CODEVA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CODEVA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.663.494

Publication

04/09/2014
ÿþmd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rg&Iutt,,gri op

te re

2G AUS. 2014

griffie van de Neelandstalige htbank van kocehlinti Rrugsral

Ondernemingsnr : 0438.663.494

Benaming (voluit) :CODEVA

(verkort) :

Rechtsvorm: N.V.

Zetel: Nachtegalenlaan 17

1880 Kapel le-op-den-Bos

Onderwerp akte: VRIJWILLIGE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 23: juli 2014 dat werd gehouden de de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CODEVA", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Nachtegalenlaan 17,

met ondernemingsnummer; 0438.663.494., waarbij het volgende werd besloten:

-0m zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur een verslag opgesteld tot rechtvaardiging van de ontbinding van de vennootschap en heeft de heer Rudi LEYS, extern accountant, te 1830 Machelen, Heirbaan 85, op 17 jull 2014 verslag uitgebracht. over de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2014.

De conclusies van de voormelde extern accountant luiden letterlijk ais volgt

"11. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de raad van bestuur van de NV CODEVA een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van één miljoen vijfenzestig duizend zevenhonderdnegenentwintig euro negen en tweeëndertig

cent ( 1.065129,32). en een netto-actief van negen honderdzevendertig duizend vijfhonderd

tweeënzestig euro en één en vijf cent ( E 937.562,05).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenear.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Machelen, 17/07/2014"

Bijgevolg besluit de vergadering met ingang vanaf drieëntwintig juli tweeduizend veertien de vennootschap voortijdig te ontbinden en bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

-De vergadering stelt het ontslag vast van;

- de heer Jan VANTHEMSCHE geboren te Kortrijk op negentien maart negentienhonderd zevenenvijftig;

- mevrouw DELESIE Hilde Godelieve Sylvianne, geboren te Waregem op elf december negentienhonderd achtenvijftig,

beide wonend te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Nachtegalenlaan 17, als bestuurders van de vennootschap, dit ingevolge de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

-De vergadering besluit aan te stellen als vereffenaar: de heer Jan VANTHEMSCHE voornoemd.

Aan de vereffenaar wordt volledige individuele bevoegdheid verleend om namens de' vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge :

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Dvereffenaar zal zich vooraleer zijn werkzaamheden aan te vatten een staat van actief en passief laten overhandigen door het bestuursorgaan die de juiste vermogenstoestand weergeeft ten dage van de invereffeningsteiling.

Hij dient geen inventaris te laten opmaken. Bij de uitvoering van haar opdracht kan zij, onder haar verantwoordelijkheid een deel van de machten delegeren aan één of meerdere bijzondere gevolmachtigden.

De duur van de opdracht gaat in op heden en geldt voor onbepaalde duur tot beëindiging van de zijn opgedragen taak.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering der vennoten toch zou beslissen tot het uitkeren van een bezoldiging.

-De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar voornoemd dewelke gelast wordt met de indiening van het verzoekschrift ter bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de aanstelling van de vereffenaar;

-Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering om de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de vereffeningstoestand van de vennootschap, en rekening houdende met de voormelde besluiten.

Aile artikelen worden opgeheven en vervangen als volgt:

STATUTEN

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, is in vereffening.

Haar benaming luidt "CODEVA", Deze benaming dient steeds gevolgd te worden door de woorden "ln vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf drieëntwintig juli tweeduizend veertien nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: het aannemen, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon, zo privaat ais openbaar, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle schrijnen timmerwerk en algemene bouwonderneming in het algemeen en metalen schrijnwerk, meubelmakerij en houtbewerking voor de bouw en binnenhuisinrichting, in het bijzonder het fabriceren, plaatsen en herstellen van parketvloeren en aile andere houten bedekkingen van muren en vloeren, alsmede het ontwerpen en advies geven voor binnenhuisinrichting, evenals de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon van hout, kunststoffen, bouwmaterialen en in het algemeen ramen, deuren, rolluiken, zonneblinden, parketten, meubelen, glas, drogisterijartikelen, verven, onderhoudsproducten, alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelf als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het 1 aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolotn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handlekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de.elnenning, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of

op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk

doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar

maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de

statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het wetboek van vennootschappen.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap wordt, zolang de vereffening nog niet is afgesloten, gevestigd te

1880 Kapelle-op-den-Bos, Nachtgalenlaan 17,

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

driehonclerdvijfenzestigduizend driehonderd twintig komma eénentachtig euro (365.320,81E) bedraagt.

Het is verdeeld in negenduizend honderd eenenvijftig (9.151) aandelen aandelen met fractiewaarde. Elk

van deze aandelen bezit stemrecht.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige en

individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikel honderd zesentachtig en

volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van

de algemene vergadering nodig heeft.

Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig

december daaropvolgend.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op dertig juni van elk jaar om veertien uur, en dit

op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzonder voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de

algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de

vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke

voorschriften.

Artikelli.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering samen om

" kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening en waarbij de vergadering zal warden verzocht om de rekeningen goed te keuren.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verfeend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

ln bijlage afschrift akte, volmacht, verstag raad van bestuur, verslag extern accountant, staat van activa en passive, bevestiging benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BijTagen bij het Kélïisel Staatsbrid---ii47.0Y/26f4-- Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

0 9 SEP. 2013

®RUSSE.

Griffie

Benaming

(voluit) : CODEVA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nachtegalenlaan 17 - 1880 Kapelle-op-den-Bos

Onàernemingsnr : 0438,663.494

Voorwerp akte : Benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering van 28 juni 2013 besliste volgende bestuurders te benoemen voor een mandaat

tot aan de algemene vergadering in 2019:

- de heer Vanthemsche Jan, Nachtegalenlaan 17, 1880 Kapelle op den Bos

- mevrouw Delesie Hilde, Nachtegalenlaan 17, 1880 Kapelle op den Bos

AGB NV, vertegenwoordigd door de heer Vanthemsche Jan, met maatschappelijke zetel te

Nachtegalenlaan 17, 1880 Kapelle op den Bos.

Tijdens de zitting van de Raad van Bestuur van 28 juni 2013 wordt beslist de heer Vanthemsche Jan,

hierboven vernoemd, te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

Vanthemsche Jan

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.08.2013 13403-0223-015
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0175-015
10/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.663.494 Benaming (voluit) : CODEVA

" iao3ases"

bel ai BE Sta

~ ~ai

3 0 Je 24n

Griffie

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nachtegalenlaan, 17

1880 Kapelle-op-den-Bos

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig december tweeduizend en elf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende: registratiemelding draagt :

Geregistreerd elf bladen, één renvooi, op het eerste Registratiekantoor van Brussel, op elf januari tweeduizend en twaalf, boek 5/56, blad 09, vak 16. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur, a.i. (getekend) GATELLIER M.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CODEVA", waarvan de zetel gevestigd is te 1880 Kapeile-op-den-Bos, Nachtegalenlaan, 17, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Omzetting van alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen in aandelen op naam en vaststelling dat er buiten de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen geen andere.. effecten aan toonder circuleren binnen de vennootschap.

2° Beslissing tot de volgende statutenwijzigingen als gevolg van de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam die voorafgaat:

* wijziging van artikel 8 van de statuten met betrekking tot de aard van de aandelen.

* wijziging van artikel 17 van de statuten met betrekking tot de oproeping tot algemene vergaderingen.

* wijziging van artikel 18 van de statuten met betrekking tot de formaliteiten die moeten vervuld worden om tot een algemene vergadering te worden toegelatenzoals opgenomen in de hierna nieuw aangenomen tekst van statuten.

3° Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 der statuten zoals opgenomen in de hierna aangenomen nieuwe tekst van statuten.

4° Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met het Wetboek van vennootschappen, en met de huidige toestand van de vennootschap, waarvan hierna een uittreksel volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de benaming "CODEVA".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Kapelle-op-den-Bos, Nachtegalenlaan, 17.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: het aannemen, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon, zo privaat al openbaar, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle schrijnen timmerwerk en algemene bouwonderneming in het algemeen en metalen schrijnwerk, meubelmakerij en. houtbewerking voor de bouw en binnenhuisinrichting, in het bijzonder het fabriceren, plaatsen en herstellen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren, alsmede het ontwerpen en advies geven voor binnenhuisinrichting, evenals de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon van hout, kunststoffen, bouwmaterialen en in het algemeen ramen, deuren, rolluiken, zonneblinden, parketten, meubelen, glas, drogisterijartikelen, verven, onderhoudsproducten, alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan tig Belgisch Staatsblad

De vennootschapmagalle roerende of onroerende g . _

goederen, materialen ërï benodigdhècfen, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelf als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling : en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor ° eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle " verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voorgelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijfenzestigduizend driehonderd twintig euro

eenentachtig cent (365.320,81 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door negenduizend honderd eenenvijftig (9.151) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/negenduizend honderd eenenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, ' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die " belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onderzijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

ô 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

e3. Dagelijks bestuur









Bijlagen bi hief Bëlgisëli Staatsblad -iO1(2%2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht warden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder'`. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen , worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni om veertien uur.

indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het-

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De volmachten dienen schrifteN'k ter kennis te worde ..._b.... ...~.__ r

1 ~ ~ ~ n gebracht per brief, téléfáx, e-mail of enig ander

middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

ledere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding 'ja" "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

" Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden

dan h' t

Belgisch

Staatsblad

ilijl gén bij liet-Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.08.2011 11377-0586-016
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0400-017
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.08.2009 09649-0313-017
31/03/2008 : BL530329
19/02/2008 : BL530329
24/08/2007 : BL530329
12/07/2007 : BL530329
13/07/2006 : BL530329
15/07/2005 : BL530329
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 14.07.2015 15297-0517-011
06/07/2004 : BL530329
09/07/2003 : BL530329
21/08/2001 : BL530329
12/07/2001 : BL530329
15/07/2000 : BL530329
14/11/1989 : BLA51484
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 28.07.2016 16361-0330-010

Coordonnées
CODEVA

Adresse
NACHTEGALENLAAN 17 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande