CHEMO CLEAN PLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHEMO CLEAN PLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.845.215

Publication

18/04/2013
ÿþif a mod 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L `lift,_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_. na neerlegging ter griffie van de akte

IM1NVI'~WWI~~II'~I'WwINN

*13060650*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 9 AVR. 20J3

BRUSSEL

Griffie

Ondememingsnr : ©52 5 wS 24.3

Benaming (voluit) : Chemo Clean Plus

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Sint Kwintenbaan 5

1755 Gooik

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft, te Deinze, op 27 maart 2013 dat:

1. De heer WALCKiERS Christian Herman Paul, geboren te Asse op 17 mei 1974, wonende te 1755 Gooik, Sint-Kwintenbaan 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Chemo Clean Plus, met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Sint-Kwintenbaan 5.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De voornoemde oprichter heeft ingeschreven ais volgt

- voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend,

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 7512064405-91 bij de bank AXA Bank Europe NV, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Chemo Clean Plus" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 27 maart 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland activiteiten uit te voeren in zowel industriële als financiële sectoren, te weten:

- De negotiëring, de vervaardiging of fabricatie van het assembleren, het plaatsen, de levering en/of herstelling van aile benodigdheden, apparaten en apparatuur of installatiemateriaal voor waterbehandeling in het algemeen, wateropbrengst en waterzuivering, en alles wat daarmede in verband staat, alsmede van aile sanitaire materialen;

- Het ontkalken en chemisch reinigen van boilers, leidingen, warmtewisselaars, condensors, reactoren, stoomketels en koeltorens;

- Het aankopen, verkopen, importeren, exporteren, produceren en installeren van waterbehandelingssystemen en producten die de werking van voornoemde systemen ondersteunen en mogelijk maken. De activiteiten worden zowel in groot- en kleinhandel uitgebaat;

- Tussenpersoon in handel van producten en diensten;

- Levering en plaatsing van waterverzachters.

Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

vkt~,~~

VoBr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord. Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uitte breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd

benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem,

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt, Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf 1 april 2013 en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar 2015 om

18.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als onbezoldigd, niet-statutair zaakvoerder aangesteld:

- De heer WALCKIERS Christian Herman Paul, aanvaardend;

4. Overname verbintenissen

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 januari 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. Bij deze wordt een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBB Accountants en Belastingconsulenten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel en het rechtspersonenregister, in verband met het inschrijven in het rechtspersonenregister evenals het bekomen van de nodige exploitatievergunningen.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHEMO CLEAN PLUS

Adresse
SINT-KWINTENBAAN 5 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande