CHRISTENSON INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTENSON INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.816.106

Publication

25/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111 1111!11161111,1.11111111

2413

Grime- Ru

o 52e5 ge46` 4D6

"CHRISTENSON INTERNATIONAL"

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

I

Besloten Vennootschap met BeperKte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpstraat 5 bus 003 te 1640 Sint-Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hilde Knops, geassocieerd notaris met zetel te Brussel op tien april tweeduizend dertien, registratie lopende op het derde Registratiekantoor van Brussel, blijkt het dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gesticht is onder de benaming van "CHRISTENSON INTERNATIONAL", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is 1640 Sint-Genesius-Rode, tussen:

1. De naamloze vennootschap naar zweeds recht CHRISTENSON INTERNATIONAL AKTIEBOLAG, met maatschappe-lijke zetel te 260 91 Ftirslëv (Zweden), Stenhotten, 68, ingeschreven in het kantoor van registratie van zweedse vennootschappen, onder nummer 556439-5597,

Opgericht op één november negentienhonderd eenennegentig.

2. De Heer CHRISTENSSON Râr Anders Erik, nationaal nummer 640816 419 46, geboren te Mëllevangen (Zweden), op vijftien augustus negentienhonderd vierenzestig, van Swedische nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw KARNOTZKI Charline Renée, gedomicilieerd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Dorpstraat, 5, bus 003. STATUTEN

Er wordt tussen de verschijners een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

De vennootschap neemt de benaming aan van "CHRISTENSON INTERNATIONAL"

De zetel wordt gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Dorpstraat, 5, bus 003,

Hij mag worden overgeplaatst naar het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad of naar het Nederlandse taalgebied door eenvoudige beslissing van het bestuur.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de handel in al zijn vormen en voornamelijk de import, de export, de aankoop, de verkoop in het groot of in het klein, de vertegenwoordiging en makelaar, alsook de fabricatie, de transformatie en het vervoer van alle waren en producten.

- de levering van alle raadgevingen en prestaties inzake immobiliën financiën, handel, industrie of mobielen rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op gezegde prestaties.

- zij kan zich borgstellen, alle zekerheden geven persoonlijke of werkelijke ten voordele van elk persoon of vennootschap verbonden of niet.

- de vennootschap zal makelaar zijn in het domein van kernmateriaal, raadgeving en informatie

- zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving, financiële inbreng of door andere tussenkomst in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, hebbende, geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of aanverwant doel met het hare en geschikt de uitbreiding of de ontwikkeling te bevorderen.

- zij mag beheerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn;

- de vennootschap mag haar liquiditeiten vrij beleggen hetzij op roerend of onroerend niveau;

De vennootschap zal eveneens alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard

zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, met ingang van heden.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00

EUR) en vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde

van ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De honderd(100) maatschappelijke aandelen worden volledig ingeschreven als volgt:

1) De naamloze vennootschap CHRISTENSON INTERNATIONAL

AKTIEBOLAG, voornoemd, voor negenennegentig (99) aandelen of 99

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR)

2) De Heer CHRISTENSSON Ppr, voornoemd, voor één (1) aandeel of

honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) 1

Totaal: HONDERD AANDELEN 100

Overeenkomstig de artikelen 223 en 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) volstort en werd op elk aandeel waarop in geld werd ingeschreven ten minste één/vijfde (1/5de) volstort, hetzij een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) dat voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP PARIBAS FORTIS onder nummer 001-6919281-56, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in datum van negentien maart tweeduizend en dertien, welk werd overhandigd aan ondergetekende notaris Hilde KNOPS.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en na neerlegging van de statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

leder aandeel waarop in geld ingeschreven werd, werd aldus volstort ten belope van één/derde (1/3de), en het totaal bedrag der gedane stortingen, hetzij van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), is van nu af ter beschikking van de vennootschap, zoals comparanten verklaren en erkennen.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen, Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd ais voorschotten aan de vennootschap,

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien (15) dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend aan tien procent's (10%) jaars, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering, voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder en/of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder heeft aile macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichtingen weze, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk doel vallen. Dientengevolge beschikt hij over alle machten niet alleen van het bestuur maar ook van beschikking.

Hij mag alleen alle akten die de vennootschap aanbelangen ondertekenen. De handtekening van de zaakvoerder is steeds vereist. Indien er meerdere zaakvoerders zijn is de handtekening van alle zaakvoerders gezamenlijk noodzakelijk om de vennootschap te verbinden

Onder zijn verantwoordelijkheid kan hij op personen volgens zijn goeddunken bepaalde machten overdragen voor wel bepaalde doeleinden.

De handtekening van de zaakvoerder zal in alle akten, die de verantwoordelijkheid van de vennootschap verbinden, moeten voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd zijn van de melding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering. De aandelen zijn op naam, zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare titels, de titel van ieder vennoot zal enkel voortspruiten uit het register van aandelen, bijgehouden op de zetel die de aanduiding van ieder vennoot zal bevatten evenals het aantal aandelen dat hem toebehoort, en de bewijsschriften van deelneming in naam der vennoten, uittreksels van dit register worden getekend door de zaakvoerders.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elk aandeel is onverdeelbaar ten opzichte van de vennootschap; de onverdeelde mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich te doen vertegenwoordigen bij de vennootschap door één enkele onder hen of door een vennootgevolmachtigde eigenaar geacht ten opzichte van de vennootschap, bij gebreke waarvan de uitoefening van de rechten behorend tot gezegde aandelen, zal geschorst worden tot de totstandkoming van dergelijke vertegenwoordiging.

De algemene aandeelhoudersvergadering beslist vrij al of niet een commissaris te benoemen in de gevallen waar dit in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is. Op verzoek van één of meer aandeelhouders, dient de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Staan de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht van één of meer commissarissen dan worden deze voor een hernieuwbare periode van drie (3) jaar benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene aandeelhoudersvergadering bepaalt tevens het aantal commissarissen en hun vergoeding.

Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks- en controlerecht, waarbij hij zich door een accountant mag laten bijstaan.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering komt rechtens bijeen op de zetel van de vennootschap op de derde

woensdag van de maand mei om zestien uur.

Indien deze een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

worden.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt eenendertig december van elk jaar.

Op de netto winsten, na afrekening van de algemene kosten, de lasten en noodzakelijke afschrijvingen, wordt er

één/twintigste (1120ste) voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op

verplichtend te zijn van zodra het reservefonds éénitiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal zal

bereiken.

De winst, die na deze voorafnemingen overblijft, zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met

het aantal van hun aandelen.

De algemene vergadering zal evenwel steeds kunnen beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dat

het geheel of een gedeelte van de winsten als reserve zal behouden worden, bestemd tot afschrijvingen of als

saldo overgebracht.

Overgangs- en slotbepalingen

Eenparig wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor de duur van de vennootschap:

De Heer CHRISTENSSON Pàr, voornoemd, welke aanvaardt.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de inwerkingtreding van de overeenkomst tot en met 31 december 2013.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de

verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te

rekenen vanaf één januari tweeduizend en dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn

eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging van: uitgifte,

Hilde Knops, Geassocieerd Notaris.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 25.08.2016 16498-0476-013

Coordonnées
CHRISTENSON INTERNATIONAL

Adresse
DORPSTRAAT 5, BUS 003 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande