CBI IMMO MEISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CBI IMMO MEISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.971.664

Publication

20/04/2015
ÿþ1 F ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0(27 , g ~4 . ecy

Benaming

(voluit) : CBI IMMO MEISE

{verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1860 MEISE, Nieuwelaan 58

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VASTSTELLING VAN OPRICHTING ONTSTAAN UIT DE PARTIËLE SPLITSING VAN DE BVBA "CBI IMMO"

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Anne Verhaetghe te Meise op 31 maart 2015, te registeren, dat

1. De heer LAPORTE Frank , wonende te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Oude Mechelsestraat 6.

2. Mevrouw GOFFAUX Ingrid, wonende te 1852 Grimbergen (Beigem), Hof van Obbergenstraat 17.

3. Mevrouw ADRIAENS Christine Nadine Andréa, wonende te 1860 Meise, Wijnberg 12.

4. De heer VERMANDEL Kurt Romain Bernard, wonende te 1000 Brussel, Dalstraat 57 bus 7.

5. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EXPERTISE DE MEESTER" met

maatschappelijke zetel te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Klauwaartslaan 32 bus 9, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen onder het nummer 0839.135.716 - RPR Brussel

hebben vastgesteld dat uit de partiële splitsing van de B.V.B.A. "CBI IMMO" te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Verbeytstraat 1 bus 1 - ingeschreven in het Register van Rechtspersonen onder het nummer BE456.575.733 - RPR Brussel, waarvan het proces-verbaal werd verleden door notaris Anne Verhaeghe te Meise op 31 maart 2015, neergelegd ter publicatie, de oprichting is ontstaan van de Besloten Vennootschap met Berperkte Aansprakelijkheid "CBI IMMO MEISE", waarvan de statuten o.a. als volgt werden vastgesteld

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "CBI IMMO MEISE".

Artikel 2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1860 Meise, Nieuwelaan 58.

Hij kan naar om het even welke andere plaats worden verplaatst in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle bevoegdheden heeft teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot het oordeelkundig beheer en in stand houden van roerende en onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en hun genot,

De vennootschap mag onder meer roerende en onroerende goederen verwerven, laten maken, laten opschikken, laten uitrusten, [aten opbouwen, met het oog op beheer en opbrengst en met het oog op de verkoop en wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengt. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, waarnemen van mandaten als bestuurder, enzovoort, het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van de bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking. Her beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze dan ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag in het kader van haar activiteit alle mobilaire, immobilaire, financiële, industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en die van Aard zijn de verwezenlijking_pivett_te vergemakkelijken. of _uitte breiden,Zij,mag tevens. door middelvan

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111§110111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1e>û1 p

D S APR, 2015

ter gi IYt?2 van ~ff ~ed~rlar~dStalige

jY?rFtti-5rï(C vryenIrl~OQpi^iQrieI Prusse,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

r ~ R Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschap borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bedragen tot de verwezenlijking van haar doel en alle activiteiten inzake projectontwikkeling en projectmanagement.

De invoer en uitvoer van diverse goederen en het fungeren als tussen persoon in de handel.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nasteven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samenstelling, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening ais voor rekening en op risico van derden.

Artikel 4, Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend driehonderdeenentachtig euro achttien cent (¬ 19.381,18), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort, deels door inbreng in natura ten belope van vijfduizend zevenhonderdnegenentachtig euro drie cent (¬ 5.789,03) en deels door inbreng van speciën ten belope van dertienduizendvijfhonderd tweeënnegentig euro vijftien cent (¬ 13.592,15) en die elk één/duizendste (1/1.000) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle volledig volgestort.

Artikel 11. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

Artikel 12. Bevoegdheid,

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of ais verweerder,

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. Artikel 14. Algemene vergadering.

De vennoten komen bijeen in algemene vergadering om te beraadslagen over al de zaken die de vennootschap aanbelangen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur,

Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel 17. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 19. Winstverdeling.

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. Artikel 22. Vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto actief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER VAN OPGERICHTE VENNOOTSCHAP - CONTROLE.

Het aantal zaakvoerders werd op EEN bepaald en werd benoemd in die opdracht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C.A. Management", met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Wijnberg 12 - RPR Brussel - ingeschreven in het Register van Rechtspersonen onder het nummer 0543.961.746.

Opgericht bij akte van notaris Anne Verhaeghe te Meise op zes januari tweeduizend veertien, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari daarna onder het nummer 20140120-0018776, vertegenwoordigd door mevrouw ADRIAENS Christine, voornoemd, handelend als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap ingevolge een beslissing van de buitengewone Algemene

~ s



vergadering van vennoten van dertig maart tweeduizend vijftien, te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Haar opdracht is kosteloos.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen aangezien uit een te goede trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

VASTSTELLING VAN DE AFSLUITDATUM EN VAN DE DATUM VAN DE EERSTE JAARVERGADERING VAN DE UIT DE SPLITSING ONTSTANE NIEUWE VENNOOTSCHAP.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien,

De eerste jaarvergadering zal dus plaats vinden in tweeduizend zestien,

Verslagen,

1. Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennotschappen werd een omstandig verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura naar aanleiding van de inbreng van de afdeling Meise van de partieel gesplitste vennootschap "CBI IMMO MEISE".

2, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Burgerlijke Aansprakelijkheid "Ravert, Stevens & C°" te '1860 Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door mevrouw Kristien Stevens, bedrijfsrevisor, heeft overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen op negenentwintig maart tweeduizend vijftien het verslag opgesteld over de inbreng in natura bij de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CBI IMMO MEISE" ingevolge de partiële splitsing; de conclusies van dit verslag zijn als volgt :

VII. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & Co", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbrengen in natura bij de voorgenomen oprichting van de BVBA CBI IMMO MEISE is gebleken dat :

1. de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2, de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 5.789,03 EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn in het kader van de gemengde splitsing.

3, de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het

aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbrengen in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura en

speciën bestaat uit de uitgifte van 1,000 aandelen zonder nominale waarde.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura"

van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de te splitsen BVBA CBI IMMO is

verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de

vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 29 maart 2015 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS

& C°", vertegenwoordigd door:

Kristien Stevens

Bedrijfsrevisor

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Worden samen neergelegd :

uitgifte van de akte van 31 maart 2015;

verslag van het college van zaakvoerders;

verslag van de bedrijfsrevisor

bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0375-018

Coordonnées
CBI IMMO MEISE

Adresse
NIEUWELAAN 58 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande