CIBIMMOB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIBIMMOB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.423.690

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.07.2014 14334-0042-016
24/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302321*

Neergelegd

20-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845423690

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): CIBIMMOB

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Haacht, Deugenietstraat(TIL) 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting BVBA

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op

twintig april tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat:

1) De heer GILLES Dominique Marie Joseph Charles, geboren te Kessel-Lo op vijfentwintig februari duizend negenhonderdtweeënvijftig, wonende te 3150 Haacht, Deugenietstraat(TIL) 5.

2) Mevrouw LIPKENS Rosa Maria Louisa, geboren te Gruitrode op zesentwintig februari duizend negenhonderddrieënvijftig, wonende te 3150 Haacht, Deugenietstraat(TIL) 5.

3) De heer STROUVEN Bart, geboren te Sint-Truiden op dertien maart duizend negenhonderdvierenzeventig, wonende te 3150 Haacht, Mortelstraat(TIL) 17.

4) Mevrouw GILLES Sophie André Maria, geboren te Leuven op achttien november duizend negenhonderdvijfenzeventig, wonende te 3150 Haacht, Mortelstraat(TIL) 17.

5) De heer GILLES Bram Albert, geboren te Leuven op vierentwintig oktober duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 3020 Herent, Oude Hoevestraat 20.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "CIBIMMOB".

Zetel : 3150 Haacht, Deugenietstraat(TIL) 5.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 61.500 euro, vertegenwoordigd door 6.150 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer GILLES Dominique, voornoemd, ten belope van 1.230 aandelen, door mevrouw LIPKENS Rosa, voornoemd, ten belope van 1.230 aandelen, door de heer STROUVEN Bart, voornoemd, ten belope van 1.230 aandelen, door mevrouw GILLES Sophie, voornoemd, ten belope van 1.230 aandelen en door de heer GILLES Bram, voornoemd, ten belope van 1.230 aandelen, volledig volgestort (attest KBC Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twintig april tweeduizend twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders : Werden met ingang vanaf twintig april tweeduizend twaalf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer STROUVEN Bart, voornoemd.

2) Mevrouw GILLES Sophie, voornoemd.

3) De heer GILLES Bram, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, laten bouwen, opschikken, laten opschikken, uitrusten, laten uitrusten, ombouwen, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De ontwikkeling, productie, verkoop en handel zulk in de meest uitgebreide zin van schuur-, slijp-, en polijstmaterialen, benodigdheden, hulpmiddelen en werktuigen, zowel elektrisch als pneumatisch, voor de nijverheid in het algemeen, voor ferro- en non ferro- legeringen, voor speciale legeringen op basis van Kobalt en Titanium, voor kunststofverwerking, voor de houtnijverheid, voor de steenbewerking, voor de auto-, vliegtuig-, en ruimtevaart industrie, zonder beperkend te zijn. De ontwikkeling, productie, verkoop en handel zulk in de meest uitgebreide zin van chemische producten, onderhouds- en drogerij-artikelen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Binnen de wettelijke bepalingen, kan zij door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Eveneens mag zij alle (al dan niet hypothecaire) kredieten aangaan en hiertoe haar eigen goederen in pand geven.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de laatste maandag van de maand juni om negentien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht: aan BVBA Fiburo, Waversesteenweg 126, 3360 Bierbeek, vertegenwoordigd door Bram Libotte, Klein-Heidestraat 38, 3370 Boutersem en Roel Libotte, Blauwschuurbroek 3, 3360 Bierbeek, om alle administratieve formaliteiten te verwezenlijken in verband met het bekomen van het ondernemingsnummer, de inschrijving bij een ondernemingsloket en bij de Administratie van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

B.T.W. en hiervoor alle documenten te ondertekenen en in het algemeen datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn voor het bekomen ervan, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 1 april 2012 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

j Ltr<,1: ' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111101

15 08194*

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank. loophandel

tc í~tn,

Ondernemingsnr : 0845.423.690

Benaming

(voluit) : CIBIMMOB

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deugenietstraat 5, 3150 Tildonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij beslissing van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders van 29 juni 2015 wordt het ontslag als zaakvoerder aanvaard van de heer Bart Strouven. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn bestuursdaden.

De zaakvoerder,

GILLES B.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CIBIMMOB

Adresse
DEUGENIETSTRAAT 5 3150 TILDONK

Code postal : 3150
Localité : Tildonk
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande