CONFORTHO

Divers


Dénomination : CONFORTHO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 547.578.064

Publication

29/09/2014
ÿþ" - â Tne Mod VVord 11.1

/mue, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEr.7.7Rz3ELEGC)

2i2a

Griffie Rechrenk van Koophandel

.

rafle

*14177133*

Ondernemingsnr 0547.678.064

Benaming

(voluit) Confortho

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : bvba

Zetel Halensebaan 124 - 3473 Waanrode

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 01/07/2014 blijkt dat de heer Désiron Alain, Avenue du Bout du Monde 21 te 4053 Embourg - rijksregistemr 590421 103 49 benoemd wordt als zaakvoerder en dit met ingang van 01/07/2014

Dieter Vlasselaer

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

04/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302205*

Neergelegd

28-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547578064

Benaming (voluit): Confortho

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3473 Kortenaken, Halensebaan 124

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens akte verleden op 28 februari 2014 voor notaris Grégoire MICHAUX, in Beauvechain,

Hebben

1° de Heer VLASSELAER Dieter, geboren te Leuven op 22 augustus 1972, met woonplaats te 3473 Kortenaken, Halensbaan 124 (België) en

2° de Heer CHARIOT Michaël, geboren te Luik op 17 september 1977, met woonplaats te 6990 Hotton, Grabnd Route 95 (België)

Na het financieel plan van de vennootschap en het bankattest van de deponering van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) aan Notaris Grégoire MICHAUX te hebben gegeven, wat hij bevestig,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd « Confortho », opgericht, waarvan de statuten als volgt werden opgesteld :

STATUTEN

Artikel 1: Vorm

De handelsvennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan.

Artikel 2: Benaming

Haar benaming luidt  Confortho .

In alle schriftelijke documenten uitgaande van de vennootschap moet de maatschappelijke benaming

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of met de beginletters "BVBA.".

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3473 Waanrode, Halensebaan 124.

Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle nodige bevoegdheden heeft om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen. De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering administratieve en bedrijfszetels, agentschappen en filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België ais in het buitenland:

- Groot- en kleinhandel, met inbegrip van huur en verhuur, van artikelen die direct of indirect verband houden met de gezondheids- en schoonheidssector alsook met de sector van de orthopedie, bandagisterie, elektrische en niet elektrische, medische en paramedische apparatuur, revalidatiemateriaal, sportartikelen, ziekenhuismaterialen in de meest ruime zin en andere medische hulpmiddelen, huishoudelijke of professionele hulpmiddelen en artikelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Dienst- en adviesverlening alsook ondersteuning, zowel financieel, logistiek als operationeel, aan derden en dochtervennootschappen die actief zijn in of rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met hiervoor aangehaalde activiteiten.

- Onderzoek, ontwikkeling en marketing in de gezondheids- en schoonheidssector alsook in de sector van de orthopedie en de bandagisterie, elektrische en niet elektrische, medische en paramedische apparatuur, revalidatiemateriaal, sportartikelen, ziekenhuismaterialen in de meest ruime zin en andere medische hulpmiddelen of huishoudelijke of professionele hulpmiddelen en artikelen.

- Fabricatie, productie, herstel, onderhoud, in- en uitvoer en distributie van voornoemde orthopedische en andere producten, evenals van schoeisel allerhande en drank- en consumptieautomaten in de meest ruime zin met inbegrip van drinkwaterdispensers.

- Verwerken, aftappen, vormspuiten, verkopen en verdelen van poly-urethaan schuimen en harde en zachte kunststofproducten.

- Medische faciliteiten inzake bouw en aanpassingen en specifieke inrichting voor invaliden van bejaardentehuizen, rustoorden, klinieken, instellingen, alsook binnen- en buitenaanpassingen van woningen voor invaliden en bejaarden.

- Adviesverlening inzake het aanwerven van personeel; bestuurders, ...

- Adviesverlening inzake human resources, opleiding van het personeel, coaching, organisatie van ondernemingsseminaries, incentives...

- Adviesverlening inzake IT, telecommunicatie, ontwikkeling van computernetwerken. De ontwikkeling van informaticaprojecten, zowel hardware als software. Verkoop, import, export, plaatsing, onderhoud en herstel van alle informatica-, telecommunicatie-, audio- en videomateriaal, onder welke vorm ook.

- Aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, terbeschikkingstelling van onroerende goederen van alle aard. De ontwikkeling van een onroerend patrimonium voor eigen rekening of voor rekening van derden. Valorisatie, renovatie, verbouwing, verdeling en urbanisatie van gebouwen en gronden. - Waarborgstelling voor rekening van derden.

- Onderwijs, organisatie van seminaries en stages, scholing, opleiding, alsook het uitgeven van cursussen, know-how en kwaliteitsmanagement, product- registratie, consulting en expertise in de bovengenoemde sectoren; kwaliteits- controle, ontwikkeling en uitvoering van kwaliteitssystemen in alle bovenge- noemde sectoren.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële en financiële activiteiten mogen uitvoeren, zowel roerend als onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of andere, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan andere vennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of onderne- mingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen  persoonlijk of hypothecair  in voordeel van vennootschappen of ondernemingen in welke zij een aandeel of meer algemeen intresten bezit.

Artikel 5: Duur

De vennootschap is voor een onbeperkte duur opgericht vanaf heden.

Zij kan ontbonden worden ingevolge een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals

vereist voor een statutenwijziging.

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 7: Stemming door de eventuele vruchtgebruiker

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van aandelen, worden de daaraan verbonden rechten

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

Aan goedkeuring onderworpen overdrachten

Elke vennoot die zijn aandelen onder levenden zal willen overdragen zal, op straffe van nietigheid, de goedkeuring moeten bekomen van minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld. Met dat doel zal hij bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering een verzoek moeten richten, waarin de namen, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer of overnemers worden opgegeven alsook het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgenomen en de geboden prijs. Binnen de acht dagen volgend op de ontvangst van deze brief maakt de zaakvoering de inhoud ervan per aangetekend schrijven over aan elke vennoot, waarbij hun gevraagd wordt schriftelijk een bevestigend of ontkennend antwoord te geven binnen een termijn van vijftien dagen en waarbij hun aandacht erop wordt gevestigd dat zij die hun mening niet te kennen geven zullen geacht worden hun goedkeuring te geven. Dit antwoord zal aangetekend moeten worden toegestuurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn stelt de zaakvoering de overdrager in kennis van het lot dat aan zijn verzoek wordt voorbehouden.

De erfgenamen en legatarissen die krachtens onderhavige statuten geen vennoten zouden worden van rechtswege, zullen ertoe gehouden zijn volgens dezelfde formaliteiten de goedkeuring van de vennoten te vragen.

Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering tot goedkeuring van een overdracht onder levenden; niettemin zal de vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen van de tegenstanders kunnen eisen dat zij van hem worden afgekocht tegen de waarde bepaald door een in onderlinge overeenstemming gekozen expert of, wanneer zulks niet gebeurt, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, die uitspraak doet als in kort geding. Hetzelfde geldt in geval van weigering tot goedkeuring van een erfgenaam of legataris. Zowel in het ene als in het andere geval zal de betaling binnen de zes maanden volgend op de weigering moeten gebeuren.

De bepalingen van onderhavig artikel zijn van toepassing in alle gevallen van overdrachten onder levenden, hetzij onder bezwarende titel, hetzij om niet, zowel vrijwillig als gedwongen (geval van de uitsluiting of terugtrekking van een vennoot), zowel in vruchtgebruik als in blote eigendom of volle eigendom, die betrekking hebben op aandelen of op alle andere titels die recht geven op het verwerven van aandelen.

Ingeval de vennootschap nog maar één enkele vennoot zou tellen zal het hem, in afwijking van hetgeen voorafgaat, vrijstaan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen vrij over te dragen.

Artikel 9: Aandelenregister

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register bijgehouden op de maatschappelijke zetel en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde kennis van zal kunnen nemen. Overeenkomstig de wet, worden de overdrachten en overgangen van aandelen in dat register vermeld.

Artikel 10: Zaakvoering

De vennootschap wordt beheerd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke persoon of rechtspersoon, vennoot of niet, benoemd met of zonder tijd beperking.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden onder zijn vennoten en zaakvoerders een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en draagt dezelfde burgerlijke en strafrechterlijke aansprakelijkheid als wanneer hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitvoeren, onverminderd de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze rechtspersoon kan zijn vertegenwoordiger enkel ontslaan indien hij tegelijkertijd zijn opvolger aanwijst.

De vergadering die hen benoemt, stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval het om meerdere personen gaat, hun bevoegdheden. Indien er slechts een enkele zaakvoerder is, worden alle bevoegdheden van de zaakvoering aan hem toegekend.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig het artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens het organiseren van een beheerscollege door de vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behalve deze die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden. Een zaakvoerder kan bijzondere volmachten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot.

Artikel 12: Bezoldiging

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoerder

kosteloos uitgeoefend.

Artikel 13: Toezicht

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval bezit elke vennoot individueel de onderzoeks- en toezichtsbevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste komt voor rekening van de vennootschap indien hij werd aangewezen met haar toestemming of indien deze bezoldiging haar bij gerechtelijke beslissing ten laste wordt gelegd.

Artikel 14 : Algemene vergaderingen

De jaarvergadering wordt gehouden op dertig mei van ieder jaar om achttien uur. Indien dit een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag, die geen zaterdag is. Er kunnen buitengewone algemene vergaderingen door de zaakvoering worden samengeroepen telkens wanneer het maatschappelijk belang zulks vereist of op verzoek van vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen worden gehouden op de maatschappe- lijke zetel of op de in de oproeping aangeduide plaats, op initiatief van de zaakvoering of van de commissarissen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wet. Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen worden beschouwd indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 15: Vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een

bijzondere volmacht laten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen kunnen echter vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

Artikel 16: Uitstel

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan staande de vergadering door de zaakvoering drie

weken of langer worden uitgesteld. Het uitstel vernietigt alle genomen beslissingen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en beslist definitief.

Artikel 17: Voorzitterschap - Beraadslagingen - Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij ontstentenis, door de aanwezige

vennoot die het meeste aandelen bezit.

Behoudens in de door de wet voorziene gevallen, neemt de vergadering een beslissing ongeacht het

vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal en met meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden in een register bewaard. Zij worden getekend door de

vennoten die dit vragen. De kopieën of uittreksels worden door een zaakvoerder getekend.

Artikel 18: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 19: Bestemming van de winst

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten door de zaakvoering, wordt jaarlijks minsten vijf (5%) procent afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, beslissend op voorstel van de zaakvoering en met naleving van de wettelijke bepalingen.

Artikel 20: Ontbinding - Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder of zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt waarvan zij de bevoegdheden en bezoldiging zal bepalen.

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of de consignatie van de bedragen die daarvoor nodig zijn, worden de activa in gelijke mate tussen alle aandelen verdeeld.

Indien echter niet alle maatschappelijke aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars op voorhand het evenwicht herstellen, hetzij door verzoeken tot storting, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Artikel 21: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woonachtig is, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan indien hij ten aanzien van de vennootschap geen andere woonplaats in België heeft gekozen.

Artikel 22: Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet op geoorloofde wijze wordt afgeweken zullen beschouwd worden als deel uitmakend van onderhavige statuten en de clausules die in strijd zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd. In geval van tegenstrijdigheid tussen de Franstalige tekst en de Nederlandstalige tekst, zal de taal van de maatschappelijke zetel gelden. Ingeval de maatschappelijke zetel gevestigd is in het Brussels Gewest, zal de Nederlandstalige tekst gelden.

Artikel 23: Rechterlijke bevoegdheid

Voor elk geschil tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van de huidige statuten, wordt de exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap expliciet afstand doet van deze bepaling.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op dertig van de maand mei van het jaar 2016.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering besliste het aantal zaakvoerders te bepalen op twee en heeft tot zaakvoerder benoemd voor

een onbepaalde duur :

Luik B - Vervolg

1° De Heer VLASSELAER, Dieter, geboren te Louvain op tweeëntwintig augustus duizend negenhonderdtweeënzeventig, Belgische, nationaal nummer 72.08.22-251-75, met woonplaats te 3473 Kortenaken, Halensebaan 124, BELGIË

2° De Heer CHARIOT, Michaël, geboren te Luik op zeventien september duizend negenhonderdzevenenzeventig, Belg, nationaal nummer 77.08.17-185-15, met woonplaats te 6990 Hotton, Grand-Route, Bourdon 95, BELGIË

Hun mandaat is bezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, hebben de comparanten beslist op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvlooien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 februari twee duizend veertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

De Heer Gino PRINCEN, Halensbaan 111 in 3473 Waanrode of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor analytisch uittreksel

Grégoire Michaux, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CONFORTHO

Adresse
Zetel Halensebaan 124 - 3473 Waanrode

Code postal : 3473
Localité : Waanrode
Commune : KORTENAKEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande