CARTAGENIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARTAGENIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 807.353.962

Publication

25/04/2014
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.'

Neergelegd terer

Rechtbank `~n Koophandel4 APR. 2014

te Leuven, de t Dr GRIMER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0007.353.962

Benaming

(voluit) : Ca ia

(verkort) :

RoÇhtavorm; naamloze venn

ZeteA: Technologielaan 3-3001

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING KAPITAALVERHOGING - STATUTEN WIJZIGINGEN - UITGIFTE WARRANTS ~O0TSLAG&BENOEDOUNE;BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 3103/2014'

geregistreerd late kantoor der lstraVe Leuven 2, op 0804/2014. boek 1384 bled 76 vak G. dat een

buitengewone al wmenovergodæóngxondamandoolhoudmrsxandenoam|ozoxennomtonhap8odoDooia`met zetel te Leuven,HoveÓne. Technologielaan 3, is bUonngekumen, die met éénparigheid van stemmen o.m. volgende beslissingen heeft genomen:

1.0e algemene vergadering beslist tot conversie van alle bestaande aandelen klasse E van de naamloze Vennootschap Gemma Frisius-Fonds K.U.Louxen [te weten, 143.885 Gewone aandelen en 189.874 Preferente aandelen], naar aandelen van klasse D.

2 beslist het

negenhonderddrieënveertigduizend negenhonderdenzes euro en zeven cent (¬ 1.943.906,07) (exclusief uitgiftepremie), om het te brengen van drie miljoen zeshonderddrieënzeventigduizend zeshonderdzevenenveertig euro tweeënnegentig cent (¬ 3.673.647,92) op vijf miljoen zeshonderdzeventienduizend vijihonderddrieënvijitig euro negenennegentig cent (¬ 5.617.553,99), door inbreng in gefd ten belope van één miljoen negenhonderddrieënveertlgduizend negenhonderdenzes euro en zeven cent (¬ 1.943.906,07), zijnde een totaal bedrag -inclusief uitgiftepremie- van twee miljoen zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 2.750.000,00), en via creatie van vierentwintigduizend drieënnegentig (24.093) Gewone aandelen kfasse C en één miljoen vierhonderdachtendertigduizend zeshonderddrieënzeventig (1.438.673) Prioritair Preferente aandelen klassen A, D, E, F en G, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze | aandelen vd tegen de waarde van (afgerond) één komma drie-twee-acht-

negen (¬ 1 9) per aandeel,verhoogd meteen uitgiftepremie, vastgesteld op (afgerond) nul komma vijf-

nuunnyEO.5511)pnraanÓeel;o|duo|odu|nuohhjv|ngoprUavoniedern|ammaondee|xostgeote|dup één komma achtentachtig euro (¬ 1,88).

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven, en elk aandeel wordt volledig volgestort (zowel voor het kapitaalaandeel als voor de uitgiftepremie).

Ondergetekende notaris bevestigt dat voormelde volstortingen van de inschrijvers voor een totaal bedrag

van twee miljoen zevenhond nd |zend euro g2.75D.00O,O0werden gedaan op een rekening, geopend

ten name van de vennootschap bij de KBC Bonk, waarvan een attest werd afgeleverd op éénendertig maart tweeduizend veertien.

De nieuwe of Prioritair Preferente) aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de

bestaande aandelen (van het/de respectieve type én klasse) of zoals vernield in de statuten, en zij zullen in de resultaten van de Vennootschap delen vanaf hun creatie.

De algemene vergadering besluit voormelde uitgiftepremie of het verschil tussen het bedrag van inschrijving en het bedrag van kapitmdvodhpg|ng, verschil dat aldus in het totaal achthonderdenzesduizend drieënnegentig euro drieënnegentig cent (¬ 806.093,93) bedraagt, te boeken op de rekening "uitgiftepremie".

Deze rekening "uitgiftepremie" blijft schikbaar en zal, zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten

aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalverrnindering.

b)Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achthonderdenzesduizenddrieënnegentig euro drieënnegentig cent(¬ 8OBOQ3Q , om het te brengen van vijf miljoen zeshonderdzeventienduizend vijilionderddrieënvijftig euro negenennegentig cent (¬ 5.617.553,99) op

miljoenzes vierhonderddrieëntwintigduizend zeshonderdzevenenveertig euro tweeënnegentig cent (¬

6.423.647`92). door incorporatie van de uitgiftepremie betaald naar aanleiding van voormelde inbreng in geld.

Op de laatstø blz. van Luik Bxannalden Recto: Naam en hoedanigheidinstrumenterende nota perso(o)n(en)

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso

Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met gelijkschakeling van de fractiewaarde van aile aandelen [nieuwe fractiewaarde is afgerond: E 1,5196].

c)De vergadering besluit overeenkomstig voorgaande beslissingen tot de aanpassing van het artikel 5 (kapitaal) van de statuten:

- de nieuwe tekst van artikel 5 luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen vierhonderddrientwintigduizend zeshonderdzevenenveertig euro tweeënnegentig cent (¬ 6.423.647,92). Het is vertegenwoordigd door vier miljoen tweehonderdzeventwintigduizend honderdtweeënveertig (4.227142) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vier miljoen tweehonderdzeventwintigduizend hcnderdtweeënveertigste (1/4227142ste) van het kapitaal vertegenwoordigen..

De aandelen zijn ingedeeld ln negenhonderdnegentigduizend negenhonderdéénennegentig (990.991) Gewone aandelen, één miljoen zevenhonderdzevenennegentigduizend vierhonderdachtenzeventig (1.797.478) Preferente aandelen en één miljoen vierhonderclachtendertigduizend zeshonderddrieënzeventig (1.438.673) Prioritair Preferente Aandelen:

3.0e algemene vergadering beslist éénparig  dit is, mét instemming van aile betrokken warranthouders, tevens aandeelhouders- tot vernietiging van aile zesendertig (36) bestaande anti-dilutie warrants van de vennootschap.

4.Uitgifte en plaatsing van twintig (20) anti-dilutie warrants (I):

a)De vergadering ontslaat de voorzitter van de vcorlezing

-van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van anti-dilutie warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

-van het verslag opgesteld (in uitvoering van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde) door de commissaris, zijnde de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heren Weyers Peter en Cobert Filip, beiden bedrijfsrevisor-vennoot.

b)De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van twintig (20) anti-dilutie warrants, op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken en om samen als authentieke akte te gelden; deze anti-dilutie warrants worden uitgegeven ter bescherming van de aandelen waarop door de inschrijver in kwestie werd ingeschreven naar aanleiding van de kapitaalverhogingen in de vennootschap de dato dertig september tweeduizend en elf, vijf juli tweeduizend en twaalf en vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikelen 582 en 583 Wetboek van Vennootschappen, aan onderhavig proces-verbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

c)Vervolgens beslist de vergadering tot kapitaalverhogingen onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de uitoefen prijs van de uitgeoefende warrants. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering beslist tot het creëren van nieuwe Gewone of Preferente aandelen, overeenkomstig het plan, behorende tot dezelfde klasse als de beschermde aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeverh

d)Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat twee (2) anti-dilutie warrants worden geplaatst bij elk van de personen die vroeger anti-dilutie warrants had, tegen de intekenprijs van één cent (¬ 001) per inschrijver/ warranthouder (zoals voorzien in het warrantenplan).

5.Uitgifte en plaatsing van zesentwintig (26) anti-dilutie warrants (Il):

a)De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing

-van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 683 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van anti-dilutie warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

-van het verslag opgesteld (in uitvoering van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde) door de commissaris, zijnde de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren voornoemd, vertegenwoordigd door voornoemde heren Weyers en Cobert

b)De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van zesentwintig (26) anti-clilutie warrants, op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken en om samen als authentieke akte te gelden; deze anti-dilutie warrants worden uitgegeven ter beschemiing van de aandelen waarop door de inschrijver in kwestie werd ingeschreven naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de vennootschap op heden, zoals beschreven in beslissing 2.; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikelen 582 en 583 Wetboek van Vennootschappen, aan onderhavig proces-verbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

Vervolgens beslist de vergadering tot kapitaalverhogingen onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de uitoefenprijs van de uitgeoefende warrants Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

warrants. De vergadering beslist tot het creëren van nieuwe Gewone en Prioritair Preferente aandelen, overeenkomstig het pian, behorende tot dezelfde klasse als de beschermde aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven,

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat twee (2) anti-dilutie warrants worden geplaatst bij elk van de inschrijvers op voormelde kapitaalverhoging in geld, tegen de intekenprijs van één cent (¬ 0,01) per inschrijver/ warranthouder (zoals voorzien in het warrantenplan),

6.In navolging van de beslissingen hiervoor alsook met het oog op een aanpassing van de bestaande statuten aan de huidige noden van de vennootschap en aan de actuele aandeelhoudersstructuur, beslist de algemene vergadering volgende artikelen uit de statuten te wijzigen, o.m.:

-de eerste zin van artikel 16 (samenstelling van de raad van bestuur) wordt vervangen door

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit maximum zes (6) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, waarvan:

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse A (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de A bestuurder";

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse D (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de D bestuurder";

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse E (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de E bestuurder";

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse F (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de F bestuurder";

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen van klasse G (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de G bestuurder";

één (1) onafhankelijke bestuurder kan worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders. De kandidaten voor dit mandaat zullen worden voorgedragen door de raad van bestuur, beslissend met unanimiteit. De kandidaten voor dit mandaat moeten onafhankelijk zijn ten opzichte van de aandeelhouders en het management van de vennootschap en dienen te beschikken over relevante ervaring in het bedrijfsleven en/of over relevante technologische expertise in het activiteitendomein van de vennootschap."

-de inhoud van artikel 29bis (bijzondere meerderheden in de algemene vergadering) wordt vervangen door:

"Wanneer de algemene vergadering moet beslissen over:

 enige wijziging van de statuten;

 een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

 een fusie of splitsing, de ontbinding of vereffening van de vennootschap;

 enige wijziging aan de juridische structuur van de vennootschap of de verkoop, afstoten of overdracht van quasi alle activa en passiva ("algemeenheid") van de vennootschap;

 uitkering van dividenden, inkoop eigen aandelen of het toestaan van enige andere uitkering van de aandeelhouders;

 enige wijziging van de rechten of preferenties met betrekking tot de Prioritair Preferente of Preferente aandelen;

 benoeming en bezoldiging van de leden van de raad van bestuur en het verlenen van kwijting aan bestuurders;

 benoeming van een commissaris en het verlenen van kwijting aan de commissaris;

worden beslissingen over bovengenoemde onderwerpen slechts geldig genomen, behoudens strengere bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen met minstens zestig procent (60%) plus één van de op de vergadering uitgebrachte stemmen door de Prioritair Preferente aandelen en de Preferente aandelen (voor alle duidelijkheid, de houders van Prioritair Preferente aandelen en de houders van Preferente aandelen worden beschouwd als één groep m.b.t, de uitoefening van het stemrecht op de algemene vergadering) Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd,"

-de inhoud van artikel 39 (verdeling en liquidatiepreferentie) wordt vervangen door:

"Zowel bij vrijwillige als bij onvrijwillige ontbinding van de vennootschap, zal  na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten en desgevallend na gelijktrekking tussen de aandeelhouders, van de volgestorte bedragen het netto-actief verdeeld worden overeenkomstig de bepalingen ter zake opgenomen in artikel 14 van de Inschrijvings- en aandeelhoudersovereenkomst."

7.Uitgifte en plaatsing van honderdvijfenveertigduizend (145.000) ESOP [employee stock option pie* wa rrants:

a)De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van warrants

b) De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van honderdvijfenveertigduizend (145.000) warrants op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten ais beschreven in het warrantenplan van de vennootschap dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken en om samen als authentieke akte te gelden; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 583 Wetboek van Vennootschappen, aan onderhavig proces-verbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

c) De vergadering beslist tot kapitaalverhogingen onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van

Wor>

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



de warrants, hetzij maximaal honderdvijfenveertigduizend (145.000), met de uitoefenprijs. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering beslist tot het creëren van ten hoogste honderdvijfenveertigduizend (145.000) nieuwe Gewone aandelen van de klasse waarvan de warranthouder op het ogenblik van uitoefening (direct of indirect via een met hernIhaar verbonden vennootschap) aandelen aanhoudt, of van klasse C indien de warranthouder op dat ogenblik nog geen aandelen aanhoudt, die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd.

Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven, of indien de warrants zijn uitgeoefend op een ogenblik dat de jaarlijkse algemene vergadering nog niet zou hebben beslist over de bestemming van het resultaat van het voorgaande boekjaar, vanaf het begin van het boekjaar voorafgaand aan dit waarin de warrants zijn uitgeoefend.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat de honderdvijfenveertigduizend (145.000) warrants voorlopig bij de vennootschap worden geplaatst; de algemene vergadering machtigt de raad van bestuur om warrants toe te kennen aan de in aanmerking komende personen zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de raad van bestuur en in de voorwaarden van de warrants.

8.De algemene vergadering neemt kennis en bevestigt op datum van heden het ontslag van de (enige) DIE-bestuurders van de vennootschap, te weten: -de heer Van Dun Paul, en -de commanditaire vennootschap op aandelen VLAAMS INNOVATIEFONDS, afgekort VINNOF

De vergadering gaat vervolgens over tot de aanstelling van twee nieuwe bestuurders van de vennootschap, en benoemt in deze functie:

-op voordracht van de klasse D-aandelen (D-bestuurder): de heer Van Dun Paul;

-op voordracht van de klasse E-aandelen (E-bestuurder): de Comm. VA VINNOF, met vaste vertegenwoordiger de heer Vanparys Bram, gehuisvest te Nieuwpoort, Pemenhoek 85.

Behoudens herverkiezing verstrijkt voormelde mandaten onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien.

Het mandaat is onbezoldigd.

9.Tensfotte draagt de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten, en met betrekking tot de warrants draagt zij hen de zorg op tot de toekenning van de warrants, de vaststelling van de uitoefening van warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen I uitgifte van nieuwe aandelen I geleschakeling van de fractiewaarde van aile aandelen, alsmede de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, inbegrepen de coördinatie der statuten, en het stellen van aile noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accounting & Tax Partners', te 3001 Leuven-Heverlee, industrieweg 4 bus 5, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Bijgevoegd:

1)uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met

a)aanwezigheidslijst,

b)volmachten,

Obijzoncier verslag van de raad van bestuur conform art. 663 W.Venn.(met ant-dilutiewarrantenplan I) en

conform art, 582 W,Venn. (uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde),

d)bijzonder verslag van de raad van bestuur conform art. 683 W.Venn.(met antdilutiewarrantenpfan II) en

conform art, 582 W.Venn. (uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde), en

e)bijzonder verslag van de raad van bestuur conform art. 683 W.Venn.(met ESOP-warrantenplan),

2)het verslag van de commissaris inzake uitgifte van anti-dilutiewarrants I en uitgifte van aandelen beneden

fractiewaarde,

3)het verslag van de commissaris inzake uitgifte van anti-dilutiewarrants Il en uitgifte van aandelen beneden

fractiewaarde, en

4)gecoôrdineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NOTARIS HUGO KUIJPERS



Op de laatstO blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2014
ÿþute

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

Leuven, de O APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

*14081207*

be a

Bst

II

Ondernemingsnr ; 0807.353.962

Benaming

(voluit) : Cartagenia

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Technologielaan 3, 3001 Heverlee

Onderwerp akte: Bevestiging aanstelling vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 31 maart 2014;

Na beraadslaging neemt de vergadering de volgende beslissing;

Overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen moeten vennootschappen diè bestuurder zijn in een Belgische vennootschap - uit de schoot van hun vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers - een natuurlijke persoon (de vaste vertegenwoordiger genoemd) aanduiden die in naam en voor rekening van de besturende vennootschap-rechtspersoon het bestuurdersmandaat uitoefent,

VINNOF Comm.VA heeft bij beslissing van haar bestuursorgaan een nieuwe vaste vertegenwoordiger aangesteld voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat in Cartagenia NV en Cartagenia NV hiervan in kennis gesteld.

De raad van bestuur van Cartagenia NV aanvaardt  voor zover als nodig - met unanimiteit de aanstelling van Bram Vanparys, wonende te Pemenhoek 85, 8620 Nieuwpoort, tot vaste vertegenwoordiger van VINNOF Comm. VA voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat binnen Cartagenia NV met ingang van 31 mei 2013.

De raad van bestuur zal eveneens zorg dragen voor de vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Herman Verreist Gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2013
ÿþMA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne'3*éa'.ee gei71g etti`

Rechtbank van Ktte iiitiét;

te Leuven, de ~ JUNI 2013

DE GFIIFFKR,

Griffie

1

beh aa Be Star II

lala



Ondernemingsnr : 0807.353.962

Benaming

(voluit) : CARTAGENIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 3, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de rondzendbrief met betrekking tot de Uitgestelde Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 11/06/2012:

De algemene vergadering beslist om te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar: de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Collegebaan 2D, 9090 Melle en ondememingsnummer 0449.065.260, met als vaste vertegenwoordigers, de heer Peter Weyers en de heer Filip Opbelt. En dit voor een periode van 3 jaar vanaf 05105/2012 tot de algemene vergadering die beslist over het boekjaar 2014.

Herman Verreist

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/11/2012
ÿþOndernemingsnr : 0807.353.962

Benaming

(voluit) : Cartagenia

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 3 - 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - UITGIFTE WARRANTS - ONTSLAG&BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 24/10/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 06/11/2012, boek 1374 blad 23 vak 5, dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Cartagenia, met zetel te Leuven-Heverlee, Technologielaan 3, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen o.m, volgende beslissingen heeft genomen:

1. (...)

2. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 1.085.676,72 (exclusief uitgiftepremie), om het te brengen van ¬ 2.253.640,30 op ¬ 3.339.317,02, door inbreng in geld ten belope van ¬ 1.085.676,72, zijnde een totaal bedrag -inclusief uitgiftepremie- van ¬ 1.420.007,62, en via creatie van 898.739 nieuwe Preferente aandelen klassen A, D, E, F en G, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de waarde van ¬ 1,2080 per aandeel (zijnde, de actuele fractiewaarde van de aandelen vôôr huidige kapitaalverhoging). Dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie, vastgesteld op ¬ 0,3720 per aandeel. Aldus is de inschrijvingsprijs van ieder nieuw aandeel vastgesteld op ¬ 1,58.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven door bestaande aandeelhouders van onderhavige vennootschap, volledig volgestort (zowel het kapitaalbedrag als de uitgiftepremie),

Ondergetekende notaris Kuijpers bevestigt dat de volstortingen van de inschrijvers voor een totaal bedrag van ¬ 1.420.007,62 werden gedaan op een rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de KBC Bank, waarvan een attest werd afgeleverd op 24/10/2012.

De nieuwe Preferente aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen (van de respectieve klasse) of zoals vermeld in de statuten, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf hun creatie.

De algemene vergadering besluit voormelde uitgiftepremie of het verschil tussen het bedrag van inschrijving en het bedrag van kapitaalverhoging, verschil dat aldus in het totaal ¬ 334.330,90 bedraagt, te boeken op de rekening "uitgiftepremie",

3. Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 334.330,90, om het te brengen van ¬ 3.339.317,02 op ¬ 3.673.647,92, door incorporatie van de uitgiftepremie betaald naar aanleiding van voormelde inbreng in geld. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met gelijkschakeling van de fractiewaarde van aile aandelen [nieuwe fractiewaarde is afgerond: ¬ 1,3289].

4. De vergadering besluit overeenkomstig voorgaande beslissingen tot de aanpassing van het artikel 5 (kapitaal) van de statuten:

- de nieuwe tekst van artikel 5 luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen zeshonderddrieënzeventigduizend zeshonderdzevenenveertig euro tweeënnegentig cent (¬ 3.673.647,92). Het is vertegenwoordigd door twee miljoen zevenhonderdvierenzestigduizend driehonderdzesenzeventig (2.764.376) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/twee miljoen zevenhonderdvierenzestigduizend driehonderdzesenzeventigste (1/2.764.376ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn ingedeeld in negenhonderdzesenzestigduizend achthonderdachtennegentig (966,898) Gewone aandelen en één miljoen zevenhonderdzevenennegentigduizend vierhonderdachtenzeventig (1.797.478) Preferente aandelen."

5. Uitgifte en plaatsing van anti-dilutie warrants:

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12186508*

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

? i

V

'' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig art. 582-583 W.Venn.,n betreffende de uitgifte van anti-dilutie warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

-van het verslag opgesteld (in uitvoering van art. 582 W,Venn. aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde) door de commissaris, zijnde de burgerlijke CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heren Weyers Peter en Cobert Filip, beiden bedrijfsrevisor-vennoot.

b) De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van 18 anti-dilutie warrants, op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken en om samen als authentieke akte te gelden; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig art. 582-583 W.Venn., aan onderhavig proces-verbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

c) Vervolgens beslist de vergadering tot kapitaalverhogingen onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de uitoefenprijs van de uitgeoefende warrants. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering beslist tot het creëren van nieuwe Preferente aandelen behorende tot dezelfde klasse als de beschermde aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat twee (2) anti-dilutie warrants worden geplaatst bij elk van de inschrijvers op voormelde kapitaalverhoging in geld, tegen de intekenprijs van ¬ 0,01 per inschrijver! warranthouder.

6.De algemene vergadering neemt kennis en bevestigt op datum van 24/10/2012 het ontslag van de (enige) G-bestuurder van de vennootschap, te weten: mevrouw Vereecken Annie, gehuisvest te Waasmunster, Dommelstraat 57.

De vergadering gaat vervolgens over tot de aanstelling van een nieuwe (5de) bestuurder van de vennootschap, en benoemt in deze functie:

-op voordracht van de klasse G-aandelen (G-bestuurder): de BVBA BIOVER Il, met zetel te Zwijndrecht, Westpoort 58, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Vereecken Annie voornoemd.

Behoudens herverkiezing verstrijkt voormeld mandaat onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, Het mandaat is onbezoldigd.

7, Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coordinatie der statuten, en met betrekking tot de warrants draagt zij hen de zorg op tot de vaststelling van de uitoefening van de warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen/uitgifte van nieuwe aandelen, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, inbegrepen de coördinatie der statuten, en het stellen van aile noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van aile akten en notulen die daarmee verband houden.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accounting & Tax Partners', te 3001 Leuven-Heverlee, Industrieweg 4 bus 5, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd:

1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met a) aanwezigheidslijst, b) volmachten en c) bijzonder verslag van de raad van bestuur conform art. 583 W.Venn.(met warrantenplan) en conform art. 582 W.Venn. (uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde),

2) het verslag van de commissaris Inzake uitgifte van anti-dilutiewarrants en uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

3) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KoortandeiuLI 2012 te Leuven, de

AidGRIFFIEn,

Griffie

~

11111 II MAAI 1II1111V NII1

*12134974*

v beh aa Be( Staa

iA

Ondernemingsnr : 0807.353.962

Benaming

(voluit) : Cartagenia

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 3 - 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - UITGIFTE WARRANTS - BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 05/07/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 18/07/2012, boek 1369 blad 48 vak 10, dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Cartagenia, met zetel te Leuven-Heverlee, Technologielaan 3, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen o.m. volgende beslissingen heeft genomen:

1,De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van de rechten verbonden aan de effecten. Alle aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk kennis te hebben van de inhoud van voormeld verslag, én met deze inhoud volledig in te stemmen.

2.De vergadering beslist tot de creatie van een bijkomende (zesde) klasse van aandelen, te weten klasse G, waarover hierna verder wordt uiteengezet.

3.De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdnegentienduizend achthonderdzesendertig euro twaalf cent (¬ 219.836,12) (exclusief uitgiftepremie), om het te brengen van één miljoen negenhonderdendrieduizend zeshonderdachtendertig euro zeventig cent (¬ 1.903.638,70) op twee miljoen honderddrieëntwintigduizend vierhonderdvierenzeventig euro tweeëntachtig cent (¬ 2.123.474,82), door inbreng in geld ten belope van tweehonderdnegentienduizend achthonderdzesendertig euro twaalf cent (¬ 219.836,12), zijnde een totaal bedrag -inclusief uitgiftepremie- van driehonderdduizend euro tweeënnegentig cent (¬ 300.000,92), en via creatie van honderdnegenentachtigduizend achthonderdvierenzeventig (189.874) nieuwe Preferente aandelen van klasse G, zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de waarde van één komma één-vijf-zeven-acht euro (¬ 1,1578) per aandeel (zijnde, de actuele fractiewaarde van de aandelen vóór huidige kapitaalverhoging). Dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie, vastgesteld op nul komma vier-twee-twee-twee euro (¬ 0,4222) per aandeel. Aldus is de inschrijvingsprijs van ieder nieuw aandeel vastgesteld op één komma achtenvijftig euro (¬ 1,58). Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven, met individuele afstand

-door de aandeelhouders van het voorkeurrecht, en

-door de warranthouders van het recht om hun warrants uit te oefenen,

door:

-de BVBA BIOVER Il, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 58; honderdnegenentachtigduizend achthonderdvierenzeventig (189.874) nieuwe Preferente aandelen van klasse G of driehonderdduizend euro tweeënnegentig cent (¬ 300.000,92), volledig volgestort [kapitaalbedrag ¬ 219.836,12 en uitgiftepremie ¬ 80.164,80].

Ondergetekende notaris Kuijpers bevestigt dat voormelde volstorting van de inschrijver voor een totaal bedrag van driehonderdduizend euro tweeënnegentig cent (¬ 300.000,92) werd gedaan op een rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de KBC Bank, waarvan een attest werd afgeleverd op vijf juli tweeduizend en twaalf.

De nieuwe Preferente aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen (van de respectieve klasse) of zoals vermeld in de statuten, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf hun creatie.

De algemene vergadering besluit voormelde uitgiftepremie of het verschil tussen het bedrag van inschrijving en het bedrag van kapitaalverhoging, verschil dat aldus in het totaal tachtigduizend honderdvierenzestig euro tachtig cent (¬ 80.164,80) bedraagt, te boeken op de rekening "uitgiftepremie",

4.Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tachtigduizend honderdvierenzestig euro tachtig cent (¬ 80.164,80), om het te brengen van twee miljoen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

honderddrieëntwintigduizend vierhonderdvierenzeventig euro tweeëntachtig cent (¬ 2.123.474,82) op twee miljoen tweehonderdendrieduizend zeshonderdnegenendertig euro tweeënzestig cent (¬ 2.203.639,62), door incorporatie van de uitgiftepremie betaald naar aanleiding van voormelde inbreng in geld. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met gelijkschakeling van de fractiewaarde van alle aandelen [nieuwe fractiewaarde is afgerond: ¬ 1,2016].

5.De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zesendertigduizend zeshonderdnegenendertig euro vierenzeventig cent (¬ 36.639,74) (exclusief uitgiftepremie), om het te brengen van twee miljoen tweehonderdendrieduizend zeshonderdnegenendertig euro tweeënzestig cent (¬ 2.203.639,62) op twee miljoen tweehonderdveertigduizend tweehonderdnegenenzeventig euro zesendertig cent (¬ 2.240.279,36), door inbreng in geld ten belope van zesendertigduizend zeshonderdnegenendertig euro vierenzeventig cent (¬ 36.639,74), zijnde een totaal bedrag -inclusief uitgiftepremie- van vijftigduizend euro achtenzestig cent (¬ 50.000,68), en via creatie van eenendertigduizend zeshonderdzesenveertig (31.646) nieuwe Gewone aandelen van klasse C, zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de waarde van één komma één-vijf-zeven-acht euro (¬ 1,1578) per aandeel (zijnde, de actuele fractiewaarde van de aandelen vôôr huidige kapitaalverhogingen). Dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie, vastgesteld op nul komma vier-twee-twee-twee euro (¬ 0,4222) per aandeel. Aldus is de inschrijvingsprijs van ieder nieuw aandeel vastgesteld op één komma achtenvijftig euro (¬ 1,58). Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven, met individuele afstand

-door de aandeelhouders van het voorkeurrecht, en

-door de warranthouders van het recht om hun warrants uit te oefenen,

door:

-de heer Loones Thierry, gehuisvest te Leuven, Mechelsevest 104 bus 0106: eenendertigduizend zeshonderdzesenveertig (31.646) nieuwe Gewone aandelen van klasse C of vijftigduizend euro achtenzestig cent (¬ 50.000,68), volledig volgestort [kapitaalbedrag ¬ 36.639,74 en uitgiftepremie ¬ 13.360,941.

Ondergetekende notaris Kuijpers bevestigt dat voormelde volstorting van de inschrijver voor een totaal bedrag van vijftigduizend euro achtenzestig cent (¬ 50.000,68) werd gedaan op een rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de KBC Bank, waarvan een attest werd afgeleverd op vijf juli tweeduizend en twaalf.

De nieuwe Gewone aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen (van de respectieve klasse) of zoals vermeld in de statuten, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf hun creatie.

De algemene vergadering besluit voormelde uitgiftepremie of het verschil tussen het bedrag van inschrijving en het bedrag van kapitaalverhoging, verschil dat aldus in het totaal dertienduizend driehonderdzestig euro vierennegentig cent (¬ 13.360,94) bedraagt, te boeken op de rekening "uitgiftepremie".

6.Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertienduizend driehonderdzestig euro vierennegentig cent (¬ 13.360,94), om het te brengen van twee miljoen tweehonderdveertigduizend tweehonderdnegenenzeventig euro zesendertig cent (E 2.240.279,36) op twee miljoen tweehonderddrieënvijftigduizend zeshonderdveertig euro dertig cent (¬ 2253.640,30), door incorporatie van de uitgiftepremie betaald naar aanleiding van voormelde inbreng in geld. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met gelijkschakeling van de fractiewaarde van alle aandelen [nieuwe fractiewaarde is afgerond: ¬ 1,2080].

7.De vergadering besluit overeenkomstig voorgaande beslissingen tot de aanpassing van de artikelen 5 (kapitaal) en 6 (klassen van aandelen) der statuten:

- de nieuwe tekst van artikel 5 luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen tweehonderddrieënvijftigduizend zeshonderdveertig euro dertig cent (¬ 2.253.640,30). Het is vertegenwoordigd door één miljoen achthonderdvijfenzestigduizend zeshonderdzevenendertig (1.865.637) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/één miljoen achthonderdvijfenzestigduizend zeshonderdzevenendertigste (1/1.865.637ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn ingedeeld in negenhonderdzesenzestigduizend achthonderdachtennegentig (966.898) Gewone aandelen en achthonderdachtennegentigduizend zevenhonderdnegenendertig (898.739) Preferente aandelen."

- de nieuwe tekst van artikel 6 luidt als volgt:

"Alle aandelen hebben dezelfde stemrechten en worden verdeeld in zes (6) klassen als volgt:

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse A, alsmede die houders van effecten van klasse A bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse A, vormen de klasse A.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten van klasse C bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse C, vormen de klasse C.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse D, alsmede die houders van effecten van klasse D bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht In klasse D, vormen de klasse D.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse E, alsmede die houders van effecten van klasse E bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge J warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die hij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse E, vormen de klasse E.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse F, alsmede die houders van effecten van klasse F bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse F, vormen de klasse F.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse G, alsmede die houders van effecten van klasse G bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse G, vormen de klasse G.

indien de aandelen die behoren tot één en dezelfde klasse toebehoren aan méér dan één aandeelhouder, dan zullen de rechten verbonden aan deze aandelenklasse uitgeoefend worden bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van deze aandelenklasse."

8. (...)

9.De vergadering beslist tot wijziging van artikel 16 der statuten aangaande de samenstelling van de raad van bestuur, Toevoeging van een G-bestuurder en bepalen dat er nog slechts één onafhankelijke bestuurder kan aangeduid worden:

- de eerste zin van artikel 16 wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit maximum zes (6) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, waarvan:

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse A (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de A bestuurder";

twee (2) bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse D en klasse E (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de DIE bestuurders";

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse F (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de F bestuurder";

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen van klasse G (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de G bestuurder";

één (1) onafhankelijke bestuurder kan warden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders. De kandidaten voor dit mandaat zullen worden voorgedragen door de raad van bestuur, beslissend met unanimiteit. De kandidaten voor dit mandaat moeten onafhankelijk zijn ten opzichte van de aandeelhouders en het management van de vennootschap en dienen te beschikken over relevante ervaring in het bedrijfsleven en/of over relevante technologische expertise in het activiteitendomein van de vennootschap,"

10.De vergadering beslist tot wijziging van artikel 39 der statuten aangaande de verdeling en liquidatiepreferentie. Aanpassing van de verwijzing naar de aandeelhouders- en inschrijvingsovereenkomst:

- de nieuwe tekst van artikel 39 luidt als volgt:

"Zowel bij vrijwillige als bij onvrijwillige ontbinding van de vennootschap, zal  na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten en desgevallend na gelijktrekking tussen de aandeelhouders, van de volgestorte bedragen het netto-actief verdeeld worden overeenkomstig de bepalingen ter zake opgenomen in artikel 9 van de Aandeelhoudersovereenkomst."

11.Uitgifte en plaatsing van anti-dilutie warrants:

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing

-van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van anti-dilutie warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

-van het verslag opgesteld (in uitvoering van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde) door de commissaris, zijnde de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heren Weyers Peter en Cobert Filip, beiden bedrijfsrevisor-vennoot.

b) De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van twee (2) anti-dilutie warrants, op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken en om samen als authentieke akte te gelden; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikelen 582 en 583 Wetboek van Vennootschappen, aan onderhavig proces-verbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

c) Vervolgens beslist de vergadering tot kapitaalverhogingen met individuele verzaking

-door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht,

-door de warranthouders van het recht om hun warrants uit te oefenen,

onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de uitoefenprijs van de uitgeoefende

warrants. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants, De vergadering beslist tot het creëren van nieuwe Preferente aandelen behorende tot dezelfde klasse als de beschermde aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd, Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat de twee (2) anti-dilutie warrants worden geplaatst bij de inschrijver op voormelde eerste kapitaalverhoging in geld, te weten: de BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouderi aan het Belgisch Staatsblad

BIOVER II voornoemd, tegen de intekenprijs van één cent (E 0,01) per inschrijver/warranthouder (zoals

voorzien in het warrantenplan).

12.Uitgifte en plaatsing van ESOP-warrants:

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van warrants.

b) De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van dertigduizend (30.000) warrants op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken en om samen ais authentieke akte te gelden; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 583 Wetboek van Vennootschappen, aan onderhavig proces-verbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

c) De vergadering beslist tot kapitaalverhogingen, met individuele verzaking

-door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht,

-door de warranthouders van het recht om hun warrants uit te oefenen,

onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing 12.b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, hetzij maximaal dertigduizend (30.000), met de uitoefenprijs. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering beslist tot het creëren van ten hoogste dertigduizend (30.000) Gewone aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Elk warrant geeft de houder recht op één Gewoon aandeel van de klasse waarvan hij op het ogenblik van uitoefening aandelen aanhoudt, of van klasse C indien de warranthouder op dat ogenblik nog geen aandelen aanhoudt. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven, of indien de warrants zijn uitgeoefend op een ogenblik dat de jaarlijkse algemene vergadering nog niet zou hebben beslist over de bestemming van het resultaat van het voorgaande boekjaar, vanaf het begin van het boekjaar voorafgaand aan dit waarin de warrants zijn uitgeoefend.

d) Plaatsing van de warrants; De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat de dertigduizend (30.000) warrants voorlopig bij de vennootschap worden geplaatst; de algemene vergadering machtigt de raad van bestuur om warrants toe te kennen aan de in aanmerking komende personen zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de raad van bestuur en in de voorwaarden van de warrants.

13.De algemene vergadering stelt een bijkomende (vijfde) bestuurder aan, en benoemt in deze functie:

-op voordracht van de klasse G-aandelen (G-bestuurder): mevrouw Vereecken Annie, gehuisvest te Waasmunster, Dommelstraat 57,

Behoudens herverkiezing verstrijkt voormeld mandaat onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien. Het mandaat is onbezoldigd.

14.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten, en met betrekking tot de warrants draagt zij hen de zorg op tot de toekenning van de warrants, de vaststelling van de uitoefening van de warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen/uitgifte van nieuwe aandelen, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, inbegrepen de coördinatie der statuten, en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accounting & Tax Partners', te 3001 Leuven-Heverlee, Industrieweg 4 bus 5, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd:

1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met

*aanwezigheidslijst,

*volmachten,

*bankattest,

*2 bijzondere verslagen van de raad van bestuur conform art. 583 W,Venn.(met warrantenplannen) -

waaronder 1 verslag conform art. 582 W.Venn. (uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde),

*bijzonder verslag van de raad van bestuur conform art. 560 W.Venn.;

2) het verslag van de commissaris inzake uitgifte van anti-dilutiewarrants en uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

3) geco5rdineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 10.07.2012 12281-0087-023
26/10/2011
ÿþin

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

Jli~~i tl 7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111 IUIII UI IUhI

" 11162459*

~ ~~-'r~.:Y.,?~~Z ~;,. 't~ i" '' k

'

..t..., "

t,2i~`.~i:

Ondernemingsnr : 0807.353.962

Benaming

(voluit) : Cartagenia

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 3 - 3001 Leuven-Heveriee

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - UITGIFTE WARRANTS - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS & RAAD VAN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 30/0912011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 12/10/2011, boek 1362 blad 48 vak 03, dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders en de houders van winstbewijzen van de naamloze vennootschap Cartagenia, met zetel te Leuven-Heverlee, Technologielaan 3, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen o.m. volgende beslissingen heeft genomen:

1. Omzetting van al de huidige aandelen van de vennootschap in Gewone aandelen, met behoud van hun klasse, en dit met het oog op de creatie van Preferente aandelen bij navolgende kapitaalverhoging door inbreng in geld.

2. Omzetting van al de huidige winstbewijzen van de vennootschap in Gewone aandelen, met behoud van hun klasse. Aanpassing van aile artikelen van de statuten waarbij verwezen wordt naar de winstbewijzen.

3. Omzetting van al de Gewone aandelen van klasse B in Gewone aandelen van klasse A, gevolgd door de schrapping van de aandelenklasse B én de creatie van een bijkomende klasse van aandelen, te weten klasse

F.

4. Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vijfhonderddrieënnegentigduizend negenhonderdzevenenvijftig euro achtennegentig cent (E 593.957,98) (exclusief uitgiftepremie), om het te brengen van zevenhonderddrieëntachtigduizend zeshonderdtweeëndertig euro (¬ 783.632,00) op één miljoen driehonderdzevenenzeventigduizend vijfhonderdnegenentachtig euro achtennegentig cent (E 1.377.589,98), door inbreng in geld ten belope van vijfhonderddrieënnegentigduizend negenhonderdzevenenvijftig euro achtennegentig cent (¬ 593.957,98), zijnde een totaal bedrag -inclusief uitgiftepremie- van één miljoen honderdtwintigduizend en zes euro zeventig cent (¬ 1.120.006,70), en via creatie van zevenhonderdenachtduizend achthonderdvijfenzestig (708.865) nieuwe Preferente aandelen van klassen A, D, E en F, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen werden uitgegeven tegen de waarde van nul komma acht-drie-zeven-negen euro (¬ 0,8379) per aandeel. Dit bedrag werd verhoogd met een uitgiftepremie, vastgesteld op nul komma zeven-viertwee-één euro (¬ 0,7421) per aandeel. Ardus was de inschrijvingsprijs van ieder nieuw aandeel vastgesteld op één euro achtenvijftig cent (¬ 1,58).

Op al deze nieuwe aandelen werd onmiddellijk in geld ingeschreven, volledig volgestort (zowel kapitaalbedrag als uitgiftepremie).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de volstortingen van de inschrijvers voor een totaal bedrag van één miljoen honderdtwintigduizend en zes euro zeventig cent (¬ 1.120.006,70) werden gedaan op een rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de KBC Bank, waarvan een attest werd afgeleverd op 30/09/2011, dat hem is overhandigd.

De nieuwe Preferente aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen (van de respectieve klasse) of zoals vermeld in de statuten, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf hun creatie.

De algemene vergadering besloot voormelde uitgiftepremie of het verschil tussen het bedrag van inschrijving en het bedrag van kapitaalverhoging [of in het totaal vijfhonderdzesentwintigduizend achtenveertig euro tweeënzeventig cent (¬ 526.048,72)], te boeken op de rekening "uitgiftepremie".

5. Vervolgens werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd met vijfhonderdzesentwintigduizend achtenveertig euro tweeënzeventig cent (E 526.048,72), om het te brengen van één miljoen driehonderdzevenenzeventigduizend vijfhonderdnegenentachtig euro achtennegentig cent (E 1.377.589,98) op één miljoen negenhonderdendrieduizend zeshonderdachtendertig euro zeventig cent (¬ 1.903.638,70), door incorporatie van de uitgiftepremie betaald naar aanleiding van voormelde inbreng in geld. Deze kapitaalverhoging gebeurde zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met gelijkschakeling van de fractiewaarde van aile aandelen [nieuwe fractiewaarde is afgerond: ¬ 1,1578].

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntenj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

6. a)Overeenkomstig voorgaande beslissingen, aanpassing van de artikelen 5 (kapitaal) en 6 (klassen van aandelen) der statuten.

b)Verder stelde de vergadering vast dat de huidige anti-dilutie warrants, uitgegeven bij de akte van statutenwijziging de dato achtentwintig januari tweeduizend en negen, nietig zijn geworden op basis van artikel 6.e) van de uitgiftevoorwaarden van deze anti-dilutie warrants.

c)Schrapping van zesduizend driehonderd (6.300) ESOP warrants die bij de oprichting van de vennootschap op zeventien oktober tweeduizend en acht werden uitgegeven, doch nooit werden toegekend.

7. Wijziging van artikel 13 der statuten aangaande de overdracht van aandelen.

8. Wijziging van de artikelen 16, 18, 19 en 19bis der statuten aangaande de samenstelling, vergadering en beslissingen van de raad van bestuur.

9. Wijziging van de artikelen 28 en 29bis der statuten aangaande de beraadslaging en bijzondere meerderheden in de algemene vergadering.

10. Wijziging van artikel 39 der statuten aangaande de verdeling en liquidatiepreferentie.

11.Overeenkomstig voorgaande beslissingen, besloot de algemene vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen. Nieuwe tekst van de gewijzigde artikelen luidt:

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderdendrieduizend zeshonderdachtendertig euro zeventig cent (¬ 1.903.638,70). Het is vertegenwoordigd door één miljoen zeshonderdvierenveertigduizend honderdzeventien (1.644.117) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/één miljoen zeshonderdvierenveertigduizend honderdzeventiende (1/ 1.644.117de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn ingedeeld in negenhonderdvijfendertigduizend tweehonderdtweeënvijftig (935.252) Gewone aandelen en zevenhonderdenachtduizend achthonderdvijfenzestig (708.865) Preferente aandelen. Artikel 6 : Klassen van aandelen

Alle aandelen hebben dezelfde stemrechten en worden verdeeld in vijf (5) klassen als volgt:

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse A, alsmede die houders van effecten van klasse A bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse A, vormen de klasse A.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten van klasse C bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse G, vormen de klasse C.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse D, alsmede die houders van effecten van klasse D bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse D, vormen de klasse D.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse E, alsmede die houders van effecten van klasse E bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse E, vormen de klasse E.

-De aandelen, toebehorende aan de houders van effecten klasse F, alsmede die houders van effecten van klasse F bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen of door uitoefening van warrants, of gelijkaardige verrichtingen en de aandelen die bij een herindeling van de klassen of bij uitgifte van aandelen worden ondergebracht in klasse F, vormen de klasse F.

Indien de aandelen die behoren tot één en dezelfde klasse toebehoren aan méér dan één aandeelhouder, dan zullen de rechten verbonden aan deze aandelenklasse uitgeoefend worden bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van deze aandelenklasse.

Artikel 16 : Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit maximum zes (6) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, waarvan:

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse A (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de A bestuurder";

twee (2) bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse D en klasse E (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de D/E bestuurders";

één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse F (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt), "de F bestuurder";

één of meer onafhankelijke bestuurders kunnen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders. De kandidaten voor deze mandaten zullen warden voorgedragen door de raad van bestuur, beslissend met unanimiteit. De kandidaten voor deze mandaten moeten onafhankelijk zijn ten opzichte van de aandeelhouders en het management van de vennootschap en dienen te beschikken over relevante ervaring in het bedrijfsleven en/of over relevante technologische expertise in het activiteitendomein van de vennootschap.

Voor alle duidelijkheid wordt gepreciseerd dat het niet voordragen van kandidaten voor benoeming in overeenstemming met voorgaande paragrafen, geen afstand inhoudt van het recht om kandidaten voor te dragen voor benoeming, en dat de betrokken aandeelhouders het recht zullen hebben te vragen dat een nieuwe algemene vergadering van de vennootschap wordt bijeengeroepen om de kandidaten die aldus door de betrokken aandeelhouders worden voorgedragen te benoemen.

Zij worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

De aandeelhouders die een bestuurder(s) kunnen voordragen, zullen een lijst voorleggen met kandidaten, waarvan het aantal minstens één (1) meer is dan het aantal welke zij mogen voordragen.

De lijsten dienen uiterlijk bij het begin van de vergadering die over een benoeming dient te besluiten, te worden neergelegd op het bureau. Elke groep van aandeelhouders die (een) bestuurder(s) kan/kunnen voordragen, kan slechts één (1) lijst indienen. Deze lijst zal worden vastgelegd overeenkomstig de bepaling van artikel 6 laatste alinea.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvalt, zal de bestuurder die het opengevallen mandaat invult ofwel (a) voorlopig benoemd worden middels coöptatie door de raad van bestuur op voordracht van de aandeelhouders die de uittredende bestuurder hebben voorgedragen ofwel (b) verkozen worden door de algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig de bepalingen van deze statuten.

Elke voorlopige benoeming door de raad van bestuur middels coöptatie wordt aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging voorgelegd. Elke aldus door de algemene vergadering benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

In geval van herroeping door de algemene vergadering van het mandaat van een bestuurder die benoemd werd onder kandidaten voorgedragen door een aandeelhouder of een groep van aandeelhouders overeenkomstig dit artikel, zal de nieuwe bestuurder die voor dit opengevallen bestuursmandaat benoemd wordt, geselecteerd en benoemd worden uit een lijst van minstens twee (2) kandidaten voorgedragen door de aandeelhouder of groep van aandeelhouders die de herroepen bestuurder voor benoeming hadden voorgedragen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 22 : Bevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen, die door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

b De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar

re activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één bestuurder, directeur of volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De raad zal het dagelijks bestuur omschrijven in een intern document dat aan de persoon aangesteld tot het voeren van het dagelijks bestuur zal worden meegedeeld.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 28 : Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum

Om aan het vereiste aanwezigheidsquorum te voldoen moeten ten minste de helft van de aandelen met

e:sN stemrecht aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wanneer aan dit vereiste aanwezigheidsquorum niet is voldaan, moet een nieuwe algemene vergadering

met dezelfde agenda worden bijeengeroepen; deze nieuwe algemene vergadering zal kunnen beraadslagen

e; zonder aanwezigheidsquorum.

Artikel 29 : Stemrecht - Meerderheidsquorum

^~ Elk aandeel geeft recht op één stem.

-, Behoudens in de gevallen voorzien bij de wet of in deze statuten, beraadslaagt en besluit de vergadering bij

mi gewone meerderheid van stemmen.

z In geval van staking van stemmen wordt het voorstel afgewezen.

l Artikel 29bis : Bijzondere meerderheden in de algemene vergadering

te

rm Wanneer de algemene vergadering moet beslissen over:

ce  enige wijziging van de statuten;

 een verhoging of verminderingvan het maatschappelijk ka itaal;

pQ 9~ 9P~

 een fusie of splitsing, de ontbinding of vereffening van de vennootschap;

el  enige wijziging aan de juridische structuur van de vennootschap of de verkoop, afstoten of overdracht van quasi alle activa en passiva ("algemeenheid") van de vennootschap;

 uitkering van dividenden, inkoop eigen aandelen of het toestaan van enige andere uitkering van de aandeelhouders;

 enige wijziging van de rechten of preferenties met betrekking tot de Preferente aandelen;

 benoeming en bezoldiging van de leden van de raad van bestuur en het verlenen van kwijting aan bestuurders;

 benoeming van een commissaris en het verlenen van kwijting aan de commissaris;

worden beslissingen over bovengenoemde onderwerpen slechts geldig genomen, behoudens strengere bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen met minstens vijfenzestig procent (65%) plus één van de op de vergadering uitgebrachte stemmen door de Preferente aandelen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 30 : Vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke aandeelhouder kan zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde - al of niet aandeelhouder - laten vertegenwoordigen.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en de rechtspersonen mogen zich laten vertegenwoordigen door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordiger.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op een door hem aangeduide plaats, tenminste vijf (5) volle kalenderdagen voor de algemene vergadering.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars dienen zich respectievelijk door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Artikel 32 : Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, bevestigde e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant , obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig (20) kalenderdagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 33 : Aanwezigheidslijst & notulen

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. (...)

Artikel 39 : Verdeling - liquidatiepreferentie

Zowel bij vrijwillige als bij onvrijwillige ontbinding van de vennootschap, zal  na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten en desgevallend na gelijktrekking tussen de aandeelhouders, van de volgestorte bedragen het netto-actief verdeeld worden overeenkomstig de bepalingen ter zake opgenomen in artikel 15 van de Overeenkomst.

12.Uitgitte en plaatsing van anti-dilutie warrants:

a) De vergadering verleende ontslag aan de voorzitter van de voorlezing

-van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van anti-dilutie warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

-van het verslag opgesteld (in uitvoering van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde) door de commissaris, zijnde de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heren Weyers Peter en Cobert Filip, beiden bedrijfsrevisor-vennoot.

b) De vergadering besliste over te gaan tot de uitgifte van zestien (16) anti-dilutie warrants, op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap, genaamd "Anti-dilutie warrantenplan", dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

c) Vervolgens besliste de vergadering tot kapitaalverhogingen, met individuele verzaking door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht, onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de uitoefenprijs van de uitgeoefende warrants. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering besliste tot het creëren van nieuwe Preferente aandelen behorende tot dezelfde klasse als de beschermde aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigde onherroepelijk haar akkoord dat de zestien (16) anti-dilutie warrants gelijkmatig werden geplaatst bij de acht (8) inschrijvers op voormelde kapitaalverhoging in geld, te weten elkeen twee (2) warrants, tegen de intekenprijs van één cent (¬ 0,01) per inschrijver/warranthouder.

13. Uitgifte en plaatsing van ESOP-warrants:

a) De vergadering verleende ontslag aan de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van warrants.

b) De vergadering besliste over te gaan tot de uitgifte van tweehonderddrieënzeventigduizend vijfhonderdzestig (273.560) warrants op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap, genaamd "ESOP warrantenplan", dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

c) De vergadering besliste tot kapitaalverhogingen, met individuele verzaking door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht, onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, hetzij maximaal tweehonderddrieënzeventigduizend vijfhonderdzestig (273.560), met de uitoefenprijs. Dit alles te verwezenlijken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering besliste tot het creëren van ten hoogste tweehonderddrieënzeventigduizend vijfhonderdzestig (273.560) Gewone aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd.

Elk warrant geeft de houder recht op één aandeel van de klasse waarvan hij op het ogenblik van uitoefening aandelen aanhoudt, of van klasse C indien de warranthouder op dat ogenblik nog geen aandelen aanhoudt.

Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigde onherroepelijk haar akkoord dat de tweehonderd-drieënzeventigduizend vijfhonderdzestig (273.560) warrants voorlopig bij de vennootschap werden geplaatst; de algemene vergadering machtigde de raad van bestuur om warrants toe te kennen aan de in aanmerking komende personen zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de raad van bestuur en in de voorwaarden van de warrants.

14.Uitgifte en plaatsing van exit warrants:

a) De vergadering verleende ontslag aan de voorzitter van de voorlezing

-van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van exit warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

-van het verslag opgesteld (in uitvoering van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde) door voornoemde commissaris van de vennootschap.

b) De vergadering besliste over te gaan tot de uitgifte van tweehonderdvierentwintigduizend zevenhonderdachtentwintig (224.728) exit warrants, op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap, genaamd "Exit warrantenplan", dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

c) Vervolgens besliste de vergadering tot kapitaalverhogingen, met individuele verzaking door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht, onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de uitoefenprijs van de uitgeoefende warrants. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants.

De vergadering besliste tot de creatie van ten hoogste tweehonderdvierentwintigduizend zevenhonderdachtentwintig (224.728) nieuwe Gewone aandelen [van de klasse waarvan de warranthouder op het ogenblik van uitoefening aandelen aanhoudt] die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd.

Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigde onherroepelijk haar akkoord dat de tweehonderd-vierentwintigduizend zevenhonderdachtentwintig (224.728) exit warrants als volgt worden geplaatst bij de oude aandeelhouders van de vennootschap, dit zijn de aandeelhouders váór voormelde kapitaalverhoging in geld, tegen de intekenprijs van één cent (¬ 0,01) per inschrijver/warranthouder.

15.De algemene vergadering verleende ontslag aan volgende bestuurders van de venootschap:

-de heer Van Vooren Steven, en

-de heer Coessens Bert.

Vervolgens stelde de vergadering vier (4) bestuurders aan, en (her-)benoemde in deze functie:

-op voordracht van de klasse A-aandelen (A-bestuurder): de heer Verrelst Herman, gehuisvest te Leuven, Naamsevest 88;

-op voordracht van de klasse D en E-aandelen (D/E-bestuurder): de heer Van Dun Paul, gehuisvest te Herselt, Witputstraat 17;

-op voordracht van de klasse D en E-aandelen (DIE-bestuurder): de commanditaire vennootschap op aandelen Vlaams Innovatiefonds, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wils Kenneth Maria Joseph, gehuisvest te Sint-Truiden, Nieuwenhuyzen 11;

-op voordracht van de klasse F-aandelen (F-bestuurder): de naamloze vennootschap Quest Management, met zetel te Leuven, Lei 19 bus 2, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Geyskens Katrin Amanda Eugeen, gehuisvest te Leuven, Cardenberch 1/001.

Behoudens herverkiezing verstrijken alle voormelde mandaten onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien. De mandaten zijn onbezoldigd.

16. Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten, en met betrekking tot de warrants droeg zij hen de zorg op bat de toekenning van de warrants, de vaststelling van de uitoefening van de warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen/uitgifte van nieuwe aandelen, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, inbegrepen de coördinatie der statuten, en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accounting & Tax Partners', te 3001 Leuven-Heverlee, lndustrieweg 4 bus 5, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de btw, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

RAAD VAN BESTUUR:

Voor- Werd (her-)benoemd tot de functie van voorzitter van de raad van bestuur: de heer Van Dun Paul' voornoemd;

gehouden Werd (her-)benoemd tot de functie van gedelegeerd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur: de heer Verrelst Herman voornoemd.

aan het

Belgisch

Staatsblad





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering/raad van bestuur met aanwezigheidslijst, volmachten en 3 bijzondere verslagen van de raad van bestuur (met warrantenplannen) - waaronder 2 verslagen conform art. 582 W.Venn. (uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde), 2) het verslag van de commissaris inzake uitgifte van anti dilutiewarrants en uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, 3) het verslag van de commissaris inzake uitgifte van exit warrants en uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en 4) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge



































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 01.07.2011 11248-0302-020
11/08/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 09.08.2010 10397-0220-019
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 29.07.2010 10364-0271-016
16/06/2015
ÿþY

me 11.1

Î1A IU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v~álh`deakte BANK VAN

* 5 I8 9I9 1111189*IN

ICI

i

ICI





Ondernemingsnr : 0807.353.962

Benaming (volgit) : Cartagenia

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 3

3001 HEVERLEE





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING - KWIJTING BESTUURDERS EN COMMISSARIS - AFSCHAFFING ANTI-DILLUTIE WARRANTS - KAPITAALVERHOGING DOOR UITOEFENING ESOP EN EXIT WARRANTS - AFSCHAFFING VAN KLASSEN VAN EFFECTEN - OPHEFFING VAN DE BEPERKING VAN DE OVERDRACHT VAN EFFECTEN - STATUTENWIJZIGING - AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien mei tweeduizend vijftien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de gewone en de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Cartagenia", waarvan de zetel gevestigd is te 3001 Heverlee, Technologielaan 3, hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van de jaarrekening van de Vennootschap over het boekjaar afgesloten op 31 december= 2014, inclusief de door het bestuursorgaan voorgestelde bestemming van het resultaat.

2° Kwijting werd verleend aan elk van de bestuurders (evenals aan de respectievelijke vaste vertegenwoordigers van de rechtspersonen die bestuurder zijn) en aan de commissaris van de Vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het boekjaar afgestoten op 31 december 2014.

3° Vernietiging van de 20 Anti-Dillutie Warrants (I) en 26 Anti-Dillutie Warrants (II), uitgegeven bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2014, verleden voor meester Hugo Kuijpers,

4° Vaststelling dat ingevolge de uitoefening van de Exit Warrants het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met tweeduizend tweehonderdzevenenveertig euro negenentwintig cent (2.247,29 EUR), gepaard gaande met de uitgifte van 224.729 nieuwe aandelen, bestaande uit 90,485 Gewone Aandelen van klasse A, 103.281 Gewone Aandelen van klasse D en 30.963 Gewone Aandelen van klasse E, allen met een prijs van één cent (0,01 EUR) per aandeel, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, afhankelijk van de klasse waartoe het nieuwe aandeel behoort.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd gestort ten belope van honderd procent (100 %). Op de! kapitaalverhoging werd bijgevolg gestort ten belope van tweeduizend tweehonderdzevenenveertig euro negenentwintig cent (2.247,29 EUR).

De inbrengen in geld werden gestort op een bijzondere rekening met nummer BE03 7360 1249 5684 (BIC:' KREDBEBB) op naam van de Vennootschap bij de kredietinstelling KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd; door deze kredietinstelling op 18 mei 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal' blijven

De nieuwe aandelen werden, volledig volgestort, aan de houders van warrants verstrekt volgens voormelde, lijst, in de daar vermelde verhouding.

5° Vaststelling dat ingevolge de uitoefening van de ESOP Warrants het maatschappelijk kapitaal werd: verhoogd met zeshonderdvijfentachtigduizend zeshonderdvijfendertig euro achtentwintig cent (685.635,28 , EUR), als volgt:

A. Voor wat betreft de ESOP 1-Warrants: ingevolge de uitoefening van 109.058 warrants aan een uitoefenprijs van 1,00 EUR elk, ten belope van honderdennegenduizend achtenvijftig euro (109.058,00 EUR),;: gepaard gaande met de uitgifte van 109.058 nieuwe aandelen;

B. Voor wat betreft de ESOP II-Warrants:

- ingevolge de uitoefening van 194.972 warrants aan een uitoefenprijs van 1,58 EUR elk, ten belope van: driehonderdenachtduizend vijfenvijftig euro zesenzeventig cent (308.055,76 EUR), gepaard gaande met de ' uitgifte van 194.972 nieuwe aandelen;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad '

- ingevolge de uitoefening van 33.595 warrants aan een uitoefenprijs van 1,88 EUR elk, ten belope van drieënzestigduizend honderdachtenvijftig euro zestig cent (63.158,60 EUR), gepaard gaande met de uitgifte van 33.595 aandelen;

Zijnde een totaal van driehonderdeenenzeventigduizend tweehonderdveertien euro zesendertig cent (371.214,36 EUR), gepaard gaande met de uitgifte van 228.567 nieuwe aandelen;

C. Voor wat betreft de ESOP Ili-Warrants: ingevolge de uitoefening van 27.250 warrants aan een uitoefenprijs van 1,58 EUR elk, ten belope van drieënveertigduizend vijfenvijftig euro (43.055,00 EUR), gepaard gaande met de uitgifte van 27.250 nieuwe aandelen;

D. Voor wat betreft de ESOP IV Warrants: ingevolge de uitoefening van 86.334 warrants aan een uitoefenprijs van 1,88 EUR elk, ten belope van honderdtweeënzestigduizend driehonderdenzeven euro tweeënnegentig cent (162.307,92 EUR), gepaard gaande met de uitgifte van 86.334 nieuwe aandelen.

In totaal werden aldus 451.209 nieuwe aandelen uitgegeven, bestaande uit 190.590 Gewone Aandelen van klasse A, 47.578 Gewone Aandelen van klasse B, 185.791 Gewone Aandelen van klasse C en 27.250 Gewone Aandelen van klasse G.

De nieuwe aandelen werden, volledig volgestort, aan de houders van warrants verstrekt volgens voormelde lijst, in de daar vermelde verhouding.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd gestort ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging werd bijgevolg gestort ten belope van zeshonderdvijfentachtigduizend zeshonderdvijfendertig euro achtentwintig cent (685.635,28 EUR).

De inbrengen in geld werden gestort op een bijzondere rekening met nummer 13E03 7360 1249 5684 (B1C: KREDBEBB) op naam van de Vennootschap bij de kredietinstelling KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 18 mei 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

6° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaaltoestand van de Vennootschap, vervanging van artikel 5 van de statuten, zoals hernomen in de nieuwe tekst van statuten.

7° Vernietiging van alle overige ESOP - Warrants die werden uitgegeven, doch nooit werden toegekend door de Raad van Bestuur.

8° Afschaffing van de verschillende klassen van aandelen, met dien verstande dat er nog enkel gewone aandelen zullen bestaan binnen de Vennootschap, en schrapping van onder andere artikel 6 van de statuten inzake de klassen van aandelen, en niet te vervangen.

Wijziging van diverse artikelen van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, de aard van de effecten en register van de verschillende effecten, de samenstelling van de raad van bestuur, de vertegenwoordiging van de Vennootschap en de bijzondere meerderheden in de algemene vergadering:

- Artikel 5 inzake het maatschappelijk kapitaal, zoals hernomen in hetzelfde artikel van de nieuwe tekst van statuten;

- Artikel 12 inzake de aard van de effecten en register van de verschillende effecten, zoals hernomen in

artikel 9 van de nieuwe tekst van statuten;

- Artikel 16 inzake de raad van bestuur, zoals hernomen in artikel 14 van de nieuwe tekst van statuten;

- Artikel 19bis inzake sleutelbeslissingen, dat integraal zal worden verwijderd;

- Artikel 23 inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur, zoals hernomen in artikel 17 van de nieuwe tekst van statuten;

- Artikel 29bis inzake de bijzondere meerderheden in de algemene vergadering, zoals hernomen in artikel 32 van de nieuwe tekst van statuten;

- Artikel 39 inzake verdeling - lia uidatiepreferentie, zoals hernomen in artikel 41 van de nieuwe tekst van

statuten.

9° Opheffing van de bestaande beperking aan de overdracht van aandelen, en vervanging van artikel 13

van de statuten, zoals hernomen in artikel 10 van de nieuwe tekst van statuten.

10° Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissingen, met het Wetboek van vennootschappen en niet de huidige toestand van de Vennootschap.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"Cartagenia".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Heverlee, Technologielaan 3.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of in samenwerking met derden:

- de creatie, de ontwikkeling, de engineering, alsmede de implementatie van software op het gebied van genetische diagnostiek onderzoek, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord;

- de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de productie, de in-en uitvoer, het herstellen en installeren van software op het gebied van genetische diagnostiek en onderzoek, inclusief materiaal, componenten, deelsystemen en systemen;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het geven van adviezen, het promoten en uitvoeren van projecten en de assistentie op gebied van op genetische diagnostiek en onderzoek en aanverwante domeinen;

- het organiseren van opleidingen en seminaries op het gebied van genetische diagnostiek en onderzoek en aanverwante domeinen;

- dienstverlening in ruime zin rond software;

- dienstverlening met betrekking tot hosting, backups, beheer, opslag, consulting, training;









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- creatie, ontwikkeling, engineering van wet-lab technologie in de context van genetische diagnostiek en onderzoek;

- de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel;

- bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

(a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

(b) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen ;

(c) het ontwikkelen, kopen, verkopen, ln licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa ;

(d) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of

commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

- het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedmakelaar, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen

- het verwerven door inschrijving, aankoop of anderszins, het vervreemden en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening;

- de vennootschap mag eveneens ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doe! gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

MMTSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen honderdenelfduizend vijfhonderddertig euro negenenveertig cent (7.111.530,49 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door vier miljoen negenhonderdendrieduizend tachtig (4.903.080) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één / vier miljoen negenhonderdendrieduizend tachtigste (1/4.903.080ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in achtte nemen,

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

.$ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

~3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

6 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grand van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van hef directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 624ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen,

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee h!/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haartoestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslist, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

ledere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (fi) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (üi) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding 7.9", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedaagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene

vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, aanwezigheidslijst,

vijftien volmachten, de gecoordineerde tekst van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,9° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015
ÿþMod Word 11.1

í a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

8j:jj2013

Griffie Rechtbankimilsophandef

te Leuven.

u

Ondernemingsnr : 0807.353.962

Benaming

(voluit) : Cartagenia

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 3, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname van ontslag van bestuurders - Benoeming van bestuurders - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

1. Er blijkt uit de notulen van de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd. 19 mei 2015 dat de enige aandeelhouder

1. AKTE HEEFT GENOMEN van het ontslag van de volgende bestuurders, met onmiddellijke ingang:

- Herman Verreist

- Paul Van Dun

- VINNOF Comm. VA, vast vertegenwoordigd door Bram Vanparys

- Capricorn Venture Partners NV, vast vertegenwoordigd door Katrin Geyskens

- BIOVER Il BVBA, vast vertegenwoordigd door Annie Vereecken

- BESLOTEN HEEFT om voorlopige kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat van deze bestuurders voor de periode sinds het begin van het lopende boekjaar tot de datum van hun ontslag.

Er zal aan de enige aandeelhouder gevraagd worden zich uit te spreken over de aan deze bestuurders te verlenen definitieve kwijting voor de uitoefening van hun mandaat voor de periode sinds het begin van het lopende boekjaar, tot de datum van hun ontslag, ter gelegenheid van de algemene vergadering die gevraagd zal worden de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 goed te keuren.

2. BESLOTEN HEEFT om de volgende personen te benoemen ais bestuurder van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang en tot en met de dag van de algemene vergadering die gevraagd zal worden de jaarrekeningen van het boekjaar afgesloten 31 december 2019 goed te keuren:

. - Hubertus Kühner, met zakelijk adres te Herrenberger Str. 130, 71034 Boeblingen, Duitsland;

- Michael Tang, met zakelijk adres te 5301 Stevens Creek Boulevard, MS 1A-LC, Santa Clara, CA 95051

Verenigde Staten van Amerika.

- BESLOTEN HEEFT dat zij het mandaat van bestuurder kosteloos zullen uitoefenen.

3. BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Eis Bruis, woonplaats kiezende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, beide met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de noodzakelijke en nuttige formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden onder andere gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen an neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

II. Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 19 mei 2015 dat de raad van bestuur :

1. KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag als gedelegeerd bestuurder van Herman Verreist, met onmiddellijke ingang.

2, KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van Paul Van Dun als voorzitter van de raad van bestuur, met onmiddellijke ingang.

3. BESLOTEN HEEFT om de bijzondere bevoegdheden toegekend aan Herman Verreist alsook, voor zover nodig, aan Numenor BVBA in te trekken met onmiddellijke ingang.

4. BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, woonplaats kiezende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, beide met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de noodzakelijke en nuttige formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden onder andere gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

"

Voor-

®, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik i, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.10.2015, GGK 20.07.2016, NGL 25.07.2016 16358-0192-037

Coordonnées
CARTAGENIA

Adresse
TECHNOLOGIELAAN 3 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande