CAMILOTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMILOTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.868.694

Publication

27/06/2014
ÿþmod 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na Heerlegging ter griffie va uedgrge:egdlorltvangerl op ;

" e.

1 S JUNI 2014

ter griffe van de Nederlandstalige eit411~hmrik Wan kaietiandel Brussel

I i u





Ondernemingsnr : 0889.868.694

Benaming (voluit) : CAMILOTTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

--___ w---

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

li

Zetel : Kievitlaan 16

1933 Sterrebeek

Onderwerp akte :Kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 26 mei 2014 voor; Meester Siivie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Weerpelt, Boseind 23, met; ;i volgende registratievermelding : "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Hasselt I, op 3 juni; 2014, boek 810 blad 24 vak 14; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). getekend De ontvanger K.Blondeel."i blijkt : Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "CAMILOTTE", met maatschappelijke zetel te 1933 Sterrebeek, Kievitlaan 16,, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing  Uitkering tussentijds dividend ,

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om overeenkomstig artikel 537, lste lid WIB92;

,; een dividend uit te keren van honderdentwaaifduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00), verdeeld over,

li 250 aandelen. Dit dividend worden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve vennoten.

Dit dividend wordt onttrokken aan de beschikbare reserves die honderdentwaaifduizend vijfhonderdenelfi euro vijfenzeventig cent (¬ 112.511,75) bedroegen op datum van 30/06/2012 en welke werden goedgekeurd door de algemene vergadering van 30/11/2012.

Om aan de voorwaarden te voldoen, ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, gaan de vennoten akkoord dat, op de dividenduitkering 10 % roerende voorheffing wordt betaald en het netto; dividend, na betaling van de roerende voorheffing, ten bedrage van honderdeneenduizend

i: tweehonderdvijftig euro (¬ 101.250,00), onmiddellijk in te brengen als kapitaal overeenkomstig artikel; 537 WIS 92, door inbreng in natura van de rekening-couranten zoals hierna bepaald in de derde;

:i beslissing,

Alle voorwaarden tot uitkering, zoals voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,;

;i worden hierbij nageleefd. i.

:1 Tweede beslissing, -- Voorafgaande verslagen ;

i Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de in de i; agenda aangekondigde verslagen, waarvan de enige vennoten verklaren een afschrift te hebben; ontvangen en er kennis van te hebben genomen, met name:

ü a/het verslag opgesteld door Luc Dewachter, bedrijfsrevisor met woonplaats te 2950 Kapellen, (Antwerpen), Reeboklaan 6, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van; ;i Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

i De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als= i volgt:

`7V. Conclusies

i Ondergetekende, Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN: i (ANTWERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 03 maart 2014 van de heer Dirk i PAEREWYCK, zaakvoerder van BVBA "CAMILOTTE, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "CAMILO1TE" door inbreng van een schuldvordering van de

aandeelhouders lasteras deze vennootschap, dewelke zal ontstaan naar aanleiding van een geplande;

- - - - - - - - ------------------------ - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

tussentijdse dividenduitkering van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring van deze tussentijdse dividenduitkering én van de uitkering van het nettobedrag aan de aandeelhouders in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (804) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (125,87 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit achthonderd en vier (804) aandelen van de BVBA "CAMILOTTE , zonder vermelding van nominale waarde

ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kapellen, 27 maart 2014

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

blhet verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Derde beslissing - Kapitaalverhoging

Overeenkomstig artikel 537, 1ste lid W1B92, heeft de vergadering in de eerste beslissing beslist een tussentijds bruto-dividend uit te keren, waarop roerende voorheffing (10 %) verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze dividenden werden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve vennoten.

Vervolgens beslist deze vergadering om het kapitaal onmiddellijk te verhogen met honderdeneenduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 101.250,00) om het van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op honderdzesentwintigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 126.250,00) te brengen door inbreng in natura van voormelde rekening-couranten.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 804 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 1 juli 2013.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderdvijfentwintig euro zevenentachtig cent (¬ 125,87) per aandeel. leder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort.

Vierde beslissing  Verwezenlijking van de inbreng

Is alhier tussengekomen:

-De heer Paerewyck Dirk, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van statuten als van de financiële toestand van de vennootschap, met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zestigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 60.750,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam In voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor;

-Mevrouw Herbots Valerie, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van statuten als van de financiële toestand van de vennootschap met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten veertigduizend vijfhonderd euro (¬ 40.500,00) te willen intekenen op voormeld kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor;

Als vergoeding voor voormelde inbreng verkrijgt de heer Paerewyck 482 aandelen en mevrouw Herbots Valerie 322 aandelen.

Deze aandelen zijn op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf 1 juli 2013 in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger(s) toegekend.

Vijfde beslissing  Vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdzesentwintigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 126.250,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend vierenvijftig (1.054) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Zesde beslissing  Aanpassing statuten aan zetelverplaatsing

De vergadering stelt vast de zetel verplaatst werd naar 1933 Sterrebeek, Kievitlaan 16, zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ti Voorbehouden aan het

o.Belgisch

Staatsblad

gepubliceerd in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad van 13 juli 2012, onder nummer 12123336 en beslist

dienovereenkomstig artikel 2 van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald in de zesde

beslissing.

Zevende beslissing -- Aanpassing van de statuten

ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 2 en 5 van de statuten als volgt te

wijzigen:

Artikel 3,1ste zin luidt voortaan als volgt:

"De venootschap heeft haar zetel te 1933 Sterrebeek, Kievitlaan 16.

Artikel 5 luidt voortaan als volgt;

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesentwintigduizend tweehonderdvijftig euro (¬

126.250,00).

Het is verdeeld in duizend vierenvijftig (1.054) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde;

elk aandeel vertegenwoordigt 111.0548 deel van het maatschappelijk kapitaal,"

Achtste beslissing - Machten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoordineerde tekst der statuten.

verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 26.02.2014 14051-0117-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 14.01.2015 15015-0188-012
25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 19.02.2013 13042-0251-011
13/07/2012
ÿþ Mod Word 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



f

*11123336*

ete.SEL.

Griffie 0 4 ,1UL ?Il/



Ondernemingsnr : 0889.868.694

Benaming

(voluit) : CAMILOTTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hermelijnlaan 4, 1933 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder op datum van 1 juli 2012 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Kievitlaan 16 te 1933 Sterrebeek.

Aldus gedaan te Zaventem, 1 juli 2012

Dirk PAEREWYCK,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 31.01.2012 12024-0439-011
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 31.01.2011 11022-0494-011
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 29.01.2010 10029-0217-011
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 05.12.2008 08840-0400-012
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 11.12.2015 15688-0178-012

Coordonnées
CAMILOTTE

Adresse
KIEVITLAAN 16 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande