CERESIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERESIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.851.142

Publication

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.05.2013, NGL 22.05.2013 13127-0442-011
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

411, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhII I1 II 1I II t I11 II Ii

*12191618*

BRUSSEL

16 NOV. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.851.142

Benaming

(voluit) : CERESIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Groenlaan 28.

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING NAAR EEN BVBA.

Uit een akte verleden voor notaris Jozef VAN ELSLANDE, te Alsemberg (Beersel) op 31 augustus 2012 en geregistreerd als volgt : "Geregistreerd negen bladen zonder renvooien, te Halle I, op 7 september 2012, boek 722, fol. 68, vak 19. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (getekend) Y. Dehantschutter-Inspecteur".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CERESIM", volgende beslissingen genomen heeft

1.De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ph PUISSANT & Cie', met kantoren te 1348 Louvain-la-Neuve, rue de Clairvaux 401205, vertegenwoordigd door de heer Philippe Puissant, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

'10. 6ESLUITEN

Mijn activiteiten hadden uitsluitend tot doel vast te stellen of er enige opwaardering van het nettovermogen heeft plaatsgehad in de staat van activa en passiva dd. 31 mei 2012 die door het bestuursorgaan is opgemaakt.

Uit deze activiteiten die zijn verricht met inachtneming van de regels betreffende het verslag dat bij de omzetting in een andere rechtsvorm van een vennootschap moet worden opgemaakt, is niet de minste opwaardering van het nettovermogen gebleken.

Het in voornoemde staat van activa en passiva opgenomen nettovermogen ten bedrage van 817.530,58 euro is 755.530,58 euro groter dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 euro. Het is ook groter dan het in het Wetboek van Vennootschappen vastgelegde minimumbedrag voor het maatschappelijk kapitaal van besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Opgemaakt te Louvain-la-Neuve op 3 augustus 2012.

(handtekening)

Ph PUISSANT & Cie Burg. BVBA

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Ph. PUISSANT'

2. De vergadering beslist, met ingang van 31 augustus 2012, de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en met name de vorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De bedrijvigheid en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, rekening houdend met hiernavermelde beslissing sub 3, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0440.851.142.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 mei 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor: wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

3. a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met drieënveertigduizend vierhonderd euro (43.400,00 ¬ ) om het van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ) te brengen op

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een bedrag van zeventien euro negentien cent (17,19 ¬ ), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op de beschikbare reserves en dat zij ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen niet de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering stelt vast van het feit dat de voormelde kapitaalsvermindering daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal dus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ). De effectieve terugbetaling in voordeel van de aandeelhouders kan evenwel geschieden met naleving van de voorwaarden vastgesteld in het Wetboek van Vennootschappen, en op de manier die werd uiteengezet onder punt 4 van de agenda.

De vergadering beslist bijgevolg het op deze manier vrijgekomen bedrag voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en geeft het bestuursorgaan opdracht nadien niet gezegde rekening te handelen als naar recht.

4. De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen en beslissingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam "CERESIM", met maatschap-ipelijke zetel te 1652 Beersel (Alsemberg), Groenlaan 28. De vennootschap heeft tot doel

Alle handelingen van commerciële, industriële en financiële aard, met roerend of onroerend karakter, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle verrichtingen van mobilière en immobilière aard, zoals aankopen, verkopen, ruilen, zaakwaameming, huren en verhuren van onroerende goederen, evenals alle restauratie-activiteiten van roerende en onroerende goederen, zowel op nationaal als internationaal vlak.

Zij mag tevens aile verrichtingen doen van ontginning en beplanting van onroerende goederen, het oprichten of laten oprichten van gebouwen en aile verrichtingen van recreatieve aard; tevens mag zij aile financiële transacties doen, inbegrepen beleggingen die betrekking hebben op het doel van de vennootschap,

Zij mag zich interesseren bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle ondernemingen, associaties en vennootschappen waarvan het voorwerp identiek of gelijkend is, welke van aard zijn om de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

In algemene regel mag zij alle handels-, financiële en nijverheidshandelingen stellen die hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking of de bevordering van het maatschappelijk doel.

Ook mag zij, met het oog kapitalen te investeren, participaties nemen in alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende zaken.

Alle voormelde handelingen mogen door de vennootschap zowel in het binnen- als in het buitenland worden verricht.

Met maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

Met wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vierentwintig (2.524) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd vierentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zuilen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering wordt gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste dinsdag van de maand juni op veertien uur of op eerstvolgende werkdag indien wettelij-ike feestdag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december,

5. Toebedeling van de aandelen.

De tweeduizend vijfhonderd vierentwintig (2.524) aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigen, worden toegekend aan de vennoten, in verhouding tot de rechten die deze daarvóór hadden in de naamloze vennootschap en zullen alsdusdanig in het register van aandelen worden opgenomen, namelijk

1. de heer Jean de Somer, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), Groenlaan 28, tweeduizend vijfhonderd aandelen : 2.500

k

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

' 2f .mevrouw Beata Hendrickx, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), Groenlaan 28, vierentwintig aandelen

24

3.Hetzij samen tweeduizend vijfhonderd vierentwintig aandelen : 2.524

De vergadering machtigt het bestuursorgaan om de bestaande aandelen aan toonder aldus om te zetten in

aandelen op naam.

6. De vergadering verleent ontslag, op zijn verzoek, aan de heer Jean de Som er voornoemd, als bestuurder van de naamloze vennootschap.

7. De vergadering beslist om tot enige zaakvoerder te benoemen : de heer Jean Désiré Marie Frederic Christiane Hubert de SOMER, geboren te Turnhout op 05 juli 1965, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), Groenlaan 28,

-VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL-

Notaris VAN ELSLANDE Jozef.

Bijgevoegde stukken

- eensluidend afschrift;

- lijst publicatiedata akten;

- verslag bedrijfsrevisor;

- staat van activa en passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 04.06.2012 12145-0305-012
31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 25.05.2011 11123-0298-012
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 28.05.2010 10145-0011-012
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 25.05.2009 09162-0161-012
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 26.08.2008 08609-0205-015
05/06/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 19.05.2007, DPT 25.05.2007 07155-0185-015
15/09/2006 : BL536341
29/06/2006 : BL536341
04/10/2005 : BL536341
11/10/2004 : BL536341
18/09/2003 : BL536341
10/07/2001 : BL536341
11/07/2000 : BL536341
22/12/1999 : BL536341
05/07/1996 : BL536341
13/04/1995 : BL536341
08/06/1990 : BL536341

Coordonnées
CERESIM

Adresse
GROENLAAN 28 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande