COMALU HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMALU HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.506.042

Publication

08/05/2012
ÿþMA 11,1

,off 1.: 1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A VR. 2012

ËellileSSa

Griffie

*iaoasaas*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ortdernemingsnr o8N5 5o( o%2

Benaming (voluit) : COMALU HOLDING

(verkort): COMALU HOLDING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 321 te 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

OPRICHi'ING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PE RS, notaris te Vilvoorde, op twintig april tweeduizend en twaalf.

Oprichters: De heer VRANCKAERT Luc Paul Henri, geboren te Asse op twaalf april negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 61.04.12 363-04, identiteitskaart nummer 591-4372428-61, echtgenoot van mevrouw ANGILLIS Lucette Louise Philomène, geboren te Vilvoorde op achttien april negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 61.04.18 046-44,

identiteitskaart nummer 591-0720494-80, wonende te 1785 Merchtem

(Brussegem), Brusselsesteenweg 321.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "COMALU HOLDING"

Maatschappelijke zetel : Brusselsesteenweg 321, 1785 Merchtem

Doel : De vennootschap heeft, zowel in België als in het buiten-

land, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel het verzorgen van dienstverlening en interim-management op het gebied van management en productieactiviteiten in het algemeen.

Het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van andere vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het verwerven en beheren van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen en rechten, het valoriseren en in stand houden van dit vermogen door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegestaan zijn in zoverre ze nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling of opbrengst van het patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen. Zij mag onder meer:

- Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, in huur nemen of verhuren, en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zonder dat zij door deze

Luik B - vervolg

Voor behouden aan het teeldisch

Staatsblad

verrichting de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zou verwerven;

Haar onroerende goederen in hypotheek geven en er zakelijke rechten op toestaan, en al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en verbintenissen zowel van haarzelf als van derden;

- Effecten en deelnemingen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen verwerven, tegeldemaking en beleggen in effecten en andere waarden, in de ruimste zin.

Deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel

nastreven of waarvan het doel in nauw verband met haar staat. Dit allen binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke

voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als

hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris,

concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig., analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfhonderd duizend euro (500.000,00£). Het is gesplitst in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde.

De vijfhonderd (500) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Tedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede maandag van de maand juni om twintig uur (20.00u) op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Buitengewone algemene vergadering:

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastge-

Voor- Luik B - vervolg

behouden steld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

aan het 1) De algemene vergadering beslist de heer VRANCKAERT Luc te bengemen tot zaakvoerder, die aanvaardt.

Bel- sc º%F` 2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend dertien

Staatsblad 3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend veertien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichter en dit sedert één januari tweeduizend en twaalf.

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Accountantskantoor VERSCHAEREN EN MERTENS BVBA, Battelsesteenweg 286 te 2800 Mechelen met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PERS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes diu Moniteur belge



Coordonnées
COMALU HOLDING

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 321 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande