CHRISTOPHER KUNER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTOPHER KUNER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.975.352

Publication

07/10/2013
ÿþ Mod Word 17 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

2 6 SEP.ie 2013

Griff

Ortdernemit7gsnr : o : )9 s 7s ~ S~

Benaming

(velum : CHRISTOPHER KUNER

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP DIE DE RECHTSVORM HEEFT AANGENOMEN VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3090 Overijse, Smetslaan, 38 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Eric NEVEN, Notaris met standplaats Vorst-Brussel, op 19 september 2013, blijkt het dat

De Heer KUNER Christopher Barth, ..., te 3090 Overijse, Smetslaan 38 A,

Welke comparant Ons, ondergetekende Notaris verzocht heeft akte te verlenen dat zij vanaf heden een burgerlijke vennootschap heeft opgericht en de statuten op te stellen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "CHRISTOPHER KUNER", met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Comparant verklaart op de totaliteit der aandelen in te tekenen, zegge voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (18.600,00 EUR).

Comparant verklaart dat op elk ingetekend aandeel een storting werd gedaan ten bedrage van twee/derde (2/3) ten honderd, door storting in speciën gedaan,..., derwijze dat de vennootschap vanaf heden de beschikking heeft over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Titel L- AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.-

Artikel 1,

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 - Maatschappelijke Benaming. -

Haar naam luidt "CHRISTOPHER KUNER".

De woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Zolang de vennootschap een eenpersoonsvennootschap is, zal de maatschappelijke benaming slechts de. naam van de vennàot vermelden zonder enige andere toevoeging dan advocaat of advocatenkantoor.

Artikel 3.- Zetel.

De zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Smetslaan, 38 A.

Indien de zetel van de vennootschap zou verplaatst worden en bijgevolg gevestigd zou worden buiten het gerechtelijke arrondissement Brussel, zal op dat adres geen kantoor gevestigd worden waar contact met de cliënteel plaatsvindt zonder de regels voorzien voor de bijkantoren na te leven.

Artikel 4.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Franstalige Orde van Advocaten van de Balie van Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie hij zich mag associëren overeenkomstig het reglement van inwendige orde van de Franse Orde van Advocaten van de Balie van Brussel, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke

Op de Taaiste btz van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[7

i IIII



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

opdrachten en het stellen van didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht zoals het houden van lessen en conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikelen en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Artikel 5: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij bezit de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, zoals genomen voor een statutenwijziging.

Titel Il.- KAPITAAL.-

Artikel 6.- Kapitaal.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. ; elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste (11100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Artikel 7.- Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap behoudt zicht het recht voor, ingeval van onverdeeldheid of vruchtgebruik, de rechten te schorsen van de betrokken aandelen, todat een advokaat van de Franstalige Orde de Advokaten van de Balie van Brussel, of een advokaat met dewelke hij zicht kan verenigen, conform met de interne reglementering van deze Orde, de volle eigendom ervan heeft vastgesteld.

Artikel 8.- Overdracht en overgang van aandelen.

Zolang de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan een advocaat ingeschreven op het tableau van de Franstalige Orde van Advocaten van de Balie van Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst of aan een advocaat met wie hij zich mag verenigen.

in geval er meerdere vennoten zijn mogen de aandelen slechts onder levenden of bij overlijden overgaan mits eenparige toestemming van de vennoten binnen de drie maanden van de aanvraag, aan een advocaat ingeschreven op het tableau van de Franstalige Orde van Advocaten van de Balie van Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de E-lijst of op de B-lijst of aan een advocaat met wie hij zich mag associëren.

Tegen de weigering van goedkeuring is geen verhaal mogelijk; niettemin zal de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen of zijn erfgenaam of legataris die ze moet overdragen, van de weigerende partijen mogen eisen dat deze zouden worden afgekocht binnen de drie maanden tegen een prijs vastgesteld op basis van de reële waarde die overeenstemt met het boekhoudkundig netto-actief van de laatste goedgekeurde jaarrekening (of van de laatste tussenstaat die niet meer dan zes maand oud is sedert het verlies van de hoedanigheid van vennoot) eventueel aangepast teneinde rekening te houden met de economische waarde van bepaalde activa zonder er de waarde van toe te voegen van onlichamelijke waarden.

Artikel 9 : Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend : 1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2° de gedane stortingen; 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de ' overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

" De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Titel III.- BESTUUR EN CONTROLE.-

Artikel 10.- Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder van de vennootschap noodzakelijk

de enige vennoot te zijn.

Artikel 11.- Bevoegdheden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, te verrichten, met

uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als etser of als

verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van ILigrk B vernielden ' Rec#o : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris. hetzij van de perso(olnten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aait hot

Bolgisch

Staatsblad

Artikel 12.- Vergoedingen.

Behoudens tegenbeslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend.

Artikel 13.- Controle der vennootschap.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen

worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of

rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een

hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om

wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen. Indien de vennootschap slecht één enkele

venoot heeft tijdens het ganse boekjaar, is ze vrijgesteld van deze verplichting tot externe controle voor de

volledige duur van dit boekjaar.

Titel IV.- ALGEMENE VERGADERING,-

Artikel 14.- Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mai om 10 uur op de zetel van de

vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag, zelfde uur,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 bis

van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan In dat artikel sprake minstens tien dagen véór de datum

van de jaarvegadering worden verstuurd,

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Indien er slechts één vennoot is, worden de beslissingen van deze laatste, die handelt in de plaats van de

algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 15.- Aanwezigheidslijst

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al

dan niet vennoot,

Artikel 16.- verdaging.

De algemene vergadering kan worden verdraagd met eenzelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de

uitgestelde agendapunten.

Artikel 17,- VOORZITTERSCHAP-STEMMING-PROCESSEN-VERBAAL

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder ingeschreven met de meeste jaren

ancienniteit bij de Orde.

Behalve voor de gevallen, voorzien bij de wet of de huidige statuten, beslist de algemene vergadering,

ongeacht de vertegenwoordiging van het maatschappelijk kapitaal, bij meerderheid van stemmen.

ledere aandeelhouder, ongeacht zijn hoedanigheid, neemt slechts deel aan de stemming met één stem,

De processen-verbaal van de algemene vergadering of de enige vennoot als dusdanig optredend worden

neergelegd in een bijzonder register dat in de maatschappelijke zetel zal worden bijgehouden. Zij worden

ondertekend door de zaakvoerders en door de aanwezige vennoten die dit wensen.

Afschriften, kopijen of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Article 17 bis : REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

De algemene vergadering gaat over tot het opstellen van een reglement van inwendige orde bij hetwelk de

rechten en plichten van de vennoten en de werking van de vennootschap meer omstandig worden vastgesteld.

Artikel 18.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op eenendertig december van elk jaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt de

zaakvoerder een inventaris op en maakt de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

Artikel 19,- Verdeling.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reserve-fonds een/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd.

Artikel 20.- Ontbinding.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op da laatste blz.. van Lin B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. het,q van de perso(omien) hevoegd dc rechtspnrsoon ten aanzien van derden te veitegeawoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch 5tzeatsbiad

se

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht op welk moment of wegens welke oorzaak ook, zal de liquidatie gebeuren door de zaakvoerder in uitoefening, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te stellen, welke advokaten dienen te zijn, goedgekeurd door de Stafhouder van de Franstalige Balie van de Orde der Advokaten te Brussel, en om hun bevoegdheden vast te stellen.

Indien de aandelen niet volstart werden in gelijke mate, zal de vereffenaar, alvorens over te gaan tot de verdelen, het evenwicht herstellen door een bijkomende opvraging van onvoldoend opgevraagde aandelen, of door een voorafgaandelijke terugstorting ten voordele van de aandelen volstart voor een hoger gedeelte.

De verdeling van het netto aktief onder vennoten gebeurt à ratio van het aantal aandelen der vennoten, ieder aandeel voor eenzelfde recht.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uigebreide bevoegdheden zoals bepaald bij artikel 186 en volgende van het Vennootschappenwetboek.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Artikel 21.- Keuze van woonplaats.

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 22 - SCHEIDSRECHTELl,1K BEDING

Ieder geschil met betrekking tot de geldigheid, interpretatie of uitvoering van onderhavige statuten alsmede elk geschil tussen vennoten wordt in laatste instantie beslecht door een of drie scheidsrechters aangeduid door de Stafhouder van de Franse Orde van Advocaten te Brussel.

Artikel 23.- Gemeen recht.

De partijen komen overeen zich volledig te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en tegenstrijdige bedingen tegen deze uitdrukkelijke bepalingen worden geacht niet te zijn geschreven.

Artikel 24.- Deontologie.

De enige vennoot verbindt zich ertoe het reglement van inwendige orde van de franstalige Orde van Advocaten van de Balie van Brussel na te leven evenals de deontologische regels.

Meer in het bijzonder, en behoudens latere wijzigingen van dit reglement, de beschikkingen van artikels 85 tot 92 verband houdende met de gemeenschappelijke uitvoering van het beroep, waaronder onder meer:

Art, 87 : de vennoten onthouden zich ervan tussen te komen in het voordeel van één partij wiens belangen in conflict zijn met deze van een klant van de vennootschap of van een vennoot

Art 89/a : zal de vennoot die door de Raad van de Orde aangemaand werd om zich terug te trekken uit de vennootschap in toepassing van artikel 87 alinea 5, van rechtswege ophouden ervan deel te maken;

Art 89/b : in elk geval, en onder meer in geval van ontbinding van de vennootschap, geschiedt de verdeling van de dossiers uitsluitend door de keuze van de klanten, onverminderd het respect van de confraternele plichten en loyaliteit welke de Stafhouder ertoe kan besluiten een advokaat aan te manen zich terug te trekken uit de behartiging van de belangen van een klant

Art 89/c : in geval van ontbinding van de vennootschap, worden één of meerdere vereffenaars benoemd door de Stafhouder

Art 891d : zal de vennoot die het voorwerp uitmaakt van een schorsing slechts vervangen mogen worden door een van zijn vennoten mits voorafgaandelijke toestemming van de Stafhouder en zonder dat de geschorste vennoot, rechtstreeks of onrechtstreeks, een gedeelte zou mogen ontvangen van de honoraria voor de door hem uitgevoerde handelingen gedurende de duur van de schorsing.

Art 90/a : de vennoot belast met een dossier isolidair gebonden door de verbintenissen van de vennootschap tegenover de klant

Art 901b : de vennoten laten de beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap verzekeren zoals deze van de vennoten zelf.

Art 90/f : de statuten bepalen de rechten en verplichtingen van een voormalige vennoot of zijn rechtverkrijgenden ingeval van verlies van hoedanigheid van vennoot, welke ook de oorzaak zij.

Indien zich onder de vennoten advokaten bevinden van andere Orden, moeten hun regels in acht worden genomen. Ingeval van onenigheid, worden de strikste regels toegepast.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting heeft de enige vennoot handelend als algemene vergadering volgende beslissingen genomen, die slechts in werking zullen treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijke boekjaar begint op de dag van neerlegging en wordt afgesloten op eenendertig

december tweeduizend en veertien.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene vergadering heeft plaats op mei tweeduizend en vijftien.

3. Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naarn en hoed nigheid van de instrurnontoreande notais. het,rj van de perso(ointen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte w oordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1).

Zij benoemt tot zaakvoerder : De Heer Christopher Kuner, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zij wordt benoemd tot herroeping en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve

beperking.

Zijn mandaat is bezoldigd.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, daar ze er niet toe verplicht

5. Inschrijving in het register der burgerlijke vennootschappen en bij de B.T.W.

De zaakvoerder heeft alle bevoegdheden, maar draaft deze overdragen aan;

- de Heer RENARD Maxime, accountant, te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 168 bus 16 ; met macht om gezamenlijk of afzonderlijk, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het register der burgerlijke vennootschappen en bij de B.T.W. administratie.

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Meester Eric NEVEN, notaris te Vorst.

Voor-

bthouden

aan het

Beigi.Gcsh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en heedanighe d van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oIn(en) bevoegd de rechtspeisoon ten aanzien van derden te vest gen vonrdigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHRISTOPHER KUNER

Adresse
SMETSLAAN 38A 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande