CARLIER & CO

Société en commandite simple


Dénomination : CARLIER & CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.737.726

Publication

26/09/2012
ÿþMoC Wa[d 1i.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMhIIIIMh ~I~IY~II~IYilnllhltl

*iaicaoaa*

Qndernemingsnr : S (t y 2 ~

Benaming U ~J

(voluit) : CARLIER & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rosweg 65 te 1750 Lennik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Artikel 1: Benaming

Op 01 september 2012 wordt een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht (G.C.V.) genaamd "G.C.V. CARLIER & C"

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door GCV , door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap.

Artikel 2 : De vennoten

100 aandelen x ¬ 30,00 = ¬ 3.000,00 kapitaal

De vennootschap wordt opgericht bij onderhandse akte en bestaat uit volgende vennoten:

Mevrouw Carlier Josepha, wonende te 1750 Lennik, Rosweg 65

Werkend vennoot en houder van 60 aandelen

Artikel 3 : Kapitaal

Het kapitaal bedraagt ¬ 3.000,00.

Artikel 4 : Maatschappelijke zetel

De vennootschap is gevestigd te 1750 Lennik, Rosweg 65

Artikel 5 : Doel

Zowel in België als in het buitenland

" De studie, organisatie en advisering betreffende financiële, commerciële, fiscale, sociale of juridische materies van ondernemingen;

" Het verlenen van advies betreffende handelsaangelegenheden en het management;

" Het verlenen van advies en hulp aan bedrijven en publieke instellingen inzake planning, organisatie, rentabiliteit, controle en beheer;

" Consulting, ondersteuning, organisatie van seminaries en opleidingen;

" Het nemen van participaties in, alsook het beheren en vereffenen van vennootschappen al dan niet met een verschillend doe!;

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

" De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk; doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig deel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met de hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg te stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 6 : Duur van de vennootschap

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rwLtrrk-

sUSSEL.

Gri~i~ 5" 201

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

t 1 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7 ; Beheer

De vennootschap wordt beheerd door één zaakvoerder die hoofdelijk aansprakelijk is en benoemd onder de vennoten. Mits eenparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Artikel 8: De algemene vergadering

Bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de wet en deze statuten bepaald. Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen. De jaarvergadering zal worden gehouden op de derde zaterdag van de maand februari om 10.00 uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 februari 2014.

Artikel 9 ; raad van bestuur "

De vennootschap wordt bestuurd door: Mevrouw Carlier Josepha, eerder genoemd. Hij wordt als zaakvoerder aangesteld en dit voor onbepaalde duur.

Artikel 10 : boekjaar

Het eerste boekjaar : 01/09/2012 tot 30/09/2013

En daarna steeds vanaf 01/10 tot 30/09

Het is een oprichting voor onbepaalde duur,

Artikel 11: overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of

aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten,

Artikel 12: overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten warden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 13 : winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voor afgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar hetzij bij gebrek aan winst,

Artikel 14 : ontbinding

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn, zij bepaalt hun aantal bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Wonden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Opgemaakt te Lennik, 31/08/2012 in 3 exemplaren

Carlier Josepha,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARLIER & CO

Adresse
ROSWEG 65 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande