COLOURS4COLOUR

Société en commandite simple


Dénomination : COLOURS4COLOUR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.815.438

Publication

10/06/2013
ÿþ/10 Mad Word 7 7.7

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Lumet

30 MAI 2013

Griffie

111Hui~iunuiWiiiWi

1 086693*

Vo beha aan Belg Staat IVI i

1111

sl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 53(A.2)4S.c.i35

(voluit) (verkort) : colours4colour

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Waversesteenweg 166, 3090 Overijse

(volledig adres) Statuten

Onderwerp akte :



TITEL I : VERKLARING VAN OPRICHTING :

Op 21 mei 2013

Werd tussen volgende personen

De Keyzer Guido, Waversesteenweg 166, 3090 Overijse en

Medeoprichter, stille vennoot, Anita Baugniet, Waversesteenweg 166, 3090 Overijse

Overeengekomen bij onderhandse akte een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone

commanditaire vennootschap te hebben opgericht met als naam "Colours4colour", met een kapitaal van 5000

EUR, vertegenwoordigd door 5000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/5000ste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren dat zij op de 5000 aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen als volgt inschrijven,

tegen een prijs van 1 EUR per aandeel

1De heer De Keyzer Guido voor 4999 aandelen (beherende vennoot)

2.Mevrouw Anita Baugniet voor 1 aandeel (stille vennoot)

De oprichters verklaren dat elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, onmiddellijk werd volgestort door

de overschrijving op een bankrekening bij de AXA bank. Het geheel van de inbreng werd aldus gedeponeerd

overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen deze bijzondere bankrekening, geopend te

name van de vennootschap in oprichting.

De vennootschap zal worden opgericht voor onbepaalde tijd.

Comparant De Keyzer Guido neemt deel aan de oprichting ais beherende vennoot ("gecommanditeerde

vennoot") voor de duur van de vennootschap.

Comparant Anita Baugniet treedt op als stille vennoot,

TITEL Il : STATUTEN

De oprichters verklaren de statuten van Colours4colour Comm.V. als volgt op te stellen :

A)NAAM  ZETEL  DOEL -DUUR

Art. 1 : Naam

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als maatschappelijke

naam "colours4colour".

Art 2 : Zetel

De vennootschap is gevestigd te Overijse. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar gelijk welke plaats in België en dit bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder die zal zorgen voor de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Art. 3 : Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.De activiteiten spitsen zich toe op het geven van advies en het begeleiden van het kleuren-management in de grafische en multimedia omgeving,

2.Begeleiden van de workflow vanuit de specifieke software oplossingen.

3.Vorming verlenen voor de verschillende kleuroplossingen

4.Training geven op de hardware toestellen, functionaliteiten van de verschillende toestellen verduidelijken. 5.De hardware toestellen integreren in de workflow.

6.1-let verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waar zij al dan niet een participatie aanhoudt.

7.De vennootschap mag het uh haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht  en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren, beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing of gratis ter beschikking stellen en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen, onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten en/ " of zaakvoerders, Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere roerende goederen in pand steilen. De vennootschap mag tevens ten voordele van derden, haar zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen ter zake.

Art. 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf heden. De wetsbepalingen betreffende ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behouden gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten rekening houdende met de bepalingen betreffende statutenwijzigingen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Art. 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt vijfduizend euro en is verdeeld in 5000 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Kapitaalverhoging

De oprichters verklaren de mogelijkheid tot een kapitaalverhoging tot 18.600 euro zonder een aanpassing van de statuten dit vereist. Dit kan bij een gewone of een bijzonder algemene vergadering geschieden, bijeengeroepen op vraag van de zaakvoerder.

De oprichters verklaren dat deze bepaling reeds goedgekeurd is onder de voorwaarden van art 17. van de statuten. Er is unanimiteit onder de oprichters betreffende deze beslissing tot mogelijkheid van kapitaalverhoging tot 18.600,00 euro.

Art. 6 Aandelen

Een aandeel in de vennootschap van de beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden, dan mits goedkeuring van alle beherende vennoten. Een aandeel in de vennootschap van de stille vennoten moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van twee maanden een voorkooprecht genieten.

De vennoot die een of meer aandelen wilt overlaten aan en andere vennoot of een derde moet zijn voornemen voorafgaandelijk aan de andere vennoten kenbaar maken via aangetekend schrijven waarin hij de naam, voornamen, beroep, woonplaats van de voorgestelde ovememer vernoemt, alsook het voorgesteld aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorgestelde prijs.

De beherende vennoot kan ook een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen waarop de voorgestelde overnemer wordt afgewezen en waarbij een kandidaat-ovememer wordt aangewezen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden deze aandelen over te nemen, dan heeft de uittredende vennoot of diens erfgenaam recht op de waarde van de aandelen, Deze waarde is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de bekendmaking van het voornemen tot verkoop. Indien geen overeenstemming wordt bereikt over deze waarde wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, waarbij zowel de overlater een deskundige kan aanduiden alsook de resterende vennoten een deskundige kunnen aanduiden. Indien de twee deskundigen niet tot een akkoord komen dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief vaststelt en tegen wie geen beroep kan

~ " t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

worden ingesteld. Raken de partijen het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van een partij worden aangeduid door de Rechtbank van Koophandel in wiens ambtgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Oefenen de beherende vennoten het voorkooprecht niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een andere stille vennoot.

Bij weigering van de verkoop of overdracht door de overige vennoten en zonder een voorstel van kandidaat-overnemer zijn deze overige vennoten verplicht de aandelen zelf aan te kopen. Deze overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De afkoop moet in ieder geval gebeuren binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn ook van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van rechtspersonen.

Art. 7 : OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geenszins aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap. Indien de erfgenamen niet als vennoot worden toegelaten, hetzij door de wet hetzij door de overige vennoten, dan hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat aan hun voorganger toekomt, op basis van de waardebepaling zoals hierboven beschreven.

Art. 8 : VENNOTEN

De beherende vennoten ("gecommanditeerde vennoten") zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

C. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  CONTROLE

Art. 9 BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen, al dan niet vennoot. Stille vennoten zijn uitgesloten van het bestuur.

Art. 10 STATUTAIR ZAAKVOERDER

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer De Keyzer Guido, wonende te Overijse. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet. Hij kan alleen handelen.

Hij kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits eenparigheid van alle aandelen.

Bij overlijden van de zaakvoerder zullen de aandeelhouders in zijn opvolging voorzien.

Art. 11 BEZOLDIGING

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Art. 12 INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij hun bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De eventuele beperkingen kunnen tegen derden niet worden ingeroepen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

Art. 13 EXTERN BESTUUR

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, alleen optredend.

Art. 14 BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder kan lasthebbers aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

Art. 15 CONTROLE

~ ° z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Art. 16 VERGADERING VAN DE VENNOTEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de eerste werkdag van de maand juni.

Er kan altijd een bijzondere vergadering van vennoten worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, ook voor een statutenwijziging. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden indien er besluiten worden genomen die bij authentieke akte moeten worden vastgelegd. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangewezen in de oproeping. De oproeping geschiedt door toedoen van de zaakvoerder per aangetekend schrijven of voor ontvangst aangetekende brief of per fax of per e-mail ten laatste 15 dagen voor de vergadering. Deze brief moet de dagorde vermelden en de bijgevoegde verslagen.

Iedere vennoot heeft recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen.

Art. 17 BEVOEGDHEDEN -VERLOOP

De vergadering van vennoten is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de vaststelling en goedkeuring van de jaarrekening met bestemming van het resultaat

-de wijziging van de statuten

-de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, het instellen van de vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van de kwijting

-alle bevoegdheden die door de wet en deze statuten aan de vergadering van vennoten zijn voorbehouden.

De besluiten van de jaarvergadering en/of bijzondere vergaderingen worden genomen bij gewone meerderheid. Wat betreft besluiten met betrekking tot de aankoop van onroerende goederen, verkoop van onroerende goederen en waarborgverlening, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meerdere vennootschappen, wijziging van het doel steeds moeten warden verricht met unanimiteit van de beherende vennoten en drie/vierde meerderheid van de stille vennoten, ongeacht deze besluiten op een gewone algemene jaarvergadering van de vennoten en/of een bijzondere algemene vergadering en/of een buitengewone algemene vergadering van de vennoten worden genomen.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot goedkeuring van de jaarrekening met drie weken uit te stellen. De verdaging doet geen afbreuk aan de andere besluiten genomen op de vergadering, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht om de jaarrekening goed te keuren.

Art. 18 VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Art 19  BESLUITVORMING  NOTULEN

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

In geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkingen zoals vernield in de

statuten of de bijzondere meerderheden die door de wet of door de statuten zijn voorzien.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede

vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk het aantal aanwezige vennoten ook is.

Er mag gebruik gemaakt worden van schriftelijke stemprocedures voor zover de wettelijke bepalingen dit

toelaten.

Art. 20 BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in van 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging en eindigt op 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een

inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelt verder naar voorschrift van het Wetboek van

Vennootschappen,

" s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering van vennoten bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder te geven kwijting.

Art. 21 VERWERKING VAN HET RESULTAAT  RESERVE

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat van het boekjaar uit. De algemene vergadering beslist over de verdere verwerking van het resultaat.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit en de daarop verrichte stortingen.

In geval van vereffening wordt het batig saldo verdeeld tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit en de daarop verrichte stortingen.

Art. 22 ONTBINDING -- VEREFFENING

De wetsbepalingen betreffende ontbinding en opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap enkel worden ontbonden door de algemene vergadering der vennoten mits inachtneming van de vereisten van een statutenwijziging.

Indien een vennoot zijn lidmaatschap van de vennootschap opzegt zal de vennootschap voortduren met de overblijvende vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke reden dan ook verhinderd is, kan de vergadering van vennoten beslissen, met eenparigheid van stemmen, met uitsluiting van de stemmen verbonden aan aandelen van de onbekwame of verhinderde vennoot dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. De vergadering voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Art. 23 VEREFFENAARS  BEVOEGDHEID

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar mits homologatie door de bevoegde rechtbank indien dit door de wet is vereist

Art. 24 VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal verdeeld worden onder de vennoten volgens het deel in het kapitaal vertegenwoordigd door de aandelen die elk van hen bezit.

Art. 25 KEUZE VAN WOONPLAATS

Aile vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende de zaken van de vennootschap.

Overgangs- en slotbepalingen

1.Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen zullen ais niet geschreven worden beschouwd. z

2.Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten

en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege aan worden toegevoegd.

3.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

4.Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging tot 31 december 2013.

Overname verbintenissen : de oprichters aanvaarden uitdrukkelijk alle verbintenissen welke door

Guido De Keyzer afgesloten in naam van de vennootschap in oprichting te bekrachtigen.

x,



Voor- behouden I c^.a19 het Belgisch Staatsblad

De oprichters aanvaarden de handelingen gesteld door Guido De Keyzer ter voldoening van de wettelijke en administratieve formaliteiten betreffende de oprichting..

Opgemaakt te Overijse in vier originele exemplaren, elke partij verklaart één origineel te hebben ontvangen.

Guido De Keyzer Anita Baugniet

Oprichter / beherend vennoot Oprichter / stille vennoot





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste talz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COLOURS4COLOUR

Adresse
WAVERSESTEENWEG 166 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande