CATALINA EN CLIMAX , AFGEKORT : C & C

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CATALINA EN CLIMAX , AFGEKORT : C & C
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.384.946

Publication

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 31.01.2013 13022-0142-008
26/11/2012
ÿþ " Mod word 1 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Móniteür belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Onderneningsnr : 0451.384.946

Benaming

(volui!) : CATALINA & CLIMAX

ive;rkort) . C & C

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninoofsesteenweg 134 te 1570 Galmaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : afsluiting vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de cotiperative vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "CATALINA & CLIMAX", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Herne, op 25 oktober 2012 en met volgend registratierelaas: "Geregistreerd drie bladen één verzending te Dilbeek li de 2 november 2012. Boek 605 Blad 15 vak 01. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). DE ONTVANGER ai. getekend A Somers ", blijkt via uittreksel dat de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING  Kennisname vereffeningrekeningen en "akkoord-vonnis"

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het "akkoordvonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk deze een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

TWEEDE BESLISSING  Goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

DERDE BESLISSING  Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

VIERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "CATALINA & CLIMAX", definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

c~

11.4 V. 2612

Griffie

*12190315

t112 RCCtC .:rpr 11 ,if11.'tll

Verso ,J t,  " fr ,':I" ~éR

C I' tiE~1ldSClifih4 .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

L.

Staatsblad

r

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres:

Ninoofsesteenweg 134 te 1570 Galmaarden.

ZESDE BESLISSING - Consignatiemaatregelen

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten genomen worden voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennotenlaandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven.

ZEVENDE BESLISSING -" Volmacht formaliteiten

De vergadering besluit om de nodige machten te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFIDI-REVAC, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, voor de vervulling van formaliteiten bij de Kruispuntbank en bij andere administraties, die nodig en nuttig zijn naar aanleiding van de voorgaande beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend door Notaris An-Katrien Van Laer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

srr_ biz +cxr L . " , < s.'^n Recto , r)

,r1 de " echtsi... r=1r{ " rz

Verso id..~,r,: handtekFnuk. ;

19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 18.01.2012 12010-0210-009
19/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~7

~ t~

L---

IlI I11I1IVIIN J111111,1.11111

Ondernemingsnr : 0451.384.946

Benaming

(voluit) : CATALINA & CLIMAX

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninoofsesteenweg 134 te 1570 Galmaarden

Onderwerp akte : ontbinding

'~~~

.~..... --~,

~~

n9 QUL2DIC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CATALINA & CLIMAX", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Herne, op 14 juli 2011 en met volgend registratierelaas: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Dilbeek I l de 19 juli 2011. Boek 598 Blad 94 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). DE ONTVANGER a.i. getekend K. Van Cauwelaert ", blijkt via uittreksel dat de volgende besluiten werden genomen met 3/4den van de stemmen:

Eerste beslissing

Met betrekking tot de eerder vermelde verslagen van de bestuurders en van de bedrijfsrevisor, ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan daar alle aandeelhouders erkennen er een kopie van ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Hierna volgt een bespreking door de vergadering van deze documenten.

Het verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor, zijnde de heer Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor, gevestigd te Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, besluit met de volgende bewoordingen:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CATLINA EN CLIMAX" kan ik verklaren:

Dat de staat van actief en passief opgesteld door het bestuursorgaan per 19 april 2011 van genoemde vennootschap de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 234.740,62 volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 21 juni 2011

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

" Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Wettigheidsverklaring

De ondergetekende notaris stelt vast dat alle formaliteiten zoals die door de wet zijn voorgeschreven met betrekking tot het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor, werden nageleefd. Zij bevestigt derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten gesteld in de zin van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden, zijnde 14 juli 2011. De vennootschap bestaat heden zodoende nog enkel nog om redenen van haar vereffening.

Derde beslissing

Ingevolge de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de bestuurders, zijnde de heer Scheirlinckx Geert en mevrouw De Dobbeleer Katrien.

De ontbinding stelt namelijk van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders.

De algemene vergadering dankt de bestuurders voor hun diensten en verleent hen aanstonds algehele kwijting voor het door hen gevoerde bestuur in de vennootschap voor de periode lopend tot op heden.

Vierde beslissing

De algemene vergadering beslist slechts één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt tot deze functie: de heer Scheirlinckx Geert, voornoemd.

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze voorzien in artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij vereist is.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en

alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken, zelfs zonder betaling, aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen een inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan een of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt en de eraan verbonden vergoedingen vaststellen.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

De algemene vergadering beslist het mandaat van de voornoemde vereffenaar niet te vergoeden. Vijfde beslissing

De algemene vergadering verleent aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFIDI-REVAC, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, alle machten ter bekendmaking van de hier genomen beslissingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Zesde beslissing

De algemene vergadering geeft volmacht aan de heer Scheirlinckx Geert om het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen en in te dienen in de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aa,i hei'

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 18.01.2011 11009-0575-011
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 16.01.2010, NGL 27.01.2010 10023-0390-011
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 25.02.2009 09055-0324-012
24/11/2008 : DE062501
16/01/2008 : DE062501
15/01/2007 : DE062501
20/12/2006 : DE062501
02/01/2006 : DE062501
03/01/2005 : AA062501
07/01/2004 : AA062501
03/01/2003 : AA062501
11/01/2001 : AA062501
01/01/1997 : AA62501
01/01/1996 : AA62501
04/01/1994 : AA62501

Coordonnées
CATALINA EN CLIMAX , AFGEKORT : C & C

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 134 1570 GALMAARDEN

Code postal : 1570
Localité : GALMAARDEN
Commune : GALMAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande