CARDERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARDERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.604.707

Publication

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.12.2013, NGL 14.01.2014 14008-0592-012
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0573-011
02/08/2012
ÿþe Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ei i: ild te 201.

11.1111121111

V bah aa Bel Star

hl

hl

Ondernemingsnr : Benaming Ao- 601. 70 7

(voluit) : (verkort) : CARDERO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1932 SINT-STEVENS WOLUWE - SINT-STEFAANSTRAAT 17 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden op 19 juli 2012 voor Meester Marc VAN BENEDEN, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat CARDERO BVBA werd opgericht, en waarvan de statuten in het nederlands werden vertaald als volgt:

L- De Heer DE ROUCIC Thierry Michel Alain, geboren te Etterbeek, op achtentwintig april negentienhonderd zesenzestig, van Belgische nationaliteit, wonende te 1961 Meise, Boondreef, 4

2.- De Heer CARDON de LICHTBOER Stéphane Martin François Marie Ghislain, geboren te Antwerpen, op zes augustus negentienhonderd achtenzestig, van Belgische nationaliteit, wonende te 1325 Chaumont-Gistoux, avenue des Sorbiers, 1

Hebben ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat zij onderling een handelsvennootschap oprichten, de statuten op te stellen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "CARDERO", met een kapitaal van twee miljoen vierhonderdduizend euro (2.400.000 EUR) verdeeld over tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één! tweeduizend vierhonderdste (1/2400St) van het maatschappelijk vermogen.

I. OPRICHTING

Inbrengen in natura

Verslag van de revisor

De Heer DEPOORTER Karel, bedrijfsrevisor, te 8520 Kuurre, Kortrijksestraat 175, aangeduid door de

oprichters heeft het verslag opgemaakt dat voorgeschreven is het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag komt tot het volgende besluit:

"BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap BVBA Cardero bestaat uit de inbreng van 97

aandelen van de BVBA Think Twice en van 2.490 aandelen van de NV Contigo.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zin wij van oordeel dat;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedr~fsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het

aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura van 2.400.000,00 Euro bestaat uit 2.400 aandelen van de BVBA

Cardera.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

_rechtraatigheid.en_billijkheid vande verrichting,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kuurne, 18 full 2012

Karel DEPOORTER

Bedr srevisor"

Verslag van de oprichters

De oprichters hebben het verslag opgesteld dat door voornoemd artikel wordt vereist en waarin zij het belang

dat de inbreng in natura heeft voor de vennootschap verwoorden.

Een exemplaar van deze verslagen blijft aan deze akte gehecht.

BESCHRIJVING

a) De Heer DE ROUCK Thierry, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van zevenennegentig (97) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming «THINK TWICE», met zetel te 9700 Oudenaarde, Kortrijkse Heerweg, 7, RPR 0476 212 689, deze aandelen worden globaal geschat op een miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000 EUR).

b) De Heer CARDON de LICHTBUER Stéphane, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van tweeduizend vierhonderd negentig (2.490) aandelen, van de naamloze vennootschap met benaming «CONTIGO», met zetel te 1150 Sint-Pieters-WoIuwe, Generaal de Longuevillelaan 8, bus I0, RPR 0461 829 767, deze aandelen worden globaal geschat op een miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000 EUR)

Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte effecten verwerven evenals het daarmee verbonden genot vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

2. De vennootschap zal vanaf de dag waarop zij eigenaar za1 zijn alle belastingen en kosten die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten, ten laste nemen,

3. De inbrenger verklaart dat alle ingebrachte aandelen volgestort zijn en vrij zijn van alle verzet en lasten welkdanig ook.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte effecten niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, van een bewaargeving of van een onderpand.

5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit de huidige inbreng.

6. Ingevolge bovenvernoemde inbreng, valt de vennootschap niet onder artikelen 627, 631 en 632 van het Wetboek van vennootschappen.

VERGOEDING

Ter vergoeding van deze inbreng, waarvan de comparanten verklaren volledig kennis te hebben, wordt aan

- de Heer DE ROUCK Thierry, voornoemd, die aanvaardt, duizend tweehonderd (1.200) aandelen toegekend, van de vennootschap, die volledig volgestort zijn.

- de Heer CARDON de LICHTBUER Stéphane, voornoemd, die aanvaardt, duizend tweehonderd (1,200) aandelen toegekend, van de vennootschap, die volledig volgestort zijn.

IL STATUTEN

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard. De benaming van de vennootschap is "CARDERO"

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Stefaanstraat, 17.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Het nemen van participaties in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instelIingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van

brevetten, octrooien, know-how en andere inteIlectuele rechten.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie

Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export,de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken. De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doeI of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van twee miljoen vierhonderdduizend euro (2.400.000 EUR) vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, zonder vermelding van

"et de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

In geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders. De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing, In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap,

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de derde zaterdag van de maand december, telkens om tien (10) uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op eerste juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van volgend jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder veebehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan.het Bèlgisch Staatsblad

ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

1H. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend

dertien.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in december tweeduizend dertien.

3 Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op twee (2),

Tot deze functie wordt geroepen:

De Heer De ROUCK Thierry en de Heer CARDON DE LICHTBUER Stéphane, hier aanwezig, die aanvaardt.

Elke zaakvoerder wordt benoemd tot wederopzetting en kan de vennootschap geldig verbinden zonder

beperking in waarde.

Hun mandaat is gratis.

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds 1/6/2012.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

6. Volmacht:

Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan Accountantskantoor Bekaert, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde, of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

OLIVIER. BROUWERS'

NOTARIS

Uitgifte van de akte met verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARDERO

Adresse
SINT-STEFAANSTRAAT 17 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande