COMPANY GROUP OF SERVICES, AFGEKORT : CGOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMPANY GROUP OF SERVICES, AFGEKORT : CGOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.601.379

Publication

19/06/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 27.11.2013 13669-0530-017
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.10.2012, NGL 24.10.2012 12618-0024-018
12/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300231*

Neergelegd

10-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Company Group of Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1820 Steenokkerzeel, Hof van Boetsfort 18

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de notulen opgesteld door ondergetekende notaris Maryelle Van den Moortel te Overijse op 28.12.2010

blijkt volgende oprichting:

De heer David De Cock, wonede te 2880 Bornem, Korenbloemenlaan 39, 400 aandelen

De heer Gunther Geelen, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Weg Messelbroek 101, 800

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M7N, met zetel te 1820 Melsbroek, Hof

van Boetsfort 18, 800 aandelen

Het kapitaal van ¬ 20 000 is volgestort voor ¬ 19 000

II. STATUTEN.

Artikel 1. Naam - Vorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming  Company Group of Services afgekort CGOS.

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Hof van Boetsfort 18.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

- De organisatie, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm,

- Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingsplichtigen in alle

belastingsaangelegenheden,

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- Juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen.

- De werkzaamheden van accountant en belasingsconsulent.

- De aankoop, verkoop, huur en verhuur van computers, hoogtechnologische matariaal en apparatuur en in het algemeen elk informatica en elektronisch materiaal,

- Het verlenen van advies met betrekking van IT services, hardware en software.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen.

Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Artikel 5. Kapitaal.

aandelen

0832601379

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld ¬ 20 000,00, verdeeld in tweeduizend (2 000) gelijke aandelen, met een fractiewaarde van een/tweeduizendste per aandeel.

Artikel 10. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij samen een college van zaakvoerders vormen.

Het college van zaakvoerders, gezamenlijk handelend, of de enige zaakvoerder, kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Voor wat evenwel de te doene investeringen betreft, zullen zij nochtans slechts afzonderlijk kunnen optreden voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, een waarde van vijfduizend euro (¬ 5 000,00) geïndexeerd volgens het indexcijfer der consumptieprijzen op het moment van de oprichting, niet overschrijdt.

Wanneer deze waarde overschreden wordt, kan een zaakvoerder slechts alleen optreden mits een specifieke volmacht van het college der zaakvoerders, dewelke slechts op een enkele transactie kan betrekking hebben.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 13. Boekjaar. - Jaarrekening en Jaarverslag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december.

Artikel 14. Algemene Vergadering.

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide

plaats in België, een algemene vergadering der vennoten gehouden, op de derde maandag van de maand mei om veertien uur dertig. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Artikel 15. Stemrecht

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één

stem.

Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen.

Artikel 15bis. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 18. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel 21.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

III. SLOT- EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

Verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten dat de

vennootschap de verbintenissen overneemt, die door de voormelde oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan te rekenen vanaf 28 november tweeduizend en tien.

Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan, die alle rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de oprichters.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zaakvoering - Controle.

De BVBA M7N voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigder, wordt tot

zaakvoerder benoemd voor de duur der vennootschap.

De vennootschap zal bij het einde van het eerste boekjaar niet aan de voorwaarden die het aanstellen

van een commissaris verplicht stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
COMPANY GROUP OF SERVICES, AFGEKORT : CGOS

Adresse
HOF VAN BOETSFORT 18 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande