CODAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CODAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.662.853

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 20.06.2013 13201-0135-009
16/01/2012
ÿþOpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300393*

Neergelegd

12-01-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0842662853

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Codas

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Fonteinstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte ontvangen door meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem op 9

januari 2012, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

«Codas» opgericht.

VENNOTEN:

1. De heer BEDDEGENOODTS David, geboren te Diest op 31 augustus 1972, echtgenoot van mevrouw Christel Tielens, hierna vermeld, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Fonteinstraat 16.

2. Mevrouw TIELENS Christel, geboren te Diest op 10 februari 1973, echtgenote van de heer David

Beddegenoodts, voormeld, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Fonteinstraat 16. INBRENG:

De partijen hebben erkend en verklaard dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen als volgt werd ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel:

1. door de heer David Beddegenoodts, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 EUR), vertegenwoordigd door honderd vijfentachtig (185) aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

2. door mevrouw Christel Tielens, voornoemd, voor een bedrag van honderd euro (100 EUR), vertegen-

woordigd door één (1) aandeel zonder vermelding van nominale waarde.

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van achttien duizend

zeshonderd euro (18.600 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng gedeeltelijk werd volgestort ten belope van

zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), als volgt:

- door de heer David Beddegenoodts, voornoemd, voor een bedrag van zesduizend honderd zesenzestig euro

zevenenzestig eurocent (6.166,67 EUR);

- door mevrouw Christel Tielens, voornoemd, voor een bedrag van drieëndertig euro drieëndertig eurocent

(33,33 EUR).

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  Codas .

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Fonteinstraat

16.

DOEL:

1.Managementvennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of door deelname van dezen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bedrijven, instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, beheer, marketing en publiciteit.

-Het waarnemen van mandaten in andere vennootschappen.

-Uitbaten van concessies, verhuur van immateriële activa, verhuur van roerende goederen.

-Aan- en verkoop, huur en verhuur en beheer van onroerende goederen.

-Het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin.

-De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

2.Uitbating bed & breakfast:

-Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten, kortom het uitbaten van een bed en breakfast.

-De activiteiten van een horeca-uitbating en organisator van allerhande evenementen en manifestaties, in de ruimste zin.

-Het uitbaten van een restaurant.

-Het uitbaten van ijssalons, cafetaria s, café s; deze opsomming is ten titel van inlichting en dus niet beperkend. -De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door café s, bars, nachtclubs, bierhallen, enzovoort.

-De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

-Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin; het verstrekken van documentatie; vertaalopdrachten.

-Het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorberieden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen, alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard.

-Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanante als op occassionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

-De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het beheer van roerende waarden, dit voor eigen rekening of in deelneming met derden.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; zij mag haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-De handel, onder al zijn vormen en in de ruimste zin, in kunstvoorwerpen, antiek, muziekinstallaties en alle goederen, materialen, machines, kunstvoorwerpen, die al dan niet rechtstreeks verband houden met of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van de doelstellingen van de vennootschap.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf procent (5 %) voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt.

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Overgangs- en slotbepalingen :

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig december tweeduizend twaalf. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer BEDDEGENOODTS David, voornoemd, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Fonteinstraat 16.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accounting & Tax Partners, gevestigd te 3001 Leuven, Industrieweg 4 bus 5, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties,

waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor uittreksel (get.).

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CODAS

Adresse
FONTEINSTRAAT 16 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande