CAR WASH DE RING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR WASH DE RING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.535.185

Publication

16/01/2014
ÿþ Mod WOId 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



UIIII 1II1 lI 1II1 tI1l 11111 II1 II1 MI 1111 BFILIS~,~if

*1A016111* Q 7 JAN 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij IfetilèTesch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0463.535.185

Benaming

(voluit) : CAR WASH DE RING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1800 VILVOORDE -- SCHAARBEEKLEI 600

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op 23 december 2013 voor Meester OLIVIER BROUWERS, Notaris met standplaats te Elsene dat de buitengewone algemene vergadering van bvba "CAR WASH DE RING" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 600 de volgende beslissingen heeft genomen na unanimiteit van de stemmen

Eerste beslissing

De vergadering bekrachtigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 600, ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 2 april 2013, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 april daarna onder het nummer 13060214 en wijzigt bijgevolg artikel 2 van de statuten.

Tweede beslissing

De vergadering besluit het kapitaal te converteren in euromunt. Bijgevolg is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op negenenvijftigduizend honderdtweeëntwintig euro éénenzestig cent (¬ 59.122,61) en wijzigt bijgevolg artikel 5 van de statuten,

Derde beslissing

De vergadering besluit de afsluitdatum van het boekjaar te verschuiven naar eenendertig december en bijgevolg

wijziging van artikel 11 van de statuten.

Bijgevolg zal liet boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 april2013 afgesloten worden op 31 december

2013,

Vierde beslissing

De vergadering beslist om de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de derde laatste

werkdag van de maand mei en wijzigt bijgevolg artikel 10 van de statuten.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist om de statuten aan te passen volgens de laatste wijzigingen van het Wetboek van

Vennootschappen en deze als volgt op te stellen:

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard.

De benaming van de vennootschap is "CAR WASH DE RING".

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 600.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder dat over alle bevoegdheden beschikt om de wijzigingen van de statuten die eruit voortvloeien authentiek te laten vaststellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de vennootschap vestigingen, administratieve zetels of exploitatiezetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen of filialen oprichten in België of in het buitenland,

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel ;

De uitbating van een benzinestation met aanverwante shop en car-wash.

Het handelen, verkopen, kopen, importeren en exporteren rechtstreeks of als tussenpersoon van:

-grondstoffen en producten, nodig ter uitbating van een benzinestation zoals ondermeer brandstoffen, oliën en smeermiddelen,

-goederen en artikelen die deel uitmaken van de uitbating van de aanverwante shop zoals ondermeer diverse eet- en snoepwaren, kranten en tijdschriften, autobenodigdheden en accessoires, diverse dranken, huishoudartikelen, enzoverder...

Deze opsomming is gegeven bij wijze van voorbeeld en is ten alle tijde uitbreidbaar in de breedste zin van het woord.

De uitbating van een car-wash, zowel automatisch als manueel, met toepassing van alle mogelijke technieken.

De uitbating van een verhuurcenter in rollend materieel en bijhorigheden, zowel rechtstreeks, in onderverhuring als op commissie.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle industriële en handelsverrichtingen welke zich door enig verband van bijhorigheden, samenhang of nuttigheid, met de hierboven beschreven handel daartoe lenen en onder andere deelnemen, rechtstreeks of onrechtstreeks, in andere bedrijven of vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, inbrengst, versmelting, geldschieting of gelijk welke andere vorm van industriële, commerciële of financiële deelneming, met het doel de bedrijvigheid van de vennootschap te ontwikkelen, te begunstigen of te vergemakkelijken.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen op

dezelfde wijze als een statutenwijziging.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van negenenvijftigduizend honderdtweeëntwintig euro ëënenzestig cent (¬ 59.122,61), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijfennegentig (795) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

In geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante

rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A/ Vrije overdracht

De aandelen mogen onder de levenden worden overgedragen of mogen wegens overlijden overgaan, zonder instemming, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater, aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn van de vennoten.

B/ Overdracht met toestemming en voorkooprecht

Voor een overdracht of overgang aan andere derden dan diegene vermeld in de vorige alinea, onder kosteloze of bezwarende titel, is de procedure van toestemming en eventueel daarop volgend de procedure van voorkooprecht van toepassing.

1. Overdracht onder levenden

Elke vennoot die zijn aandelen onder levenden wil overdragen aan een andere persoon dan diegene vermeld onder punt A/, moet op straffe van nietigheid de instemming krijgen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld. Hiervoor moet hij per aangetekende brief een verzoek sturen naar het bestuursorgaan, met vermelding van de naam, voornaam, het beroep en adres van de personen die als ontvanger worden voorgesteld alsmede het aantal aandelen waarvoor de overdracht wordt overwogen en de aangeboden prijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de acht dagen na ontvangst van dit schrijven meldt het bestuursorgaan de inhoud ervan, per aangetekend schrijven, aan elk van de vennoten met het verzoek dat ze binnen een termijn van veertien dagen schriftelijk hun instemming of weigering bekend te maken en met de melding dat een onthouding beschouwd wordt als een instemming. Dit antwoord moeten ze per aangetekend schrijven geven.

Binnen de week na het vervallen van de antwoordtermijn laat het bestuursorgaan de overdrager weten welk gevolg er aan het verzoek wordt gegeven.

Als er geen toestemming wordt gegeven voor de overdracht onder levenden, dan is hier geen beroep tegen mogelijk.

Indien de vennoten het niet eens zijn met de voorgestelde ontvangers heeft de overdrager tien dagen nadat de beslissing van het bestuursorgaan wordt verzonden om te beslissen en te melden of hij de overdracht nog steeds wil uitvoeren of niet. Indien de overdrager die een weigering van overdracht heeft gekregen dit niet meldt aan het bestuursorgaan, dan gaat men ervan uit dat hij het plan van overdracht opgeeft. Indien hij het plan niet opgeeft, ontstaat er voor de andere vennoten een voorkooprecht op de aandelen die in verkoop worden gezet. Het bestuursorgaan zal dit meteen aan de vennoten laten weten.

Binnen de maand na deze melding van het bestuursorgaan kunnen de andere vennoten een voorkooprecht uitoefenen pro rata de aandelen die ze in de vennootschap bezitten. Als sommige vennoten hun voorkooprecht niet uitoefenen, dan wordt het voorkooprecht van de vennoten die het wel uitoefenen groter, nog steeds pro rata de aandelen waar ze al eigenaar van zijn.

Indien een vennoot niets laat weten, gaat men ervan uit dat hij het aanbod afslaat.

Als het voorkooprecht wordt uitgeoefend, dan worden de aandelen gekocht aan de prijs die door de derde werd voorgesteld of, in geval van betwisting van de prijs, aan de prijs die wordt bepaald door een deskundige die door de Voorzitter van de Handelsrechtbank in kortgeding wordt aangeduid op verzoek van de meest gerede partij.

Een vennoot die de aandelen van een andere vennoot koopt in toepassing van de hierboven alineas, betaalt de prijs ervan binnen dertig dagen na de vaststelling van de prijs.

De meldingen die gedaan worden bij toepassing van dit artikel, gebeuren per aangetekend schrijven bij de post waarbij de termijnen beginnen te lopen vanaf de datum van verzending van de brief vermeld op het bewijs van ontvangst.

De brieven kunnen geldig naar de vennoten worden verstuurd op het laatste adres dat bij de vennootschap bekend is.

2. Overgang bij overlijden

Voorafgaande bepalingen zijn mutatis mutandis van toepassing op een overgang bij overlijden naar de erfgenamen en Iegatarissen die niet van rechtswege vennoot warden overeenkomstig onderhavige statuten.

Erfgena(a)m(en) of legataris(sen) van aandelen die andere personen zijn dan die vermeld onder punt A/, moeten een toestemming vragen. Zij kunnen een toestemming afdwingen indien niet alle verkregen aandelen binnen de voorziene termijn zijn overgenomen.

Artikel 8: AANDELENREGISTER

De nominale aandelen worden ingeschreven in een register dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel waar elke vennoot of belanghebbende derde het kan raadplegen. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen worden overdrachten en vervreemdingen van aandelen in het register genoteerd.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden.. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in. rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris,

Artikel 11: BEZOLDIGINGEN VAN DE ZAAKVOERDER

De Algemene Vergadering bepaalt of het mandaat van zaakvoerder al dan niet gratis wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen of de enige vennoot het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. De bezoldiging wordt geboekt in de algemene kosten, onafhankelijk van eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de derde laatste werkdag van de maand mei, telkens om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

De buitengewone Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen als de belangen van de vennootschap het vereisen of op verzoek van vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de bijeenroeping vermeld staat.

De Algemene Vergaderingen worden bijeengeroepen op initiatief van de zaakvoerder(s) of commissarissen. De bijeenroeping vermeldt de agenda en wordt opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Er is geen bijeenroeping vereist als alle vennoten ermee instemmen bijeen te komen.

De notulen van de Algemene Vergaderingen worden bewaard in een register gehouden op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aanwezige vennoten die dat wensen. De kopieën, afschriften of uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de

wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht,

Artikel 15: VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Elke gewone of buitengewone Algemene Vergadering kan staande de zitting door het beheer worden verdaagd voor drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing, De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en definitief moeten beslissen.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-Bijlagen bij fief BéIgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op ' het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

Artikel 18: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt niet ontbonden door verbod, door faillissement, insolventie of door

het overlijden van een van de vennoten.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder voorbehoud

' van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een

groter gedeelte werden afbetaald. -

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover

zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

Artikel 20: KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitoefening van de huidige statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel waar hen alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 21: GEMEEN RECHT

De partijen verbinden zich ertoe het Wetboek van Vennootschappen volledig na te leven.

, Bijgevolg worden de bepalingen van dat Wetboek, waar niet op geoorloofde wijze van is

afgeweken, beschouwd als deel uitmakend van de huidige akte, en clausules die strijdig

zijn met de dwingende bepalingen van dat Wetboek worden als ongeschreven beschouwd.

Zesde beslissing

Toekenning van bevoegdheden

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren en

ondergetekende notaris de gecoördineerde tekst van de statuten aan te nemen.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

OLIVIER BROUWERS

NOTARIS

Uitgifte van de akte

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 25.09.2013, NGL 30.10.2013 13650-0033-019
05/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

taRusse- JUI~ ~uis

2

Griffie ~ ,

F111 1 111'1 11' 1111I

*13102703*

111

Ondernemingsnr : 0463.535.185

Benaming

(voluit) : CAR WASH DE RING

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 600

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAGEN & BENOEMINGEN

Uittreksel uit de notulen van de beslissingen van de enige vennoot, handelend in de plaats van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten, op 10 juni 2013

Na beraadslaging heb ik:

1, AKTE GENOMEN van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat heden, met onmiddellijke ingang, werd ingediend door de naamloze vennootschap PRINCE ROYAL MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Generaal Baron Empainlaan 21;

2.BESLIST de volgende personen met ingang vanaf heden en voor onbepaalde duur als nieuwe (tweede) zaakvoerder van de vennootschap te benoemen;

* de naamloze vennootschap SOFT, met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pleters-Woluwe, Generaal Baron Empainlaan 21. Overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschap benoemt deze vennootschap Dhr. Etienne RIGO, wonende 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Generaal Baron Empainlaan 21, als vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon;

Deze functie is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

OCTA+ GROUP NV

vertegenwoordigd door

Dhr. T. VAN COPPENOLLE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/04/2013 : ME083576
24/10/2012 : ME083576
28/10/2011 : ME083576
29/10/2010 : ME083576
24/11/2009 : ME083576
30/12/2008 : ME083576
07/12/2007 : ME083576
16/10/2006 : ME083576
28/10/2005 : ME083576
28/10/2004 : ME083576
19/11/2003 : ME083576
22/11/2002 : ME083576
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0292-027
06/10/2001 : ME083576
24/04/1999 : ME083576
23/06/1998 : ME83576
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 24.06.2016 16234-0138-025

Coordonnées
CAR WASH DE RING

Adresse
SCHAARBEEKLEI 600 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande