COMANEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMANEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.493.905

Publication

04/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOd Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte '

" fleergelegd/ontvanqen op . e

l;

si

im 11111Alljp JiljilL111

2 5 NOV. 2014

terplrifíie van de Nederlandstalige

rssbtbl$nk vOn kque@NHei Brtrs'seI

Undernemingsnr : 0841.493.905

Benaming

(votuit) : COMANEX

(verkort) "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1910 Kampenhout, Jagerslaan 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 19 september 2014, door Meester Katrien DEVIJVER, notaris met standplaats te Kampenhout, neergelegd ter registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "COMANEX", met zetel te 1910 Kampenhout, Jagerslaan 40, BTW BE 0841.493.905 RPR Brussel, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014, zijnde niet ouder dan 3 maanden op heden.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering besluit dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "COMANEX", voornoemd, ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLISSING - Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerder, te weten de voornoemde Heer HEROES Yves, van rechtswege ontslagnemend is. Daarenboven wordt kwijting verleend voor zijn beheer tot op heden.

VIERDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar bezoldiging

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten één (1) vereffenaar te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de voornoemde Heer HEROES Yves te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen

slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de' vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa° en passiva. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de'. bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de, bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering besluit de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot de tegeldemaking. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt

voorgeschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de ba-ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te be-palen, alle zakelijke rechten te verzaken, niet of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden - lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toe-kennen die naar zin oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar mag zich beroe-Ipen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van de vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anders-zins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

ESDE BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering besluit aan te stellen als bijzondere mandataris van de vennootschap, de Heer Marc Brigitta, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparigheid van stemmen

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL Katrien DEVIJVER (notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het PV dd. 1919/2014; - bevestiging benoeming vereffenaar; - verslag revisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

yoor-tehout3e ran het E3elgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011
ÿþV beh

aa

Bel Sta*

"Ab

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 DEC 31,

~ ~ 5

BR~~~~~

Griffie







" 1118]376*



" Ondernemingsnr : o ~7r~ /r L/ f ~ ~~S

Benaming

r

(vomt) : COMANEX

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jagerslaan 40, 1910 Kampenhout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Katrien Devijver, notaris te Kampenhout, op 1 december 2011, ter registratie, blijkt dat tussen:

1) de heer HEROES Yves Albert Pierre Robert, rijksregisternummer 54.09.26-179.44, geboren te

Schaarbeek op 26 september 1954

En zijn echtgenote

2) mevrouw DESAUW Caroline Alvire Maria, rijksregisternummer 60.08.23-328.07, geboren te Kortrijk op 23:

augustus 1960.

samen wonende te 1910 Kampenhout, Jagerslaan 40.

1) Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de maatschappelijke: benaming "COMANEX", met zetel te 1910 Kampenhout, Jagerslaan 40.

2) De vennootschap heeft tot doel:

-De aan- en verkoop, huur en verhuur, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het: even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

-Het optreden als handelaar en als commercieel tussenpersoon;

-Het uitvoeren van alle advies-, diensten-, expertise-, opleidings- en bijstandopdrachten in alle domeinen' waarin zij competent is en ondermeer betreffende general/sales/purchasing/marketing/financieel management, en onroerende goederen;

-Voor eigen rekening het beheer, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, onroerende leasing, het beleggen ins vastgoed en in aile andere zakelijke rechten op onroerende goederen in binnen- en buitenland, met uitsluiting. van alle activiteiten die voorbehouden zijn aan de vastgoedmakelaars;

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerend& handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die. van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Binnen de wettelijke bepalingen, kan zij door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële. tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of: vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de. ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van; haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

3) De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf 1 december 2011.

4) Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen met: een fractiewaarde van elk 11186ste deel van het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst en volstort ten belope van 6.200 euro, door inbreng in speciën als volgt:

1)- door de heer HEROES Yves Albert Pierre Robert, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro; (9.300 EUR), waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend.

2)- door mevrouw DESAUW Caroline Alvire Maria, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro: (9.300 EUR), waarvoor haar vijftig aandelen worden toegekend.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders.

De heer HEROES Yves Albert Pierre Robert wordt voor de eerste maal als niet statutair zaakvoerder:

benoemd, hetgeen hij aanvaardt. De duur van zijn ambt is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen van bestuur en van=

beschikking te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap.

De heer HEROES Yves Albert Pierre Robert werd tevens aangesteld als permanente vertegenwoordiger.

Er werden geen commissarissen aangesteld.

6) Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eenendertig december, en voor de

:_.eerste maal.zal het boekjaar afgesloten worden op.eenendertig december 2012 . . .. . ... . . ... _ ._ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v

7) De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel, op de vijftiende van de maand mei om 14.00 uur, en voor de eerste maal op de 15 mei 2013.

" VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Katrien Devijver

Notaris

"

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Vo,r-bet- udea. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
COMANEX

Adresse
JAGERSLAAN 40 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande