Ark 9 : Bestuur, vertegenwoordiging, volmacht en toezicht

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is;

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder. ingeval van meerdere zaakvoerders de beslissingen de som van vijfduizend (5.000) euro overstijgen is de handtekening nodig van alle zaakvoerders;

q'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen;

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Art, 10 : Vergadering van de vennoten, de bevoegdheid en besluitvorming

Een vergadering van de vennoten wordt bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand april om

twintig uur. Mocht dit een feestdag zijn, dan wcrdt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Te aile tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen over de winstbestemming, de vaststelling van de jaarrekening, de wijziging van de statuten, de benoeming of het ontslag van de zaakvoerder en het bepalen van zijn wedde.

Elke vennoot heeft recht op één stem per aandeel dat hij bezit, waarbij de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid. Voor elke vergadering worden er notulen opgemaakt.

Inventaris, jaarrekening en bestemming van het resultaat

Art. 11 : Boekjaar en jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Art. 12 : Bestemming van het resultaat

De jaarlijkse algemene vergadering beslist conform de regels van de vennootschapswetgeving over het

resultaat.

Ontbinding en vereffening

Art. 13: Vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in, functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaar(s) zijn bevoegd om alle handelingen te stellen conform de vennootschapswetgeving.

Art 14 : Einde activiteit en overlijden van een vennoot

Indien de activiteiten van de vennootschap een einde nemen, zal ieder van de vennoten het recht hebben om een algemene vergadering samen te roepen en om te beslissen over de ontbinding van de vennootschap. Indien geen éénparigheid zou worden bereikt, dan kan de vennoot een ontbinding vorderen voor de rechtbank. Het overlijden van één van de vennoten brengt geen ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Ingeval van overlijden zullen de overlevende vennoten een voorkeurrecht kunnen uitoefenen op de aandelen van de overledene, de waardering van de over te dragen aandelen wordt bepaald zoals uiteengezet in art, 6.

Keuze van de woonplaats

Art, 15 : keuze van de woonplaats

Alle vennoten en zaakvoerder(s) wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de

zetel van de vennootschap.

Overgangsbepalingen :

Het eerste boekjaar loopt van 14 november 2012 tot 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014, zoals bepaald in art. 10.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoon-lijkheid zal bezitten en de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

j'

4 '

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van flat wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de drie maanden voor het verlijden van onderhavige akte.

Slotbepalingen :

De oprichters hebben bovendien besloten :

a.om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

b.te benoemen tot deze functie : MUYLST Patrick, die verklaard zijn opdracht te aanvaarden en bevestigd

hierbij niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet;

c.het mandaat van MUYLST Patrick niet te vergoeden, tenzij de algemene vergadering anders zou

besluiten;

d.geen commissaris te benoemen;

Gedaan te TIENEN op 14 november 2012 en opgemaakt in drie exemplaren,

MUYLST Patrick VANDEN EYNDE Patrick

Oprichter en zaakvoerder Oprichter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

i"

s

VOOR.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CALCUL ADVIESCENTRUM

Adresse
VISSENAKENSTRAAT 128, BUS 4 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : Vissenaken
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande