CAMALEON - VALUE ADDED SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMALEON - VALUE ADDED SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.643.626

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 13.08.2014 14422-0048-007
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 31.07.2013 13396-0028-007
30/03/2011
ÿþ' '4

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111111111j11 IMII~I~InIMeaes*

Nerae!egd ter griffie der.

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de jq.~; Ei; ARi 2811

ur-Iffie

Ondernemingsnr : O %?4

Benaming

(voluit) : Camaleon - Value Added Services

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pakenstraat 22, 3001 Heverlee (Leuven)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA "CVAS" Camaleon - Value Added Services

1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming; CAMALEON - Value Added Services, in het kort CVAS.

2. De vennootschap heeft haar zetel te 3001 Heverlee (Leuven), Pakenstraat 22.

3. De oprichters zijn de volgende personen:

- De Heer VEN Serge, NN 67.12.18-115.60, geboren te Leuven op achttien december negentienhonderd:

zevenenzeventig

en zijn echtgenote

- Mevrouw DOMINGUEZ LLORENS Marie Mar, NN 71.12.29-440.71, geboren te Madrid (Spanje) op

negenentwintig december negentienhonderd eenenzeventig,

samenwonende te 3001 Heverlee (Leuven), Pakenstraat 22.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) of een derde van!

het kapitaal, als volgt:

- De Heer Ven Serge: honderd vijfenzestig (165) aandelen waarop is ingeschreven voor een bedrag van:

16.500 euro, gestort voor een bedrag van 5.500 euro en

- Mevrouw Dominguez Llorens Maria Mar: eenentwintig (21) aandelen waarop is ingeschreven voor een;

bedrag van 2.100 euro, gestort voor een bedrag van 700 euro.

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde-

rechtbank tot eenendertig december 2012.

6. Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en; afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat: deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering beslissen dat een winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of dienen voor de aflossing van het kapitaal.

In geval van vereffening verdelen de vereffenaars, na betaling van de schulden of consignatie van de nodige: gelden om die te voldoen, onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld;: zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer Ven Serge, voornoemd, die: verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door de enige maatregel! die zich daartegen verzet.

Iedere zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig .of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door hetzij de zaakvoerders gezamenlijk optredend, hetzij de statutaire zaakvoerder alleen optredend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De akten van de bijzondere gevolmachtigde verbinden de vennootschap binnen de perken van de verleende volmacht.

8. De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

-alle mogelijke activiteiten te ontplooien op het vlak van de dienstverlening, de adviesverstrekking, de opleiding, de training en de bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks, met betrekking tot bedrijfsprocessen, 1. informatie- en communicatietechnologie in zijn breedste betekenis;

-alle mogelijke activiteiten ter ondersteuning van operationele activiteiten, rechtstreeks of onrechtstreeks, met betrekking tot het verwezenlijken van bedrijfsdoelstellingen in de breedste betekenis;

-het uitvoeren van opdrachten onder de vorm organisatiestudies, analyses, doorlichtingen, technische handelingen en raadgevingen of andere op datzelfde vlak;

-aile activiteiten te ontplooien met betrekking tot het ontwikkelen, ondersteunen en commercialiseren van computersoftware- en hardware;

-het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

-het uitoefenen van een bestuursmandaat en/of managements opdrachten in andere ondeme'mingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen;

-het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer;

-renoveren van onroerende goederen in bezit van derden;

-organiseren, of assisteren bij organisaties, rechtstreeks of onrechtstreeks, en het ondersteunen van evenementen;

-maken en publiceren van vertalingen;

-assisteren bij het verwezenlijken van HR behoeften, in zijn breedste betekenis;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

9. De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

Een bijzondere algemene vergadering kan, op hiernabepaalde wijze, worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging der statuten inhoudt.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen. In de gewone en in de bijzondere algemene' vergadering worden de besluiten genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker, onverminderd de toepassing van artikel zes van onderhavige statuten.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd warden door een andere vennoot, mits een geschreven volmacht. Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden. Elke vennoot kan slechts één andere vertegenwoordigen.

10. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal op een bijzondere rekening nummer BE02 7310 1636 0740 bij de KBC Bank, geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de. instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 19.07.2016 16340-0500-008

Coordonnées
CAMALEON - VALUE ADDED SERVICES

Adresse
PAKENSTRAAT 22 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande