CHAM-CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : CHAM-CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 828.438.002

Publication

01/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWoecl 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OnderneMingsnr 0828.438.002

Benaming

(voluit) : CHAM-CONSULT

(verkort):

Rechtsvorm " gewone commanditaire vennootschap

Zetel Roeseiveld 18, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING cf. ART1KEL537 WIB

Uit de notulen der bijzondere algemene vergadering de dato 15 mei 2014 blijkt dat de volgende beslissingen genomen werden:

1. De vergadering neemt kennis van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 mei 2014 waarin besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend ten bedrage van E 93.000,00. De dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat het netto dividend onmiddellijk wordt geïncorporeerd in kapitaal. Elke vennoot heeft individueel besloten om het aldus verkregen netto-dividend in te brengen in kapitaal overeenkomstig de voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB 92.

2. De vergadering beslist vervolgens het kapitaal te verhogen met E 83.700,00 door inbreng in

speciën om het te brengen van E 1.500,00 op E 85.200,00 met uitgifte van 203 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen vanaf heden.

De heer Frickx Ronny en de heer Frickx Rogier verklaren volledig in te schrijven op deze kapitaalverhoging als volgt :

-de beer Frickx Ronny ten belone van 83.142,00, in ruil waarvoor hem 202 volledig volgestorte aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

-de heer Frickx Rogier ten belope van E 558,00, in ruil waarvoor hem 1 volledig volgestort aandeel wordt toegekend, dat hij verklaart te aanvaarden.

3.Uit het voorgaande blijkt dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd zodat vanaf heden

een bedrag van 85.200,00 als kapitaal ter beschikking van de vennootschap is geste.

4,De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen zodat dit voortaan zal luiden als volgt : Artikel 5: maatschappelijk kapitaal inbrengen  aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 85.200,00. Het wordt vertegenwoordigd door 353 aandelen die elk 1/353ste van het kapitaal vertegenwoordigen

Kapitaal bij oprichting d.d.27/07/2010

De beherende vennoot, voornoemd sub 1) verklaart inbreng te doen in de vennootsohap van een som van E 1.490. Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking van de vennootschap gesteld. De stille vennoot, voornoemd sub 2) verklaart Inbreng te doen In de vennootschap van een som van E 10,00. Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking van de vennootschap gesteld.

Hieruit vloeit voort dat de inbrengen volledig volgestort zijn.

,   . ,.. ._..... ..

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

NÉERGELEGD

2 0 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuveutr,

*14126840*

Ter vergoeding van deze inbrengen, waarvan het totaal E 1.500,00 beloopt, worden toegekend

1)FRICKX Ronny, verschijner sub 1) 149 aandelen volledig volgestort

2)FRICKX Rogier, verschijner sub 2) 1 aandeel volledig volgestort

Kapitaal na kapitaalverhoging d.d. 15 mei 2014

De beherend vennoot verklaart een inbreng te doen in de vennootschap van een som van 83.142,00. De

stille vennoot verklaart een inbreng te doen in de vennootsohap van een som van E 558,00. Deze sommen worden onmiddellijk ter beschikking van de vennootschap gesteld.

Hieruit vloeit voort dat de inbrengen volledig volgestort zijn.

Ter vergoeding van deze inbrengen, waarvan het totaal E 83.700,00 beloopt, worden toegekend:

1)FRICKX Ronny, verschijner sub 1) 202 aandelen volledig volgestort

2)FRICKX Rogier, verschijner sub 2) 1 aandeel volledig volgestort

De beherende vennoot is solidair en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap. De stille vennoot is enkel aansprakelijk tot beloop van zijn inbreng.

Voor elke vennoot in de vennootschap dient precies aangeduid te worden of hij beherend of stille vennoot is. Wijziging en aanvaarding van vennoten dienen altijd gepubliceerd te worden in het Belgisch Staatsblad.

5.De vergadering besluit artikel 18 der statuten aan te passen door toevoeging van de volgende paragraaf: "Voor een ontbinding en vereffening in één akte is behoudens andersluidende wettelijke bepalingen een eenparigheid van stemmen vereist."

6.De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gewijzigde vereffeningsprocedure door vervanging van de artikelen 22 en 23 der statuten door volgende bepaling:

Artikel 22 Ontbinding en vereffening

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding/vereffening/sluiting in één akte is voldaan

gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering en hun benoeming wordt ter bevestiging of homologatie voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, !eggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het batig resultaat van de vereffening wordt tussen alle vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit verdeeld. Gebeurlijke verliezen zullen in door aile beherende vennoten worden gedragen naar verhouding van hun aandelenbezit.

7.De vergadering besluit over te gaan tot hernummering en coördinatie der statuten.

8.De vergadering besluit tot slot volmacht te verlenen aan Fineko Leuven nv, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 131, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0834.419.140 alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om aile formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek-rechtelijke instellingen, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

FRICKX Ronny

zaakvoerder

Tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

eaMard.

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHAM-CONSULT

Adresse
ROESELVELD 18 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande