CITIZEN DEAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CITIZEN DEAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.348.558

Publication

09/04/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/04/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 13.02.2013 13037-0541-014
12/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302576*

Neergelegd

08-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): CITIZEN DEAL

0835348558

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 421 B-C

Onderwerp akte: Oprichting - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Theo Vermeire, notaris te Hoeilaart, op acht april tweeduizend elf, nog niet geregistreerd, dat de heer Lorenzo Ernaldo Jean PERRONE, geboren te Etterbeek, op vierentwintig juni duizend negenhonderdvierenzeventig, wonende te Zaventem, Schutterslaan 11, en de heer Olivier Bernard Marcel Ghislain LAMBERT, geboren te Braine-L Alleud, op achttien augustus duizend negenhonderdnegenenzeventig, wonende te Meise, Groendal 17, een Naamloze vennootschap hebben opgericht, met de naam "CITIZEN DEAL", met maatschappelijke zetel te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 421 B-C, waarvan het geplaatste kapitaal honderdduizend euro (100.000 EUR) bedraagt, dat verdeeld is in duizend aandelen, waarop zij hebben ingeschreven voor het geheel en die zij hebben volstort voor 61,50 ¬ per aandeel. Er blijft aan elk van de oprichters 19.250,00 ¬ te volstorten.

De statuten luiden als volgt :

Titel I: Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1: Naam en rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap. Zij draagt de naam «CITIZEN DEAL».

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 421 B-C.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Vlaamse Gewest of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij beslissing van de raad van bestuur die dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3: Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de exploitatie van een winkel met menigvuldige afdelingen en een supermarkt en bestaat meer bepaald uit de aankoop en de verkoop, de export, de import, als groothandelaar, tussenhandelaar of kleinhandelaar van alle verwerkte producten, voeding in het algemeen, ingezouten voedingswaar in het algemeen, vers of bevroren vlees, wild en gevogelte, vis, margarine, boter en andere melkproducten, fruit, groeten, conserven in het algemeen, confectie in het algemeen, hoedenhandel in het algemeen, lederwaren, garen en band, modeartikelen, schoenen in het algemeen, schoenmakerij, boekenwinkel, papierhandel, bazaarartikelen en ijzerwaren, speelgoed, juwelen en namaakjuwelen, horlogerie, tabak en rookartikelen, parfumerie, geschenkartikelen, aardewerk en glaswerk, drogisterij in het algemeen, schoonmaakproducten in het algemeen, elektriciteit in het algemeen, elektrische huishoudtoestellen, radio- en televisieposten en accessoires, meubelen en meubilering, gereedschap in het algemeen, kunstbloemen en echte bloemen en in het algemeen alle artikelen die in een winkel met menigvuldige afdelingen worden verkocht.

De vennootschap heeft ook tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor zichzelf, hetzij voor rekening van derden, alle soorten marketingprestaties, marktstudies, logistieke centra, beheer van promotieacties ten dienste van de distributie en de ondernemingen, inclusief via telecommunicatiemiddelen, advies en opleidingen in management, verkoop en marketing.

Hij kan het beheer verzekeren van elke effectenportefeuille, alsook van de participatie onder alle vormen, in alle ondernemingen of vennootschappen, de aankoop en de verkoop van handelsfondsen, het bestuur en het beheer van alle ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, via inbreng, overdracht, intekening, participatie, fusie, hetzij via aankoop, verkoop of ruil, van alle roerende waarden, hetzij op elke andere manier belangen verwerven in alle andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen met een doel dat analoog, aanverwant of gewoon nuttig is voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van zijn doel.

De vennootschap heeft ook tot doel alle activiteiten betreffende het vermogensbeheer in de brede roerende (waarden in portefeuille, effecten of andere) en onroerende zin, inclusief de activiteit van vastgoedhandelaar, zelf of via elke andere natuurlijke of rechtspersoon, of in samenwerking met derden, in België of in het buitenland, zoals de aankoop, de verkoop, de huur, de bouw, de herstelling, de waardering, de ruil, de inrichting, de decoratie van alle roerende en onroerende, al dan niet gebouwde goederen. Deze lijst is een opsomming en is niet beperkend.

De vennootschap kan bijgevolg alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op zijn doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Verder kan de vennootschap ook de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Deze lijst is een opsomming en is niet beperkend.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de oprichting.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals inzake statutenwijziging.

Titel II: Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5: Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/duizendste van het maatschappelijk kapitaal, verdeeld in duizend (1000) aandelen met stemrecht.

Artikel 6: Verhoging en vermindering van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal mag worden verhoogd of verlaagd door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 7: Opvraging van stortingen

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien een niet-volgestort aandeel in onverdeeldheid toebehoort aan verscheidene personen, staat ieder van hen solidair in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Indien het kapitaal niet is volgestort, beslist de raad van bestuur zelfstandig over de opvragingen van stortingen, mits gelijke behandeling. De opvraging wordt betekend aan de aandeelhouders bij aangetekende brief, met opgave van een bankrekening waarop de betaling door overschrijving of storting dient te gebeuren bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De aandeelhouder die na een opzeg van één maand, betekend bij aangetekend schrijven, achterstaat met zijn stortingen, zal aan de vennootschap een interest moeten betalen, gelijk aan de wettelijke interest, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Indien ook aan een tweede verwittiging geen gevolg wordt gegeven gedurende een maand, kan de raad van bestuur de ontzetting van de aandeelhouder uitspreken en zijn aandelen doen verkopen, zonder afbreuk te doen aan het recht van de raad van bestuur om het nog verschuldigd blijvend saldo en schadevergoeding te eisen. Het netto-resultaat van de verkoop wordt aangerekend op wat de in gebreke blijvende aandeelhouder aan de vennootschap verschuldigd is. Hij zal respectievelijk instaan voor of genieten van het verschil.

Vervroegde bijstortingen of volstortingen op aandelen kunnen enkel worden gedaan dan na voorafgaande instemming van de raad van bestuur.

Titel III: Effecten

Artikel 8: Aard van de aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel 9: Ondeelbaarheid van de aandelen

Alle aandelen zijn ondeelbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening

van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de

vennootschap als eigenaar op te treden.

Indien een aandeel in pand werd gegeven, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de

eigenaar-pandgever.

Artikel 9bis : Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar

evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van

de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een

bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoor bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de

vennoten, de echtgenoot van vennoten, of bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn van

vennoten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierden

van het kapitaal bezitten.

Titel IV: Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 10: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zeven

bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de

vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden

beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er

meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen

tijde door haar worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene

vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is

voorzien binnen een redelijke termijn.

Artikel 11: Voorzitterschap van de raad van bestuur

De raad van bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter.

De raad kan ook een ondervoorzitter benoemen.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door de onder-voorzitter of bij gebrek aan

ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega s, of bij gebrek aan

overenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 12: Bijeenroeping van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, indien hij verhinderd is, door de onder-

voorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega s,

telkens het belang van het vennootschap dit vereist, alsook binnen acht dagen na een daartoe strekkend verzoek

van twee bestuurders.

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk, ten laatste twee dagen vóór de vergadering, behoudens in geval van

hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de

oproeping of in het verslag van de vergadering.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrief en bij gebrek aan dergelijke

aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

Artikel 13: Besluitvorming van de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig

of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan één van zijn collega s bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander

communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te

vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever

wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega s tegelijkertijd vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de

agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn verleend wanneer blijkens de notulen geen bezwaar werd gemaakt.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Indien de

vennootschap evenwel maar twee bestuurders heeft, verliest de stem van degene die de raad voorzit haar

doorslaggevend karakter tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel 14: Notulen van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de

voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige leden.

De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

De volmachten alsook de adviezen en stemmen die schriftelijk zijn uitgebracht (eventueel: of op elke andere

wijze waarvan enig materieel spoor nablijft), worden er aangehecht.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door ten minste twee

bestuurders.

Artikel 15: Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Artikel 16: Directiecomité

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn

bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun

aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het

directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 17: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat

bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder,

of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten

verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks

bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 18: Vertegenwoordiging van de vennootschap

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door de afgevaardigd bestuurders die alleen handelen.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door 2 leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

4. Hij moet tegenover derden geen bewijs leveren van zijn machten.

5. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt

geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel 19: Vergoeding van de bestuurders

De algemene vergadering beslist bij elke benoeming of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd

zijn met een vaste of variabele vergoeding.

De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de leden

van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

Titel V: Controle van de vennootschap

Artikel 20: Benoeming van één of meer commissarissen

In de gevallen waar de wet dit vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de

regelmatigheid van de daarin weer te geven verrichtingen opgedragen aan één of meer commissarissen, die

worden benoemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Titel VI: Algemene vergadering

Artikel 21: Bijeenkomst van de algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede donderdag van de maand december

om 14 uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 22: Toelating tot de algemene vergadering

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam,

ten minste twee werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te

lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de

stemming wensen deel te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste twee werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag (niet) beschouwd als een werkdag. Artikel 23: Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Elke eigenaar van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat alle in het vorige artikel bepaalde vereisten voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

Artikel 24: Aanwezigheidslijst

Alvorens de vergadering wordt begonnen, wordt een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen getekend door de leden van het bureau en door de aanwezige aandeelhouders of lasthebbers die dit wensen.

Artikel 25: Samenstelling van het bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens ontstentenis door de afgevaardigd bestuurder of bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voormelde personen, wordt de vergadering voorgezeten door een aandeelhouder aangewezen door de algemene vergadering.

De voorzitter duidt een secretaris aan die niet noodzakelijk een aandeelhouder moet zijn.

De vergadering kiest onder haar leden twee stemopnemers, indien het aantal aanwezige aandeelhouders dit verantwoord.

De in onderhavig artikel genoemde personen vormen, samen met de aanwezige bestuurders, het bureau. Artikel 26: Beraadslaging

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over nieuwe punten te beraadslagen, alsook indien uitzonderlijke omstandigheden die nog onbekend waren op het ogenblik van de bijeenroeping vereisen dat een besluit wordt genomen in het belang van de vennootschap. Artikel 27: Stemrecht

1. Elk aandeel geeft recht op één stem.

2. Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal effecten dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is.

3. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de

eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen

naakte eigenaar en vruchtgebruiker.

Artikel 28: Verdaging van de algemene vergadering

De raad van bestuur kan, tijdens de zitting, elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone

en de bijzondere, verdagen met drie weken, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft, tenzij de vergadering

bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen.

Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of bij gevolmachtigde hebben

deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten, mits zij de

toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De volmachten die werden verleend voor de eerste vergadering gelden tevens voor de tweede vergadering,

tenzij zij werden herroepen.

De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en zal definitieve besluiten nemen.

Artikel 29: Notulen van de algemene vergadering

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die het vragen.

Zij worden opgenomen in een speciaal register dat wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De aanwezigheidslijst en eventuele verslagen, volmachten of schriftelijke stemmingen worden aan de notulen

gehecht.

Behalve wanneer de besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden,

zullen de afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter van de raad van

bestuur, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de gedelegeerd bestuurder.

Titel VII: Boekjaar  Jaarrekening  Bestemming van de winst

Artikel 30: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op de laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur de

inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 31: Bestemming van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 32: Uitkering van dividenden en interimdividenden

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

Titel VIII: Ontbinding  Vereffening

Artikel 33: Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Artikel 34: Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de wet

Artikel 35: Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Titel IX: Diverse bepalingen

Artikel 36: Geschillen

Voor alle geschillen met betrekking tot vennootschapsaangelegenheden tussen de vennootschap en haar aandeelhouders, haar bestuurders, leden van het directiecomité, gedelegeerd bestuurders, vaste vertegenwoordigers, directeurs, gewezen bestuurders, gewezen leden van het directiecomité, gewezen gedelegeerd bestuurders, gewezen vaste vertegenwoordigers, gewezen directeurs en-of vereffenaars, alsook alle geschillen tussen voormelde personen onderling, zijn uitsluitend de rechtbanken van de zetel van de vennootschap bevoegd, tenzij de vennootschap hieraan uitdrukkelijk verzaakt.

Artikel 37: Keuze van woonplaats

Iedere aandeelhouder, bestuurder, lid van het directiecomité, commissaris of vereffenaar, die in België geen woonplaats heeft, is verplicht in België woonplaats te kiezen voor de uitvoering van de statuten en alle betrekkingen met de vennootschap, zoniet wordt hij geacht woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Alle kennisgevingen betreffende de zaken van de vennootschap aan aandeelhouders of obligatiehouders op naam, geschieden aan hun woonplaats zoals vermeld in de oprichtingsakte of in het register van de effecten op naam.

In geval van verandering van zijn woonplaats moet de aandeelhouder of obligatiehouder zijn nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap, zoniet wordt hij geacht woonplaats te hebben gekozen in de oorspronkelijke woonplaats.

Deze bepaling is van overeenkomstige toepassing bij overlijden van een aandeelhouder of obligatiehouder. Artikel 38: Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen

Partijen willen het Wetboek van vennootschappen volledig eerbiedigen.

Bijgevolg worden de bepalingen van deze wet waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn ingeschreven en worden de clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit deze wet geacht niet te zijn geschreven.

SLOT EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar neemt aanvang bij de oprichting, en eindigt op 30 juni 2012.

De eerste gewone algemene vergadering zal doorgaan in 2012.

De opgerichte vennootschap verklaart alle verbintenissen voor haar rekening te nemen die vanaf 8 april 2011

door de voormelde oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werd aangegaan, doch onder de

opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig

artikel 67 van het wetboek van vennootschappen. Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de

vennootschap zelf te zijn aangegaan, die alle rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter

volledige ontlasting van de oprichters.

Bestuur - Controle.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee. Werden tot bestuurder benoemd :

1° De Heer Lorenzo PERRONE,

2° De Heer Olivier LAMBERT,

Beiden voornoemd.

Hun mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2016. En onmiddellijk heeft de aldus

samengestelde raad van bestuur de heren Lorenzo PERRONE en Olivier LAMBERT aangesteld als

gedelegeerde bestuurder, voor de duur van hun mandaat als bestuurder.

Werd aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur, de heer Lorenzo PERRONE.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de akte van 8 april 2011.

Notaris Theo Vermeire

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CITIZEN DEAL

Adresse
BERGENSESTEENWEG 421 B-C 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande